אוהד בת ים, יש לי חבר טוב שמשחק בעמדת בלם והוא קרוב לסגור אצלכם. מה קורה אצלכם מבחינת בלמים? חוץ מזיו אוסון ועומרי כהן מי נמצא בסגל?
חלוץ קלאסי ללאומית, ביחד עם רפי עמוס (אם אני לא טועה עבר למכבי) ועמית אוחנה הצעיר המוכשר נקווה שיעזרו למכבי להגיע גבוה יותר מ2 העונות האחרונות. יאללה מכבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
ראיתי אותו בנס ציונה בשני משחקים נגד מכבי והפועל הרצליה. הוא היה ענק בשניהם, הוא שחקן מצויין לליגה הזאת.
תשמעו אריק רומאו לא יותר מפלופ, שחקן בינוני מינוס שנעלם לחלוטין, זה שהיה טוב בשני המשחקים שציינתם, זה מקרי לחלוטין, הוא דעך. מי שכן חתם בבאר שבע בנוף לרומאו, הוא "קוקה" אקקי מיכוצ'דזה, שישלים את החוליה הקדמית של מכבי באר שבע. הפועל רמת גן החתימה את טל מאיר ועומר פרץ, שניייהם היו מועמדים חזקים לנס ציונה, כשמאיר הגיע לסיכום עם נס ציונה ורק באר שבע הערימה קשיים, בכל אופו רכש מצוין להפועל רמת גן, שחקנים רעבים. בשני הקרוב ינחת בארץ בלם בן 30, פורטוגלי שיחק באולימיפאקוס ניקוסיה, ובשלוש שנים האחרונות בפאפוס הקפריסאית, במידה וירשים הוא יחתום במיידית.
מקבל את התיקון, אתה מכיר אותו הרבה יותר ממני כנראה. עדיין חושב שלקבוצה כמו מכבי באר שבע זה רכש יוצא מן הכלל וגם מיקוצ'דזה שהבקיע לפני שנתיים בבת ים קרוב ל-20 שערים.
תוסיף את הפועל אשקלון שכרגע אין לה בעלים, אין תקציב, אין מאמן ואין שחקנים.. שלא לדבר בכלל על פתיחת אימונים באופק.. והעתיד מעורפל לגמרי! ואגב, לגבי רומאו, שידרג באופן משמעותי את ההתקפה של אשקלון כשהגיע בינואר! לא חלוץ שפיץ, אבל הוא מאוד חזק פיזית, מהיר ועם שליטה טובה בכדור! שחקן מצויין לליגה הלאומית! מה שקרה לו בס ציונה אני לא יודע להסביר..
אנדרסון ווסט יצטרף מחר לאימונים בתקווה להרשים את המאמן איתי מרדכי. החלוץ הבולגרי גאורגי קקלוב, יגיע בימים הקרובים להתרשמות בבת-ים. החלוץ שיחק בליגה הראשונה בארצו ובחורף האחרון נבחן במכבי נתניה מליגת העל ולא הוחתם. מדובר בשחקן שעלותו "אסטרונומית" לעומת הסכומים שרגילים לשלם בבת-ים. למרות מגבלות התקציב, היו"ר בלולו מכוון גבוה ואמר לאתר הרשמי: "אם השחקן ירשים ונבין שלא ניתן למצוא חלוץ טוב יותר בשוק הישראלי, נלך על העסקה". שחקן נוסף שסיכם עקרונית, הוא המגן השמאלי של הפועל כפר סבא עומר שוורץ. השחקן כבר התאמן בבת-ים בחורף האחרון והרשים מאוד את המאמן דאז דורון ממן שביקש לצרפו בחלון ינואר. אז ההנהלה דאגה לטרפד את המהלך.
בתור אשקלוני המצב מאוד עצוב מה שקורה כאן,אין מאמן,אין בעלים ועוד 3 שבועות פתיחת גביע הטוטו. אם לא יקרה משהו דרמטי באשקלון אשקלון הראשונה שתרד לליגה א'.