איזי שרצקי וק"ש עוד לא אמרו את המילה האחרונה בנוגע לחיימוב. במעריב פורסם שלמרות המחיר הגבוה יש סיכוי סביר מאוד ששרצקי יחליט לשים עליו את הכסף. כולנו כבר ראינו שחיימוב לא יסכים להשאר במכבי בשביל להיות שוער שני. במכבי צריכים להתעורר כבר כי בסוף נמצא את עצמנו עם ליצן כמו סולומון ועם ילד בן 18 בשער.
מה הקשר ל-9 חלוצים? איפה ראית אותי אומר את זה? אני לא אנטי נגד איווניר אני אנטי נגד מה שהוא חושב שהוא יודע לעשות ואין לו מושג. לא רוצה לשחק עם 3 בלמים, לא רוצה לשחק עם 10 בלמים וגם לא רוצה לשחק עם בלם אחד, רוצה לשחק עם 4-4-2. לא מעניין אותי הקונסטרוקציה, העיקר שזה יהיה 4-4-2. שלא ישלחו לי חלוץ לאגף, שלא יעשו לי מאחורי החלוצים, 4 4 2. ראיתי את המשחקים נגד קרית שמונה ובני יהודה, קרית שמונה שיחקו פח, בוא תזכיר גם שלפני המשחק נג מכבי הם הפסידו 5 משחקים רצוף! ונגד בני יהודה, היה למכבי מזל שהיא לא אכלה 3 לפני המחצית. יואב זיו לא יודע להרים כדור, איך הוא בדיוק יכול לתרום להתקפה? מה זה אל תפיל את זה על המערך? אני ועוד איך מפיל את זה על המערך! כשקבוצה באה עם 3 שחקני קישור וקבוצה אחרת באה עם 4 או 5, למי תהיה החזקה בכדור? מי תגיע ליותר מצבים? ברור שזו שיש לה אחיזה בקישור. איזה בית ספר היא עשתה עם לותר מתיאוס בוא תספר לי? קבוצה מהמגעילות שהיתה פה, סיימה מקום 3 עם משחק מגעיל, על כדורים ארוכים, איזה 10 הפרש מבית"ר ירושלים, לא עשתה פה בית ספר לאף אחד ועם אותו מערך הודחה על ידי נמושה מבולגריה. 5-3-2 מערך לפחדנים ומפסידנים. אתה רוצה את זה? לך תעודד את מכבי יפו. ביום שאיווניר עושה במערך הזה בשנה הבאה כל הקהל יקלל אותו ובצדק.
http://up203.siz.co.il/up2/3knzmqnzg2di.Xxxרשמי: ההתחמה הראשונה שלנו בקיץ הזה הוא מוסא קונאטה. http://up352.siz.co.il/up3/v5myz1hmtimo.Xxx חלוצה של נבחרת סנגל עד גיל 23 חתם היום לשנתיים עם אופציה לעוד 2 עונות. החלוץ נבחן בשבועות האחרונים וככל הנראה הרשים את הצוות המקצועי שהחליט להחתימו כהשקעה לעתיד. בעונה שעברה שיחק החלוץ בפ.צ טורה הסנגלית. במדיה כבש שלושה שערי ליגה ב-13 הופעות. קונאטה רק בן 18 וכרגע עוד לא ידוע אם הוא יפתח את העונה עם קבוצת הנוער או עם הבוגרים. הלוואי והוא יהיה סיפור הצלחה לפחות כמו מאיוקה.
כרגע הוא באמת נשמע כמו מאיוקה 2. הלוואי וזה באמת יהיה ככה. אולי עדיף שיתחיל עם הנוער ולפי המצב שלו, אולי ייעלה לבוגרים. אגב, עירוני קריית שמונה ויתרה על גיא חיימוב כך שהוא חוזר אוטומטית אלינו.. גם שוער נבחרת פרו על הכוונת שלנו...
הוא נשמע כמו מאיוקה מבחינת השם: כושי מאפריקה, במקרה הרע ישלחו אותו לתחנה המרכזית...רק איווניר כל כך טיפש מחתים לי שחקן זר! לעמדה שהדבר האחרון שאנחנו צריכים אליה זה זר. אלירן עטר, ברק יצחקי, רוברטו קולאוטי, מונאס דאבור, רועי קהת - יאללה בואו נביא גם איזה זר מארתיראה ונבזבז על זה משבצת, למה? כי זה בחינם. נו עכשיו תגידו שאני אנטי נגד איווניר לא? הרי לא היה עדיף להביא מארתיראה מגן ימני או שמאלי לא? לא, עדיף חלוץ.
http://up203.siz.co.il/up2/3knzmqnzg2di.Xxxרשמי: גיא חיימוב סגר במכבי http://www.maccabi-tlv.co.il/Pics/articles/guyhaimov.Xxx חיימוב בן ה-25 סגר במכבי לשלושת העונות הבאות+ אופציה לעונה נוספת, כשבכל עונה הוא צפוי להרוויח כ-100 אלף דולר (לשטראובר הוצע 75). חיימוב, גדל במחלקת הנוער של המועדון. בעונה שעברה רשם 22 הופעות ליגה במדי קרית שמונה במדיה גם זכה גביע הטוטו. בסה"כ חיימוב השאיר רושם מצוין ולא המשיך בק"ש רק בגלל המחיר הגבוה שדרשו עליו (850 אלף ש"ח).
