מילאן 2010/2011 :: סקודטו ראשון זה 7 שנים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י 亚历山大帕托, ‏4/7/10.

  1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לדעתי אסטורי בשל ומספיק טוב למילאן אבל זה לא העניין. אין לי בעיה שהוא יישאר בקליארי גם בעונה הבאה אך בבעלות שיתופית כמו העונה. הבעיה היא שאולי נוותר על הזכויות שלנו עליו עבור לצארי ומרקטי ובזה לא עשינו כלום. יהיה טיפשי לקנות אותו בעוד עונה או שתיים.
     
  2. yonmu Member

    הצטרף ב:
    ‏28/6/07
    הודעות:
    10,396
    לייקים שהתקבלו:
    2,655
    זלטאן-פאטו: קסאנו-רוביניו*: אינזאגי.
    גאנסו1: לצארי2.
    בואטנג-מונטוליבו3-גאטוזו: אמברוזיני-ואן בומל-עמנואלסון.
    אבאטה-טאיוו4: זמברוטה-אנטוניני.
    סילבה-נסטה: מקסס5-אסטורי: ייפס.
    אבייאטי: אמליה*: רומה.

    אם ככה יראה הסגל-מערך-הרכב שלנו בעונה הבאה, אני אהיה מאושר. אם אפשר להחליף את הכוכביות זה יהיה אפילו יותר טוב.
    מבחינת תקציב, זה בכלל לא נורא - במצטבר מדובר פה בבערך 60מ' יורו. אם זורקים את סוקרטיס (5?), בונרה (5?), אודו, יאנקולובסקי, סידורף (5-10מ'), לגרוטלייה, פלאמיני (10-15 מ'), מדובר בבערך חצי מהסכום, ועוד עלות המשכורות תרד מאוד.
     
  3. zoharco Member

    הצטרף ב:
    ‏11/9/09
    הודעות:
    387
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חברים, תצביעו באתר של ספורט 2 שישדרו את המשחק השני נגד פאלרמו http://www.sport2.co.il/
     
  4. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    אני טועה או שהתחרות למשחק היא עם ליגה בלגית וטניס?

    מוזר מה שהולך שם בזמן האחרון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
     
  5. snake eyes Member

    הצטרף ב:
    ‏24/6/08
    הודעות:
    182
    לייקים שהתקבלו:
    1
  6. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גליאני: "גאנסו כשרון גדול, אבל עולה יותר מדי."

    איך אני אוהב כשהוא מתחיל לדבר ככה...
     
  7. עודד (אוהד הצלחות) Member

    הצטרף ב:
    ‏24/2/09
    הודעות:
    978
    לייקים שהתקבלו:
    133
    אני רק מקווה שיסגרו את זה בזמן ככה שהוא יוכל להתאמן עם הקבוצה כמה ישותר לפני פתיחת העונה. לשחקן שמגיע מברזיל יקח זמן להתרגל לרמת המשמעת הטקטית שנדרשת במילאן, אני מניח. בטח כשהוא בעמדה של הטרקוורטיסטה

    מי שראה אותו משחק הרבה- הוא חייב לשחק טרקוורטיה או שיכול לשחק גם כהתקפי משלושה קשרים ב-4-3-3?
     
  8. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הוא בכל מקרה לא יתאמן עם מילאן כמה שיותר כי ינוח מהקופה אמריקה.

    למה שנשחק 4-3-3?
     
  9. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    אם מבחינת איך שהיה בברזיל - רק טרקוורטיסטה.

    בסאנטוס הוא שיחק כ"1" ב 4-2-1-3, וכעת כ"1" ב 4-3-1-2... בנבחרת ברזיל עד 20 הוא שיחק באגף ימין זה היה לפני שהוא ממש פרץ, וממש לא בא לידי ביטוי שם.

