המחזור השני בפרמיירליג

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Aug 19, 2011.

  1. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    בערך עד שהוא הוחלף שיחקנו על כדורים מעצבנים. זה אמנם לא היה רקטות קלאסיות אבל בכל פעם ששחקני הקו הגיעו למרחק של 40-30 מ' מהשער הייתה הגבהה חסרת תכלית לקארול. בשבוע הבא כדאי מאוד לשקול ניסוי עם קאוט בהרכב במקומו...
     
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    הדבר הכי טוב שקרה לליברפול זה שהיא שיחקה רע וניצחה...אם היא היתה משחקת מעולה וקורעת את ארסנל, זה כבר היה מפתח אצלם את הציפיות של הנה, סתם היה פיקשוש, אנחנו קבוצה. ליברפול לא צריכה לדרוס עכשיו ובטח ובטח שלא לשחק כמו יונייטד, כי היא לא יונייטד, אבל מה שכן, האופי היום ניצח לה את המשחק, לדעת לנצח גם במשחקים רעים, זה משהו ששנים לא היית רואה אצל ליברפול, ולמרות האכזבה בשבוע שעבר (היא דווקא שיחקה בסדר לעומת היום) היום ליברפול יצאה עם כל הקופה. שמח בשביל החבר'ה מהמרסיסייד, הליגה האנגלית עם כל הצ'לסי והסיטי זקוקה לליברפול הישנה...מי ייתן והשנה משום מקום הם יפתיעו את כולם, איכשהו.

    בנוגע לארסנל - עצוב, זה כל מה שיש לי להגיד. הדחה מול אודינזה ואפשר יהיה להתחיל להריח משבר ממשי על פני השטח...
     
    Last edited: Aug 20, 2011
  3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    8,505
    Likes Received:
    7,856
    לא יודע מה ראיתם בחיי, הבעיה שלנו במשך כל המשחק הייתה חוסר הדיוק במסירות, איבודי כדור מיותרים. מותר להרים כדורים לקארול מדי פעם, אבל אני לא ראיתי אותנו בונים על זה, להפך, ניסינו משחק צירופים ושוב הוכח כמה קארול הוא מוגבל. יהיה לנו קשה מאוד לעשות משהו העונה עם חלוץ כ"כ איטי ומוגבל בחוד, זה לא פרקטי, אם לא מביאים חלוץ קויט צריך להיות הבחירה הראשונה.
     
  4. דניאלושקה Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Messages:
    919
    Likes Received:
    0
    מה הקשר אוהד בני יהודה?
    אפשר להתחיל להריח ממש מקרוב את סוף עידן ונגר בארסנל
     
  5. Ori8 Member

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    4,757
    Likes Received:
    2,680
    היה נגמר 0:0 אם דלגליש לא היה מוציא את הבלוף הגדול ביותר בהיסטוריה של ליברפול.
    לא אגיד שהעפנו אליו כדורים כל המשחק, אבל הבנאדם מונע מהקבוצה לשחק כדורגל, לא מסוגל להתשלב במשחק מסירות, לא קורא את המשחק, לא יודע לטפל בכדור והורס כל ניסיון למתפרצת זריזה.
    תג המחיר זה הדבר היחיד שיכול להחזיק אותו בהרכב, כל חלוץ שיגיע יטיס אותו מהר מאוד לספסל.
     
  6. Bill Shankly Member

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Messages:
    1,546
    Likes Received:
    11
    איזה שיחרור! נצחון הזה משחרר הרבה לחץ. לא כ"כ הגיע לנו אבל למי אכפת.

    אני מאוד מבסוט מחוסה אנריקה משחק טוב וסולידי ביותר ויש לו ראיית משחק לא רע בכלל בהתקפה.
     
    Last edited: Aug 20, 2011
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    איזה אנגלית מצחיקה יש לחוסה אנריקה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

    הוא וסוארז היו שילוב טוב מאז שהם נכנסו...

