ארגנטינה קלאוסורה 2011: שוק הירקות נפתח

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Franco, Feb 9, 2011.

  1. אסף ראסינג Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    583
    Likes Received:
    3
    האמת, בתור אחד ששנא את לוסרו שנאת מוות, צריך להודות שבתקופה עם מקסי הוא היה שחקן טוב מאוד וגם כבש כמה גולים.
    למעשה אף פעם לא ניתנה לו שוב הזמנות לשחק עם מישהו כזה, בדמות טורנסו או ג'יו, כשמה לעשות, גראסיני הוא דרגה אחת למטה מהשניים האלה ומקסי.

    אני הייתי נותן לו הזדמנות, ומבחוץ מביא שחקנים לעמדות חשובות יותר, מבחינתי אחרי פלטיירי וסאחה, אני מסתפק בעיקר בבלם טוב ומנוסה, ובחלוץ מחליף, שפה השאלה היא האם לתת לביאלר עוד צ'אנס או לא.

    בניגוד ללוסרו, שהבעייה שלי איתו היא על סמך רמה גרועה נטו, אצל ביאלר הגישה היא בלתי נסבלת והוא יצר אצלי אנטגוניזם, ככה שהרבה יותר קשה לי אישית לתת לו צ'אנס נוסף, אפילו כמחליף
     
  2. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    חורחה סולרי, הדוד של סנטיאגו, אסטבן ודוויד (וגם של הדוגמנית ליז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ) חתם כמאמנה החדש-ישן של אתלטיקו טוקמאן, חורחה הוא האיש שהעלה את הדוכסים לליגה הראשונה שבעונה האחרונה הודרכה תחתיו של אנריקה חארבינה (שפוטר במחזור ה-27).
     
  3. Burrito Ortega Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    332
    Likes Received:
    0
    פרננדו קאבנגי ואלחנדרו צ'ורי דומינגז יהיו החיזוקים הראשונים של ריבר לעונה הבאה. בימים הקרובים צפויים להסגר הפרטים הקטנים. אני מקווה שזה יעזור לנו לחזור במהרה לליגה הראשונה. אולי סוף סוף נקבל בריבר חלוצים שיודעים להבקיע לא סתם בהמות כמו פאבונה וקארוסו.
     
    Last edited by a moderator: Jul 2, 2011
  4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    7,794
    Likes Received:
    191
    Gender:
    Male
    קאבנגי חוזר לריבר? מפתיע משהו, חשבתי שיש לו עוד מה למכור באירופה.
    הוא חוזר כי נמאס לו מהיבשת הישנה או בגלל שהקבוצה ירדה ליגה והוא רוצה לעזור להם לחזור למקום הטבעי?
     
  5. Burrito Ortega Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    332
    Likes Received:
    0
    האופציה השנייה. לטענתו.
     
  6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    גם אני מאמין שזה בגלל שהם ירדו ליגה, אבל בכל מקרה הוא לא מגיע מאירופה אלא מברזיל אם אני לא טועה. אם זה יסגר אלו שני חיזוקים נהדרים, למרות שהם הולכים לגלות שב-B החיים לא קלים לשחקנים עם שם שהופכים למטרה באחת מהליגות הכי אלימות (על הדשא) שאני ראיתי.

    גם ההחלטה של אלמיידה לא לקבל חזרה את אורטגה צריכה לעודד מעט את האוהדים לדעתי, הוא סרטן בחדר הלבשה וכבר כמעט ללא תרומה במגרש (כולל בליגה השנייה שם שיחק לפני כמה טורנירים).

    לא ידעתי שהוא אוהד, יפה. תלוי בשחקן, אבל לעתים יש לזה משקל משמעותי יותר, תראה את האוצ'ה שגם מתי שלא הולך לו (לרוב) הוא נותן את כל הנשמה בשביל המועדון. גם גונסאלו גארסיה לדוגמא, שגדל כבן לחבר בבארה בראבה ונוכח קבוע לצידם ביציע נותן את כל מה שיש לו חרף המגבלות של היותו שחקן כדורגל גרוע.
     
    Last edited by a moderator: Jul 2, 2011
  7. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    וגם גונסלו אבאן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx


     
  8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    http://i53.tinypic.com/e026gg.Xxx

    שיהיה בהצלחה לסאחה, יש לי את הספקות שלי לגביו אבל אני בטוח שעדיף על דידה הוא יהיה. מבחינת ההנהלה אהבתי מאוד את ההתנהלות, החתימו שוער מנוסה בעל שם בחינם, כשהכרטיס שייך לראסינג ועוד לפני תחילת האימונים. כן ירבו.

