טוטנהאם 2010/2011

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Hotspur, Jul 7, 2010.

  1. StevieG Member

    Joined:
    Jul 4, 2005
    Messages:
    4,774
    Likes Received:
    12
    לוקה מודריץ' יודע שבספרס הוא בחיים לא יקבל משכורת כמו בצ'לסי. היום שחקנים בפרמייר ליג מרוויחים 200 אלף פאונד לשבוע. מודריץ' מרוויח 40, והטופ שלו זה 70-100, אם יחרגו לטובתו. לטוטנהאם אין בסיס כלכלי לשלם משכורות כמו בצ'לסי, יונייטד, ליברפול, סיטי וארסנל. הוא רוצה להשאר בלונדון ולארסנל הוא לא יעבור. עכשיו, אני לא אומר ש40 אלף לשבוע זו משכורת רעב, אבל למה, מבחינתו, להרוויח הרבה פחות ממה שהוא מרגיש שהוא שווה?
     
  2. A. Arshavin Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    4,938
    Likes Received:
    0
    לדעתי זה הרבה מעבר לשכר, זה עניין התארים. בטוטנהאם הוא יודע שהוא לא ייזכה באליפות או בליגת האלופות. מקסימום גביע אנגלי\ליגה אירופית.
    לדעתי זה הגורם המכריע לרצון שלו (ושל רובם המוחלט של השחקנים) לעבור, כי בסופו של דבר יש את העניין של 'איך יזכרו אותי'. רוב השחקנים רוצים להזכר כחלק מקבוצה שזכתה באליפות או בליגת האלופות, ופחות מדגדג להם העניין של 'שמתי מועדון על המפה'.
     
    Last edited: Jun 18, 2011
  3. AW forever Member

    Joined:
    Mar 31, 2006
    Messages:
    7,285
    Likes Received:
    0
    samoel,

    אני מבין את התגובה שלך אבל היא אמוציונאלית ולא מציאותית.
    בוא נתחיל מזה שמעבר לצ'לסי של מודריץ' ישדרג לו את השכר: מעבר לסכום השבועי שאותו הוא ירוויח, יש כסף גדול במענקים על זכייה בתארים שלטוטנהאם אין סיכוי לזכות בהם.
    מקצועית, עבור שחקן שהוא לא אנגלי, רמת החשיפה שלו ביבשת תלויה הרבה מאוד בהופעה שלו בליגת האלופות. אם הוא לא שם, הוא פחות קיים.
    מעבר לכך שאני מניח שמודריץ' מעריך את עצמו כשחקן תותח וכאחד שאם הוא רק יקבל את ההזדמנות הוא יכול להיות ראש לאריות ולא "רק" הזנב שלהם.
    מה גם שכל שחקן יודע שבסופו של דבר הקריירה שלו נמדדת בכמה תארים הוא זכה, זו המורשת שלו, ולא הגיוני לצפות ממנו להסתמך על כמה אוהדי תרנגולות זקנים שיזכרו שהיה פעם איזה קרואטי שבזכותו הם הופיעו לשנה אחת בליגת האלופות.

     
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,933
    Likes Received:
    18,518
    דניאל לוי שיחרר הצהרה לתקשורת שאף שחקן בכיר בקבוצה לא יימכר הקיץ ובפרט מודריץ'.
    http://www.tottenhamhotspur.com/news/artic...iel-levy-180611

    "I wish to make it absolutely clear, as I have said previously, that none of our key players will be sold this summer. We are building a team for the future to consistently play at the highest level and retaining quality players is crucial to that.

    "In respect of Luka Modric, we are not prepared to sell, at any price, to Chelsea Football Club or any other club.

    "We made our stance on this issue abundantly clear in writing to Chelsea. They chose to ignore it and then subsequently made the offer public.

    "For the avoidance of any doubt, let me reiterate that we shall not enter into any negotiations whatsoever, with any Club, regarding Luka.

    "We now consider this matter closed."
     
    Last edited: Jun 18, 2011
  5. A. Arshavin Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    4,938
    Likes Received:
    0
    בלי ספק, עושה בשכל. גם עצם זה שההצהרה הזאת באה כ"כ מהר ובשלב מוקדם של עונת ההעברות רק מוסיפה.
     
  6. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    מהלך לא רע אם הוא באמת רוצה לשמור על כל הכוכבים ועל אמון האוהדים בדרך שלו. עם זאת אני חושב שהוא סגר יותר מדי דלתות באופן נחרץ מדי. אם בעוד חודש תגיע הצעה של 40 מ' פאונד על בייל או מודריץ' (לא מופרך יותר מדי עם הכסף שהספרדיות, צ'לסי וסיטי זורקים) תהיה לו דילמה רצינית. במצב כזה למכור יהיה צעד די חכם מבחינה ניהולית, אבל הוא כבר מחוייב לההצרה שהוא נתן.

