איזה ניצחון כיפי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx כל הכבוד לבלגראנו, מאוד שמח עבורם. אגב אני חייב להגיד שהאיצטדיונים בארגנטינה - מדובר אולי באיצטדיונים המכוערים בעולם, הכי לא אסטתיים בבנייה ומקרים (יציע ענק מאחורה ואז קטן באמצע ובינוני מאחורי השער השני ועוד יציע מוזר מול הקטן כל מיני איצטדיונים הוויים)
מדבר מישהו שגר במדינה שגם את האצטדיונים החדשים בה בונים עם שני יציעים, ולרוב הקיימים חסר יציע כלשהו... אין מה לעשות אליאס צודק, ההרכב הזה היה פשוט התאבדות. פונס מורי? באמת? זה מי שיבקיע את השער שישאיר אתכם בליגה? אסבדו על הספסל? מישהו שם במועדון מבין שהם במשחקי הישרדות? העיקר שאני צדקתי בהימור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
אני אמנם לא אובייקטיבי אבל כשאני מסתכל על ריבר אני מודה לאלוהים שראסינג הצליחה לצאת מהמצב הזה. להדרדר זה מאוד קל, לצאת מזה זה מאוד, אבל מאוד קשה בטח לקבוצות שלא רגילות למעמדים האלה. נחכה ליום ראשון- RIVER ES DE PRIMERA, O ERA? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
זה בדיוק העניין. אף אחד במועדון לא קלט שאנחנו במאבקי הישרדות. יש שם פאניקה טוטאלית בההנהלה ובצוות המקצועי. פשוט לא יודעים איך להתמודד עם המצב. הבנתי שעכשיו גם השחקנים מסוכסכים ולא מדברים אחד עם השני. דחיפות וריבים בחדרי ההלבשה וכל מיני דברים מכוערים. אני לא מבין את פסרלה. למה הוא ממשיך לתת גב למטומטם הזה כשהוא עושה את כל הטעויות האפשרויות כדי להוריד אותנו ליגה. להשאיר שחקנים מנוסים על הספסל ולתת להעלות הרכב שהגיל הממוצע שלו הוא 20. ולמה לעזאזל הוא מתעלם מבאונוטה שהוא בערך שהשחקן היחיד בקבוצה שיש לו טיפת כדורגל?!.
כנראה שפסארלה לא רצה לזעזע יותר מדי את המערכת אולי כשלופס התחיל לאבד את זה באמצע הטורניר, הוא לא האמין שהוא באמת יגיע לרגע הזה וחשב שזה יהיה סיכון לעשות זעזוע. אבל הוא יכל לרדת בעצמו לכר הדשא בצעד שהוא פחות בעל סיכון מאשר להחליף מאמן במאמן חדש מבחוץ ועדיין מוציא את הקבוצה מלופס חסר הכישורים. בואונאנוטה זה כבר חלב שנשפך, הוא כבר קיבל מעשית את השחרור שלו מחזור לסיום העונה בצעד מטופש, אחרי שגם לפני זה לופס בקושי השתמש בו. בגומלין ההרכב של ריבר חייב לכלול את פאבונה וקארוסו בשפיץ, למרות היכולת הטובה יחסית של מאורו דיאס שדווקא הוא הוחלף ולא פונס מורי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx הצמד לא הבריק השנה, אבל אלו הכלים הכי נורמלים שיש ואיתם צריך ללכת למלחמה. אסבדו יחזור במקום אלמיידה, מה שאומר ששוב סיריגליאנו בן ה-19 יצטרך לקחת חלק בהחזקת מרכז השדה. גם בהגנה התמונה לא אופטימית, מאידנה יחזור במקום הפאראגוואי המוצהב, דיאס כנראה במקום פרארי, מה שאומר שאראנו שהוצא מהנפתלין ישאר בהרכב כנראה... זה הזמן של לאמלה להתעלות, אין מישהו אחר לצערו, בינתיים זה נראה גדול עליו.