    הניצחון האחרון של ליברפול בליגה בלונדון לפני איזה עשור - קאראגר השריד היחידי - דיברנו על סמלים? הנה מצאנו אחד שהיה שם, הוא שם וגם יהיה שם.
     
  8. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    הכרטיס כבר מוכן
    http://images.travelpod.co.uk/users/elmergrimaldo/1.1275856570.eurostar-train-ticket.Xxx
     
  9. city Member

    Joined:
    Jul 15, 2004
    Messages:
    5,343
    Likes Received:
    0
    עם כל הקרדיט לסוארז ומיירלש שנכנסו, אסור לשכוח שהם נכנסו בדיוק כשארסנל נשארה בעשרה שחקנים ולכן כשמדברים על ההשפעה שלהם על המשחק רצוי לקחת בחשבון גם את זה. אם הם היו נכנסים מול 11 שחקנים אי אפשר לדעת אם ההשפעה שלהם הייתה כל כך מכריעה.

    אבל בלי קשר לזה, סוארז פשוט יוצר גולים מכלום רק ע"י זה שהוא מפעיל לחץ בלתי פוסק על ההגנה עם כל הלחץ והתנועה שהוא עושה. נכס.
     
  10. Ice Cream חסה

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    8,375
    Likes Received:
    201
    ומצחיק שהוא אוהד שרוף של אברטון.

    לא יודע, חוסה אנריקה נראה לרגעים לא הכי חכם וגם ואן פרסי סבסב אותו, נחכה עוד קצת כדי לראות אם זה עוד גלן ג'ונסון או לא.
     
  11. Alan Smith Member

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Messages:
    1,260
    Likes Received:
    0
    לדעתי חלוץ לא צריך לשחק טוב, אלא חלוץ צריך לדאוג לגולים. אם אפשר גם לשחק טוב וגם לתת גולים אפילו יותר טוב, אין שום תועלת בחלוץ שמשחק נהדר שלא כובש ולא מבשל.
     
  12. Ian Wright Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    3,476
    Likes Received:
    0
    אלן סמית',

    נכון שתכלית החלוץ היא להבקיע שערים, אך בכדורגל המודרני אתה מצפה לעוד דברים מחלוץ, בטח כאשר הוא משחק במועדון כמו ליברפול.
     
  13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    8,505
    Likes Received:
    7,856
    אם קארול היה מבקיע אז מילא. כרגע הוא גם לא מבקיע וגם לא מאיים כמעט בכלל.

    הדבר היחיד שאנריקה לא הכי חכם בו זה לפעמים לנסות יותר מדי להתמזמז עם הכדור כשצריך פשוט להרחיק, אבל אני מעדיף את זה בהרבה על שחקני הגנה שהאינסטינקט הראשון שלהם הוא להעיף כל כדור שמגיע לרחבה בפאניקה. מגן נהדר, אני לא צריך לחכות כדי לדעת את זה, הוא מגיע מהליגה וכבר הוכיח את זה בניוקאסל.
     
  14. skyday20 Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    7,340
    Likes Received:
    3
    בסך הכל שני השערים של ליברפול היו צריכים להיפסל בגלל חוק הנבדל. אני לא אומר שליברפול לא היו יותר טובים. שם שיחקו יותר מסודר,ושלטו במשחק.
    אבל לא צריך לוותר להם, אם השער נכבש מנבדל. סוארז פסיבי, אבל שניה אחר כך הוא משתתף במהלך. וביום אחר היתה שריקה של השופט לזה.
     
  15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    מעניין אם קרה פעם לפחות בצעירותו שבחדר הלבשה היה משחק של אברטון וכשהם שמו גול הוא צעק ישש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    זה ידוע שכל המצליחים בתחומם אוהדים דווקא את האנדרדוג או את הלא צפוי: ביטלס חלקם אוהדי אברטון, אואזיס אוהדי סיטי...בטוח שנמצא עוד דברים כאלה אם נחפש טוב טוב.