נו אז מה? זה סתם מישהו שכתב בלי הוכחות, גם בן סהר אמר שהוא שה תמים שלא עשה אתמול דבר על מנת לקבל את הפצצה לראש...
ניחוחות של פעם. של מכבי חיפה הישנה והטובה. גולים של כדורגל. כל הכבוד לירוקים. ורד ענק, איזה כישרון, רפאלוב מתעלה על עצמו ומראה רצון אדיר. רק להמשיך באותו כושר בפליי אוף. הפועל חיפה, חופשה נעימה שתהיה לכם.
ניצחון מוצדק שהושג כתוצאה מנחישות ומשחק קבוצתי נאה, בעיקר של ורד ורפאלוב, שהתעלו מעל היתר. הסרדינים, כהרגלם, ניסו לתקוע מקלות בגלגלים, מה שלא צלח להם בתום 90 דקות. מקווה שהשחקנים ימשיכו עם המומנטום החיובי גם בליגה, אסור למעוד בישורת האחרונה. איכסטדיון רמת גן... התגעגענו.
הצטרפתי רק לשידור במחצית השנייה. טוב לראות שהקבוצה נראית בכושר שאמור להספיק גם לפלייאוף. אין לי מושג אם מכבי חיפה בכוונה לא ניצחה בנתניה כדי לא לראות את האדומים מהכרמל בפלייאוף העליון, אבל אני לא פוסל דבר. הירוקים כן עלו ליתרון בקופסא, אבל אחרי השיוויון אולי הורידו הילוך. היום מכבי חיפה הוכיחה שהיא פשוט יותר טובה מהיריבה העירונית ועל זה אין ויכוח. אנחנו נראה עכשיו בחצי הגמר שני משחקים נחמדים. לא משנה מי יקבל את מי, לשתי הקבוצות הגדולות לא תהיה עבודה קלה. לנתניה וק"ש יש מספיק שחקנים בשביל לזכות בגביע.
עזוב שטויות לא ניצחתם בנתניה כי פגשתם קבוצה טובה שבבית שלה יודעת לנצל את היתרונות שלה, לא עשיתם שום דבר בכוונה ומה לעשות שמכבי נתניה היא גם קבוצה טובה בהרבה מהאדומים של חיפה.
איזו קבוצה נהדרת ראינו היום, שינוי אדיר מהמשחק בגינה ביום ראשון. הירוקים משלימים היום 3 קבוצות שעלו לר"ג בצדק מוחלט על פני יריבתן. ורד בכושר פשוט אדיר, שער נדיר הוא הבקיע וגם הבישול שלו לרפאלוב היה נפלא. ליאור בכלל מתגלה כמחליף של קטן על הדשא בתור המוביל של הקבוצה. מיימון דפק 2 נק' בליגה והיום כמעט גם את הדרבי והגביע. אני בספק אם היה פנדל(למרות שחיפה עברייני כדורגל ולא יכולות להיות נגדם טעויות שיפוט), אבל בכל מקרה גלישה מטופשת שלו לעבר מלך השערים.
לא כתבתי אם זה נכון או לא נכון, זה מה שמישהו כתב לפני המשחק, ולאחר המשחק צריך לבדוק אם הטענות שלו נכונות.
קיצר, יאללה דלגו על המשחק של בית"ר-הפועל, מיצינו את העניין מכל כיוון אפשרי. בקשר למשחק שלנו, מחצית ראשונה לא טובה במיוחד שלנו, ופנדל גבולי מאוד, שאני צריך לראות שוב באיכות טובה כי באינטרנט האיכות הייתה באמת שנוראית. טוב לראות מחצית שנייה שבה רפאלוב שוב לוקח את המושכות, מנהיג, מחלק מסירות, לוקח אחריות, (חיבוק של קטן לרפאלוב לפני הפנדל), והשער השני שלו והשלישי שלנו היה פשוט סיומת נפלאה למחצית הזאת. לדעתי יא יא סיידו עם המשחק הטוב ביותר שלו עד כה בקבוצה, באמת שהוא לא איבד כדור אחד לאורך כל המשחק. נייד מאוד, מוסר חכם, לא מסתבך. ההיפך הגמור מקולמה. ולחשוב שהוא רק בן 21. מה שכן, לגבי ההמשך, מסיללה חייב לפתוח בהרכב גם בשבת, כך גם בנאדו כי מימון פשוט נוראי. אני הייתי מחזיר בשבת את אזולאי במקומו של דבאשוילי, שדי תוקע לנו את ההתקפה. שלומי הרבה יותר מהיר ונייד ממנו.
