לא! ובדיוק מהסיבה שג'יאנגלואיג'י בופון ציין. אני שונא כדורסל אירופי- השחיתות של פיב"א, השחיתות של יול"ב, שיתוף הפעולה הבזוי בין שתיהן, חוסר העניין, היכולת העלובה של האירופאים והאמריקאים שמגיעים לפה, וליגות כמו הרוסית והישראלית שאפילו תחרות אמיתית אין בהן. אם לא הפועל ירושלים והשנאה העמוקה שלי למכבי תל אביב, לא הייתי משתין בכלל לכיוון של הכדורסל הישראלי, ובראשה הקופליג. השנה כשהוא החליט שתמורת פיצוי אפשר להישאר בליגה וההתבטאויות שלו בנינוחות שקבוצה שמראה ניהול יציב, קהל, אולם וכסף יכולה להישאר בליגה (אשקלון) הוציאו אותי מדעתי. אליפות של ירושלים אני לא אראה אף פעם, וגם טבלת האליפויות הבזויה שאין לה אח ורע בעולם לא תתקזז גם עוד 100 שנה אם אנחנו נאפשר מצב של קבוצה אחת שתקציבה גדול מכל שאר התקציבים ביחד (אין שום דבר לא חוקי פה, אבל מבחינה מוראלית ובמצב שבו קבוצה אחת לקחה יותר מ-80% מהתארים ביותר מ-50 שנה, אפשר לעשות תקרת שכר של 4 מיליון דולר כדי לבטח שלא יגנבו לנו את דרור חג'ג' לפוסטר של מכבי אחרי שהוא זיין אותם ברבע הרביעי בנוקיה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx), ואת הפיינל פור וגמר הגביע מקיימים בביתה בתור פשרה עם הדון שימון- גם אין מה לירוק לכיוון הליגה הזאת. כן אוהדי מכבי עלובים, אנחנו גם צריכים לומר לכם תודה שחסכנו לכם משכורת על נער פוסטר שעצרת את ההתקדמות שלו אחרי שהעז לקחת ממכבי את האליפותhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx? שבו בשקט ותמשיכו לאכול את הסושי, שלא יתקרר.
כן, זה אנחנו אוהדי מכבי העלובים....תסתכל על הגועל נפש שהקבוצה שלך והאוהדים שלה מייצרים ואז תדבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx לגבי תקרת שכר, אתה מבין שזה לא הגיוני, או כמו כל ירושלמי מצוי אני צריך להסביר לאט כדי שתבין? תמשיכו עם כל העולם אשם ורק קליין נקי, נראה לאן תגיעו. תענוג לראות את חולון וגלבוע לוקחות את אליפות הכאילו, רק כדי שאתם, עם כל השנאה והגועל נפש לא תצליחו בחיים לקחת. אולי נעשה תקרת שכר בכל הליגות, גם בליגות הבכירות באירופה בכדורגל? הרי בספרד המצב לא כזה שונה, נכון? גם למכבי יש את התקציב התשיעי או עשירי ביורוליג, שמעת אותם בוכים על זה שבארסה לקחה לנו שחקנים? הדבר היחיד המשותף לי ולך הוא השנאה לאדם הקטן אבנר קופל, אבל בלעדיו וקשרי החברות שלו עם דני קליין, לא הייתם רואים עוד 2000 שנה, רק הקופליג מחזיק אתכם בחיים אחרי פברואר.
כרגיל - http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx אוהדי הפועל ירושלים זה באמת זן מיוחד. כנראה הקהל הכי בכיין שאני מכיר. יש לי חבר טוב שהוא אוהד הפועל ירושלים. כל פעם יש לו תירוץ אחר.