     
  7. Lazarobbie Member

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Messages:
    987
    Likes Received:
    12
    עניין השכר הזה יוצא מכל פרופורציה- סליחה, אבל 40 אלף פאונד לשבוע זה סכום היסטרי שמספיק לכל הצרכים של בן אדם וכל האקסטרות שהוא יכול לחלום עליהן. אני לא חושב שזו סיבה לגיטימית לעזוב קבוצה. (אני לא אומר שזה לא שיקול של שחקנים, אני רק אומר שאני לא מסכים עם זה שזה יהיה השיקול, זה מפגר וחמדני לדעתי).

    העניין של התארים הוא עניין שאני עוד יכול להבין, כל ספורטאי רוצה לנצח ולזכות, אבל אני חושב שבכדורגל של היום שחקנים שוכחים את התפקיד שלהם בהצלחה, כי הרי- אם מודריץ' יישאר ובייל ישאר איתו, וגם ואן דר וארט ועוד שלל השחקנים הנפלאים שמשחקים היום בטוטנהאם, והם ישארו כמעין שלד יציב מוצלח של קבוצה עם משאבים אז תוך כמה שנים תהיה קבוצה חזקה מאוד, מכיוון שאליהם יתווספו שחקנים חזקים נוספים. יש יותר מדי שחקנים טובים היום שבמקום להישאר ולחכות שסביבם או בעזרתם תיבנה קבוצה גדולה באמת ממהרים להצטרף לקבוצה שהיא גם ככה טובה ולהפוך פשוט לחלק מהמכונה.

    הלך הרוח הזה יוצא את המצב שאנחנו רואים היום, שבו רק לקבוצה דיי סגורה של משהו כמו שמונה קבוצות (המילאנזיות, צ'לסי, יונייטד, בארסה, ריאל, באיירן ואולי מעדונים כמו יובה וארסנל שיש להן גב כלכלי חזק ומסורת של הצלחות) שיכולות להצליח באמת בעולם הכדורגל של היום. זה אבסורדי ונוגד כל דרך שבה ספורט אמור להתנהל. פסול מאד בעיניי.
     
  8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    8,506
    Likes Received:
    7,858
    גם על טורס הוצהר שלא יימכר בשום מחיר. יומיים אח"כ הוא נמכר. זה טריק כדי להעלות את המחיר לדעתי, אם מודריץ' ידרוש לעזוב הוא יעזוב. צ'לסי תשלם את מה שהוא רוצה.
    זה גם טריק PR חביב. חשוב לצייר תמונה שהמועדון לא מתכופף למועדונים הגדולים יותר ושהוא עוזב כי הוא דרש ולא כי מתאים ללוי לעשות קופה.

    לגבי השכר, מנקודת המבט שלנו אולי 40 אלף פאונד לשבוע זה המון כסף, אבל כשמציעים לך כפול או יותר זה עדיין פאקטור משמעותי. השכר של שחקנים יצא מכל פרופורציה אבל כסף מדבר היום וזה מה יש.
     
    Last edited: Jun 18, 2011
  9. StevieG Member

    Joined:
    Jul 4, 2005
    Messages:
    4,774
    Likes Received:
    12
    בינינו, זה הולך להגמר בבקשת העברה והרבה דם רע. ברור שהשחקן לא רוצה להשאר בקבוצה. It's Pointless To Resist.
     
    Last edited: Jun 18, 2011
  10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,668
    Likes Received:
    5,243
    אפשר להתנגד, זמן מה, עד שתבין שהשחקן לא חוזר בו ושמקסמת פחות או יותר את העניין הכספי. לטובת טוטנהאם, היא לא תגרור את זה עכשיו עד סוף אוגוסט כמו במקרה ברבאטוב, זה רק יגרום לה נזק.

    מודריץ' בן 26 עוד מעט, אף אחד לא יחזיר לו את השנים הללו. שנה אחרי שעלתה לליגת האלופות, טוטנהאם נמצאת בעצם באותו מצב - בו המטרה שלה היא לחזור ל-4 הראשונות. נכון, היא קבוצה טובה ממה שהיתה לפני שנתיים, אבל בינתיים סיטי רק משתפרת, ליברפול בוודאי תתאושש, ויונייטד, צ'לסי וארסנל הן, ובכן, יונייטד, צ'לסי וארסנל. אם מודריץ' לא עולה על הרכבת עכשיו, היא עלולה לא לחכות לו בעוד שנה, בעוד שנתיים. ובסוף הקריירה הוא אולי ייזכר כגיבור שנשאר בטוטנהאם והאוהדים יאהבו אותו, אבל הוא יסחוב את סוף החיים את התחושה המרה שלא מיקסם את יכולותיו.