איפה ראית שכתבתי שיש לי הוכחה שהוא עשה או לא עשה? בדיוק כמו בהודעה של גולש של ONE, תלוי במה אתה בוחר להאמין ואם זה להאמין למילה של שחקני הפועל אתמול("פנדל ברור", "אני חוגג כך בכל משחק", "לא עשיתי דבר, תקפו אותי בלי סיבה") או למה שאומר לי ההיגיון במקרה שלו אני אבחר באופציה השנייה תודה. שי, בהתחלה אמרתי "איפה הוא רואה פנדל? אבל גם בהילוך החוזר קצת קשה לראות אם מיימון פוגע ברגל האחורית של בן בסט, מה שיכל להפיל אותו. מה שחשוב זה שהוא לא הכריע את המשחק ושנקווה שההתאחדות לא תגרום לנו כמו אשתקד לפתוח עם ש מיימון בפלייאוף.
בשורה התחתונה, צפוי להיות יופי של חצי גמר. הפועל תל אביב, עירוני קריית שמונה, מכבי נתניה ומכבי חיפה. כולן קבוצות פלייאוף עליון ואפילו יצא שלכולן צבעים שונים לגמרי, כך שיהיה צבעוני מאוד ביציעים. מישהו יודע מתי נערכת הגרלת החצי גמר?
במאני-טיים של העונה הזאת מכבי חיפה משחקת כדורגל מצויין וזה ההבדל מהעונה שעברה. גם כשהפועל חיפה הובילה מפנדל מעט שנוי במחלוקת - לא היה לי ספק שחיפה תחזור די מהר למשחק. ורד הראה אתמול רק קצת מהפוטנציאל האדיר שיש לו עם הבומבה הנהדרת ברגל שמאל וכשרפאלוב מגיע מפוקס הוא אחד משחקני הליגה הטובים ביותר, שער שני פנטסטי שלו ושיתוף הפעולה בין השניים הוא על עיוור ממש. למכבי חיפה יש יופי של עומק בקישור הקידמי. יקח להפועל חיפה עוד זמן רב לנצח דרבי. אתמול היא שיחקה קצת יותר התקפי אבל זה עדיין לא מספיק. חלום הדאבל של מכבי חיפה הרבה יותר ריאלי מאשר זה של הפועל ת"א. ריח של הפתעה היה באוויר אתמול במשחק בקופסא, מרשים איך יוסי מזרחי הפך קבוצה נאיבית וכושלת לפייטרית ולוחמת תוך יום וחצי - אבל החיבור בין אשדוד למזרחי הוא משהו שקשה להסביר. בכל-אופן, שמח על הניצחון של מכבי נתניה שהייתה טובה יותר לאורך כל המשחק. מפתיע שדווקא אוחיון בועט פנדל כזה מרושל, אבל גם בשנה שעברה אשדוד הודחה בפנדלים. היא תצטרך להסתפק בדבר האמיתי מבחינתה - להבטיח את ההישארות בליגה כמה שיותר מהר. עם משחקי הליגה גם יגיע הלחץ כי אתמול אשדוד הייתה קצת משוחררת יחסית. בנתניה תענוג לראות את חן עזרא חוזר לעניינים, דג'אני מנווט, מוגרבי, עשור וכמובן אוראל דגני עם הפנדל המנצח. נתניה כבר פיספסה פעמיים את העלייה לגמר בעונות האחרונות ומעניין האם השנה יהיה שינוי.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4059273,00.html http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx אהם אהם, הדרבי בדצמבר 2009, אהם אהם, הדרבי האחרון בליגה.... גדול, יואב, גדול. אני לא יודע אם מיקו יכול לחקות את יואב כץ, אבל לדעתי הופעת הבובה שלו באיזה פרק בבובה של לילה, יכולה להיות מצחיקה.
לאחר שהושלמה רשימת העולות לחצי הגמר, יוגרלו משחקי חצי הגמר ביום שלישי הבא, ה-26 באפריל, בין הקבוצות הפועל ת"א, עירוני ק"ש, מכבי נתניה, ומכבי חיפה, חצי הגמר יערך ב11/5, משחק הגמר יערך ב25/5.