אם זה מעניין אתכם אוהדי יובנטוס, אינלר היה אחד משחקנים הבולטים היום על המגרש במשחק מול אנגליה שנגמר בתוצאה 2-2. נראה שחקן מצוין. יש לו בעיטות טובות מרחוק אבל נראה לי שהוא מחזיק מעצמו באספקט הזה קצת יותר מדי(איך אני רואה כבר מישהו מביא לי סרטון של איזה פצצה שלו מ-30 מטר). אם זה היה המשחק שהיה אמור להכריע את החלטתו של קונטה אם להחתים את אינלר או לא אני מניח שהוא בהחלט השתכנע היום. גם זיגלר נראה טוב מאוד. נראה מגן סולידי למדי. חשוב לציין, אני לא מכיר את השחקנים הללו ואת ההיסטוריה שלהם אבל זה הרושם ששניהם עשו על הדשא בוומבלי היום.
אינלר זו הרכישה הכי טובה שיובה יכולה לעשות, אני רק מלא בסופרלטיבים לשחקן הזה, כל משחק של אודינזה אני רק מסתכל עליו ונהנה.. כ"כ חכם.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx צפיתי גם אני במשחק בשל האפשרות הסבירה ששלושה שחקנים ששיחקו היום ישחקו גם במדי יובה בעונה הבאה (ליכטשטיינר, אינלר וזיגלר למי שלא עוקב). אחד יהיה שם בטוח, והוא דווקא המצטיין שלי, זיגלר כמובן שהיה מצוין היום הגנתית והתקפית (קצת איטי אמנם, אבל לעומת האנגלים הכל איטי). אינלר גם היה טוב מאוד והוא פחות או יותר הסיבה שבגללה שוויץ החזיקה בכדור כל כך הרבה, בוומבלי להזכירכם. ליכשטיינר היה סולידי מאוד, אך קצת התאכזבתי שהוא מפקיר את ההגנה לפעמים. בכל אופן, לא אתנגד לכל השלושה יחדיו.
מסכים, רק שאצל יובה בשנים האחרונות מתווכחים על כסף כשלא צריך (פאציני, דז'קו) ומשחררים בלי לחשוב פעמיים כשכן צריך (מרטינז). אני מקווה מאוד שההנהלה של יובה תשכיל לרכוש את אינלר גם במחיר של 18 מיליון אירו כי אנחנו צריכים אותו.
לא צריך להגיד כן על כל דבר שמציעים לך. אינלר לא שווה 18 מיליון יורו,צריך להוריד את אודינזה לקרקע,אולי הוא אופצייה טובה ליובה אבל לא צריך להשתגע.. זה מזכיר לי את הסיפור של דאגוסטיניו שביקשו עליו משהו כמו 25 מיליון יורו-קיצור חיים בסרט.
אין לי בעיה שיגידו "לא" על 18 מיליון עבור אינלר וישקיעו את הכסף במישהו טוב יותר אבל כן יש לי בעיה שיגידו "לא" על 18 מיליון על אינלר ויקנו אותו ב14 סתם דוגמא רק בשביל לבזבז את ה-4 מיליון על שחקנים כדוגמת פפה לצורך העניין.
ההחתמה של פירלו ביובה שברה לי את הלב. אם יש שחקן שאני מקלל את הרגע שבו אינטר שיחררה אותו, אז זה לא זלאטן, לא רונאלדו, לא סיידורף ולא ויירי,זה אך ורק אנדראה פירלו. מרוב שאני אוהד את השחקן הזה, היה לי קמצוץ של תקווה שאינטר איכשהו תחזיר אותו לפחות לעונה אחת לפני פרישתו, אבל החלום שלי היה מאוד רחוק מהמציאות. אחרי שהוא חתם על חוזה של שלוש שנים ביובה, אין סופ סיכוי בעולם שאזכה לראות אותו שוב פעם באינטר.
ביחס לתזמון, המחיר והאיכות הייתי בטוח שקנאבארו הוא השחקן הראשון שאינטר מצטערים על המכירה הטיפשית שלו. במידה והייתי אוהד אינטר הייתי משתגע מהויתור על השחקנים האלו שעוד עברו ליריבות הגדולות ביותר.
:aa1: עושה רושם שהעברתו של ליכשטיינר קרובה מאוד לסיכום. דיווחים באיטליה מספרים שלוטיטו השתכנע להוריד טיפה את תג המחיר של השוויצרי (במקום 12 מליון הוא צפוי לקבל כעת 9) ובעקבות כך יש מצב גדול שפורסט גאמפ יסכם את תנאיו האישיים ויהפוך לשחקן שלנו כבר לקראת סוף השבוע הקרוב. שוויצרי אחר שדווקא מתרחק מהקבוצה הוא גוקהאן אינלר. אחרי שהיה נראה שזה עניין של זמן עד שהוא יחתום בשורותינו, ראשי אודינזה הודיעו אמש שנאפולי חזרה להיות המועמדת המובילה לקלוט אותו. וזאת למרות שאשתו מתה מפחד מהכייסים והמאפיונרים בעיר הדרומית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
למרות שאינלר נראה פחות ופחות מקושר אלינו, אני מאמין שאם הוא היה רוצה להגיע לנאפולי אז הוא כבר ממזמן היה שם, לבטח אחרי הפרסומים לפיהם נאפולי הגיעה להסכם עם אודינזה. מה שמדאיג אותי זה דווקא מארוטה - הבחור הססן לא קטן ואם הוא נתקל בקושי הכי קטן במשא ומתן הוא מתקפל ועובר לאופציה אחרת, מתודה שעובדת נחמד עם קבוצות כמו סמפדוריה אבל לא מתאימה לקאליבר שלנו. חובבן. הוא עוד עשוי להתחרט ולהסתפק בפאציינצה במקום רק כי היה לו קל להשיג את זה. באמת חבל לי שעד שסקו קלט את העניינים אז הביאו עוד טירון מקבוצה צנועה.
לאציו הכחישה כי הגיעה לסיכום עם יובנטוס ומתעקשת שהמגן השוויצרי יעלה לגברת הזקנה 12 מיליון אירו. מטארי מהצד השני סגור ביובנטוס בעונה הבאה לאחר שהושג סיכום עם קליארי בעניין. ככל הנראה היא לא תקבל 15.5 מיליון אירו כמובטח אבל ייובנטוס תעביר סכום כלשהוא בנוסף לשלושה שחקני בית צעירים בהם החלוץ אימובילה.