מנצ'סטר סיטי 2010/2011

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel de Jong, Jul 8, 2010.

  1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,718
    Likes Received:
    5,252
    ועם איך שסיטי נראתה במחזור הקודם נגד סנדרלנד וליברפול נראתה מול ווסט ברומיץ'? בסדר, לא צריך להיות כל כך knee jerk. היום היה כך, שבוע שעבר היה אחרת ובשבוע הבא גם יקרו דברים אחרים.
     
  2. ELIRAN767 Member

    Joined:
    May 5, 2008
    Messages:
    436
    Likes Received:
    0
    זה לא היכולת,זה החוסר אכפתיות של השחקנים,ממש כל אחד חושב לאיזה חוף הוא הולך בקיץ.

    והכי נורא,זה מריו בבאלוטלי,שצריך פשוט ליזרוק את הפרחח הזה,בקושי בן 20 ומנהג ממש כאילו הוא כבר אלוף עולם 4 פעמים.
     
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,718
    Likes Received:
    5,252
    מריו באלוטלי הוא כישלון אדיר של מנצ'יני. מאמן מביא שחקן בעייתי שהוא מכיר מתוך אמונה שהוא כן יידע להוציא ממנו את המיטב זה בסדר גמור, אבל באותו רגע הוא לוקח סיכון ולוקח את ההצלחה או הכישלון שלו לחלוטין על גבו. כל עוד באלוטלי נראה כך, זה הכל על המאמן. וזה בוודאי לא משפיע לטובה על הסגל שיש לך passnger כזה.

    לא יודע מה קרה לסיטי היום, ומצד שני זה לא שבשבוע שעבר היא נראתה כך.
     
  4. קינג לדלי Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    17,726
    Likes Received:
    0
    דה יונג כל כך משפיע בסיטי.
    לא מובן לי למה ויתרו עליו כשיש חמישה ימים לדרבי.

    דה יונג מהיר כמו שד וחד ומכסה ים שטחים בעוד מי ששיחק על התפקיד שלו אתמול הוא שחקן אפור ומאוד איטי.
    כן,בארי שחקן טוב וראוי אבל להציב אותו לבד בקישור האחורי במקום דה יונג זה הבדל גדול.

    סיטי לא נכנסה טוב למשחק והפציעה של טבז עוד יותר הורידה אותם.

    מישהו יודע מה איתו באמת?
     
  5. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,400
    Likes Received:
    7,242
    לדלי, לא מסכים איתך.
    בארי ממש לא שחקן טוב.
    להציב אותו במקום דה יונג זה ממש התאבדות.
    כי מעבר לעובדה שבארי לא מוסיף כלום להתקפה הוא ממש לא מכסה שטחים כמו שדה יונג עושה.
    דה יונג ואסיין ביי פאר שולטים בתחום הזה בליגה.

    ואני מקווה שבארי לא התעייף יותר מדי אנחנו צריכים אותו ל90 דקות בשבת.
     
  6. eastlands Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    6,333
    Likes Received:
    0
    טוב לפני הכל מחמאות לליברפול! וכל ההומואים בתקשורת (במיוחד לדני ענבר ) שצחקו על קארול ואפילו לא ידעו את שמו - אפסים! אתם לא בענף הנכון.

    שמעתי עוד אתמול בלילה את מנציני מדבר, הוא לקח אחריות על ההפסד ונראה מבולבל מאי פעם, לשאלה מהם הטעויות שביצע הוא לא ענה, אני יכול לנסות חלק לפחות
    א- דה יונג וסילבה 50 אחוז מהדומיננטיות של הקישור שלנו,אותו קישור שכל כך הצליח העונה,בכלל דה יונג העונה הפסיד עם סיטי רק משחק אחד! לא יאומן שכל ההפסדים היו בלעדיו
    ב- יא יא בתפקיד דה יונג? יא יא היה הקלף שלנו העונה כשתמך בהתקפה
    ג- הפציעה של טבס ועוד יותר גרוע ההכנסה של בלוטלי במקום, גם דזקו וגם בלוטלי על המגרש כשאין מי שיספק להם כדורים, מה קורה פה מנציני?

