שלום לכולם, אני אוהד של מילאן עוד מתקופת שבצ'נקו, בערך מלפני כ-6 שנים. מעריץ גדול של פיפו אינזאגי, דידה ופירלו. אל תכעסו עליי אבל יש לי סימפטיה קטנה לליברפול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx, או יותר נכון לסטיבן ג'רארד וראול מיירלס, שני שחקנים שאני מעריך מאוד. גם התקופה של יוסי בניון שם גרמה לי לצפות במשחקים שלהם. אני נמצא כאן בפורום די הרבה זמן אבל היום החלטתי להירשם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
ברוך הבא ואני מאחל לך התאקלמות מהירה. שאלה קטנה, נגמרו הכינויים שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx
תודה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ואת האמת שניסיתי בהתחלה Inzaghi אבל נאמר לי ששם המשתמש תפוס, אז בחרתי בזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
טוב אני אסביר את עצמי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx "סימפטיה קטנה לליברפול" ז"ת שאהיא הקבוצה המועדפת עליי באנגליה, ראיתי משחקים של יוסי בניון כשהוא שיחק שם ואני מעריך את סטיבן ג'רארד וראול מיירלס, לא מעבר. אני מקווה שאתם יודעים באיזה צד הייתי ב 2005 ו-7. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/11/19/article-1087477-02A4D50A0000044D-236_468x286.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
אני מעריך אותו בעיקר מהסיבה שהוא נשאר בליברפול כל השנים הללו כשיכל לברוח לקבוצה שמתמודדת על האליפות ולא עשה זאת בסופו של דבר (אל תביא לי לפה לינק שהוא רצה לעבור לצ'לסי, זה לא קרה) ואני פשוט אוהב את צורת המשחק שלו.
פשוט אין מזל לילד, מתי הוא ישלים חודש רצוף ללא פציעות? מצד שני, עם תדירות הפציעות של פאטו הוא בטח היה נפצע לנו בקופה אמריקה. חבל לי בשבילו מבחינה אישית, במונדיאל האחרון נעשה לו עוול שדונגה לו זימן אותו ועכשיו הוא מפסיד טורניר נוסף של מדינתו. מאז חזרתו מהפציעה האחרונה (נגד רומא) היו לו הופעות מאוד חלשות שהחזירו אותו כמה שנים אחורה.
אדריאנו גליאני: "מהיום מילאן תציע לשחקנים בני 30+ חוזה לשנה אחת בלבד." לטענתו, זאת הסיבה שגרמה לעזיבתו של פירלו שמעבר לחילוקי הדעות על גובה השכר, פירלו לא הסכים לחוזה קצר. אם סיידורף ייצא מאוכזב מהשיחה הצפוייה עם אלגרי בנוגע למעמדו בקבוצה הוא יעזוב לברזיל. אהבתי את הרעיון של גליאני, ככה לא ניתקע עם שחקנים מבוגרים מדי שזוללים משכורות. אם שחקן בן 30 ומעלה יציג יכולת טובה לאחר עונה אז נוכל להחתים אותו לעוד עונה ולצאת מורווחים.
סקיי: אתמול אחרי המשחק אלגרי נפגש עם קוודוו אסמואה וסוכנו בחדר פרטי במסעדה באודינה. זה כנראה הולך להיות הרכש הבא שלנו, במיוחד לאור הפלרטוטים המוחצנים של אלגרי בתקשורת לפני ואחרי המשחק. http://www.cleansheetsallround.co.uk/wp-content/uploads/kwadwo-asamoah-Manchester-City.Xxx
אני מאוד מאוד מקווה שהוא ידאג לישום הזה בעונות הבאות, הגיע הזמן סוף סוף לשנות את השיטה. אין להנהלה ברירה, כי ה"סנטורים" כבר עייפים ולראות את מילאן של אתמול לא עשה לי ממש טוב.
בדיוק מה שחסר למילאן. אחד הקשרים השלמים ביותר באירופה. נורא קל להגיד את זה כשאין במילאן אף שחקן בן 30 ברמה עולמית שמבוקש בשוק או בעל ערך מוסף כמו מאלדיני\טוטי\זאנטי\דל פיירו. הרי גליאני לא היה מעז להגיד דבר כזה לפני 5 שנים.
מגוונים היא המילה הנכונה יותר לדעתי, אני לא חושב שיש לו תחום שהוא ממש "שלם" בו.. האמת שזו הטענה היחידה שיש לי איתו, פוטנציאל להתפתח יש לו - אבל הוא חייב להתמקצע ולהיות "שלם" כמו שאמרת בתחום אחד או שניים ברמה הבאמת גבוהה. בכל מקרה זו העברה טובה למילאן אם היא באמת תתבצע.