מסכים, זה מקור לאופטימיות אבל ראינו גם מספיק פעמים שבהן קבוצות מסיימות עונה בצורה מצוינת והכושר הזה לא ממשיך לעונה הבאה, זה קרה לנו רק לפני שנתיים. יש אנשים שלוקחים את זה כמובן מאליו שבעונה הבאה נהיה לכל הפחות טובים כמו שהיינו תחת קני בחצי העונה האחרונה, זה לא כ"כ פשוט. ועדיין, חצי עונה טובה מאוד, בינתיים פרי סיזן מוצלח, מגיע בינתיים לקני את הקרדיט. מקווה ומאמין שדברים יתחברו כמו שצריך. אגב אלעד, קבוצות הצמרת לא הולכות להיות חלשות כמו בעונה שעברה? יונייטד תהיה חזקה יותר, גם צ'לסי כנראה, חוץ מהם יש לך את סיטי שעוד לא ממש עשתה רכש משמעותי, וארסנל וספרס מתעסקות בעיקר בלהשאיר את השחקנים הכי טובים שלהם. מוקדם מדי להגיד את זה, לפי הכיוון שבו הרוח נושבת יש קבוצות בצמרת שלא יצאו מהקיץ הזה מחוזקות אלא להפך, אני רק מקווה שאם זה יקרה נדע לנצל את זה, אני מאמין שאם נשחק בליגת האלופות שוב נכוון גבוה יותר ברכש.
אני לא בטוח אבל מסביב להרבה מאוד קבוצות יש לא מעט סימני שאלה. האם מנ' יונייטד פגעה בול ברכישות שלה, והאם השוער שלה דה-חאה יצליח לעמוד בלחץ ולהיכנס לנעליים של VDS? ההימור שלי שכן, אבל זה לא מובן מאליו. האם צ'לסי תתאושש מאובדן אסיין והאם המאמן החדש יצליח לרענן את הסגל הדרוש-ריענון שלהם? האם סיטי תצליח להביא שחקן יצירתי למרכז המגרש ולהתאושש מהעזיבה המסתמנת של טבז? האם הספרס יתאוששו מהעזיבה הצפויה של מודריץ'? ארסנל גם כרגע נאבקת לשמור על ססק ונאסרי, הבעיות מההגנה הן אותן בעיות. בכל מקרה, אני חושב שאצלנו יש הכי מעט סימני שאלה. זה לא חייב להיות לטובה אבל יש לנו בסה"כ חבורה של לא מעט שחקנים טובים שאפשר כבר עכשיו לומר מה כנראה נקבל מהם. בהנחה שקארול לא יהפוך למפלצת שכולם מצפים ממנו להיות, אנחנו יודעים בדיוק מה נקבל מכל אחד מהשחקנים שלנו. זה לא בהכרח סימן טוב, אפשר לומר שזה יותר סימן לבינוניות ולרכש של הרבה שחקנים שהם לא בלתי-צפויים, אבל יש לי הרגשה שבעונה הבאה זה תלוי קודם כל בשאר הקבוצות ואח"כ בליברפול. http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/train6_4e22f84a10879248133199.Xxx אימון אחרון באסיה, והביתה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news..._medium=twitter
אני רק רוצה להגיד משהו על דאלגליש. אי אפשר להגיד שלא היה שינוי, אלא רק בצד המנטלי. הוא גם טקטיקן מצויין(והתצוגה שלנו במשחק בסטמפורד היא דוגמא מאלפת לגאונות טקטית. שיתקנו אותם לחלוטין באותו משחק), ומאז שהוא הגיע עם קלארק, משחק ההגנה שלנו השתפר בצורה מדהימה. המשחק שלנו הפך להיות יותר מהנה ושחקנים התחילו לפרוח תחתיו. זה לא משהו שאתה יכול להגיד שמדובר רק בבום של ההתלהבות מהמינוי שלו, או רק מעניין של מוטיבציה. אין לי ספק שהיה בוסט של מטיבציה כשהוא הגיע. אבל זה לא הגורם היחידי בפאזל שהוביל לשיפור. וזו הסיבה שלי יש אמון מוחלט בכל מה שדאלגליש יעשה. הוא יודע מה הוא עושה.
