הנציגים שלנו בחו"ל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏8/7/11.

  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,185
    לייקים שהתקבלו:
    7,306
    הקבוצה ההיא של קארקוב נעצרה אם אני לא טועה רק מול ברצלונה וגם אז הם הקשו מאוד על הספרדים במשחק בפולין אם הזיכרון שלי לא מטעה אותי.
    בכל מקרה, הדוגמא שלי ניתנה לא כדי להוכיח עליונות מוחלטת של הליגה בפולין (הראה במפגש הראשון בישראל בית"ר ניצחו את הפולנים 2-1) אלא כדי להראות שהליגות דומות מאוד ואם זהבי, שכטר וורמוט יכולים לצאת מאלופת ישראל לליגות הגדולות באירופה אין ספק שמליקסון יכול לעשות דבר דומה עם אלופת פולין.

    http://www.ynet.co.il/PicServer2/20122005/972685/IMG_4537-(Large)_wa.Xxx
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/8/11
  2. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,594
    לייקים שהתקבלו:
    26,853
    מין:
    זכר
    הם ניצחו את ברסה בבית, אחרי שחטפו 4:0 בחוץ. זה בערך כמו ההפסד של חיפה בבוראץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    בכל אופן אני ראיתי את ההרכב של ויסלה, ומהמשחקים ההם נשאר רק ז'וניור דיאס.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏4/8/11
  3. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    ויסלה הייתה קבוצה מצויינת, יצא לי לראות את המשחק בטדי וכבר אז היה ברור שלא יהיה קל. היום אני מניח שהיא כבר לא באותה רמה.
     
  4. f-side Member

    הצטרף ב:
    ‏17/6/07
    הודעות:
    484
    לייקים שהתקבלו:
    0
  5. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    אני מקווה שכולם זוכרים את אריק בנאדו זורק את הבקבוק על הדשא וצועק "יש! ויסלה קראקוב!".
    שבועיים אחר כך הוא קיבל חמישייה...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏5/8/11
  6. Butragueño מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏18/12/05
    הודעות:
    15,663
    לייקים שהתקבלו:
    6,762
    טוב, נראה לי שמהמשחק של חיפה נגד גנק אפשר להסיק ולמצוא את התשובה לגבי סוללת הישראלים שעברו לבלגיה. אלופת ישראל נגד אלופת בלגיה, אולי המנצחת תקבע אם שווה יותר להשאר במכבי חיפה/הפועל/מכבי מאשר להגיע לגנק/גנט/קלאב ברוז'
     
  7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    לא מסכים. זה כמו לטעון שכשמכבי תל אביב (כדורסל) קרעה את אירופה כמה שנים ברציפות, ליגת העל שלנו הייתה הטובה באירופה. הליגה הבלגית עדיפה על הליגה הישראלית גם אם מכבי חיפה תצא עם נצחון 5-0 בסיכום שני המפגשים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/8/11
  8. לא מצאתי כינוי Member

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    2,890
    לייקים שהתקבלו:
    1
    השוואה הכי טובה אפשר למצוא בעבודה הפשוטה שאחד מהשחקנים הבולטים בעונה שעברה בבלגיה(לא הבולט ביותר!) עבר לשחק בבורסיה דורטומנד, ואילו השחקן שהחליף אותו הוא שחקן העונה בישראל - ליאו רפאלוב.
     
  9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    בואו לא נשכח שמתוך הקבוצות הגדולות בבלגיה: ברוז', אנדרלכט, סטאנדארד. ישראלי אחד משחק שם, רפאלוב. גנק עם כל הכבוד היא לא אחת מה-3 האלה (יש לה לא מעט עד שתגיע לשם), היא דרגה אחת מתחת, וגנט ושאר הקבוצות בכמה דרגות מתחתיה, ובקבוצות האלה משחקים 90 אחוז מהישראלים, להוציא את ברדה ורפאלוב. אין ספק שברוז' סטאנדארד ואנדרלכט בוודאות, ברמה גבוהה יותר מכל הקבוצות בארץ, גם אם לא בהרבה, הן עדיין יותר טובות הן בהיבט המקצועי, הן בהיבט הניהולי והן במתקנים וקהל וכמובן כספית. השאר לא בהכרח והשאלה מה עדיף לכדורגלן? גנק היא ברמה של חיפה/מכבי/הפועל - בהחלט כן, למרות שבמתקנים אין מה להשוות עדיין מה שיש להם ולמה שיש לנו. אנחנו צריכים לזכור שעם כל הכבוד, מה שמניע את רוב השחקנים שעוברים לבלגיה זה יותר הכסף הגדול...עובדה שכמות השחקנים הישראלים שעברה משם לליגה טובה יותר באירופה עדיין עומדת על 0.
     
