הפועל באר שבע 10/11- שוב מסיימים במקום התשיעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏9/7/10.

  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    צגאי הוא טעות שקלינגר מודה בה, עובדה שהוא לא משתף אותו. צגאי לא מראה מוטיבציה באימונים ולכן לא משותף.

    נאסר? שותף מספיק העונה והיה רע. מכלוף? עזוב את זה שהוא מהנוער, הוא בכלל פצוע.
     
  2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    מכלוף מאז מחזור חמישי או שישי לא קיבל יותר צ'אנסים.. מה מאז הוא פצוע?
    נאסר לא רע הוא גם לא פנטסטי הוא בינוני מנוס אבל חייב לתת לו עוד לשחק.

    תסכים איתי שאי אפשר לעלות עם אותו הרכב כמעט באשקלון.

    או שבוא נגיד ככה איזה זעזוע אתה חושב לעשות? (מלבד קנסות כי זה לא בדיוק זעזוע)
     
  3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    מכלוף ממחזור חמישי או שישי עוזר לנוער לעלות ליגה, ובדרבי בחודש שעבר מול מכבי נפצע. במקרה יצא לי אתמול לשבת מתחתיו במשחק הנוער ביציע.

    אין יותר מדיי מה לעשות לצערי. אני גם לא יודע עד כמה המצב חמור. כמו שאמרתי, שיחקנו טוב ואפילו טוב מאוד בחצי שעה הראשונה מול חיפה וגם אחרייה לא היינו כאלה גרועים. גבאי החמיץ שני מצבים מאוד מאוד קורצים, שאם היה מכניס אותם הכל פה היה הפוך ואתה יודע את זה.

    אני כן חושב שצריכים לתת קנסות. זה כן יזעזע את השחקנים. אין לי מה להגיד לך בקשר לספסולים, כי שוב - אין לך חלופות. ההגנה שלנו בסדר גמור ולשחקנים שם (אולי מלבד אילוז, למרות שאני יודע שמדובר בעליהום מיותר שמתרחש עליו כבר הרבה שנים) אין הרבה תלונות.
    בהתקפה הייתי מספסל את אסולין, ואז אין מנוס ל4-5-1 (למרות שגם עם אסולין זה 4-5-1) מובהק. שזה כבר לא טוב לדעתי, אז אני כבר מעדיף את אסולין על המגרש ושזה יהיה סוג של 4-4-2.
    בקישור אנחנו חייבים את ערן, אדלי בסדר וסביר להניח שרביבו ישתלב בהרכב במשחק הבא.

    אין יותר מדיי מה לשנות בקבוצה לצערי. שהם משחקים כמו שצריך אני חושב שנראה כדורגל, הבעיה שזה לא קורה ולכן אנחנו לא יכולים להיווכח לכך.
     
  4. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,406
    לייקים שהתקבלו:
    1,353
    בחייכם ביום שבת מחכה הפועל אשקלון, תנצחו מאיזה גול בכדור חופשי של ערן לוי(כי אשקלון לא מסוגלת לתת לכם גול) ואז תקבלו ביטחון ותסיימו בפלייאוף האמצעי ותירגעו, תנו למאמן שנתיים לפחות ואח"כ תשפטו, לכל אחד מגיע את המינימום של הצ'אנס של הניסוי והטעיה ואם המצב לא מגיע לאזורים המסוכנים של ירידת ליגה בוודאי בקבוצה כמו הפועל ב"ש ששאיפות לאליפות אין לה אז לא צריך להחליף מאמן, אם בעונה הבאה הטעויות יחזרו על עצמם, תדרשו את ראשו של קלינגר, בינתיים אין לכך הצדקה ואפילו מינימאלית.
     
  5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    אתה טועה, כי לדעתי כן יש הצדקה, ויותר ממינימאלית.
    ושוב, אני מאלה שחושבים שקלינגר צריך להישאר עוד עונה, אבל אני בהחלט יכול להבין את כל אלה שלא חושבים כמוני. כי יש דרך לכל דבר, 360 דקות להגיע ל-3 מצבים, ושזה לא מקרי כי זה משהו שליווה אותנו כל העונה, זה לא עניין של מה בכך, לא שיש לך תקציב גבוה יחסית ביחס לשאר הקבוצות הבינוניות, לא כאשר מעליך יש קבוצות שכל העונה היו מאוד בינונית, לא מרשימות, חסרות כל ברק, ועם תקציב נמוך הרבה יותר ממך. היה פה שימוש מוטעה מאוד בכסף, יש פה מאמן שלא הצליח לבנות קבוצה כראוי, יש פה מאמן שנכשל בבחירת השחקנים והבחירות המקצועיות, כל אלו הם הצדקה לכך שאנשים רוצים לראות אותו ללכת.

