ההימור שלי - אנחנו עולים ב4-4-2. דוני אינסואה ווילסון קיריאקוס פלאנגן דאונינג אדם ספירינג הנדרסון קארול קויט
הפסדנו 3-0. אנחנו נראים מאוד מאוד חסרי רעיונות ואותי זה מדאיג, נכנסו במצב הזה לקיץ ו50 מ' ליש"ט אח"כ כלום לא השתנה. הרבה כדורים ארוכים, הרבה קרוסים לא מוצלחים, מעט מאוד דברים אחרים, היחיד שניסה במחצית השנייה לשחק לעומק במקום להעיף כדורים לקארול על בליינד מכל עמדה במגרש הוא הנדרסון שאותי לפחות די הרשים. אני בטוח שזה ייראה הרבה יותר טוב באנפילד, אבל זה לא ממש מנחם, חייבים להשתפר במשחקי חוץ. זה בלי להכנס בכלל למצב בהגנה, קטסטרופה מה שהולך שם, אבל זה היה ברור עוד לפני המשחק הזה.
לא כ"כ מתרגש מההפסד הזה כי הוא בעיקרון לא גילה לנו שום דבר חדש שלא ידענו. צריך מגן שמאלי, צריך בלם, צריך לזרוק קיבינימט 6-7 שחקנים וצריך להפסיק לשחק רק על כדורים לגובה אל קארול.
אני לגמרי מקבל את זה, זה לא היה במחצית הראשונה (בה אפילו קראגר נמנע מלהעיף כדורים), רק בשנייה כשקירגיאקוס החליט לקחת את זה על עצמו. לא מאמין שכל שיטת המשחק שלנו משתנה לפי האם קארול על המגרש או לא, פשוט יש לנו מס' מכובד של שחקנים מאוד מוגבלים שמתייחסים לכדור כמו תפוח אדמה חם ומעדיפים להפטר ממנו כמה שיותר מהר, קארול נותן להם מטרה.
אז קירגיאקוס, וכל מי שהעיף היום כדורים, פועלים בניגוד להוראות המאמן, את זה אתה קונה? היה ברור מהרגע שקארול הגיע שהוא יהיה מטרת לכדורים ארוכים מכל כיוון במגרש.
קראגר כבר שנים מעיף כדורים ארוכים, גם בניטז היה מאמן של כדורים ארוכים? כן, זה לא משנה מה ההוראות של המאמן, בלם כמו קירגיאקוס לא יודע להתנהל עם הכדור, מה לעשות? אתה יכול להגיד לו למסור קצר עד מחר. מעניין שאת אגר אף פעם לא רואים מעיף כדורים ארוכים, אז לפי ההגיון שלך הוא זה שהולך נגד ההוראות של המאמן? בחייך.
נגד הוראות המאמן הייתה אמירה מוגזמת, אבל אני מתנצל, אם ככה נראה המשחק שלנו וקירגיאקוס ממשיך לקבל את הקרדיט אז כנראה שבעיה עם רקטות אין לקני, אחרת הוא היה אומר אחרת או לא נותן להם לשחק, זה לא מסובך, אני אישית זוכר את קירגיאקוס בכמה פעולות סבירות לחלוטין עם הכדור בעונה שעברה, אני לא חושב שכל מה שהוא יודע זה לבעוט לשמיים, אני כן חושב שכשקארול על המגרש הקבוצה נוטה לשגר רקטות וקני פשוט מאפשר את זה. שורה תחתונה היא שאם דלגליש דוגל בשיטת ה- P&M אין שום סיבה שנראה רקטות בשום שלב של המשחק, ואם יש שחקנים שהם כאלה ולא ניתן לעשות עם זה כלום, שלא ישחקו, הרי לא מדובר בג'רארד וסוארז עם כל הכבוד.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news...bel-talks-to-tv ראיון נחמד עם סוארז, על הקבוצה, על קני ועל ההתאקלמות שלו בליברפול. http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_7057890,00.html טום אינס בדרך לבלקפול, לפי מה שאני מבין זה בהשאלה.
המשחק של הנדרסון נגד האל http://www.youtube.com/watch?v=S9-hSgxauus kennethdalglish Kenneth Dalglish luis16suarez buena suerte para la gran final esta noche. Kenny@
באתי בדיוק להביא את זה, אני רואה ש-oginath הקדים אותי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx איזה מלך. :aaa8:
איזה גול של סוארז! בדיעבד 22 מיליון פאונד זו מציעה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
לואיס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx עכשיו רק שינוח ויחזור לפרמייר ליג בכושר הפנטסטי שבו הוא סיים את הקופה. שחקן פנומנלי.
כל הכבוד לאורוגוואי. נבחרת מדהימה ובעיקר מאוזנת, אני מאוד שמח על הזכייה שלהם. סוארז פשוט מבריק ותואר שחקן הטורניר מגיע לו ללא ספק. מילא הגול היום שהיה עם פיניש סביר (זה נכנס, אבל היה די קרוב לא להכנס...) אבל הבישול, עד כמה שניתן לומר במצב כזה של התקפה של 3 על 2, הוא פשוט פנטסטי. בראבו!