  10. Butragueño מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏18/12/05
    הודעות:
    15,663
    לייקים שהתקבלו:
    6,762
    אני חוזר בי, אולי התלהבתי קצת מהמפגש עם גנק. בכל פנים, בבלגיה יש מתקנים,שחקנים ורמה קצת יותר טובה, אבל לדעתי זה עדין לא קרש קפיצה, ושחקנים עלולים להתקע שם או לחזור לארץ. הסוכנים פה בארץ, ודודו דהאן בראשם, מעבירים לשם שחקנים כי זה נח למצוא שם קבוצה שתשלם עמלה לסוכן בצורה טובה.

    זה כמו שמדריך טיולים, לדוגמא בבולגריה, קובע מראש עם חלק מהחנויות שם שיעשו לו הנחה במוצרים ובתמורה הוא מביא לשם את קבוצת הישראלים שלו שייצאו להפסקה וייקנו דברים.
    התיירים הישראלים במקרה הזה אלה השחקנים, שלא באמת יודעים מה קורה בבלגיה, וקשה לדעת כשחצי מהשחקנים שעוברים לשם נעלמים. הסוכנים מנצלים את חוסר הידע של השחקנים ונותנים עוד "מכה".
     
  11. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,406
    לייקים שהתקבלו:
    1,352
    מה שקרה בקראקוב זה שילוב מדהים ומעצבן של הרבה דברים שהביאו למפלה ספורטיבית, כי אני לא חושב שפערי הרמות בין הקבוצות היו כ"כ תהומיים, מה שכן אז הם היו קבוצה מצויינת, היום אני לא יודע אבל אז שלושת רבעי נבחרת פולין היו שחקני ויסלה והם לקחו אליפות בפער של משהו כמו 20 נקודות מהשנייה בלי אף הפסד ביתי.
     
  12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    אני חייב להסכים במקרה הזה. נכון שבית"ר ירושלים מעולם לא עשתה שום דבר באירופה, אנ בספק אם היא עברה אי פעם שלב אפילו, אבל במקרה הספציפי הזה אני ממש לא חושב שהפערי רמות שיקפו 5:0. אני גם לא חושב שבבית"ר זילזלו בויסלה קראקוב, בטח אחרי המשחק הראשון שהם ניצחו רק 1:2 וזה הלך להם מאוד קשה. זה היה פשוט מכורך הנסיבות: מסע התלאות של הקבוצה במקום טיסה ישירה, כל מיני סכסוכים בין שום לשחקנים, ויום גדול של ויסלה שכל כדור נכנס לה ושחור של בית"ר ששום שחקן לא הגיע למשחק. נכון שויסלה היתה יכולה לעבור גם בלי להביס בתוצאה כזו אבל אני לא חושב שפערי הרמות בין הקבוצות היו 5:0. לא יודע אם ויסלה של אז יותר טובה מויסלה של היום, אנחנו צריכים לזכור שמאז אותה עונה, הם רשמו הפסדים מביכים כמו ללבאדיה טאלין במוקדמות אלופות שנה אחר כך, וגם לפני כן, היא לא בדיוק עשתה איזה משהו מיוחד באירופה...אני לא אתפלא אם הקבוצה הזאת אפילו יותר כשרונית, אבל שוב, אני אצטרך לראות אותה במשחקים בשביל להסיק, מה שכן אני מאוד מקווה לראות אותה ואת האיצטדיון הנהדר שלה שנבנה של למעלה מ-30 אלף מקומות (בתקופת בית"ר היה בשיפוצים) באלופות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/8/11
  13. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,594
    לייקים שהתקבלו:
    26,853
    מין:
    זכר
    מה שקרה לבית"ר אז, זה בדשיוק מה שקרה לה תמיד באירופה.
    לא היה להם אף פעם מושג מה זה גביע אירופה. ובית"ר כן עברה שלבים, אבל קבוצות ברמה של ליגה ב.
     
  14. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,628
    לייקים שהתקבלו:
    2,442
    דודו ביטון שוב כובש עבור ויסלה קראקוב.
     
  15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    ב1-1 של ויסלה יש לציין.
    שוב ביטון מציל אותה מהפסד, אגב אילייב אקס מכבי תל אביב מבשל.
    מליקסון השלים 90 דקות.