איזו הנהלה של אפסים יש לנו, הפסדנו את פאסטורה לפ.ס.ז. http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/...ith-psg?cc=4716 איזו בושה. בדיוק שחקן שאנחנו צריכים, בדיוק בזמן הנכון, והפסדנו אותו לקבוצה צרפתית. נמאס מהחלון העברות הזה. לא מבין מה הם עושים.
לא יודע מה טיפשים, אם בסכום כזה, טוב שלך לפ.ס.ז'. יכול להיות שפיספסתי את זה, כמה הצענו עליו במקסימום?
למה בדיוק הייתם צריכים את פאסטורה? כמו כן, הפסדתם אותו לקבוצה צרפתית עם המון כסף. שילמו עליו סכום מטורף.
כי אין לנו ממש יצירתיות בקישור אם לא שמת לב. לא משהו שאפשר לסמוך עליו. אם למפארד לא בשיאו הכל הולך שקוף ומרובע. עזוב, אנחנו רצינו אותו, היינו מוכנים לשלם עליו סכום מטורף גם כן, לא יודע בדיוק כמה אבל השמועות אומרות 40, ולא הצלחנו לשכנע אותו שיבחר בנו במקום בקבוצה שהוא לא התקדם בה בשיט, מה זה אומר עלינו?
אני לא חושב שזה אומר עליכם משהו. כאשר אתם באמת רוצים שחקן, אתם בסופו של דבר מביאים אותו(ראה ערך: פרננדו טורס). בנוסף לכך, יצירתיות צריך בצדדים הרבה יותר מאשר במרכז השדה. בעיקר באגף ימין כמו שנאמר רבות כבר. אני חושב שלפרנק למפארד מגיע לקבל לפחות עוד עונה אחת בשביל להוכיח את עצמו כשחקן הרכב בצ'לסי. הבעיה היא שלאחר הפציעה של מייקל אסיין, לא ממש הגיע שחקן במקומו, ואני לא יודע עד כמה הספרדי שהבאתם מברצלונה נמצא בתוכניות עבור הקבוצה הבוגרת. דרוש עוד קשר מרכזי שיכול לשחק גם כקשר אחורי, או להפך. זו דעתי לפחות. אם יגיע גם קיצוני ימני, אני חושב שאתם תהיו במצב טוב מאוד לקראת העונה הקרובה, וגם אם לא, עדיין יש לכם קבוצה טובה מאוד. אומנם הקבוצה מבוגרת יותר אבל גם לזה יש יתרונות.
הקבוצה צריכה קשר יצירתי, הרבה פעמים ההתקפה ניראת חסרת רעיונות. מודריץ' אמור לעזור אם יגיע. לא יודע אם יש מה להתרגש מזה שפאסטורה הלך לפסז', נראה לי שהמחיר סביב השחקן הזה נופח בצורה חסרת פרופורציות.
על העניין של צריך או לא צריך אפשר להתווכח הרבה זמן, אני גם חושב שאנחנו צריכים קיצוני יותר מקשר יצירתי, אבל זה לא אומר כלום. וזה גם לא קשור ללמפארד, הוא יקבל עוד עונה במילא, ואני לא מדבר פה רק על הדעה שלי אלא על מה שקורה. בואס רצה את פאסטורה בנוסף אליו, ההצבה של למפארד בתפקיד אחורי יותר במשחק ההכנה ואח"כ גם האמירות שהוא יכול לשחק שם מצויין כי הוא וורלד קלאס, קצת מרמזות על זה ואחריהן גם קשה להאמין שהוא יוריד אותו לספסל. הקבוצה עצמה חשבה שצריך את פסטורה, כאן זה נגמר. לגבי "כאשר אתם באמת רוצים שחקן אתם בסופו של דבר מביאים אותו", זה ממש לא נכון, הרבה שחקנים שרצינו ויתרנו עליהם כשזה התחיל להיות רציני או ממש הפסדנו אותם. יש המון כאלה בשנים האחרונות. שוב, העובדה היא שרצינו את פסטורה, הוא היה המטרה הגדולה שלנו אחרי מודריץ', נפגשנו עם הסוכנים שלו, זה היה או אנחנו או הם, והוא לא בחר בנו. אם הוא היה עוד מטרה בקיץ הפורה שלנו אז לא היה אכפת לי, אבל זה לא המצב. אנחנו מפסידים אותם אחד אחרי השני בנתיים. נקווה לטוב... נשארים אופטימיים. אגב, על טורס לא היתה לנו תחרות. אני חושב שזה קשור. ולגבי מודריץ', לדעתי הוא היה עוזר הרבה פחות מפסטורה. מודריץ' הוא הרבה פחות השחקן שיוצר את המצבים עצמם ומאיים, הוא יותר זה שמסדר את המשחק באמצע, שמניע. לא מתאים לנו שחקן כזה כרגע, ואני גם לא חושב שבואס באמת רצה אותו כי הסאגה התחילה הרבה לפני שהגיע.