מה לעשות- אנחנו אוהדים מוכי אכזבות ועברנו הרבה דברים מתסכלים וחטפנו מהלומות אחת אחרי השנייה, על מי נוציא את זה אם לא על האוהדים שבאים כל שני וחמישי לאכול סושי ולשרוק בוז כשיש רק 20 הפרש ברבע הרביעי? היורוליג זה מפעל פרטי ששייך לג'ורדי ברתומיאו, את כל הבעיות שיש לכם ביורוליג תסדר איתו ועם היול"ב, אנחנו נמנעים מלהשתתף במפעל המושחת של ברתומיאו. בספרד בכדורגל יש 2 קבוצות, בכדורסל הישראלי רק אחת. צריך להסביר לך שבשביל שתתנהל תחרות צריך לפחות 2 משתתפים? מה שמכבי עושה בקופליג זה כמו אירנה ויינגרטן ב-3000 מטר מכשולים בארץ. אין לנו שום דבר להחזיק בו בתור קבוצה. בצ'ה ובאידיולוגיות שלו אני לא מאמין (אני איש בית"ר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx), הזהות הירושלמית שלנו זה לא משהו ממש בולט, ותארים סמי בכר והדון שימון דאגו שלא יהיו לנו, אז על מה אני נתלה? על השנאה למכבי. על זה שאנחנו צריכים להיות הדוד שנלחם בגלית, היא מכבי. המטרה העיקרית שלי בכדורסל בישראל זה לנשל את מכבי מהישגיה, יכולותיה ואפשרויותיה, ואם כל שנה גליל, חולון, חיפה, עירוני ראשון והפועל תל אביב יעשו את זה אז פעם בשנה אני אקרע את הגרון ואכנס לשיכרון חושים גם אם הפועל ירושלים שרדה בליגה בקושי. תקרת שכר זה ממש לא הפתרון בארץ, אבל זה ימנע מקרים שמכבי לוקחת שחקנים מצליחים מקבוצות אחרות לספסל ומפרקת אותם (או שפשוט מציעה חוזה על 400 אלף דולר שלשום קבוצה אין סיכוי לתת קונטרה) כמו חג'ג', גרין, כדיר, פרקינס, סימונס, ג'יימס, מוריס, אלטון בראון, פניני ועוד. למכבי אמורה להיות מחלקת נוער מספיק מושלמת כדי להביא משם את ואן אוורקרק, אבי מור (2.11!) ושוטבין כדי להשלים את הסגל שלה. הפתרון האידיאלי יהיה לבעוט את מכבי מהליגה ל-25 שנה עד שנקזז את טבלת התארים בארץ וקבוצות יצליחו לבנות עבורן בסיס ראוי, אבל בתור התחלה אפשר להגביל על שכר ולהגריל כל עונה את האולם שבו יתקיימו גמר הגביע והפיינל פור, כולל מטרווסט רעננה. ד"א, הנה החוקים שאני מכיר בדיונים על כדורסל ישראלי ומקווה שתפנימו אותם, אם לא אני אוותר על ההתדיינות פה: 2. אוהדי מכבי שבחרו ללכת בדרך הקלה והכיפית במקום להיות אוהד אכול אכזבות ותסכולים רשאים לשמוח כשהקבוצה שלהם מנצחת, רשאים לרצות בניצחון של הקבוצה שלהם, אבל כיוון שהיא ענקית אחת בליגה של גמדים חל איסור מוחלט על הקבוצה או על כל אוהד שלה לנסות לפגוע בקבוצה אחרת או להקניט אוהדים של קבוצות אחרות. השמחה לאיד לקבוצות שמחזיקה ב-49 מתוך 58 (84.5%) אליפויות ו-39 מתוך 55 (76.5%) מהגביעים, יש לה את האולם הכי גדול וראוי בארץ, יש לה בקיצור את הכל- לא יכולה לשמוח לאיד כשנהרס אולם של עיריית תל אביב, כשהפועל ירושלים מפסידה במפעל קיקיוני באירופה ובטח שלא לקרוא לאוהדים שלה בשמות לא מחמיאים. 3. לאוהדי הקבוצות האחרות, אוהדי הגמדים לצורך העניין, רשות להקניט את מכבי אלקטרה תל אביב חופשי, לרבות לפי החוק הראשן, כיוון שהם אוהדים שהעליבו את נפשם ותסכלו אותם למעלה מ-50 שנה ועליהם לפרוק תסכולים על אלה שיש להם הכל.
ראה ערך התגובה הראשונה שלי על אוהדי ירושלים, שמתמצת בדיוק בשורה את מה שרשמת כאן.....אבל איזה תענוג זה לראות אתכם סובלים שנה אחרי שנה.
הבעיה שלכם שכל מה שמעסיק אתכם זה השנאה למכבי שזה פשוט פאתטי. אם הייתם מתרכזים קצת בקבוצה שלכם אולי הייתם זוכים במשהו.
מי צריך 49 אליפויות ו-38 גביעים? מה מרגש בזה בכלל? העיקר ש-50 אלף האוהדים של הפועל ירושלים בלחץ סובלים. זה כבר אורגזמה ממש! והכי חשוב זה שיהרסו 3 קירות וגג ברחוב אוסישקין!1 זו הסיבה שלשמה אנחנו אוהדים את מכבי! זכינו בגביע מצ'וקמק באחד מגדולי המשחקים של הפועל ירושלים והמשחק הכי גדול שנתן רכז ישראלי שלא קוראים לו מאיר- מה היו ההשלכות של זה? איבדנו את חג'ג', פניני ומוריס ושימון שהיה לחוץ מאי פעם שקבוצה ישראלית תזכה לו בדאבל בפנים דאג גם שלא יקרה מצב של ניצחון אדום בגמר. ארקדי דוכין אמר פעם: "יש בי אהבה והיא תנצח". עדי גורדון המלך העתיק את זה ממנו. ואיך אני מפרש את זה? שמה שיוביל אותנו להישגים זה הרגש והנחישות. לשנוא את מכבי זה דבר שמוציא ממני לא מעט מאמצים ומרגש אותי כשזה מצליח יותר מלהיות קבוצה 2 בישראל. נ.ב.: משום מה יש דברים שמצטנזרים פה בפורום, אז כדי להבין את החוק הראשון ביחס שלי לאוהדי מכבי, תנסו לקבל השראות מפה. לרבות הכותרת.