    מילנר לא הגיע אתמול לאנפילד (בעצם אף אחד לא הגיע ) גם הוא אחרי שהיה בנבחרת מצויין, לא משחק בכלל בתפקיד שלו

    אני מאמין שחלק מהסיבות שמנציני לוקח על עצמו נעוצות בדברים הללו, הפציעה של טבס גם היא לא ניראית מקצועית,שחקן בדקה 15 מותח המסטרינג מתנועה כל כך קלה? מה לא עשו חימום? עלו כמו בשכונה מה זה?

    6 משחקי ליגה נותרו,עד שנעלה לשחק נגד בלאקברן בשני בעוד שבועיים,טוטנהאם תשחק פעמיים,וסופ סופ לנו יהיה אחד פחות במשחקים, הכל עדיין פתוח והמקום הרביעי בהחלט בידיים עדיין

    אני לא מדבר על שבת,כי אחרי אתמול זה הפך לבונוס, קשה לי לחשוב (לפחות כרגע ) שסיטי תוכל לשחזר את היכולת מהמשחק בדרבי האחרון ולהוות יריב שקול בכלל אחרי המכה הכפולה אתמול (התבוסה וטבס ) 2 שחקני הנשמה הכי גדולים של המועדון לא יעלו בוומבלי ( מיכה וטבס ) כן עדיין קומפני, דה יונג ישחקו, אבל איבדנו את הנשק הכי גדול שלנו העונה, בלי טבס אנחנו בבעיה רצינית בדרבי.

    נשאר הכבוד של השחקנים של קומפני וחבריו שהיו ולא היו אמש באנפילד, אני כמובן אתכם ואוהב ללא תנאי, 40 אלף תכולים יהיו שם, בשבילם ובשביל כל הצבא התכול, צריך לשחק בשביל הכבוד והגאוה

    שוב מחמאות לליברפול, ביכולת של אמש הם היו רצים לאליפות העונה, רכש מוצלח, צעירים רעבים, מנגר אהוב,סוארז ענק ואחד קארול שכבר אמרתי אנגלי מספר 9 הכי גדול בעשור הקרוב תרשמו!
     
    Last edited: Apr 12, 2011
  7. Muurad Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    6,560
    Likes Received:
    58
    אגב - שאלה לי אליכם בנוגע לקולארוב.

    מה דעתכם עליו עד עכשיו? איזה רושם הוא עושה עליכם? פשוט בתחילת השנה שמעתי המון אנשים מדברים עליו בצורה כה חיובית ועשו ממנו שחקן הרבה יותר טוב ממה שהוא(אני אישית מאשים את המנג'ר), אבל לדעתי מתחילת השנה הוא מוכיח שהוא בדיוק מה שחשבתי שהוא - מגן בינוני, חלש להחריד בהגנה בלי שום הבנה בסיסית של איפה ואיך לעמוד ומתי, בועט כדורים חזקים אבל רובם מגיעים ליציע, לוקה בכדור האחרון שלו ולא יכול לפעול בצורה טוב עם הכדור ברגל מול שומר.. 18 מיליון ליש"ט הייתה גניבה של לאציו.
     
  8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    8,506
    Likes Received:
    7,858
    לא הייתי פוסל את זה, סיטי הגיעה מאוד מאוחר למגרש אתמול, מעניין למה...

    Mourinho: "If Balotelli had two heads he'd be twice as stupid"

    :aaarofl:

    לא יאומן השחקן הזה ומה שהוא עשה אתמול.
     
    Last edited: Apr 12, 2011
  9. Ian Wright Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    3,476
    Likes Received:
    0
    זה לגיטימי לגמרי. פציעה בהמסטרינג גם יכולה לקרות בדקה הראשונה של המשחק ובמהלך אימון. לא צריך לעשות תנועה חזקה בשביל להיפצע. אין מה לעשות, העומס הוא אדיר על שחקני הכדורגל היום ובהתאם כמות הפציעות ששחקנים עוברים.

    אתה יכול לדבר על זה עם ססק פברגאס שעובר את זה כל שבועיים אצלנו.
     