כולם מתעסקים, ובצדק, בעיקר במשחקי המבחן ובקופה אמריקה קצת מאחור. אבל שוק ההעברות של החורף מתחיל להתעורר, ובארגנטינה מדובר בשוק בו קבוצות לעתים מחתימות מעל 10 שחקנים (קילמס החתימה מעל 20 שנה שעברה בפגרת החורף) ככה ששווה לעקוב. כמה פירות שנזרקו כבר: :aa1: בוקה סיכמה הכל עם סקיאבי הוותיק. יש דיבורים גם על מגעים עם סאנטיאגו סילבה של ולס וגם עם שוערה של אינדפנדיינטה הילאריו נאבארו. :aa1: ניואלס שונה את עצמה ממצב די קשה הגישה הצעה למגן קולו קולו ונבחרת צ'ילה, רוברטו סרסדה. בקבוצה גם מתעניינים בקרלוס באקה הקולומביאני של ג'וניור. שם שעלה אבל כנראה מדובר בפרי ולא יותר, הוא וואלטר סמואל של אינטר שהביע רצון לסיים את הקריירה בארגנטינה כך אומרים. בכל מקרה הקבוצה נערכת לאפשרות הסבירה שכוכבה ספרדוטי לא ימשיך ומרחרחת סביב חואן פאבלו פריירה של אסטודיאנטס כחלק מעסקת חליפין אולי. :aa1: אינדפנדיינטה תסכם כנראה עם אסמן שישאר, מה שמחזק את הדיבורים על מעבר של שעור אחר (הילאריו) או אפילו שניים. מוהאמד הביע עניין בעושה המשחק הלא יציב של קולון, דאמיאן דיאס, שיהיה החתמה לא מוצלחת לדעתי. :aa1: אסטודיאנטס סגרה עם מיגל אנחל רוסו שישוב למועדון בתור מאמן. יש כבר הרבה דיבורים על רכש ושמועות, כולל שאיפה של רוסו לקחת כמה משחקניו לשעבר מראסינג, אבל שווה לחכות למידע יותר אמין. בכל מקרה ברור שהחוד חייב לקבל תגבור משמעותי. :aa1: אול בויס מאריכה את החוזה של האורוגוואי רודריגס. מהלך חשוב למועדון ששומר על אחד משחקניו הטובים למרות הצעות מקבוצות שנחשבות לגדולות יותר. אורטגה כבר שוחרר רשמית. --------------- ולידיעה אחרת, בזמן שקבוצות מכל הליגות נאבקות על הישרדות או העפלה לליגה גבוהה יותר, בלאנוס יכולים לחגוג השג נוסף מלבד המקום השני. הרסרבה של לאנוס זוכה באליפות לאחר ניצחון על אול בויס.
אוף טופיק: אליאס, ברכות כל הכינוי החדש! מה נאמר? מקורי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אישית הייתי מעדיף סוג של עדכון לכינוי הישן, משהו בסגנון Teomoreno או Giogutierrez, תחליט אתה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
לאמלה ישחק ויהיה חייב להתעלות. נתפס אמנם חובט בשחקן, אבל בארגנטינה לא משתמשים במצלמות להרחיק שחקנים על דברים ששופטים פספסו. אתה רוצה להמר שדווקא לאמלה עכשיו יהיה המקרה התקדימי? מאוד לא סביר והאמת שגם לא קביל תקנונית. אגב, לאמלה ספג צהוב חמישי לפני כמה שבועות ומשחק מאז בזכות סעיף 225 על באייון שנמצא עם נבחרת פרו, הדבר היחידי הטוב שיצא לריבר מעסקת באייון. אני טיפה יותר אולד סקול, שחקנים עם פחות משנה במועדון לא יזכו לקרדיט פה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
זה עדיין עדיף מהזוועה של ארגנטינה. שאני יזכיר לך איך האיצטדיון הקודם של אינדפנדיינטה היה נראה? תאמין לי שאם לישראל היה את כמות התושבים של ארגנטינה, היית רואה פה התקדמות ב-100 רמות ממה שאנחנו נמצאים, ואנחנו נחשבים יחסית למדינה מתקדמת, ובטח ובטח שבאיצטדיונים. האיצטדיונים בארגנטינה, הם מהגרועים שראיתי בעולם, ואת האיצטדיונים שנראים ממש ראויים אני יכול לספור על יד אחת, ושניים מהם נבנו עכשיו - אינפנדיינטה (למרות שלפי מה שאליאס אמר גם שם יש לא מעט בעיות בטחוניות) ולה פלטה.
שמועה חדשה בארגנטינה בשעות האחרונות, על פי השמועה חוטה חוטה יפוטר עוד במהלך סוף השבוע ואת משחק הגומלין ינהל מתיאס אלמיידה.
אתה צוחק? גם זה אפשרות. אבל לדעתי למען ריבר עדיף אלמידה במידה וזה יהיה חוטה חוטה/פסאראלה אני לא מקנא ביחסים בינהם לבין האוהדים של ריבר במידה ולא ינצחו בשתי שערים כמובן.
את מי מעניינים האצטדיונים בישראל בכלל? אפילו הקהל הישראלי לא מגיע אליהם לרוב. נכון שמרבית האצטדיונים בארגנטינה מיושנים, רוב עצום, אבל כל עוד ואין סכנה שיקרסו לא הייתי מחליף אותם בחיים. מבלי להזכיר בכלל את הסילינדרו התרגשות כמו שהייתה לי במגרש של באנפילד (לפני השיפוץ האחרון אגב), בחור של בלגראנו, בכלא של סנטראל, היא פי כמה וכמה מהחוויה שהייתה לי באמירייטס של ארסנל וומבלי החדש. תן לי את החורבה של אול בויס (בי פאר המגרש הכי מיושן בליגה כיום) לפני טעם הפלסטיק בכל יום. יש דברים שכל הפלסטיק וה"חדשנות" לעולם לא יוכלו לספק ומי שהיה בכמה מהאצטדיונים "המסורתיים" בארגנטינה מבין אותי. {הקטע הנ"ל לא תופס לאולימפים למיניהם, כמו המונומנטל, קורדובה, מנדוסה...) האצטדיון הכי יפה בעולם מבחינתי נמצא באבז'נדה, כשהחידוש העיקרי שבוצע בו מאז הוקם לפני כ-60 שנה הוא גג רעפים מושתן שבחלק גדול מהזמן מרבית החלקים בו חסרים.מי שזה לא נאה לטעם האסתטי שלו יכול להמשיך ולהינות מכל מה שנוצץ כלפי חוץ במקומות אחרים, אני אשאר עם החוויה הזו...