לקבל השראה מילדים בני 16? אני כפול מהם בגיל....כמו שכבר אמרתי בתגובה הראשונה שלי אליך, מאחר ואתה אוהד ירושלים תיארתי לעצמי שההבנה היא ממך והלאה, אני לא אתאמץ אפילו להתדיין איתך. אגב, תקפוץ לבקר בפורום של אוהדי מכבי, תראה קלאסה מהי, בניגוד לתת רמה שהבאת קישור כאן.
אוי,התיסכול שבהודעות שלך פשוט עצוב. יש הרבה דברים גרעים להגיד על מכבי אבל איכשהו אתה הצלחת למצוא את כל השטויות להגיד בדיון הזה.... שאוהדי מכבי לא ישמחו לעיד?מדובר בספורט,מותר לנו לצחוק ולשמוח על מה שבא לנו ואם לקחנו 7000 אליפויות אבל אנחנו שמחים שלהפועל יש מגרש חנייה במקום איצטדיון אז מותר לנו,זה עוד צד יפה בספורט כל עוד עושים את בצורה נכונה ובלי אלימות. בקשר לתקרת שכר,אתה מתמרמר על כך שזה לא פייר שמכבי תמיד זוכה באליפות אבל שמדובר בשני קבוצות זה בסדר?אז אם מכבי ובני השרון היו כל שנה זוכות באליפות ולשאר לא היה סיכוי בחיים אז זה היה בסדר מבחינתך?לא..כנראה שזה היה בסדר אם היית בצד השני. בקשר לחוקים,אנחנו תמיד נצחק במיוחד על אוהדי הפועל ירושלים שלמרות שכל עונה מביאים תותחים מקבוצות אחרות,תמיד מצליחים לפשל ובמאני טיים לאבד את האליפות אפילו לקבוצות שלא עשו שום רכש איכותי כמו גליל או חולון.
אני חושב שאלישי כדיר טעה כשהחליט לחתום בהפועל ירושלים. היה עדיף לו להישאר במכבי חיפה, שעושה רושם שבעונה הבאה תמשיך מאיפה שהפסיקה את העונה הנוכחית ואפילו תעשה מאמצים כדי להתחזק.
אני כבר רשמתי שהמקום האידיאלי מבחינתו היה לחזור לשקט שבגליל אבל הוא החליט לבחור כנראה בכסף של הפועל ירושלים, בדיוק כמו חלק מהבחירה שלו במכבי ת"א למרות שאנחנו לא יודעים באמת אם גליל בכלל התעניינו בו. הישראלים לא לומדים אצלנו. אני לא אוהב להיכנס לכיס של אנשים אבל גם מדובר פה בקריירה של כדורסל. כדורסל. אלישי כדיר היה מרוויח גם יפה מאוד בהפועל ירושלים אם היה חותם שם במקום במכבי ואם היה נותן שם קדנציה מרשימה אז הוא בסופו של דבר היה מגיע למכבי ת"א כשחקן טוב יותר ומנוסה יותר ואני גם בטוח שעם חוזה יקר יותר. לפעמים שאני רואה ששחקן כמו יניב גרין שהיה בצעירותו באותה שורה עם לואיס סקולה(יוסטון) ובגלל בחירות מוטעות(חשב כמעט רק על הפן הכלכלי) הוא מצא את עצמו מככב בפרסומות של מכבי ת"א ולא יותר מזה. שחקן מבוזבז. כמה גבוהים ועוד כאלה איכותיים גודלים אצלנו בארץ? למרות שנראה שיש שיפור בשנים האחרונות ולא דווקא על עמדת הסנטר שממשיכה להיות בעייתית מאוד. בכל מקרה, נחזור לנושא. אם אלישי כדיר צריך לבחור בהפועל ירושלים או במכבי חיפה הבחירה בהפועל ירושלים מובנת לחלוטין. ירושלים כבר עכשיו קבוצה טובה יותר ששואפת גבוה יותר כמו בכל עונה גם אם התוצאות לא תמיד טובות. את העבודה עם עודד קטש(המאמן) ובריאן רנדל(השחקן) הוא מכיר מצוין וזה מה שהפך אותו לשחקן העונה בליגה למעשה. מכבי חיפה? זה שעושה רושם שהיא הולכת להתחזק לא צריכה לעניין אותו. הוא צריך להחזיר לעצמו את הביטחון והוא צריך לשחק בקבוצה שכבר טובה עכשיו בשביל לעשות את זה.
