NBA 2011

Discussion in 'פורום ספורט כללי' started by Der Kaiser, Oct 5, 2010.

  1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    2 שחקנים שמעניינים אותי:

    א. מסכן ג'ימר פרדט - גם נפל לקבוצה קקה, גם נפל לפול ווסטפול וגם נפל לקבוצה של האגואיסט מספר 1 בליגה. דווקא אם היה במילווקי עם בוגוט (הפצוע) וג'נינגס זה יכל להיות שילוב קטלני.

    ב. קמבה ווקר - שארלוט? למה כל שחקני יוקון הולכים לחממה הזאת? מה יש להם מזה? לדעתי הקבוצה שהיתה הכי מתאימה לו זה פיניקס, גם מנטור אדיר כמו סטיב נאש, גם צעיר בראשית דרכו וגם מישהו שהיה יכול לתת לפיניקס בוסט ראשוני שהיתה חייבת בשביל להגיע לפלייאוף מהמקום ה-8 (השאר זה כמובן שאר השחקנים שיהיו שם, הסגל הנוכחי זה לא שווה הרבה).
     
  2. skyday20 Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    7,340
    Likes Received:
    3
    תמונה מצחיקה של נוביצקי עם Cascada
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/267935_215468098491568_105535396151506_583420_875030_n.Xxx
     
  3. Vanitas Member

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    1,127
    Likes Received:
    0
  4. shlomydavid מנהלים

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    14,921
    Likes Received:
    498
  5. johnnie walker Member

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    2,350
    Likes Received:
    0
    אתם קולטים שעם עד 5 בבוקר שעון ישראל אין הסכם אז אין ליגה בשנה הבאה?

    החמדן היהודי ד. סטרן וחבורתו נפגשים עכשיו עם איגוד השחקנים בניסיון אחרון להימנע משביתה, הסיכויים לכך לא נראים גבוהים במיוחד, יש יותר סיכוי שכספי ישחק במכבי בשנה הבאה מאשר בקליבלנד כמו שזה נראה.
     
    Last edited: Jun 30, 2011
  6. דנידין Member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    8,670
    Likes Received:
    0
    מה רע? נקבל יורוליג ברמה שלא נראתה. לברון בפנא, קובי במכבי, וויד בצסק"א ויאללה בלאגן.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
     
  7. Ian Wright Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    3,476
    Likes Received:
    0
    קובי ברייאנט לדעתי יגיע לאיטליה, אולי סיינה? שורשים איטלקיים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  8. Lebron Member

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    4,410
    Likes Received:
    2,912
    כספי עבר באופן רשמי לקליבלנד.
     
  9. johnnie walker Member

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    2,350
    Likes Received:
    0
    היורופח אולי יעלה ברמה אבל הליגה הכי מעניינת בעולם לא תשחק, מבחינתי זה לא שווה את המחיר.

    וצאו מהסרט ששחקנים בדרג של קובי וויד או דוראנט יגיעו לאירופה, מקסימום נראה פה כל מיני טוני פארקרים ודאנילו גאלינרים חוזרים להתרוצץ ביורופח.
     
  10. Muurad Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    6,560
    Likes Received:
    58
    מבחינת כספי הוא הולך להיות ביופי של סיטואציה.. הוא מגיע לקבוצה הכי פחות עמוסה בעמדה מספר 3 שגם לא ממש מחפשת להשתפר בצורה רצינית ככה שהוא אמור להיות פותח אצלהם אוטומטית בהנחה שהוא לא יפשל ויראה להם כמה אין לו מושג בהגנה.

    אבל ביירון סקוט מאמן טוב, אולי הוא יעשה מכספי שחקן הגנה סביר איכשהו.. בהתקפה הוא הולך לשחק עם פוינט גארד אמיתי וסה"כ קבוצה בדרך למעלה.. אומנם לא קיבל את הקונטנדרית שהוא רצה, אבל הוא בסיטואציה טובה פי כמה וכמה ממה שהיה.

    כמה אני שונא את השדרנים של קליבלנד, וואו.

    מבחינת סקרמנטו, בגלל שקאזינס הפך להיות אולי השחקן האהוב עלי בליגה וכל השנתיים האחרונות עשו אותם הקבוצה השנייה הכי אהובה עלי בליגה - הם בהחלט יוצאים פה טוב.. היקסון השחקן הטוב יותר בלי ספק - והבחירה proctected בצורה כבדה מאוד ואם הם באמת יצטרכו להביא לקליבלנד אותה זה בגלל שהם יהיו בפלייאוף ככה שזה win win.

    לא נראה לי שהיקסון מתאים לשחק עם קאזינס, וגם לא נראה לי שהקינגס יצליחו לשמור עליו עוד שנתיים - אבל במקרה הכי גרוע הוא נכס נחמד מאוד.. לא יכלו להוציא משהו יותר טוב מכספי האמת.
     
    Last edited: Jun 30, 2011
  11. JR-Riquelme Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    6,146
    Likes Received:
    285
    טרייד מצוין לקליבלנד.
    היקסון לא משהו, חסר אינטלגנטציית משחק לגמרי ומה שהם הרוויחו זה לא שחקן בינוני בדמותו של כספי אלא בחירת דראפט בסיבוב הראשון מקבוצה גרועה בדראפט שמדברים עליו כמדהים.
     
  12. Muurad Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    6,560
    Likes Received:
    58
    הם לא יקבלו את הבחירה, הקינגס לא יגיעו לפלייאוף השנה והבחירה מוגנת אם הם לא מגיעים.. שנה אחריה היא מוגנת עד מקום 13, וכן הלאה ככה שכל הנראה הם יקבלו את הבחירה של דראפט 2013(אם הקינגס באמת יגיעו לפלייאוף או יסיימו מקום אחד לפני)
     
    Last edited: Jun 30, 2011
  13. GRANDE LAZIO Member

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    2,732
    Likes Received:
    125
    אם בגלל השביתה קובי הולך לאיטליה, אז אני בעד. 5 שעות טיסה+מחירים מצחיקים (למה שהורגלתי לשלם בשנה האחרונה), והנאה מובטחת.

     
  14. shlomydavid מנהלים

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    14,921
    Likes Received:
    498
  15. Ian Wright Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    3,476
    Likes Received:
    0
    אז מה, האחים גאסול מגיעים לברצלונה? יהיה מטורף, זה בטוח.