באיירן מינכן 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י FC_Bayern, ‏18/7/10.

  1. dudi Member

    הצטרף ב:
    ‏19/4/08
    הודעות:
    3,090
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תישאר עם מה שיש הכי טוב(או אולי הכי גרוע היה השנה אם אני לא טועה)..
     
  2. BayernFan Member

    הצטרף ב:
    ‏7/5/11
    הודעות:
    226
    לייקים שהתקבלו:
    7
    רוב הסיכויים שאני נוסע לראות את באיירן בטורניר אאודי בקיץ. יהיה אדיר.
     
  3. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    כתבת 20 מיליון+קרוס או שחקן טוב אחר.זה נשמע לך הגיוני?

    קרוס לבד שווה כמו וידאל,אם נגזים הוא שווה 15 מיליון.יש כמה קבוצות שמחזיקות מעצמן יותר מידי(שאלקה,לברקזון,בנפיקה).או שהן מוכרות או שלא,באיירן לחוצה להתחזק אבל יש גבול.

    אם המצב נשאר ככה אז צריך לחפש במקומות אחרים,לא חסרים שחקנים טובים מהם וגם זולים יותר(רובם מוצפים כאן בפורום).פרט לנוייר שהוא בגדר חובה!

     
  4. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    אילון,גם אני רוצה לנסוע רק שאולי זה נופל לי על מבחנים.
    אם זה יתאפשר לי אז אשמח לארגן משהוhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  5. dudi Member

    הצטרף ב:
    ‏19/4/08
    הודעות:
    3,090
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כל עוד אתה ער למצבינו הקריטי בעמדה שלא בטוח נקבל בה חיזוק אני מסכים איתך, לגבי קרוס ההבדל הוא שהוא בכל תפקיד שיש לנו שחקן מהטובים בעולם בעמדה ככה שוידאל כן נחוץ, וקרוס עם כל הרספקט שלי אליו הוא לא הכי קריטי להצלחה.
     
  6. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    חוויה נהדרת! הייתי בקיץ 2009 נגד מילאן (0:4 לבווארים) והיה נהדר. השנה באיירן ג"כ בחצי הגמר מול מילאן וביום המשחקים השני מול ברצלונה/פורטו אלגרה.
     
  7. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    דמילקס חתם במלאגה תמורת 3 מיליון יורו ולא יחזור לבאיירן.
    כרגע:קראפט,אוטול,אלטינטופ,אקי'צי,דמיקלס הם 5 שחקנים שעוזבים את באיירן בקיץ ובינתיים רק פיטרסן הגיע.
    באיירן עושה ריסטרט להרכב שלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
     
  8. dudi Member

    הצטרף ב:
    ‏19/4/08
    הודעות:
    3,090
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כפירו אתה יכול לישון בשקט דמיקליס לא חוזר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
  9. Yotam Member

    הצטרף ב:
    ‏25/7/09
    הודעות:
    1,371
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הם היו צריכים לחשוב על זה בתחילת העונה, למרות שהסגל שלהם הוא מאוד צר, הטעות היא של ואן חאל, הוא לא הרחיב את הסגל שבזמן שהיה משחקי ליגה הוא שיחק בחצי הרכב שני, העניין הוא שבאיירן למדו לקח, ובכל עמדה יש 2-3 שחקנים שנלחמים עליו.
     
  10. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    חח, עכשיו קראתי את זה ומיד שלפתי את בקבוק הייגרמייסטר שיש לי בפריזר, השמור לארועים מיוחדים, ושתיתי לחיים...http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אתמול שמעתי בשידור של ברצלונה-מלאגה שמלאגה עיר תיירותית שטופת שמש וסימפטית אז שיישאר שם...

    לכל אלו שחששו ממפגש עם הסיטי במוקדמות הצ'מפיונס הרי שהיא סיימה שלישית ואת ארסנל, שסיימה רביעית, אנו לא יכולים לפגוש כיוון ששתי הקבוצות מדורגות כך שנציגה אנגלית לא תעמוד בדרכנו לשלב הבתים.

    ד"א: שאלקה לא מוותרת כ"כ מהר על נוייר ומציעה לו חוזה ל-4 שנים עם משכורת שנתית של 7 מליון יורו:

    http://www.bild.de/sport/fussball/manuel-n...30596.bild.html

    להנס ונרלינגר ירדו כמה שנים מהחיים עכשיו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx תשמעו לי עונה הבאה בוט השוער הראשון, השאלה מי יהיה מספר 2 אחרי העזיבה של קראפט להרטה או שתהיינה התפתחויות וקראפט יישאר איתנו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏23/5/11
  11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    קראפט סופית בחוץ. בעניין נוייר, חברת הגז שהיא ספונסר וממן מרכזי של שאלקה נלחמת על נוייר. פוטין שאוהב את השוער גם לוקח יוזמה ומתערב בעניינים. מעניין איך באיירן יפעלו, כי בקאנבאוור ביקר את נרלינגר שאנשים בורחים לו מהמשרד בקלות מידי. הוא לא תופס את כל העולם ואישתו בביצים כמו שהונס היה עושה כשהיה בתפקיד.