    מאז שהוא חזר מהפציעה האחרונה הוא לא נראה טוב ונראה מותש, גם לפני היה לו בעיות בכושר הגופני אבל עכשיו זה ממש נראה לעין וגם משפיע על כמות איבודי הכדור שלו שלפני כן הייתה ממש מינימלית - אבל הצורה שמשחקים איתו המאמנים, עם הפקודה לא לעזור להגנה ורק לדאוג להיות פנוי ולקבל את הכדור אחרי שחוטפים אותו, לא עוזרת בכלל בחיזוי איך הוא יעבור למשחק באירופה... אגב זה שהוא משחק לא טוב ברוב שלבי המשחק לא אומרת הרבה - כי גם כשהוא משחק גרוע עד עכשיו הוא היה החלטי בכמעט כל ניצחון של הקבוצה באססיסטים וגם שערים, וזה כאמור בגלל יכולת המסירה העילאית שלו.

    סה"כ הדעה שלי עליו תמיד הייתה שבגלל שהוא כן מראה הרבה ניצוצות של רצון וגם יכולת לזכות בכדור בחזרה, בגלל החוסן הגופני, הגובה, הרגליים הארוכות ושיווי המשקל המצויין(שאגב הוא הוסיף 5 קילו של שרירים ככה שאולי זה עוד משהו שהוא צריך להסתגל אליו טיפה וגורם לו להיות כבד ועצלן יותר על המגרש כשאני חושב על זה) - אז כאמור בגלל כל אלה דעתי היא שהוא בסופו של דבר ימצא את עצמו משחק לא מעט במרכז השדה באירופה.. העניין הוא שכרגע במשחק בברזיל גם לקשרים נותנים יותר זמן להתנהל ולחשוב עם הכדור ברגליים מה שלא קורה באירופה וזה יהיה בשבילו הלם בהתחלה, וגם קבלת ההחלטות שלו והנטייה שלו תמיד לחפש את פס העומק שישים מישהו מול השוער מונעת ממנו לדעתי להיות קשר אמצע איך שיגיע לאירופה, ושזה משהו שהוא כן יהיה חייב לעבוד עליו ולשפר.

    עם מאמן שידרוש ממנו ללמוד לשחק בעמדה הזאת, אני מאמין שקבלת ההחלטות שלו והסיכון לאיבוד הכדור במשחק שלו ישתפר פלאים, כי הוא שחקן מאוד חכם מבחינת הבנת המשחק, ויש לו את כל האיכויות הטכניות והפיזיות כדי כן לשחק בסגנון התפקיד של סיידורף.

    הכושר הגופני, קבלת ההחלטות והנטייה שלו להאיט את קצב המשחק ולעמוד עם הכדור לפעמים בלי לעשות כלום כדי לחכות לתנועה של חבר לקבוצה הם דברים שעובדים לרעתו והוא יהיה חייב לשנות אותם באופן מהיר מאוד, אבל עוד פעם להערכתי זה דברים שוליים(לפחות ה-2 הראשוניים, את השלישי קשה לי להאמין שהוא ישנה כי זה מושרש במשחק שלו).. אם מישהו עכשיו יבוא ויסתכל עליו משחק הוא יגיד לך שאין מצב שהוא יכול לשחק באמצע, אבל לדעתי במצבים כאלה אני פחות מנסה להתסכל על מה קורה עכשיו, וחושב על התמונה הכוללת ועל העתיד,ואז אם שמים מבחינת הפלוס והמינוס, ומה שמשחק לטובתו ולרעתו בעמדה הזו - יש לו הרבה יותר דברים חשובים שמשחקים לטובתו שאי אפשר ללמד שחקנים אחרים כמו : שליטה אבסולוטית בכדור על שטח קטן, הגודל שלו, שיווי המשקל והכוח שלו במאבקים באמצע - כשמוסיפים את אלה בנוסף לגאונות הצרופה במסירה שלו על המילימטר עם היכולת לזהות תנועה של שחקן בשנייה, הבעיטה האדירה ברגל שמאל, החשיבה מהירה 10 צעדים קדימה והיכולת לראות את המגרש כאילו הוא משחק שח והיכולת לגרום למשחק לשטוף ולהיראות כ"כ פשוט.. השילוב הזה הוא נדיר כי הוא מאפשר לו להיות הרבה יותר ורסטילי ומתאים למשחק של היום - כי מספרי 10 כמוהו בדר"כ חלשים פיזית.

