טבז רוצה להגיע אלינו,מאנצ'יני מאשר את זה ולאור העובדה שטבז כבר אמר שהוא אוהב את מילאנו אני מאמין שאנחנו נצליח להביא אותו אם נשקיע כסף.
ע"פ הגאזטה דלו ספורט, אינטר מתכוונת להציע 15 מיליון יורו על הכישרון העולה של ליל ובלגיה, עדן האזר, שיגיע ככל הנראה כמחליף לסניידר (אחרי שהיונייטד הסכימו לתג המחיר של מוראטי, 40 מיליון יורו), בנוסף ע"פ הגאזטה אטו ומיליטו לא למכירה. --- כישרון מעולה, לא אחד שיכול להוביל את אינטר כיום (למרות שלכו תדעו בעולם הכדורגל כן?) אבל אם הוא יגיע בתוספת סאנצ'ז וטבז, זה יהיה חיזוק פלאים עבור אינטר של השנה.
עומר מה קרה ל "מי זה בכלל האזר, מה הוא בכלל עשה בקריירה שלו שיהיה שחקן של אינטר ונוציא עליו סכום כסף כזה? מה זה בכלל הליגה הצרפתית?" הרגיל שקורה כל פעם שמביאים שם וכישרון דומה? לפחות תהיה עקבי בביקורת שלך ולא תעשה אותה רק שנוח, זה ממש לא הוגן. Ian Wright, נדמה שכן - מוראטי חיזק לאחרונה את העניין ופחות או יותר אמר שליאונרדו ממשיך גם בעונה הבאה - לצערי הרב יש לומר... חבל שנזרוק עוד עונה לפח, אבל נקווה שהוא יפתיע לטובה ואולי יביא מישהו שיעזור לו בכל הנוגע לסידור ההגנה לצוות המקצועי.
לא ברור מי היה המאמן, אבל לאונרדו זה 99% לא יהיה. עומר, באמת נראה לך שמוראטי יחזק את מיליטו, אטו, פאנדב ופאציני בעוד 2 חלוצים שיעלו לו ביחד 60 מיליון אירו בקירוב, כשהוא מודיע שמיליטו ואטו לא למכירה? אני מתאר לעצמי שגם פאציני שהגיע בינואר יישאר, כך שגם אם פאנדב הולך, חוד שמורכב מאטו, מיליטו, פאציני, טבז וסאנצ'ז הוא יקר מדי, במיוחד כשההגנה שלכם צריכה שדרוג רציני בכמעט כל אזור. אני בספק אם נראה אחד מהם, בטח לא את שניהם. האזר (או הזראד?) הוא חיזוק מעולה. הלוואי שיגיע אלינו, אבל מוראטי נראה נחוש יותר. בכל מקרה בעונה הקרובה הוא לא ימלא את החלל החסר שישאיר מאחוריו סניידר. אתה רציני? לא קראתי על זה בשום מקום. אם זה אכן יקרה,אז מוראטי הוא פשוט טמבל.
ליאונרדו נשאר באינטר, זה סופי. ברגע שמוראטי הבין שהוא לא יכול להביא לאינטר את ולאש בואש, ספאלטי, מוריניו, גווארדיולה - כולם ישארו בחוזה העונה, הוא החליט שליאונרדו יאמן. הוא ממש לא טמבל, הדבר האחרון שאינטר צריכה זה להביא מאמן אחר. כי כל מאמן אחר שיובא, יעוף בשנה הבאה בוודאות, אז בשביל מה להביא? הרי יש את השמות שכתבתי שהם אלה היחידים שמוראטי רוצה לאימון אינטר ואף אחד לא יכול להגיע השנה, אז למה להביא מאמן אחר שיחליף את זה ויילך בקיץ הבא? החלטה נכונה של מוראטי בנושא המאמן - כי אין את מי להביא. בקשר לחלוצים פאנדב עוזב בוודאות. שאני יזכיר לך מה היה השנה? אטו משחק. פאציני לא יכל לשחק באירופה, פאנדב היה גרוע וגם פצוע, מיליטו לא שיחק כל השנה. מי נשאר חלוץ באינטר? אטו לבד. אינטר חייבת להתחזק בעמדת החלוצים וטבז הוא פיתרון מעולה. סאנצ'ז? ממתי סאנצ'ז נהיה חלוץ?
מצד אחד אני מבין - בהנחה שהמטרה היא אכן השמות שהוזכרו למעלה שחלקם כן יהיו\אמורים להיות פנויים ב-2012. אבל מצד שני זה מעצבן לדעת שאנחנו הולכים "לזרוק" עוד עונה, בלי זהות אמיתית או מחשבה לעתיד בנוגע לדרך והצורה שאנחנו משחקים, כשעל הדרך השחקנים שלנו יסבלו כי תחת ליאונרדו לפחות במשחק ההגנה, כולם נראים יותר גרוע ממה שהם, בייחוד ראנוקיה.
אתה לא זורק שום עונה או מחשבה לעתיד, בוא נתחיל בעובדה הפשוטה שהקישור של אינטר השנה היה אנמי וגרוע, ללא כל קשר לליאונרדו, וכשאתה לא מתקיף בקישור ואין לך כמעט יצירתיות, אז מה הפלא שחולשות ההגנה שלך נחשפות במערומיהן? בשנה שעברה הכל התחבר וזה היה מדהים הן התקפית והן הגנתית גם מבחינת הקישור. השנה רוב השחקנים היו בירידה, ובואו נודה על האמת, אינטר לא הקבוצה הכי יצירתית באירופה כן? כשאתה מבטל את סאנצ'ז ולמעשה נשאר בקישור עם זאנטי, קאמביאסו, מוטה - זה לא בדיוק קישור יצירתי. אפשר לחשוב איזה מאמנים בדיוק נמצאים באיטליה, אלגרי? מצארי? נו באמת. לא מדובר פה בגאוני הדור, עם כל הכבוד לאליפות של אלגרי. לא מישהו שליאונרדו לא יכול לגבור עליהם בכל עונה כזו או אחרת (אם הוא עבר את ואן חאל בצ'מפיונס הוא יכול לעבור גם אותם). המאמנים הטובים של איטליה: ספאלטי, קאפלו, ליפי (בבית), אנצ'לוטי לא נמצאים באיטליה. הרי ברור לכל גם שאם לברלוסקוני היתה אפשרות להביא את גווארדיולה/כל מאמן אחר שלא תחשבו עליו והוא מתאים מבחינת הכדורגל, העונה הזאת, הוא היה מביא אותו. אין את מי להביא, זה לא חדש, כיום המאמנים הטובים נמצאים בברצלונה, ריאל מדריד, פורטו, כסף רוסי, צ'לסי, נבחרת אנגליה. אף אחד מהם לא נמצא ב-SERIE A.
בשבילכם הוא יישב על מסכת החלוצים. אינטר בשנתיים האחרונות שיחקה או 4312 עם 2 חלוצים וקשר מרכזי מאחוריהם, שם סאנצ'ז לא יכול לשבת (בוודאי לא אם סניידר/הזאר בקבוצה), או 433 עם 3 קשרים מרכזיים שכאמור, גם שם סאנצ'ז לא אמור לשחק. בקיצור, הוא ישחק אצלכם כחלוץ. באודינזה הוא מתפקד כחלוץ/קיצוני. לא יודע איך הגעת לזה שהוא לא חלוץ. אגב, כמו שאמרת, פאציני לא יכול היה לשחק באירופה השנה אבל בשנה הבאה זה לא יקרה. לגבי מיליטו אני בספק אם ימשיך להיפצע באותה תדירות כמו העונה כי זה באמת היה מדהים. לא בטוח שכל כך הרבה חלוצים שישתכרו כל כך הרבה ייצרו מרקם טוב לאינטר או לכל קבוצה, במנצ'סטר סיטי למשל הביאו מכל הבא ליד אבל מלבד הוצאות כספיות מיותרות לא יצא להם חוד טוב יותר מאשר החוד של היונייטד. כמו שאמרתי, ההגנה שלכם דורשת חיזוק בדחיפות, לפני עמדות החלוצים. גם הקישור שלכם כבר מזדקן.
דווקא אינטר לא משלמת כזה שכר גדול, פרט לסמואל אטו, אם אני לא טועה בטבלת ה-100 משתכרים הגדולים ביותר, לאינטר היה נדמה לי בין 3-5. מיליטו, סניידר ושות', מרוויחים בוטנים, מה גם שבואו נזכור, זו שנה עם יורו בסופה, וזו גם השנה האחרונה שאפשר באמת לקנות שחקנים בכסף גדול/שמות. 38 משחקי ליגה, עוד 6 משחקי אלופות מינימום, עוד 2 משחקי גביע מינימום, זה 46 משחקים עבור קבוצה במינימום. זה המון משחקים, והאמת? עם מכת הפציעות שהיתה לאינטר, במיוחד של מיליטו, אני די מאמין שבאינטר חוששים מאוד שהם ישארו עם סגל מאוד קצר ומוגבל כמו השנה, שבאמת לא היה את מי להעלות מהספסל. אינטר לא תשחק בחיים במערך שכזה, אני מאמין שנראה את סאנצ'ז כקיצוני, כי השנה ראינו שמשחק האגפים של אינטר היה פשוט בדיחה, הן בליגה והן באירופה, כשמאייקון שגם ככה היה בעונה רעה, היה צריך להיות גם מגן, גם מגן תוקף, גם קיצוני, הכל. אין מה לעשות, אם רוצים להצליח באירופה וגם בליגה, צריך לשחק עם קיצונים, הספיק לראות השנה את כל האיטלקיות נופלות אחת אחרי השניה עם הטקטיקה הבזויה הזאת בלי שחקני אגף. אינטר תשחק או ב-4-4-2 בקומבינציה כלשהי או ב-4-5-1 כשאטו יתופקד כסוג של קיצוני (משום מה הבן אדם התאהב בעמדה הזאת...)
בדיוק באתי לרשום אתמה שיותם אמר, למרות שסאנצ'ז הוא יותר השחקן החופשי במערך הזה.. לפרקים זז הצידה, לפרקים יותר אחורה כטרקוורטיסטה, ולפרקים מצטרף לטוטו כחלוץ שני. חלוץ קיצוני הוא אכן ההגדרה הנכונה שלה, שזו גם העמדה שאפשר להגדיר את אטו לדוגמא, ככה שלהגיד עליו שהוא חלוץ(forward) זה נכון לחלוטין... גם אם ישחק כקיצוני הוא עדיין חלוץ - כאמור ממש כמו אטו השנה.
<a></a>http://www.marca.com/2011/05/14/futbol/fut...1305402024.html<a></a> קרליטו טבס פחות או יותר אומר שהוא לא יישאר באנגליה ולא יהיה שחקן סיטי בעונה הבאה, ואומר שיהיה לו מאוד קשה להישאר במועדון ובאנגליה, רחוק מהילדות שלו - אבל מדגיש שאין לו שום בעיה עם מאנצ'יו והצוות המקצועי - נשמע כמו ריאיון פרידה אם לומר את האמת. העניין הוא שהילדות שלו גרות בארגנטינה לא? האם הן לא מגיעות בגלל שגרושתו לא אוהבת את אנגליה ולאיטליה היא כן תסכים להגיע? זה הדבר היחיד שלא מסתדר לי בכל הסיפור אם הילדות אכן בארגנטינה ולא מוכנות לעזוב. בכל מקרה שכל אחד ייקח מזה מה שהוא רוצה, אבל הדיווחים ההולכים וחוזרים שמקשרים אותנו איתו והראיון הזה בהחלט מעוררות חשד חיובי, האם מאסימו באמת יפתח את הארנק?