    בסופו של דבר, זה המקצוע שלו, כמו שלכולנו יש מקצוע, וכמו שרובנו רוצים להתקדם ואם נקבל הצעה טובה יותר, גם נעשה זאת.
     
  11. StevieG Member

    Joined:
    Jul 4, 2005
    Messages:
    4,774
    Likes Received:
    12
    בכל מקרה, אני מקווה שהם לא יימכרו אותו לחלאות. יש להם נטייה לשחרר את הכוכבים שלהם לשם.
     
  12. Sh4y Member

    Joined:
    Apr 25, 2011
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
  13. samoel Member

    Joined:
    Mar 11, 2007
    Messages:
    2,517
    Likes Received:
    0
    האמת שכל הדיבורים של דני רק מחזקים את התיאוריה שלוקה עיזוב.

    אני מבין את כל הדיבורים כאן סביב הרציונל, אבל שוב לדעתי זו בחירה בדרך הקלה, בדרך ללא אתגר - שהוא לא פחות חשוב מתארים. האם אתה כשחקן רוצה לשחק כשאתה מתאמץ שאתה יודע שנתת הכל ושכל נגיעה מכריעה עונה שלמה? או שאתה יודע שאתה פשוט חלק ממשהו הרבה יותר גדול. ומי אמר שטוטנהאם לא תוכל לתקוע את היתד באמצעות מודריץ', ברור שבלעדיו היא תתקשה הרבה יותר.

    הנה לדוגמא אני אקח את היריבה השנואה(ולא התכוונתי ליצור חזית תנסו לנתק עכשיו את המחשבות של : "מה הוא מקשקש טוטנהאם הרבה יותר קטנה ולא עשתה כלום" השתן עלה לראש", אני מדבר עובדתית). למה שבארסנל יגיעו שחקנים גדולים וישארו שם(פברגאס, או נאסרי שהוא לצורך העניין מאוד מתאים להשוואה עם מודריץ'). ארסנל לא זכתה בשום תואר משמעותי מאז 2005(כי אתם אלה שלא סופרים את גביע הליגה - אני גם לא אומר שזה תואר משמעותי עבור טוטנהאם של היום, כן צריך להיכנס לפרופורציה). נכון, היא מופיעה בליגת האלופות כדרך קבע - אבל הכל הודות לעובדה שיש יציבות. והיציבות מתחילה בראש ובראשונה באמונה של השחקנים במועדון. לכן, עזיבה של מודריץ' היא בעצם מכה קשה בהרבה מאשר בהיבט המקצועי נטו, וכמובן היא צעד אגואיסטי וחסר אמונה בבית שהיה לו בשנתיים האחרונות. כמה שנראה כאילו הביאו את רפא לחינם, והשאירו את בייל עם חוזה עתק לחינם. מודריץ' יודע שהחוזה יוכפל לו, אז רכבת או לא, גם בעוד עונה או שתיים יהיו מספיק קבוצות שירצו את מודריץ' והמפסידה תהיה טוטנהאם (כי הסכום יהיה קטן יותר כנראה) אלא אם כן, נפרוץ שוב לטופ 4 ואז כבר כנראה שלוקה יבין שעשה את הצעד הנכון בדרך למאבק על תארים במועדון שחוזר לקדמת הבמה.
     
  14. ARSI Member

    Joined:
    Aug 2, 2005
    Messages:
    3,112
    Likes Received:
    0
    למה שמודריץ' יישאר בשביל עוד בועה שתתנפץ כשאתם שוב מדברים על התקדמות גדולה? למה לו להשאר בקבוצה שתסיים במקרה הטוב במקום שמוביל לפלייאוף לליגה אלופות (ובעונה הקרובה אפילו את זה אין לה) כשבמקום זה הוא יכול לשחק באחת מחמש הקבוצות הטובות בעולם?
    מי יודע מה יקרה לו בעוד עונה-שתיים, אולי תהיה ירידה ביכולת שלו ופציעות שיפגעו ואז קבוצות בסדר גודל של צ'לסי לא יביעו בו עניין. מודריץ' צריך לעזוב.
     
  15. h2z Member

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    1,601
    Likes Received:
    0
    "מודריץ' צריך לעזוב" באמת כל הכבוד לך, הודעה מאוד אובייקטיבית. אחת מ-5 הטובות בעולם? העובדה שמועדון זה או אחר עשוי מכסף לא עושה אותו לאחד מחמשת הגדולים. אולי לא היה קשה מדיי לקנות כרטיס לאלופות בדרך קבע, אבל קצת יותר קשה לקנות את הגביע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx