פרוייקט פתיחת העונה של הסרייה A:: על גסטרונומיה וקאלצ'ו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏16/8/11.

  1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    מופתע פחות מהרמה, הוא בהחלט שחקן לא רע, יותר מכך שהוא כובש על בסיס קבוע.
     
  2. SerieA Il Capitano

    הצטרף ב:
    ‏24/3/09
    הודעות:
    6,797
    לייקים שהתקבלו:
    2,332
    מין:
    זכר
    שאלה מצויינת. ממה שראיתי ממנו בפיינורד, הוא התמודד בעיקר עם הגנות ברמה נמוכה ואין להסיק מכך על יכולתו כסקורר. מימדיו לא רעים, ומעידים על כך שהוא יכול להסתדר גם באמצע, אבל אני מעדיף אותו באגף כרגע, כיוון שפאציני ומיליטו טובים ממנו באמצע כרגע, ולכן בתפקיד הזה הוא יקבל יותר דקות משחק.

    לפי מה שאני זוכר מג'נואה, השיטה של גאספריני מבוססת על הרבה דינמיות בחלק הקידמי, מה שאפשר לקרישיטו למשל לפרוח בהתקפה, כך שגם אם קאסטניוס לא ישחק באמצע, אין זה אומר שהוא לא יוכל להבקיע או להגיע למצבי כיבוש.

    שאלה נוספת לגבי אינטר - כיצד יתפתח דוידה סאנטון? האם יוכל להציג יכולת טובה לאורך זמן, או שהתפתחותו תיבלם סופית עקב הגעתו של ג'ונתן?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/8/11
  3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,685
    לייקים שהתקבלו:
    3,725
    כאשר הטאמגוצ'י שלכם נפצע, גאספריני העלה את אובי(?!) מהספסל, מה שמראה על חוסר אמון מוחלט בסאנטון. אין עוררין על הכישרון והפוטנציאל העצום שלו, אבל באינטר כבר מזמן אין לו מה לחפש.
     
  4. zoharco Member

    הצטרף ב:
    ‏11/9/09
    הודעות:
    387
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זכור לי שבעבר היה שוקולד שנמכר בארץ תחת השם טורינו (יוצר ע"י עלית) והיה אחד הטעימים שלהם. אחח נוסטלגיה

    שאפו אדיר על הפרוייקט- יש כאן ידע עצום בקולינריה כמו גם בכדורגל. כל אתר (ולא רק בארץ) היה מתגאה בפרויקט כזה
     
  5. SerieA Il Capitano

    הצטרף ב:
    ‏24/3/09
    הודעות:
    6,797
    לייקים שהתקבלו:
    2,332
    מין:
    זכר
    יש דברים בגו, אבל סאנטון דווקא היה טוב במשחקי האימון.

    לגבי אובי, ראית את הסופר קופה? הוא היה מצוין, וגם נגד אולימפיאקוס אתמול. שווה כל דקה.
     
  6. cazzo Il Capocuoco

    הצטרף ב:
    ‏28/8/04
    הודעות:
    13,083
    לייקים שהתקבלו:
    827
    http://villaggio.co.il/%D7%98%D7%95%D7%A8%...91%D7%AA%D7%99/

    האמת שאני לא זוכר כזה שוקולד, ופה תוכל לגלות שזה לא של עלית (?).
     
  7. zoharco Member

    הצטרף ב:
    ‏11/9/09
    הודעות:
    387
    לייקים שהתקבלו:
    0
    וואלה? לא ידעתי שזה יוצר בחו"ל, עלית מכרו אותו עם הלוגו שלהם תחת המותג שלהם אבל נחמד לדעת שאני לא היחיד שזוכר לו חסד נעורים...

    יש קבוצה בפייסבוק שקוראת להחזיר אותו לארץ (מסתבר שאכן יש יבוא כמו שנאמר שכתבה אך לא סדיר ובמקומות ספורים)

    אני החבר ה 45 שם החל מהערב...

    https://www.facebook.com/group.php?gid=400680005649&v=photos
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/8/11
  8. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    חלוץ בכל רמ"ח איבריו. התנועה שלו בלי כדור לעומק תענוג, החדות והמהירות שהוא עושה דברים גם היא..במיוחד בתוך הרחבה הוא תמיד נייד ויודע להגיע בתיזמון טוב לכדורים ולא נותן לבלמים לנוח.

    הוא הראה כמה פעלותו יפות באגף, אבל סה"כ לדעתי הוא עדיין דיי raw עם הכדור, יש לו טכניקה נחמדה והוא ממש מהיר במיוחד כשהוא כבר דוהר עם הכדור ונותנים לו שטחים - אבל במקומות צפופים הוא יאבד הרבה כדורים.. בשבילי הילד הזה אך ורק חלוץ, ולשם אותו באגף יעשה לו אבל לטעמי כשיצפו ממנו לייצר דברים על בסיס קבוע.

    כמו קוטיניו אני עדיין הייתי שמח אם נראה אותו מושאל ומקבל הזדמנויות לשחק על בסיס קבוע בעמדה שהוא צריך לשחק.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏22/8/11
  9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    מאכזב אותי לראות את המצב של פיורנטינה, המילה דכאוני שמככבת בסיקור היא בול במקום אני חושב, אבל המרקאטו חסר ההשראה קיבל מוזה קטנה היום. בכל מקרה, אני מקווה שפיורנטינה לא "תזכה" לגורל דומה לזה של סמפדוריה.

    סיקורים נהדרים, כרגיל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
     
  10. itay7 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/10
    הודעות:
    1,596
    לייקים שהתקבלו:
    59
    אני לא חושב שפיורנטינה בדרך להיות סמפדוריה, מצד שני נורא עצוב לראות את הוויולה הופכים לקבוצה פשוט משעממת. אני בספק אם סילבה יישנה את המצב הזה, בטח אם יבואו עוד עזיבות (וארגאס להערכתי לא יעזוב בסופו של דבר).

    איזה מזל שיש את יואב, עכשיו גם גיליתי את המקור של ה-Mondongo a la italiana. עכשיו רק חסר של ה-Tallarines Verdes, גם לזה צריך להיות מקור איטלקי לדעתי...

    יאללה, מחר רומא וזנבי השוורים שלה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
     
  11. cazzo Il Capocuoco

    הצטרף ב:
    ‏28/8/04
    הודעות:
    13,083
    לייקים שהתקבלו:
    827
    אני מאמין שהאטריות הירוקות שאוכלים בפרו הן במקור מליגוריה. הרוטב חייב להיות הפסטו (על בסיס בזיליקום, ריחן) מג'נובה או סלסה ורדה (על בסיס פטרוזיליה).

    בעצמי לא טעמתי חלק נכבד מהמאכלים שהזכרתי, כי קילומטרים עדיין לא גמעתי וקיבה של פרה לא ראיתי עדיין באטליזים הישראלים. אשמח לעוד התעניינות וסימני שאלה!
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/8/11
  12. itay7 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/10
    הודעות:
    1,596
    לייקים שהתקבלו:
    59
    נסה בשכונת התקווה או בשוק מחנה יהודה, אם מצאנו שם לבבות פרה, וסבתא שלי הייתה קונה שם מעיים, אז גם קיבה אמורה להיות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

    למרות שקיבה זה לא טעים בכלל...
     
  13. Chievo Member

    הצטרף ב:
    ‏26/8/06
    הודעות:
    2,891
    לייקים שהתקבלו:
    6
    חברים, עדין לא הספקתי לקרוא את הכל, אני יודע שהודעות המחמאות לכם לא תורמות לדיון, אבל פאק אית, זה מדהים איך בכל שנה אתם מוסיפים דבר חדש לפרוייקט, בהחלט המידע הכי טוב ברשת על הליגה האיטלקית, בעבר אמרתי בשפה העברית, היום אני אומר שבגזאטה צריכים לעשות עליכם כתבה, על אוהדי הכדורגל האיטלקי הנאמנים באייסוקר, כי פשוט אין דברים כאלה.
     
  14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/7/06
    הודעות:
    9,523
    לייקים שהתקבלו:
    1,876
    ותרשמו אצלכם, ללואי נשארה שנה אחת לסיום התואר, אחרי זה הוא חוזר לפורום!
     
  15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,327
    לייקים שהתקבלו:
    2,033
    זהו! סוגרים את אחד הפרויקטים המרשימים שנראו כאן עם ביקור באי (סיצ'יליה) וחצי (סאלנטו). קבוצות מסוקרות: לצ'ה, פאלרמו וקטאניה. קריאה מהנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

    גישה מהירה לאינדקס:


    אני רוצה להודות ליניב (Nesta), אנדריי (AGENT ORANGE), שי (Furia Ceca), מוחמד (Mamadu), נאור (bulldog) וקובי (Koby Romanista) שהשתתפו בכתיבת הסיקורים - ומעל לכולם - ליואב (cazzo), שתרם לנו מהידע הגסטרונומי העצום שלו כדי שנדע מהן מסורות האכילה של כל אחת מהערים שבהן הכדור הרשמי של הסרייה A יתגלגל בעונה הקרובה. בשם צוות הניהול של הפורום האיטלקי באייסוקר, אנו מקווים שנהניתם ושתמשיכו להנות בפורום הכדורגל הטוב ברשת :aaa15:

    פורצה!