    קצת מודאג שאין התפתחויות לגבי בלם, למרות שבמערך של שני בלמים אפשר להסתדר עם מה שיש תחת מאמן שישקיע יותר בעבודה ההגנתית. סה"כ קאדר הבלמים טוב יותר ממה שראינו מהם על הדשא לדעתי, אבל לאור הטראומה של הטורנירים האחרונים בלם חדש ירגיע אותי יותר.

     
  9. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    3,583
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    ביום שישי נדע מה נסגר (באופן סופי) עם הילאריו נאבארו, בנתיים אינדפנדיינטה מחתימה שוער נוסף לסגל פקונדו דהפונצ'יו, השוער בן ה-21 (שיהיה רביעי או חמישי בסגל תלוי בהילאריו) אומנם כבר ישב על הספסל פעם אחת מול הורקאן במחזור האחרון (1-5) אבל רק היום למעשה חתם על החוזה הרישמי הראשון שלו.
     
  10. Burrito Ortega Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    332
    Likes Received:
    0
    לכל אלה שמהללים את הקהל של חימנסיה שתדעו הם התפרעו במשחק בדיוק כמו האוהדים של ריבר. אומנם זה היה לפני המשחק אבל זה לא כ"כ משנה. קהל למופת הם לא. אגב גם במשחק של הוראקן נגד חימנסיה היו תקריות של אוהדי הוראקן לאחר המשחק. אני לא אומר שזה בסדר אבל סך הכל כל האוהדים אותו דבר. מראה משהו על החברה הארגנטינאית והאלימות הפושה בה.

    http://youtu.be/n1eblBOT200
    http://youtu.be/4SjQFyqayq0
    http://www.youtube.com/watch?v=RA4tNr4Hfh8..._embedded#at=13


     
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    "לכל אלו"...אלי אתה מתכוון. לגבי הקהל של הגלובו, אם תחזור ותקרא תראה שהזכרתי גם אותו לצד הבהמות של ריבר. בקשר לנושא, פספסת בגדול.

    אני אמשיך להלל אותם ואתה כנראה לא מבין את הפואנטה וההבדל שהוא מאוד מאוד משנה. מה אתה משווה בכלל? מה שהיה לפני המשחק זה כמה עשרות אנשים בודדים ללא כרטיסים שניסו להכנס למגרש והתעמתו עם המשטרה, ממש דומה לאלפי האנשים שהשמידו את המגרש והכניסו לבי"ח עשרות אחרים בסיום המשחק או לגלובו שפוצצו משחק והתעמתו ראש בראש עם המשטרה. בניגוד לבהמות של ריבר, אתה יודע מה עשו מרבית האוהדים של הלובו בסיום המשחק, לאחר שירדו ליגה לראשונה אחרי המון שנים בפרימרה? רובם בכו ותוך כדי הריעו לשחקנים, לרינאודו, לברוס שלוטו שבא ליציע ולא ספג מטר של חפצים אלא מחיאות כפיים (ראינו מה חיכה לשחקנים של בלגראנו וריבר מהיציעים, קללות וחפצים). הם שרו שהם עוד יחזרו לפרימרה תוך כדי בכי ולא תלשו כיסאות והתעמתו (מלבד מעטים) עם המשטרה בגלל שירדו ליגה. במקום להבעיר את השכונות שסביב המגרש, הם הגיעו למרכז העיר ופרסו דגלים לתמיכה במועדון. נכון, מי שרוצה ימצא גם אלימות אצל אוהדי הלובו במשחקים שונים, אבל הדרך שבה הם קיבלו את ירידת הקבוצה ליגה, אחרי שנים של תמיכה במועדון שנמצא במשבר מקצועי וכלכלי (3 פרומוסיונס ברצף), היא זו שעליה "היללתי" אותם ואני בהחלט עומד מאחורי זה בשל כל הכתוב למעלה. בניגוד לאוהדי ריבר, לאחר הירידה, והורקאן, כבר במהלך הטורניר שהבינו את המצב, שהתגובה הראשונה שלהם לירידה היא אלימות ונזק למועדון. {הבהרה - ברור שזה לא כל האוהדים, אבל בעוד אצל הלובו זה המיעוט (שכמעט ובכלל לא נראה או נשמע), אצל ריבר זה במספרים עצומים}

    אתה עדיין חושב שהם כמו כולם? או שעימותים בודדים עם המשטרה בגלל שכמה אוהדים בלי כרטיסים ניסו להכנס למגרש לראות את הקבוצה (ולא לחדרי ההלבשה לאיים על השופט) זה אותו דבר כמו הפרעות של אוהדי ריבר לאחר שירדו ליגה? סבבה, אם זה גורם לך להרגיש טוב יותר...
     