StevieG - מאה אחוז מסכים. למנג'ר יש השפעה גדולה מאוד על השחקנים שלהם ובכלל. יש לי סיפור קטן מעונה שעברה... גיסתי (בחורה חכמה עם עין חדה שרואה כדורגל פה ושם) התחילה לעקוב קצת אחרי המשחקים של ליברפול, בגללי כמובן. מהתרשמות שלה היא אמרה שהשחקנים פשוט לא משחקים טוב וזה לא בהכרח המנג'ר (הודג'סון) הוא הבעיה. אמרתי לה "זה הכל בגלל המנג'ר ושצריך לפטר אותו, כל מנג'ר אחר שיבוא במקומו יביא את השיפור אני מבטיח לך." היא אמרה "טוב נחיה ונראה." היא הייתה די בטוחה בעצמה שהשחקנים הם הבעיה. אני כמובן עם קצת (הרבה) יותר נסיון בהבנת כדורגל ומכיר את ליברפול כמו היד שלי, ידעתי שהודג'סון הוא עיקר הבעיה למרות שהיו שחקנים כמו קונצ'סקי, פולסן ואנגוג בהרכב. כאמור דלגליש חזר ולא רק הוא הביא שיפור הוא הביא גם דרך. וכל שאר היסטוריה. גיסתי הרימה גבה והתפעלה עד כמה שצדקתי בסוף. (אל תדאגו הכל התנהל ברוח טובה ביני ובינה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ) בקיצור דלגליש מלך. :aaa8: who needs a sir, when you got a king. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
לי יש תחושה שאתה לוקח צעד אחד רחוק מדי את הקביעות לגבי מי טוב ומי לא. מה טוב לקבוצה ומה לא. כל עונה יש שחקנים שמפתיעים, כל עונה אלה בדיוק השחקנים האחרונים שציפית מהם לעשות משהו ומצד שני יש את אלו שלא מביאים פסיק ממה שכל העולם ואחותו היו בטוחים שאפשר להתייחס אליו כתרומה מובטחת. אני חושב שאם כל אוהדי הסקאוזרס עורכים משאל לגבי מספר הנקודות שהקבוצה אוגרת העונה (מיקום זה כבר פונקציה של איכות היריבות) ומי הם שלושת השחקנים הטובים ביותר בקבוצה בסיכום הכללי - מעט מאוד ייתנו את אותם נתונים ופחות מהמעט הזה יצליחו גם לפגוע באזור המטרה. הדברים אולי נורא ברורים ובנאליים על הנייר. נדיר שזה גם עובר בצורה אפקטיבית לדשא במהלך העונה. העובדה שדאונינג הוא לא בדיוק אחרון גיבורי התהילה (או ההייפ) לא יכולה ללמד שום דבר על... שום דבר. במקרה הטוב אפשר להסיק מזה מהם הסטנדרטים שבהם דלגליש מעריך שחקנים. במקרה הפחות טוב זה סתם הכי טוב שהוא חושב שהיה לשוק להציע.
ברזיל עפה מהקופה בפנדלים לפראגוואי. שבועיים מנוחה מהיום זה יוצא בדיוק על משחק ההכנה לפני אחרון נגד ואלרנגה. לוקאס גם קיבל אדום ישיר בהארכה כך שלא ישחק נגד גרמניה עוד פחות מחודש + 2 המשחקים הבאים של ברזיל.
קצת חדשות: הקבוצה הודיעה על מעברו של חרארדו ברונה לבלקפול. הארגנטיני בן ה-20 הגיע לקבוצה ב2007 מריאל מדריד ולא הצליח להתקדם מעבר לקבוצת המילואים של המועדון. http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news...joins-blackpool השחקנים והצוות נחתו בחזרה בבית אחרי המסע המוצלח באסיה. איאן אייר מספר על התרשומותיו משם ומבטיח שנחזור לשם בעתיד. http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news...e-back-malaysia דאונינג (שקיבל את המס' 19, שלבשו לפניו ענקי אנפילד דוגמת ראיין באבל ופרננדו מוריינטס) והנדרסון התאמנו היום במלווד. http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/119441815ap030_liverpool_tr.Xxx http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/119441815ap020_liverpool_tr.Xxx באותו זמן בצד השני של כדור הארץ...http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/community4.Xxx
ה 8-0 של הנוער על סטיבנג'. צמד השערים של מורגן... וואוו. http://www.youtube.com/watch?feature=playe...53tS2iV4#t=220s
KD: Were delighted with the work weve done. Whether theres more remains to be seen and depends on players going out. http://www.dailypost.co.uk/sport-news/live...55578-29085099/? Fiorentina hoping to agree Alberto Aquilani deal http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpool-f...00252-29086095/ Tony Barrett: Should the pruning process be successful, Dalglish will be given the funds to bring in at least one defender with Diego Godín, the Atlético Madrid and Uruguay centre back, emerging as a potential target. http://www.thetimes.co.uk/tto/sport/footba...icle3099333.ece (£) הצמד של סוארז ששמו את אורגוואי בגמר הקופה: http://www.footylounge.com/films/copa-amer..._3ad4590fa.html
נראה באמת שלא יוצאים מים מהברז כבר, צריך קודם לשחרר את הצנרת, וזה לדעתי לא אומר בהכרח שצריך לקבל סכומי כסף רציניים אלא רק להיפטר מחוזים שמנים. לצערי אני חושב שאחד העוזבים יהיה אקווילאני.
אני גם חושב ככה, לא חושב שנצטרך לגייס עכשיו את כל הכסף מסכומי ההעברות שנקבל, אני חושב שיש עוד מספיק כסף בקופה, אבל הבאנו 4 שחקנים ושחררנו רק 1 בסגל שכבר לפני הקיץ היו בו יותר מדי שחקנים על חוזים שמנים שלא תורמים כלום. אידיאלית אני מקווה שנשחרר 3-4 שחקנים בשבוע הקרוב ונסיים את הקיץ עם בלם ומגן שמאלי.
בראד ג'ונס, פיליפ דגן, סוטיריוס קירגיאקוס, אמיליאנו אינסואה/פאביו אורליו, כריסטיאן פאולסן, אלברטו אקווילאני/ראול מיירלש, נביל אל-זהאר, מילאן יובאנוביץ', ג'ו קול ודויד אנגוג. 11 שחקנים שאפשר לקבל עליהם בהערכה ריאלית עם נטייה לפסימית 20 מ' פאונד אבל במשכורות נניח שהממוצע הוא 40,000 לשבוע זה עוד כ-20 מ' פאונד בשנה.
לפי טוני בארט אגב, אנחנו פתוחים להצעות על פאולסן, אנגוג, ג'ונס, דגן ואינסואה (איזו ערימת זבל) ומסתכלים על דייגו גודין מאתלטיקו. פתוחים גם להצעות 'משמעותיות' (כנראה בהשוואה לשאר שאני מניח שאנחנו מוכנים למכור בגרושים רק כדי להפטר מהמשכורות שלהם) על מיירלש ואקווילאני.