  10. קינג לדלי Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    17,726
    Likes Received:
    0
    [שוב מחמאות לליברפול, ביכולת של אמש הם היו רצים לאליפות העונה, רכש מוצלח, צעירים רעבים, מנגר אהוב,סוארז ענק ואחד קארול שכבר אמרתי אנגלי מספר 9 הכי גדול בעשור הקרוב תרשמו! [/QUOTE]
    עכשיו אתה שולח אותנו לרשום?

    ליגה שניה במדי ניוקאסל בעונה שעברה שלחתי כאן את כולם לרשום על קארול...
     
    Last edited: Apr 12, 2011
  11. Ian Wright Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    3,476
    Likes Received:
    0
    האמת שהפעם הראשונה שיצא לי לראות את קארול זה במחזור הראשון של העונה בו ניוקאסל התארחו אצל מנצ'סטר יונייטד. אומנם הם הפסידו 3-0 באותו משחק אבל הוא היה מצוין. הוא פשוט הרג שם את וידיץ' בכל כדור גובה שהגיע אליו ומאוד התלהבתי ממנו. אחרי זה כמובן הגיע ההצגה שלו במשחק מול אסטון וילה בו ניוקאסל ניצחו 6-0(!). קארול כאמור כבש שלושער באותו משחק.

    סופסוף יש שותף אמיתי לווין רוני בחוד.
     
    Last edited: Apr 12, 2011
  12. ELIRAN767 Member

    Joined:
    May 5, 2008
    Messages:
    436
    Likes Received:
    0
    דה יונג בהחלט שחקן מאד משמעותי,אבל לעולם להיות היה תירוץ ליראות ככה עם כל הרכב ממש ניראנו כמו חבורה של זומבים,השחקנים ניראו כל כך עייפים וכבדים וכנועים,ממש כאב ליראות את זה.

    מצב שני כלום לא גמור,כמו שאיסלנדס אמר עדיין הכל תלוי בנו,המשחק שיקבע הכל הוא המשחק נגד הספרס ואני לא רוצה בכלל לחשוב מה יקרה עם לא נעלה השנה לצמפיונס.

    ועוד מילה לגבי דזקו,אני מבין שצריך ליתקלם במדינה חדשה וכדורגל שונה במיוחד שזה הפריימר,אבל השחקן ממש לא נוגע בכדור זה מדהים. למשל יש את טורס שגם לא יתקלם בצ'לסי.אבל לפחות אתה רואה שהוא מנסה הוא פשוט סתם לא פוגע,דזקו פשוט לא מעורב במשחק ממש קונוס.
     
    Last edited: Apr 12, 2011
  13. THE STRETFORD END Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    20,005
    Likes Received:
    0
    דזקו לא מעורב וזה הרבה תלוי בקישור שהיה אנמי אתמול וזה זמן התאקלמות לקבוצה וליגה חדשה אבל הוא לפחות מראה רצון,רץ,נלחם ובניגוד לבאלוטלי שזה נראה שגם עושה דווקא ובעיקר זורק זין על החברים שלו לקבוצה.

     
  14. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    עכשיו אתה שולח אותנו לרשום?

    ליגה שניה במדי ניוקאסל בעונה שעברה שלחתי כאן את כולם לרשום על קארול... [/quote]
    הלו אל תשכח מי הראשון שידע לגבות אותך ברגע שהוטספר ואחרים ירדו עליו (אחרי משחק בנבחרת הצעירה).
    רגל ימין למדרגות אבל משחק ראש ורגל שמאל מפחידה.
     
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    25,009
    Likes Received:
    18,548
    רשמתי את זה פה כבר פעם, יש לי חבר אוהד ניוקאסל שמהרגע שקארול עלה למגרש בפעם הראשונה נגד יובה בידידות (וגם כבש) הוא מדבר על קארול בלי הפסקה ועל מה שהולך לצאת מהשחקן הזה.
    אני כבר אמרתי שאני מעדיף במחירים כאלה לקבל זריזות וניידות, במיוחד לצד שחקן כמו סוארז שאוהב לשחק בנגיעה, אבל אין מי שלא מכיר ביכולות הפיזיות של קארול, לא ראיתי אף פעם שחקן שלוקח כל כך הרבה מאבקי אוויר במשחק, האחוזים שלו פשוט מטורפים בעניין הזה.