http://www.ajaxtalk.nl/Forum/images/smilies/tifoajax.Xxx http://www.ajaxtalk.nl/Forum/images/smilies/tifoajax.Xxx http://www.ajaxtalk.nl/Forum/images/smilies/tifoajax.Xxx http://www.ajaxtalk.nl/Forum/images/smilies/tifoajax.Xxx http://www.ajaxtalk.nl/Forum/images/smilies/tifoajax.Xxx http://www.ajaxtalk.nl/Forum/images/smilies/tifoajax.Xxx http://www.ajaxtalk.nl/Forum/images/smilies/tifoajax.Xxx Kampioen Kampioen Kampioen Kampioen
מעבר לזה שאייאקס זכתה באליפות וכמובן צריך לברך אותה ואת אוהדיה על כך. אני חושב שצריך גם להגיד שהיא נתנה משחק היום, שיחקה פתוח, לא פחדה ולא נזהרה, הרבה קבוצות אחרות במצב כזה היו רוצות לנסות לעקוץ ולקחת אליפות בלי להסתבך.
אליאס ואלכס. שמעו, האליפות הזאת באמת באה באמת כהפתעה מוחלטת. לדעתי בעשור האחרון לא ראינו אלופה כל כך לא משכנעת. בעונה הזאת ראינו בלאגן בכל מקום אפשרי. פיטורי מאמנים, עזיבת שחקנים בפגרה של החורף, שחקן שעושה שביתה איטלקית, יוהן קרויף שמתחיל מהפכה במועדון, ומה לא. אחרי כל זה פרנק דה בור עוד מצליח להוביל את הקבוצה הצעירה הזאת לאליפות. פשוט מדהים. עידו, גם מזל טוב לך. חרט יאן וורבייק עשה העונה עבודה נהדרת. מבחינתי הוא בהחלט מועמד לפרס מאמן השנה. הקבוצה היתה בקיץ על הפנים, עניין שחירינחה עוד לא נשכח והקבוצה ממש לא היתה בטוחה שבכלל תגיע לאיזה הישג. לצערי בשבילך אני חושב שבקיץ שוב נראה כמה שחקני מפתח עוזבים ושוב תצטרכו להתחיל מהתחלה...
לא צריך להיסחף עם פרס מאמן השנה, אני חושב שבעונה שעברה ורביק עשה עונה יותר גדולה עם הראקלס. אבל אני בהחלט מרוצה מהעבודה שלו, בסה''כ לסיים במקום ה - 4 בהתחשב בלא יציבות שלנו העונה זה בסדר גמור. באירופה דיי כשלנו וכרגיל גם בגביע. אני באמת מקווה שבקיץ לא יהיו יותר מידי נטישות, אבל נתמודד עם מה שיהיה. ואמרתי לך שאייאקס תזכה, תפסיק להנמיך ציפיות כל הזמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx למרות שאין ספק שזו הפתעה מרעישה, אבל ברגע שרק טוונטה ואייאקס נותרו במירוץ ובטח ובטח אחרי הזכייה של טוונטה בגביע היה צפוי שאייאקס תזכה.
בעבר הייתי מעורה הרבה יותר במה שקורה בממלכה של אייקס אבל למרות שאני בקושי מכיר שחקנים בקבוצה כיום אני מרגיש צורך לכתוב כמה מילים. לא תיארתי לעצמי שאייקס תחכה פרק זמן ארוך כל-כך עד שתחזיר את התואר הביתה. אלו היו שנים רעות מאוד עם הדחות חוזרות ומתסכלות במוקדמות ליגת האלופות, כשלונות במשחקים גדולים, מאמנים לא מספיק טובים. היה קשה להאמין שדווקא העונה אייקס תעשה זאת. ראיתי אותה במשחק נגד ריאל באמסטרדם וזה היה מביך. צריך לזכור שסוארז שהיה הכוכב הבלתי-מעורער של הקבוצה נמכר בינואר. אחרי ההפסד בגביע לטוונטה כשאייקס הצליחה איכשהו לפספס יתרון של שני שערים ולאבד את התואר - לא האמנתי שהיא תוכל לעשות את הסוויץ' ולזכות באליפות אבל כל הכבוד לה. מברוק לפרנד דה-בור על עבודה נפלאה, אייקס זכתה באליפות בעיקר בזכותו. מקווה לראות את אייקס מגדלת עוד שחקנים כמו סניידר, ואן דר-וארט ועוד. חבל שיוהאן קרוייף שתרם רבות למועדון לא הצליח למצוא את מקומו בזמן האחרון. יש לו ידע עצום בכדורגל והוא אחד מהאנשים המשמעותיים בתולדות המשחק. אבל האגו שלו גדול. חשבתי שהסיפור שלו באמסטרדם יהיה יותר מוצלח.
