כי אף אחד חוץ ממנו ומרסלו לא יודעים מה היה שם, כמו שראמוס אמר... בינתיים נחשפה החולצה הביתית לשנה הבאה, ביום שלישי בערב תחשף גם חולצת החוץ http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/225313_10150297819149899_160701154898_9640458_3616262_n.Xxx
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx אוהדי בארסה מגיעים לרמות חדשות של חוסר בושה. פתאום אי אפשר להוכיח ב-100%, פתאום גם אם כן אמר אז זה מגיע לריאל ששיחקו בצורה אלימה, פתאום אין כל סיבה שבעולם שבוסקטס יחמיץ את הגמר. הצביעות הקבועה שהתרגלנו אליה, וגם מההנחה הזאת של אופ"א נשכח.
נחמד שעבורך שני אנשים זה כל אוהדי ברצלונה.אתה ללא ספק אדם שלא עושה הכללות אלא מקבל כל אדם בנפרד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
אז מה דעתך על הנושא, אדון אינדיבידואל? אתה מגנה את בוסטקס? אתה חושב שהוא היה צריך להיענש? מה תגיד על זה שברצלונה קיבלה וואחד הנחה שאי אפשר להסביר (בצורה שלא תגרום לבחילה) במקרה הזה?
לפי דעתי בוסקטס היה צריך להיענש כדי ללמד את שאר השחקנים שאין מקום לגזענות בכדורגל ובטח כשבקבוצתך משחקים שחקנים שחורים. אבל ללואיס ארגונס סלחו על זה שהוא קרא להנרי חרא שחור,כך שאני לא מופתע שגם הפעם אופ"א העלימה עין.
במקרה של ארגונס לא היתה התעללות גזענית כלפי יריב אלא אמירה חצי-גזענית שבמקרה תועדה במהלך אימון, ועדיין אופ"א קנסה אותו והוא קיבל עונש על תנאי, וזאת לאחר שקילה של צעדים נוקשים הרבה יותר. "סלחו לו" לא ממש מספר את הסיפור. תירוץ חלש. נסה שוב.
בספרדית קוף ו"יש לך הרבה חוצפה" נראה אותו דבר מבחינת שפתיים. mono זה קוף, בוסקטס טוען שהוא אמר לו MUCHO MORRO, מה שלדעתי יותר הגיוני כי הוא אמר שתי מילים לא מילה אחת. העיקר שהוא יצא זכאי. חוץ מזה עדיין לא ראיתי התערבות של מרסלו שאמר מה קרה, היחיד שהתיחס אמר ראמוס שאמר שמה שקרה שם נשאר בין שניהם. קיצור עשו בשכל, טראש טוק זה חלק ממשחק, ממתי קובעים מה טראש טוק הוא מוגזם ומתי לא? יש חוקים ברורים לגבי זה? אני בטוח שהערות גזעניות יש בכל משחק בלי קשר למקרה הספציפי הזה, גם אם באמת הוא אמר לו קוף. ובכלל, אם תשאלו אותי, אני חושב שאין חוקים בין ברסה ריאל. בוסקטס ראוי להענשה כי הוא חרא של בנאדם, אבל לא במקרה הספציפי הזה. העיקר שנהיה מול מנצ'סטר עם סגל מושלם, שלא יהיו לנו תירוצים.
:aaarofl: אפילו למי שלא למד פונטיקה זה אמור להישמע כמו גיבוב של שטויות. התנועה U נהגית בשפתיים סגורות בעוד ש-O נהגית בשפתחיים חצי פתוחות. גם אם הוא בחר משום מה לעוות את הצליל ולפתוח את פיו לרווחה, הוא היה חייב לקרב את השפתיים שוב בגלל החיכוך בחלל הפה שיצר העיצור המחוכך CH. לך תבדוק מול מראה אם זה נשמע לך מורכב מדי. אני בספק רב שבוועדת המשמעת של אופ"א יושבים אווילים כמוך שהאמינו שזה אכן מה שהוא אמר. טאטאו את כל המקרה הזה מתחת לשטיח בצורה הכי רקובה שיש.
חרא שחור זה לא גזעני?לך תגיד דבר כזה לאתיופי ואח"כ תגיד לי אם זה לא גזעני. בכל מקרה הסיפור הוא שכמעט ואין עונשים על קריאות גזעניות מצד הקהלים ומצד השחקנים.