    Last edited: Jul 4, 2011
  12. Burrito Ortega Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    332
    Likes Received:
    0
    כל מה שאמרתי הוא שהם לא נראים לי כאלה טהורים. אבל אחלה, יפה מאוד איך שהם קיבלו את הירידה בצורה שקטה. אולי זה קשור לזה שהם משחקים בפרומוסיון כבר שנה עשירית ברציפות ערך. הם ראו את זה בא. אולי זה לא קשור והם אנשים נפלאים. לגבי אוהדי ריבר שהתפרעו. באמת בהמות. לא אנסה לסנגר עליהם ולו לרגע. התנהגות פושעת ומגעילה.
     
  13. אסף ראסינג Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    583
    Likes Received:
    3
    הדבר החשוב באמת, הוא שעכשיו מובטח באופן סופי שחולצת השוער הסגולה שקניתי בהיותי בארגנטינה ממשיכה עוד עונה!
    אני יכול לישון בשקט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

    וברצינות, אני ממש מסכים איתך, יש ספקות אבל יש גם תקווה וההתנהלות בהחלט ראויה.

    שחקן שמתאמן עם הקבוצה מההתחלה, חתום בה מראש בלי תהליכים ועניינים לא סגורים, ויכול להתאמן ולהתחבר לשחקנים האחרים בשקט

    חשוב מאוד
     
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    הם לא טהורים נרייה, אף אחד לא טהור, אבל הם כן מודל לחיקוי מבחינתי בדברים שציינתי.

    זה לא שהם קיבלו בשקט ירידה, זה שהם המשיכו לתמוך במועדון גם ברגעים הכי קשים. יש את האדישים שמקבלים בשוויון נפש, וזה לא הם, יש את אלו שמוציאים את העצבים ופוגעים במועדון, אבל זה גם לא, יש את אלו שמקללים וזהו (כנראה הרוב), שזה גם לא הם, ויש את אלו שתומכים כמו שאוהדי הלובו עשו בשלוש השנים האחרונות (והקשות).

    שמע, זו דעתי וזכותך לחשוב אחרת, אני התרגשתי לראות את הקהל שלהם לאחר המשחק, התרגשתי לראות את רינאודו מתראיין אחרי המשחק עם דמעות בעיניים מוקף באוהדים שמנסים לעודד אותו והתרגשתי גם לראות מפגן התמיכה של האוהדים בכיכר מרכזית בעיר יום אחרי. מבחינתי זו הפגנת אהדה ותמיכה למועדון בצורה הטהורה ביותר, כשלאוהדי הלובו שסבלו מנשיא לא פחות גרוע מאגילאר יש לא פחות סיבות להתפרע לכאורה.

    אסף, איך שרשמתי את המחמאה למולינה ופודסטה אני קורא על הבעיות עם ויולה שעקב התעניינות מבנפיקה מקשה על הארכת החוזה שלו וכרגע לא מוכן לחתום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
     
    Last edited: Jul 4, 2011
  15. אסף ראסינג Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    583
    Likes Received:
    3
    אני כבר קראתי היום שיש הסכם מימינלי, וצריך עוד פגישה או שתיים אבל הדברים בדרך להסתדר.

    בכל מקרה, אמנם נכוונו כבר מההנהלה במקרה 'מקסי' ויש שיביאו את מקרה 'מיגליאורה' כדוגמא, אבל הדברים האלה תמיד שנויים במחלוקת ואי אפשר לדעת מי הצודק אם אתה לא מכיר את הפרטים (כמה ויולה ביקש..)

    במקרה של מקסי, כל אדם שרואה קצת כדורגל יגיד כי כשמדובר בשחקן ברמה שלו, ההנהלה צריכה "להתכופף" קצת.
    במקרה של מיגליוארה, אמנם הוא לא שוער גדול, אבל ראינו איזה שוערים היו לנו מאז שהוא הלך..

    במקרה של ויולה? נקווה שלא נגיע למצב בו נצטרך להתחרט