דור, רואים שאתה לא עוקב אחרי אייאקס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx יוהאן קרויף מנהל בחודשים האחרונים מלחמה של ממש מול ההנהלה שלמעשה כולה התפטרה. אייאקס נמצאת במהלך של שינוי בראשות קרויף. האליפות הזאת לדעתי יכולה לזנק אותנו קדימה, אולי לא באירופה, אבל אני אופטימי שבעונה הבאה שוב נזכה באליפות!
http://www.youtube.com/watch?v=u9O5_wrsiUI...nel_video_title איזה מרגש. מה לא עברנו העונה. מהזווית האישית שלי זאת אליפות ראשונה שאני חווה, כך שהריגוש גדול פי כמה וכמה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx בסופו של דבר עשינו את זה הכי מתוק שיכול להיות. נ.ב.ב איזה כיף שהאיכרים אפילו לצ'מפיונס לא עלו - helemaal niets in eindhoven!
הנהלת אייאקס ואוהדיה צריכים לחשוב היום טוב טוב. מה אומרת האליפות הזאת? איזה סימן זה נותן? אולי מישהו מלמעלה מסמן משהו (לא קרוייף כן...). אולי לא צריך סוארזים והונטלארים שיבקיעו 35 גולים בעונה? אולי לא צריך כל מיני סניידרים שייתנו 20 גולים ושבע עשרה בישולים בעונה אחת? אולי גם לא צריך שחקנים עתורי ניסיון כמו יאפ סתאם ואדגר דוויס? אולי פשוט צריך אחד עשרה שחקנים, שאף אחד מהם לא כוכב ואף אחד מהם לא איזה שם גדול, ומאמן חסר ניסיון, אבל שכל אחד מהם מניע כדור במשחק הכי חשוב בחייהם כמו בני 30. אולי בכלל, כמו שאמר מישהו גדול ממני, ההכנה היא מחצית מהניצחון. והצד המנטלי, ששנים התלוננו שגמר קבוצות אייאקס כל כך מוכשרות (הונטלאר, סניידר, סתאם, דווידס בקבוצה אחת. הונטלאר וסוארז...) היום נותן לנו אליפות עם סגל כל כך בינוני, בלי חלוץ, קיצוני שרק לפני חודשיים שיחק משחק בכורה, מגן ששיחק בקושי העונה, שוער שני, וקשר אחורי שהוא בכלל מגן. נסתרות הן דרכי הכדורגל. ורנון אניטה בקישור האחורי, בוילסן מגן, וורמיר שוער, סים דה יונג (סים דה גול אחרי היום) חלוץ!, אבסיליו קיצוני, סולמני שכבר היה חתום בווסטאם קיצוני שני. ועזבו מאמן שלראשונה מדריך קבוצה בוגרת מינואר, והנהלה מסוכסכת. מה נגיד, אם בתחילת העונה היו אומרים לאוהדי אייאקס שזאת הקבוצה שלהם, הם היו קונים מקום 15 והמנעות ממבחנים לליגה השנייה. כנראה שבאמת לדברים יש נטייה מוזרה להסתדר מעצמם.
חחחחח חזק! סטקלנבורג סטייל סרחיו ראמוס. רק שהפרס המוחשי לא באמת מעניין מישהו. אפשר לעשות עוד מיליון עותקים של הצלחת הזאת. מה שחשוב זה התואר עצמו :aaarse:
כבר אחרי חצות פה בהולנד ואני עדיין מלא אדרנלין. ארז, אני עייף מדי בשביל להגיב לך כרגע, אבל כבר אחזור על דבריך בפעם אחרת. אתה צודק, אבל אי אפשר לקחת בכל פעם אליפות בצורה הזאת. תודה שהיה לנו העונה גם המון מזל שטוונטה ופ.ס.וו איבדו נקודות במקומות הכי דיבילים. כרגע זה כבר לא משנה, אנחנו אלופים! בשביל הסיום עוד כמה קליפים מהיום הנפלא הזה: חתיכות יש בהולנד, הא? :aaa021: שימו לב ששטקי והצלחת פשוט אסון..... ואיך אפשר בלי פיצה שלנו :aaa025: