אז ככה : תודה על ה : welcome, כן, נכון, אני אוהד ריבר, מה רע לאהוד ריבר?... (גם אם הם ירדו ליגה, לא נורא) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx לגבי ריקי אלברס, לא יודע מי בחר אותו בתור שחקן העונה, אני פשוט בחרתי אותו בשחקן העונה, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אבל אתה צודק, אולי קצת הגזמתי, הוא תגלית העונה אפשר להגיד... לגבי השחקן של בוקה, כן עליו דיברתי, ונכון חוץ מהשם שלו, הוא עדיין לא הראה קבלות... תודה על המידע אחי...
לאהוד את ריבר זה לא רע חס וחלילה, חוץ מללחץ דם אם אתה כמ אל טאנו פאסמאן מהסרטונים בעמוד הקודם, פשוט התרגלנו פה שבמשך זמן רב לא היו אוהדים של ריבר או בוקה ועכשיו כבר יש כמה של ריבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ( אחי זה במקום ה"לייק" של הפייסבוק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ) אהבתי את הקטע של : "ללחוץ דם אתה כמו אל טענו פאסמאן"
אפרופו פאסמאן, זה אמיתי? היום בבוקר ראיתי את זה בפעם הראשונה והשתנתי מרוב צחוק. נראה לי חווייה לראות שידור ישיר עם הבחור.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx noooooooo nooooooooooo estamos en la B :aaarofl:
ברוכים הנמצאים האמת שבפורום הזה יש שליטה לאבז'אנדה, ולאוהדי ריבר בישראל יש מקומות התכנסות אחרים. מצד שני סיקורים מקיפים בעברית כמו שיש כאן לא ראיתי עדיין בשומקום, לא באתרי החדשות הכלליים ולא באתרי חדשות הספורט. אפילו יותר זורם לי לקרוא תקצירי משחק כאן מאשר ב-OLE. זה כל הכדורגל שאני צורך היום, הליגה בארץ לא מעניינת אותי, ולפעמים אני רואה קצת בארסה בשביל לשטוף את העיניים.
מעניין שדווקא בזמנים הקשים נרשמים עוד ועוד אוהדי ריבר לכאן, יפה מאוד וברוך הבא. בכל מקרה, בחפיפה עם האשכול הקולומביאני כרגיל, היום במקור הקבוע שלי לחדשות ראסינג מדובר על כך שמבקום קרבונרו שאמור להגיע לאסטודיאנטס, ראסינג תנסה להביא את שחקנה של אתלטיקו נאסיונאל, דורלאן פאבון, בעזרת קבוצת משקיעים כמובן. נקווה שעידן יראה את ההודעה במהרה ויוכל לפרט, מדובר גם בקבוצה שהוא אוהד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
נכון, בטורניר האחרון (בכלל בכל התקופה האחרונה) הוא החמיץ ללא סוף אבל אין ספק שהיום עוד פרק (מבחינתי לפחות) הסתיים בשורות אינדפנדיינטה שאנדרס סילברה החלוץ הנפלא שהתגלה באותו טורניר נפלא של לפני תשע שנים סגר בשורות העולה החדשה בלגראנו קורדובה. http://www.ole.com.ar/futbol-primera/Silvera-poso-nueva-camiesta_OLEIMA20110712_0068_3.Xxx ---------------------------------------- נריה - בשנים האחרונות הוא דיי נחלש לדעתי אבל אני מאוד אוהד את הבלם הזה בעיקר מתקופתו ב2006 אצל סימאונה באסטודיאנטס. (אגב, בטח זה "יעניין" בצורה מיוחדת יותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ) תדע שהבחור כבש את אותו שער מכריע של הפינצ'ה מול ארסנאל בדקה ה87 מה שלמעשה "דפק" את בוקה והביא למשחק המכריע.
האמת היא שעקבתי אחריכם במהלך העונה האחרונה, ועכשיו החלטתי להצטרף. טוענים שאלאז'ס בקולו קולו היה על הפנים (אחרי פציעות) http://www.la-redo.net/danza-de-nombres-de...nacional-68261/ בקישור יש הרבה מידע על ההעברות בנסיונל B (שבחיים לא עניין אותי! LPQTP תשאל את הטאנו פאסמן)
בלי שום קשר לריבר, אני ממליץ לך (ולכולם) לעקוב אחרי הליגה. אז נכון, אין לא את הפרסום ואהדה כמו לליגה הראשונה אבל אין לי ספק שגם השנה הליגה תיצור הרבה מתח ועניין. בקשר לההעברות אני ממליץ לך לעקוב אחרי האתר הזה http://blog.todoascensoweb.com.ar/2011/06/...orada-20112012/ בתחילת העונה, יעלה סיקור (כמו בכל שנה) על הליגה השנייה.
הליגה הזאת עניינה אותי כקליפת שום. אבל עכשיו אין לי ברירה אלא להתעניין בה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx. תודה על הקישורים.
גם אם תעלו ליגה תוך שנה אני ממליץ לך להמשיך לעקוב אחרי הליגה, אני דיי בטוח "שתתאהב" בה. תוכל גם להיכנס לuniversofutbol.com שם לנושא על הNACIONAL B המידע שם דיי מקיף ולרוב גם אמין.
אם קבוצות כמו ריבר, סנטרל, חימנסיה, הוראקן, קילמס, אטלנטה. הליגה הזאת עוד עלולה להיות יותר מעניינת ומותחת מהליגה הראשונה.
מצטרף לפומפידו ומחזק אותו, אלאז'ס (שמאוד אהבתי אותו בעבר) כבר סוחב ומושך עוד קצת את הקריירה שלו. הברכיים שלו גמורות והוא כבד גם ללא קשר לפציעות. מצד שני, בלם אגרסיבי עם נסיון ומשחק ראש מצוין יכול להתגלות כהחתמה חכמה ל-B למרות החסרונות שלו. הליגה הזאת באמת תהייה לא פחות מעניינת השנה, אבל אני לא נהנה לעקוב אחרי משחקים שחסרים את האוירה של האגואנטה בין הקהל חוץ לביתי. גרונדונה דווקא ניסה להחזיר את הקהל, אבל הרשויות לא נותנות לו (לפחות כך טוענים). חבל.