אתלטיקו מדריד 11\ 2010: מכה קשה,קון מחליט לעזוב!

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 31, 2010.

  1. kaka` Member

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    איזו יריקה בפרצוף של אוהדי אתלטיקו אם זה יקרה, יהיה שמח בדרבי בעונה הבאה
     
  2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    אבל הנה קון נוחת בארגנטינה והתקשורת מקיפה אותו והוא מגיב "אפילו אני לא יודע איפה אהיה בשנה הבאה, עדיין לא החלטתי כלום "
     
  3. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,093
    Likes Received:
    343
    הכל ספקולציות, הראיון של אופלאושי קצת מדאיג שאמר שקון אגוארו רוצה לשחק בריאל, והוא יודע שיהיה לו קשה, אבל הוא לא רוצה לעזוב את ספרד.

    אני מתחיל לאכול את הכובע, אני רוצה שקון ישאר בספרד, אבל בשום פנים ואופן לא בריאל, בטח לא אחרי ההבטחות ואחרי שהפך לסמל וליקיר האוהבים.

     
  4. xavi6 Member

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    7,893
    Likes Received:
    0
    מה אכפת לך אתה אוהד את'?
     
  5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,383
    Likes Received:
    1,455
    15 שנה לדאבל.
    http://estaticos02.marca.com/albumes/2011/05/04/atleticodoblete/1304510270_extras_albumes_0.Xxx
    אולי האיש הזה יוכל לפתור את משבר הזהות שיצר אגוארו.
    חיל מרין ניסה לשכנע א תקון להישאר, הציע שכר של 9 מיליון, ציין שזו מכה קשה כשגם קון וגם פורלאן עוזבים ביחד. לא עזר. ובקשר לשמועות על ריאל, אם קון לא מכחיש, יש משהו.
    דה חיאה אחד השוערים הגדולים בעולם, לא רק לפי איך שזה נראה לי, אלא לפי המוכנות של יונייטד להפוך אותו ליורש של ואן דר סאר ולהוציא על זה 20 מיליון. עכשיו השאלה האם נבזבז את הכסף על איזה פלופ או ניתן אמון בצעירים שלנו. בהנחה שההגנה עם מיראנדה וסיליביו תתחזק, כדאי לא לרכוש שוער חדש הקיץ.
     
  6. Muurad Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    6,560
    Likes Received:
    58
    רשמתי כבר בדיון של ריאל, יש יותר מידי סימנים ויותר מידי דברים שמראים שקון הולך לריאל, וזה נמצא שם כבר תקופה של 2-3 חודשים - והדברים של אופאלושי רק מאמתים את זה.

    הבית שהוא קנה שמדריד(אגב צמוד לכמה משחקני ריאל), העובדה שהוא לא הכחיש כמו טורס בזמנו ואף אמר שהוא מבקש מהמועדון לשקול כל הצעה ולא לפסול שום מועדון, כל העניין עם מראדונה וכל הדיווחים שהתחילו לפני כמה חודשים שהעניין כבר סגור ורק מחכים לקיץ.

    אגב אגוארו אכן אמר שהוא לא יודע מי יהיה המועדון - אבל לפני זה הוא אמר שריאל היא גם חלק מהאפשרויות.

    כמו שאמרתי לפני מצד אחד אני שמח, אבל מצד שני כואב על אוהדי אתלטיקו כי אם זה יקרה זה בטוח יהיה כואב ואני דיי מחבב את המועדון בסה"כ.
     
    Last edited: May 25, 2011
  7. Muurad Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    6,560
    Likes Received:
    58
    הבנתי שיש לכם שוער צעיר ומאוד מוכשר בקבוצת המילואים שרק מחכה להזדמנות (ג'ואל), אולי יתנו לו את ההזדמנות שלו לפחות בקדם עונה.
     
  8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,383
    Likes Received:
    1,455
    פראן אסקריבה, עוזו של קיקה (מהיום עוזרו לשעבר) מזכיר לנו שכל העולם הספיד את ולנסיה כשווייה וסילבה עזבו, אבל היא שוב סיימה שלישית בליגה ועשתה עונה טובה באירופה.
    והידיעה היותר אופטימית: סוסו פיטארץ' לא ממשיך. הודעה על כך פורסמה באתר הרשמי של המועדון.
     
  9. kaka` Member

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    מה עם אסנחו? הוא עדיין באתלטיקו, לא?
     
  10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    אסנחו שייך עדיין לאתלטיקו, אבל הוא בשיקום מפציעה לא פשוטה שהיא גם לא הראשונה, ככה שאולי לא בונים עליו יותר מדי. אבל ממה שאני זוכר שנכתב פה על ידי דני בעבר, גם השוער שאור ציין אמור להיות מבטיח.

    אני גם חושב שאת הכסף מהמכירה של דה חאה עדיף לשחרר על עמדות אחרות.
     
  11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,383
    Likes Received:
    1,455
    מצד אחד קון הפתיע אותנו, מצד שני, אם לא יהיה שיא של התרשלות, יהיה לנו סגל סגור או כמעט סגור בסוף יולי/תחילת אוגוסט. לא כמו בשנתיים האחרונות, כששחקן מפתח נמכר ב-31 לאוגוסט והמאמן ואיתו כל הקבוצה אכלו אותה.
     
  12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    5,983
    Likes Received:
    9
    כל פעם שאני נכנס לפה אני חוטף הלם חדש..אתם מכניסים אותי לטראומה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

    מעבר של קון לריאל יהיה הדבר הכי גרוע שאפשר..זה פשוט יפגע בצורה שלא תתואר בכל אוהד של אתלטי...רק לחשוב על זה עושה לי רע, מקווה שלא יושפע ממוריניו שרוצה אותו ושילך לאנגליה(בנקודת מבט אובייקטיבית מעבר של קון לריאל לדעתי זה הכי טוב אחרי ברצלונה) אסור שדבר כזה יקרה, לא בושה שסרזו יגיד לו אין לנו בעיה שתעזוב, רק לא לריאל (למרות שאני עדיין לא מאמין שקון חושב על דבר כזה)
     
  13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,383
    Likes Received:
    1,455
    זה לא משנה, מה סרסו יגיד ומה חיל מרין יעשה. פאולו פוטרה ידע לומר לא לריאל. וגם טורס יידע. קון, כנראה, לא מהסוג הזה.
    מכייון שסוסו פיטארץ' עוזב, בניטס חוזר להיות מועמד לאמן את אטלטיקו. עוד צרה נוחתת עלינו.
     
  14. hai80 Member

    Joined:
    Dec 12, 2008
    Messages:
    1,299
    Likes Received:
    0
    מצידי שיעבור לריאל אבל שישמור על הכבוד ולא יחגוג אם הוא כובש נגדנו, מדובר פה בהחלטה מקצועית, כל אוהד שפוי יגיד שריאל זו האופציה הטובה ביותר בשבילו להצלחה, אין קבוצה טובה יותר להצליח בה מאשר ריאל. מקווה מאוד שהאוהדים ישמרו על איפוק אם הוא יעבור לשם וידעו להמשיך לכבד את מי שהחזיק כמה שנים טובות את הקבוצה כקבוצת צמרת.
     
  15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    12,383
    Likes Received:
    1,455
    אני לא מוצא את הידיעה באת ר רציני, אבל לי זה לא נשמע מופרך: גבי ולפיטה מסרגוסה. אגב, לפיטה זה עוד אחד מקורבנות דפור שפתאום הפכה להיות אהודה בפורום הזה. בגללה לא החתמנו אותו לפני שנתיים.