דווקא על זה אין מה להתווכח בכלל. זה שהקבוצה צריכה קשר יצירתי זאת עובדה, וזה ברור לכולם. השאלה היא מי ובכמה. פאסטורה היה מועמד, אבל הייתה קבוצה שהייתה מוכנה לשים עליו סכום מטורף, פה נגמר הסיפור. אני לא חושב שהיה חכם לשפוך על שחקן כזה סכום כזה.
שוב פעם, זה לא שאנחנו רצינו לשלם עליו הרבה פחות. לא היינו מגיעים עד לפה אם הכוונה שלנו היתה לשלם סכום שהוא לא מטורף גם כן. כשאני אומר עד לפה אני מתכוון לסאגה שנמשכה ממש עד אתמול, עד אתמול או אפילו היום לא היה ברור בכלל לאן הוא עובר. ועוד דבר, אתה לא חושב שקבוצה במעמדנו צריכה להצליח לשכנע שחקן להצטרף אליה ולדחות קבוצה כמו פ.ס.ז'? מאמין שלקבוצה הגדולה הממוצעת זה לא היה קורה. אבל זה לא פעם ראשונה שאנחנו מוכיחים חולשה בעמדות הניהול.
לדעתי פאסטורה ממש לא שווה את הסכום שפאלרמו רוצים עליו, אז מהבחינה הזאת אין לי בעיה שהוא לא בא לצ'לסי. צריך להתחיל לשים גבולות, כל קבוצה חושבת שהיא יכולה לסחוט אותנו. מה שכן מפריע לי זה שעוד שחקן נוסף לרשימה של אלה שהעדיפו קבוצה אחרת על צ'לסי. אני מקווה שההנהלה הזאת תתחיל להתעורר ותביא מישהו, כי עם המצב של היום אני בספק אם נסיים טופ4 (אני כמובן מתחשב בעובדה שיש אליפות אפריקה בינואר, ותהיה איזושהי תקופה של שבועיים שיהיו לנו 6 פצועים, כמו תמיד).
אני לא חושב שזה כזה ברור. יהיה הרבה יותר פשוט אם תחתימו קשר אחורי ואפשר לשחק עם ראמירז ולמפארד באמצע. אני לא רואה פה שום בעיה. תמיד יש את יוסי בניון שיכול לשחק במרכז השדה במקומו. הוא מחליף מספיק טוב. ברור שרצוי להביא עוד קשר מרכז שדה יותר טוב מיוסי בניון עם אפשר, אבל אם יש עדיפות, אני חושב שעדיף קשר אחורי ושהיצירתיות תגיע משחקן חדש באגפים. אני רק יודע שתמיד היו שמועות על סרחיו אגוארו בשנים האחרונות. השאלה אם הייתה הצעה רצינית. מעבר לזה אני לא יודע את מי עוד "הפסדתם".
