אלופות: הברידג' של יונייטד

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by לירן, Apr 6, 2011.

  1. eastlands Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    6,333
    Likes Received:
    0
    2 דברים לא מובנים. איך אנצלוטי מחליף דווקא אץ דרוגבה. לא יאמן? והשני איך השופט לא מצביע על הנקודה ומרחיק את אברה 200 אחוז פנדל ואדום!
     
  2. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,615
    Likes Received:
    26,864
    Gender:
    Male
    נטו בגלל המחיר של טורס. אנצ'לוטי נואש להכניס אותו לעניינים ולהוכיח לכולם שהבאתו הייתה נחוצה.
     
  3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Messages:
    8,846
    Likes Received:
    1,737
    למה אנצ'לוטי לא עשה את החילוף של מאלודה עשרים דקות קודם? למה לא הייתה הוראה לכתוש את אגף ימין של היונייטד עם קול?
     
  4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    אומנם היה פנדל בבירור אבל עם כל הכבוד, פרט להחמצה של לאמפארד ולבעיטה של דרוגבה, צ'לסי לא היתה במיטבה. לא היה משחק גדול, אבל יונייטד עשתה את מה שהיא עושה כל העונה, הביאה אופי, ובאה לפה לשחק על תוצאה, וגם השיגה אותה. אם צ'לסי תעבור אני יהיה מופתע, אחרי הכל, לא סתם ב-16 שנה לא קרה שקבוצות הפכו הפסד ביתי לניצחון, עדיין לא סביר שהם יעברו למרות שזה לא כזה גמור. לא משנה מה, אני מקווה שלא נראה את גמר של 2009, בארסה נגד יונייטד. מבחינתי שיהיה בארסה שאלקה, ריאל שאלקה, ריאל יונייטד, אבל אם יש משהו שאני לא אוהב בליגת האלופות זה לראות שחזור של גמרים.

    בנוגע לטורס אין מה לעשות, הוא לא השחקן של יורו 2008, והוא כנראה שלא יחזור להיות ככה, והסכום ששולם עליו הוא פשוט מופרז ומגוחך, אבל מאחר ולאברמוביץ' יש כסף כמו מים, אז זה לא מפליא אותי שהוא שילם דבר שכזה. בקיץ הוא יביא את ניימר בסכום לא מבוטל ואז יהיה לו משהו קרוב ל-100 מיליון על הדשא כי בצ'לסי יזרקו את הדבר היחידי שמחזיק להם את ההתקפה בתור חלוץ, דרוגבה, וכן גם היום, עם כל העונה הלא מי יודע מה שלו, הוא עדיין החלוץ הכי טוב של צ'לסי ועושה דברים מדהימים עם הכדור. בכלל לא היה מובן לי למה אנלקה לדוגמא שדווקא נמצא בכושר טוב לעומת טורס לא פתח היום, החלטה מטומטמת לדעתי והתעקשות שכזו עלולה לגרום לכך שהוא יפסיד גם את זה וגם את המשרה שלו בקיץ. הרי גם ככה מדובר בשחקן שחוזר אחרי פציעה ועם כל הכבוד לסכום, לא חושב שהיה מישהו שחשב שהנה הוא בא והשערים יזרמו כמו נפט.
     
    Last edited: Apr 7, 2011
  5. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,218
    Likes Received:
    7,221
    הוא לא היה באחד על אחד. הכדור עף לו לצד שמאל שלו ולולא היה נופל היה מוצא את עצמו עם כדור שזז הצידה ולא במצב של אחד על אחד.

    תראה את זה 6 פעמים ותבין.

    באשר לטורס. טוב שיש בריון חדש ישן בשכונה בשם ריו. בכל זאת הרחבה זאת השכונה של ריו, טוב שיש אחד שלא סופר את טורס ומיד אחרי שזה צולל בפעם ה... הוא ירוץ אליו ויצעק עליו בפרצוף ויגיד לו כמה הוא אפס.

    לא רוצה לחשוב איך היה מתפתח המשחק מבחינתכם עם מאלודה היה משחק עם דרוגבה. נראה לי שהיינו סופגים לפחות עוד שני פצועים ואולי גם איזה שער אחד.
     
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,115
    Likes Received:
    8,470
    בסדר, הכדור עף שמאלה, אבל היה בשטח שלו והוא היה מגיע לכדור, ומה זה משנה? זה לא איפה הכדור, זו העובדה שאברה סגר 2 רגליים על ראמירס והפיל אותו, גם אם הכדור היה בידיים של ואן דר סאר זה צריך להישרק.

    אין ספק שאנצ'לוטי חתם במו ידיו את תוצאת המשחק, דרוגבה התשיש את ההגנה של היונייטד, עוד עשרים דקות הוא היה מוצא את הפירצה וממשיך לעשות את המוות, הן מבחינה טכנית ובטח שמבחינה פיזית. לא ייאמן שדרוגבה יצא, פשוט לא ייאמן.
     