שמחה לאיד= שמחת עניים. כלומר רק עניים יכולים להשתמש בשמחה הזאת. ומכבי ששואבת מאיתנו הכל- שחקנים, אוהדים, כסף, תקשורת, תארים וכו'- לוקחת מאיתנו גם את השמחה לאיד! זו התנהגות ילדותית, חמדנית, גסת רוח ולא מכבדת. או ב-2 מילים שיהפכו ל-6 כדי לא לפגוע ברגשות אוהדי ההצלחות פה: מכבי עובדת במקצוע הכי עתיק בעולם! זה אם נמשיך בדימוי לענק והגמדים- לשפד את כל הגמדים האלה, לעשות מהם שישליק, ללעוס אותם, ואז לתקוע גרעפס בפנים של הגמד האחרון שנשאר. מה גם שאני עם כל השנאה הספורטיבית שלי למכבי, אני מבין שהצלחתה באירופה תעזור למדינת ישראל ואני בעד שינצחו גם בגביע ג. ברתומיאו המושחת. אוהדי מכבי? הם ינצלו את ההזדמנות לקבל ריגוש מהפסד של ירושלים באירופה! אני מקיא מכם! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx תחרות זה מצב שבו יש 2 קונדידטורים ויותר עם סיכויים דומים לזכות באליפות. למשל בספרד. בישראל יש לקבוצה אחת 90% לזכות באליפות ולהבאה אולי 5 (לפני פתיחת העונה). כך שכן, אם נגיד לאורך ההיסטוריה הפועל תל אביב הייתה מתפתחת להיות קבוצה גדולה עם כמות תארים דומה לזו של מכבי, עם אותן אפשרויות כמו של מכבי ואותה נקודת התחלה כמו של מכבי מדי עונה, זה עדיין לא היה אידאלי, אבל עדיף על מצב כמו ב-3000 מכשולים באליפות ישראל. על היכולת המקצועית של ירושלים אפשר להרחיב הרבה, אבל החלטתי כאות מחאה על ההחלטות של אבנר קופל השנה לא להתעסק בפן המקצועי בכדורסל בישראל. לילה טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
בלה בלה בלה בלה תיסכול בלה בלה בלה בלה כל העולם אשם רק לא אנחנו בלה בלה בלה בלה מכבי מושחתים בלה בלה בלה בלה....לא נמאס לכם כבר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx כן, זה אנחנו השמחים לאיד אחרי כל הפסד של ירושלים. אתה יודע מה ההבדל בינינו? שאנחנו לא יודעים מול מי ירושלים משחקים, לא יודעים אם בכלל יש שידור ובטח ובטח לא יושבים לראות את הגועל נפש שנקרא ירושלים וקהל אוהדיה הדוחה. לעומתכם, שכוססים ציפורניים בימי חמישי גם כדי לראות כדורסל ואולי אולי לקוות שמכבי תפסיד, כדי שיהיה לכם את שתי דקות התהילה באינטרנט לטקבק הודעות שמחה. זה גורם לי אושר לראות אתכם ככה.
אני בהלם, ספק אם זה בכלל דיון מה שקורה כאן. וד"א אני דווקא מאחל הצלחה לירושלים באירופה - שיהיו מרוכזים שמה, ואחרי זה בליגה יחטפו בראש- בנינו פיינל פור יורוקאפ ולא להגיע לפיינל פור בישראל(אחרי הפסד לחולון במשחק חמישי במלחה) או להפסיד בחצי לגליל זה הרבה יותר משמח מבחינתי. אבל להבדיל זה אף פעם לא מעניין אותי - אתם רוצים להגיע לגמר - בואו תעמדו כמו גברים, בלי להזכיר סמי בכר לפני כל התמודדות(אני רק מתאר מה יהיה בהתמודדות הראויה הבאה - מישהו שם לב שכבר הרבה מאוד זמן לא הייתה אחת כזאת?) תפסיקו לחיות בעבר. נתן לכם בראש כמו בכל פעם אחרת - כי זה מה שעושה אותי שמח, שהקבוצה שלי דורסת מביסה ורומסת, וכן אני שורק בוז ב- 20 וגם 30 הפרש. כי כמו המאמן שלי אני יודע מה זה מכבי! אז אל תבלבל בביצים שאנחנו לא אוהדים מהרגש.