סעעעמק! פעמיים כתבתי תגובה ארוכה ומנומקת. פעמיים הפסקות חשמל ארורות השמידו את הראיות! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx תקציר הדברים כי אין מצב לפעם שלישית גלידה: * ג'וש מקאקרן גם כן שיחק קשר אחורי בהכנה. אתה מוזמן להוסיף אותו לקאדר ההולך ותופח של קשרים אחוריים לצד פרנקי למפארד וכמובן, פאולו פריירה. זה לא פאנטזי - קשר יצירתי במרכז המגרש מגיע על העמדה של למפארד ועל דקות ההשתפשפות של ג'וש. נקודה. * מספיק עם הבולשיט של "איבדנו", מה נראה לכם שעשו לפאסטורה מצגת פאוור פויינט מושקעת שמסבירה למה מעבר לפאריז זו התקדמות מקצועית גדולה יותר ממעבר לצ'לסי?! ושהוא קנה את זה?!?!?! זה לא משנה אם זה פאסטורה עצמו שדרש סכומים בשמים או אם אלה הצרפתים שהבינו שכדי לגשר על הפער המקצועי הם צריכים לשלוף מזומנים - גם לצ'לסי יש גבול ואין שום צורך להפריז וללכת רחוק מדי רק כי יש לנו את הצאר מאחורה. * מודריץ' אולי לא משתווה לפאסטורה בכמות העקבים שהוא מחלק, אבל הוא לא נופל ממנו ביכולת לבנות התקפות במרכז ובטח שלא ביכולת ללכת עם הכדור על הרגל. הבן אדם שם שחקן מול שוער בנגיעה, מאיפה באה השטות הזאת של לא יוצר? * עוד שעה גמר האמירטס.
דויד סילבה? רוביניו? היתה התעניינות בסאנצ'ז בינואר אבל בהמשך כשסיטי וברסה הצטרפו למאבק פתאום השתתקנו, אותו דבר עם ניימאר רק עם ריאל מדריד(וטוב שהפסקנו להתעניין, אבל זו לא הנקודה). והיו עוד כאלו שאני לא זוכר כרגע כי היו על אש יותר קטנה. חוץ מעניין סאנצ'ז ואגוארו אני לא מבקר ממש את ההחלטות, אבל אמרת לא מפסידים, אז זה לא נכון. קירק, אני אישית לא תופס ממודריץ' כשחקן שמפטם חלוצים על בסיס שבועי, וכשאיום על השער זה גם לא ממעלותיו, אני לא יודע למה הוא זה שאנחנו צריכים. לדעתי מודריץ' הוא ברמה הכי גבוהה כשמדברים על קשר במרכז המגרש בסגנון המשחק של ברצלונה, שמניע כדור בקלילות, שמסדר משחק ומנהל את ההתקפה של הקבוצה. אני לא חושב ששחקן כזה הוא מה שאנחנו צריכים, בקבוצה עם סגנון שונה ושחקנים שונים אולי כן.
אני לא זוכר שהייתה הצעה רשמית על דויד סילבה, רוביניו( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx), ניימאר או אלכסיס סאנצ'ז. הכול שמועות.
אל תגיד סתם כי אתה טועה. היתה הצעה על רוביניו, היתה התעניינות גדולה(מניח שגם הצעה) בדויד סילבה, שגרמה לו להגיד שצ'לסי זו הקבוצה שהוא רוצה לשחק בה, היתה התעניינות אדירה בניימאר כולל הצעות וזה נמשך עד הרגע האחרון בקיץ שעבר וגם בתחילת הקיץ הנוכחי(וזה מוכח על ידי פגישות שנערכו, ציטוטים מהסוכנים, זה לא רק שמועות). לגבי סאנצ'ז, יש מצב שאלו היו שמועות, אבל בינואר האחרון הן הגיעו גם לאתרים האמינים. ההצעה עצמה היא לא תמיד מה שמפריד בין הפסד של שחקן ללא הפסד של שחקן, להפסיד זה גם להרים ידיים כשמגיעה עוד קבוצה להתחרות מולך.