    והדברים שהוא כן צריך לשפר זה בעיקר דברים שעם ההסתגלות לכדורגל האחר ועם הגיל וההתבגרות יקרו בטבעיות : ההסתגלות לקצב, הכושר הגופני והמאמץ הדרוש שבזה כרגע הוא לוקה מאוד(אבל לדעתי כאמור לא רק באשמתו), להבין מה הוא יכול ולא יכול לעשות באיזורים מסויימים, לשחק יותר על בטוח ופחות תמיד לנסות להלהיב.

    מה שכן יש לו בעיה וציינתי בהתחלה זה שהוא אף פעם לא רץ עם הכדור ומכדרר.
    הוא מאט את המשחק ומה שנאמר "משחק בהליכה", וזה מוזר כי יש לו שליטה אדירה בכדור, אבל אפילו אם יש לו שטח לרוץ בהתקפה מתפרצת למשל הוא המון פעמים יעדיף לעצור ולחפש את המסירה במקום לרוץ עם הכדור בעצמו בגלל שהוא מרגיש ממש לא בנוח שהוא עושה את זה - גם בגלל אולי הכושר הלקוי וגם בגלל שהוא לא הכי מהיר בעולם, במיוחד אחרי הפציעה הנוכחית שהחמירה את המצב.. למזלו המסירה שלו היא כ"כ מדוייקת כמו עבודה של מנתח, והכדור עוצר במקום הנכון בזמן הנכון כמעט תמיד - ככה שזה עוזר לו להתגבר על זה.

    כתבתי את כל הסיכום כדי שלא יחזרו על שאלות לגביו והמשחק שלו, לדעתי זה פחות או יותר מכסה אותו כשחקן בצורה הוגנת ואובייקטיבית(עד כמה שאני אובייקטיבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ), אז תפנו אנשים לכאן אם ישאלו עוד בעתיד.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/5/11
  10. עודד (אוהד הצלחות) Member

    הצטרף ב:
    ‏24/2/09
    הודעות:
    978
    לייקים שהתקבלו:
    133
    כי במוקדם או במאוחר נגלה שלפחות באירופה, קשה מאד לשחק בלי אגפים

    מוראד, תודה רבה על התשובה המפורטת (וקצת מדאיגה- בנושא הכושר). אני כיוונתי למודל של אינייסטה, אגב, מבחינת סגנון המשחק

     
  11. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קלישאה. עד לא מזמן היינו מפרקים את כל אירופה בלי אגפים. הכדורגל לא משתנה תוך ארבע שנים.
     
  12. zoharco Member

    הצטרף ב:
    ‏11/9/09
    הודעות:
    387
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ההבדל הוא שאז המגנים שלנו היו תורמים הרבה יותר להתקפות. עם השיפור האדיר ביכולת של אבאטה השנה וההגעה הצפויה של טאיוו בקיץ זה אמור לחזור להיות ככה.
     
  13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏21/8/09
    הודעות:
    6,142
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בעוד כחצי שעה אדידס תחשוף את התלבושות הרשמיות של מילאן לעונת 2011/12. יצא לי לראות הדלפות ברשת (ממש יפות) אבל אני מעדיף להיות בטוח.
    תוכלו לצפות באירוע בלינק הבא שיחל ב 17:00 : http://www.adidasitaly.com/
     
  14. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא צריך להגזים ביכולות הנדירות של יאנקולובסקי ואודו...
     
  15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    הפסים הצרים זה אחלה ורטרו, אבל למה פסי האדידס בלבן? אנחנו נראה כמו פאקינג באיירן מינכן...
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/5/11