לא הייתי אומר רושם מצוין עדיין בחודשיים האחרונים הקבוצה רק הפסידה והיה לו חלק לא קטן בגולים, מה שכן הוא יותר טוב מגדי עמוס, ולליגה שלנו הוא יכול להיות בסדר גמור, ואם יקבל את הבמה במכבי, אני בטוח שהוא יצליח, זה לבטח הימור הרבה יותר טוב מאשר לתת לברק לוי הילדון לעמוד בשער. עכשיו שיחתימו מגן שמאלי וקשר עושה משחק.
אתה מתכוון לדני עמוס. חיימוב ראוי לקבל הזדמנות, לאחר שהושאל למספר קבוצות בשנים האחרונות. מכבי ת"א היא לא קרית שמונה, מעניין איך הוא יתמודד עם הציפיות, חובת ההוכחה עליו.
נראה לי רכש בעייתי. ליבמן הוא אמנם לא שוער ענק, אבל הוא כמה רמות מעל חיימוב, והרבה יותר יציב ממנו. לא יודע, יש לי הרגשה שהוא לא יצליח לעמוד בלחץ.
שמע אנחנו נגיד את זה תמיד על כל שוער צעיר כל עוד הוא לא יקבל הזדמנות להוכיח את עצמו. בסופו של דבר אם אפשר להרוויח שוער מבית - למה לא? להזיק זה לא יזיק, הרי גם איתו וגם בלעדיו זה לא שמכבי שייטה לאליפות.
הדבר הכי חכם שמכבי יכולה לעשות זה להשאיל את השוערים הצעירים לקבוצות קטנות יותר, ואם הם מרשימים אז להחזיר אותם. אני לא חושב שחיימוב באמת הרשים בקריית-שמונה, גם אני לא זוכר שהיו עליו דיבורים אי-פעם שהוא יהיה "שוער העתיד". לא צריך להפוך את מכבי לבינונית כדי ש"יהיו יותר שחקני בית". נכון שצריך לשים אליהם לב ולא סתם לרכוש שחקנים, אבל צריך להיות איזה רף.
חיימוב מושאל כבר 4 שנים ברצף. מגיע לו לפחות את העונה הזאת במכבי כהזדמנות אמיתית. בכל אופן בלי מגן ימני, מגן שמאלי, בלם וקשר אחורי אין מה לקנות מנוי. מגן שמאלי: אורית שטרית אורי כהן - אורי שטרית 2 עד שיוכח אחרת. קלמי סבן - עדיף alexsh מגן ימני: יואב זיו - יואב זבל דור מלול - בהגנה מג'עג'ע בהתקפה נחמד אלירן גורג' - אלירן דב בלמים: סטרול - פצוע נכון להיום לחודשיים וחצי - עד שיחזור זה עוד חודש במינימום. ניבאלדו - כשכשיר סבבה, אבל כולנו יודעים שהוא לא ישחק עונה שלמה, אם הוא פצוע לחודשיים שזה סביר להניח מה שיקרה מתישהו, וכשסטרול גם לא ברמה שלו וגם פצוע מי יעלה בלם? אלוהים? פאביצ'ביץ' - באנקר ריף פרץ - קרע את הרצועה וייעדר 6 חודשים - חדשות טובות לשם שינוי קשר אחורי-עושה משחק: אלברמן - עדיין לא זה, אולי זה יתחבר לו. לוגאסי - צעיר מדי ייני - אשפת עולם אם יהיה שחקן רציני בעמדה הזאת אולי מאדוניאנין לא יירד להתחיל התקפות ויישאר מאחורי החלוצים. ובקשר לחיימוב - אני מאמין בו.
הוא חזר למכבי כי הסכום שהבוררות קבעה עליו היה גבוה מדי וקריית שמונה לא הסכימה לשלם עליו, ודי בצדק(אנחנו מדברים על שוער שעדיין לא עשה כלום בכדורגל). אולי הוא יהיה שוער ראשון, אני לא יודע, אבל מה שכן לא סיימנו את הסיפור שלנו עם ליבמן. אולי מכבי אמרו לו שתהיה לו תחרות על מקום בהרכב... לא יודע אבל כך או כך הוא חזר למכבי כי לא הייתה לו ממש ברירה(לפחות בנתיים) כך שמכבי מרוויחה מכאן ומכאן.