    מנגד, הוא טעה, הוא נכשל, אבל מזה הוא יכול ללמוד, ולדעתי עדיף לקחת את הסיכון איתו עונה נוספת מאשר להיכנס לכל הגלגל הזה מחדש עם מאמן חדש.
     
  6. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,595
    לייקים שהתקבלו:
    26,856
    מין:
    זכר
    שלאה פשוטה. מה יצא לקהל של הפועל ב"ש שהם הצליחו לגרש את גיא לוי?
     
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    שמע, עם גיא לוי זה לא היה על רקע מקצועי בלבד. גיא לוי האשים את הקהל באיבודי נקודות, משם המרחק לירידה במערכת היחסים הייתה קצרה, לא עושים דברים כאלה, לא בחיפה, לא בתל אביב, לא בירושלים ולא בבאר שבע, אתה לא יכול להאשים את הכח הכי גדול של הקבוצה במשהו. למרות שיש מקרים שזה באמת נכון, היו רגעים שהקהל פגע בקבוצה, אבל לא עם גיא לוי, לא מתי שהוא העלה את זה על סדר היום, ומשם הקהל מחק אותו.
    אבל בהמשך העונה מערכת היחסים קצת השתפרה, היו קריאות שישאר, הוא החליט שלא, לגיטימי. אם הוא היה מחליט להישאר כולם היו חיים עם זה בשלום, למרות הדברים.
     
  8. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,595
    לייקים שהתקבלו:
    26,856
    מין:
    זכר
    יש תחושה שהוא לא סתם החליט לא להשאר, כי זה לא שמצא איזה עבודה בקבוצה יותר בכירה מבחינת המעמד לפחות.
    מהצד זה ברור מה גרם לו לעזוב, ומקרה זה בעצם כל כך בולט וגורם לאותה ביקורת על קהל של הפועל ב"ש.
     
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    נו זה ברור שזה קשור לקהל, כי הקהל עשה לו את המוות, וכמו שציינתי, זה היה פחות על רקע מקצועי, אלא כי גיא לוי בחר ראשון להתלכלך על הקהל בתקשורת במקום לפתור את הבעיות המקצועיות שלו.
     
  10. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,595
    לייקים שהתקבלו:
    26,856
    מין:
    זכר
    מה זה גן ילדים - הוא התחיל.
    איזה סיבה יש למאמן סתם לכלך על קהל? הוא לא אויב של עצמו, שאם יש שקט הוא יתגרה בקהל.

    הייתה הזדמנות פז סוף סוף להביא קצת יציבות איתו והוא היה בהחלט ראוי גם לבנות את ב"ש בעונת החזרה לליגת העל.
    היה ברור מראש שהיה מטופש לחלוטין להחליף. חבל מבחינתכם שאלונה עשתה טעות טיפוסית של בעלים מתחיל ונגררה להחלטה פופוליסטית. יכלה לעשות יותר כדי שישאר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/3/11
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    אתה לא יכול ללכלך על קהל ולא לצפות לתגובה, אני מדבר איתך עובדות, לא הייתה לו סיבה, אחרי איבוד נקודות מטופש בבית הוא בחר לזרוק חיצים לקהל במקום להתעסק למה הקבוצה נראיתה חרא, זה היה מאוד מוקדם במהלך העונה, לא היה שום דבר שלילי עם הקהל שגיא לוי היה צריך לפתוח את הפה, הוא טעה נקודה, וגם הודה בזה אחר כך אגב.
     
  12. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,595
    לייקים שהתקבלו:
    26,856
    מין:
    זכר
    סבבה, אנשים טועים, אבל תמיד צריך לראות את טובת הקבוצה. ברור שזה הדרדר אחר כך בצורה מיותרת.
    זה בדיוק משחקי כבוד מפגרים.
    זה לא עזר שהוא התחיל או שהוא לא התחיל. בשורה התחתונה, לטעמי הקבוצה הפסידה מהסיפור.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏7/3/11
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    נכון, בגלל זה חלק לא קטן מהקהל סלח, ואפילו עודד אותו בהמשך העונה.
     
  14. yedidel Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/09
    הודעות:
    7,658
    לייקים שהתקבלו:
    3,927
    גיא לוי עזב מיוזמתו בגלל חילוקי דעות עם אלונה על בניית הקבוצה. לדעתו הקהל בבאר שבע לא יסתפק בקבוצה בינונית והוא רצה שהתקציב יגדל ולהנחית כמה כוכבים.
     
  15. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,406
    לייקים שהתקבלו:
    1,353
    ודעתו מתבררת כנכונה.