  7. Selby Member

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    4,859
    Likes Received:
    4
    http://i51.tinypic.com/1zxvdr4.Xxx

    מחוץ לרחבה לדעתי.
     
  8. aloneli Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    3,364
    Likes Received:
    16
    חבל על צ'לסי כל שנה השיפוט דופק להם את ליגת אלופות,נגד :בארסה,אינטר,ועכשיו יונייטד.

    האמת שהתחלתי עם צ'לסי-יונייטד אבל זה היה כל כך משעמם,לא פלא שמפגש כזה גדול מבחינת שם לא זוכה לכותרות כי תמיד המשחקים ביניהם מרדימים-כל כך הרבה טקטיקה,הגעה ל-ס מצבים,כיסוחים,פחד, מפגש מסקרן זה בטוח לא.אז כמובן עברתי לבארסה וטוב שכך,במשחק שלמגנים מותר לעבור את החצי ורואים קצת כדורגל.

    סופר קלאסיקו בחצי גמר מה עוד אפשר לבקשhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,115
    Likes Received:
    8,470
    לא לא, לא לעוות דברים.

    אינטר הדיחה אותנו כי היא ניטרלה אותנו 180 דקות, והיום לא השופט דפק לנו את המשחק, למרות הטעות שלו. את ערב ברצלונה תשאירו לבד במשוואה ואל תבזו אף קבוצה בהכנסתה למשוואה כזו.
     
  10. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,088
    Likes Received:
    343
    4 סופר-קלסיקו בפחות מחודש, מטורף לגמרי, אני רגיל לסופר-קלסיקו פעמיים בשנה, שריאל ובארסה תמיד עפות בגביע, שבליגת האלופות רק בארסה מגיעה לשלבים המאוחרים.

    הקבוצה היחידה ביחד עם יונייטד שיכולה לעבור את בארסה היא ריאל, אני אפילו הולך קצת לטובתה, אבל ניהיה חכמים אחרי הקלסיקו בליגה ובגביע.

     
  11. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,218
    Likes Received:
    7,221
    השופט ממש לא דופק איתם.
    השופט עשה איתם חסד שלא הוציא לאסיין אדום היום על כמה עבירות מאוד גסות שעשה.

    ובדיוק כמו גרנט בשבת מי שהפסיד את המשחק הוא המאמן היריב שבכמה החלטות טיפשיות נתן לנו את הניצחון.
    גרנט עשה את זה בשבת כשהוציא את קול ולא הגיב להכנסה של נאני ולעובדה ששיחקנו עם גיגס כמגן.
    אנצ'לוטי עשה את זה הערב כשהוציא את דרוגבה והשאיר את טורס.

    לדעתי דרוגבה רצה להרוג את אנצ'לוטי באותו רגע ואני מבין לחלוטין למה.
     
  12. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,218
    Likes Received:
    7,221
    בדיוק.
     
  13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    משחק טיפוסי של מנצ'סטר יונייטד. צ'לסי הייתה טובה יותר, אבל אדומים עשו מה שצריך כדי להשיג את הנצחון היקר בחוץ. הגנה חזקה ונסיונות לצאת להתקפות מתפרצות. יופי של מהלך של ראיין גיגס בשער.

    קצת מפתיע שכבר שלוש קבוצות הבטיחו את מקומן בשלב הבא בתם משחק אחד בלבד.

     
  14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    העבירה התחילה בחוץ אול, אבל המשיכה לתוך הרחבה, ולכן זה פנדל, 100%.

    צ'לסי פראיירים, כמה החמצות לא ייאמן.
    אנצ'לוטי הזה חמור רציני, למה להוציא את דרוגבה ולא את טורס? מאז שבא לא עושה שומדבר, לפעמים אני לא מצליח להבין.
    וכרגיל, מנצ'סטר עם משחק מגעיל ת'שושנים, משיגים את השער הקטנטן שלהם ויורדים אחורה, מדהים שזה עובד כל פעם מחדש.

    עוד פראיירים אלו שאחטיור. החמיצו בתחילת המשחק 2-3 מצבים של 100%, ובנוסף במצב של 4-1 יכלו לצמק ל4-2 פעמיים מה שהיה אולי משאיר להם סיכוי לגומלין, אבל בארסה, לא בגדולתה, אך במשחק מספיק טוב חיסלה את הסיכוי עם חמישייה יפה.
    מישהו צריך פעם לעשות סטטיסטיקה של הרביעיות והחמישיות שלהם בעידן גוארדיולה, זה צריך להיות מעניין...
     
  15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,401
    Likes Received:
    4,949
    Gender:
    Male
    בדיוק דיברו על זה היום במהלך השידור.
    זאת הייתה הפעם התשיעית העונה שבארסה כובשת חמישה שערים.
    לא כולל השמינייה שהיא כבשה בליגה.