    בסך הכל אם זכור לי נכון, שאלקה כבר הציעו לנוייר 7 מיליון לעונה והוא עדיין רצה לעבור. זה תלוי רק בשחקן בסופו של דבר, כי הוא יקבל כמעט את אותם הסכומים במינכן. הוא מיצה עצמו בשאלקה ורוצה להתקדם הלאה. אם הם ישכנעו אותו להשאר, זה יהיה צעד מפתיע ביותר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏23/5/11
  12. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    הביקורת מוצדקת לגמרי.
    באיירן שיחררה 5 שחקנים כמעט בחינם והביאה שחקן אחד שכנראה לא ישחק יותר מידי שעלה כמעט כמו כל החמישה ביחד.

    גם אם נוייר יגיע באיירן לא עובדת כמו קבוצה גדולה,אנחנו כבר חודשיים רודפים אחרי שחקן של שאלקה שכל הקבוצות ירדו ממנו והוא כבר אמר שהוא רוצה לעזוב,אחרי כל זה עדיין אוזל הזמן והוא רק מתרחק(אני לא אתפלא אם הוא לא יגיע).אפשר לחשוב שאנחנו מחתימים את רונאלדו שזה כל כך קשה.זה היה אמור להיסגר כבר גם אם איזה חברת גז מפוצצת בכסף בעניין.

    באיירן כרגע לא הצליחה להחתים אף שחקן שהיה בתוכניות שלה(קונטראו,נוייר,וידאל-אפילו שאני נגד החתמת קונטראו)ולפי דעתי זאת גם הבעיה שהייתה בחורף שרצו להתחזק ופשוט לא הצליחו.

    משהו לא עובד שם,נרלניגר מתקשה להחתים שחקנים ובאיירן ממשיכה להתחלש,הסבלנות נגמרת וגונבים לנו שחקנים מתחת לאף.

    באיירן בבעיה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
     
  13. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    בבאיירן מנסים לאכול העוגה ולהשאירה שלמה: מחד יודעים שהיא לא הבחירה הראשונה של שחקנים ומאידך לא רוצים לשפוך יותר מדי כסף. ככה לא נגיע לשום מקום. בלי כסף אין תארים (וזה לא סותר את העובדה שגם עם כסף תארים לא מובטחים)-כסף הוא תנאי הכרחי, גם אם לא מספיק. באינטר שפכו מליונים והביאו נחת לאוהדים אחרי 40 שנה עם גביע אלופות. אנו יותר דומים לאינטר מאשר ליונייטד מבחינת יציבות בשנים האחרונות ולכן מוכרחים לשפוך כסף. הצרה מתחילה בגישה: מקשקשים על הלחם והחמאה שזו האליפות ומכוונים לרבע גמר הצ'מפיונס ואח"כ אלוהים גדול. ככה לא נגיע לכלום (אשתקד היה היוצא מן הכלל כי עובדה שבתשע השנים שלפני לא עברנו את רבע הגמר). אם אנו לא שופכים כסף בשנה בה הגמר נערך אצלנו בבית אף פעם כבר לא נשפוך. ההתנהלות של ראשי המועדון רציונלית מדי מבחינה כלכלית ובלי להכניס אטרף של רגש נמשיך לשבת באפריל-מאי ולראות קבוצות אחרות ב-4 הגדולות של היבשת בלעדינו.לא ברור לי למה היונייטד, שחייבים 580 מליון פאונד, יכולים לשפוך כסף על שחקן אם פרגוסון רוצה אותו ואנחנו, שמאוזנים כלכלית, לא יכולים.
     
  14. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    נכון מאוד,לבאיירן יש כסף ויכולת להוציא כ-70 מיליון יורו על 3-4 שחקנים טובים בקיץ ולסיים עוד ברווח.אם הם היו פועלים נכון הם היו מתחזקים בעונה הקודמת והיו כמובן מוציאים פחות בקיץ הקרוב.
    כרגע זה או שמתחזקים ועושים מהפך בהגנה או שנישאר באותו מצב,זה לא שיהיה נס ובוט,ואן בוייטן,פראניץ' ועוד יהפכו לטובים בעולם כי זה פשוט לא יקרה.

    הייתי שמח גם לעלות איזה שחקן מהנוער ולתת לו צ'אנס,צריך קצת דם חדש בקבוצהhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  15. dudi Member

    הצטרף ב:
    ‏19/4/08
    הודעות:
    3,090
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הסגל חייב להיות עבה, חזק, ונוצץ ברוב חלקי ההרכב הפותח, כדי שלא ננמיך\ או נונמך בציפיות.

    לגבי נוייר מאז המו"מ עם ריברי שהתנדנד בין ארסנל למינכן,והישארות במארסיי לא חווינו מו"מ כזה מייגע(באיירן,יונייטד, ושאלקה) הגיע הזמן להעביר הילוך, ושהחברה המחוזרים משאלקה, לברקוזן, וסיטי יגיעו לפה בהילוך קצת יותר גבוה, סה"כ לא עקרנו את אסיין מצ'לסי, או רונאלדו מריאל..