הפועל באר שבע 10/11- שוב מסיימים במקום התשיעי

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Sir Alex Ferguson, Jul 9, 2010.

  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,186
    Likes Received:
    7,306
    עומר, יש דרך להפסיד.
    העובדה שהפרשנים והשדרנים במשחקים האחרונים שלנו לא הפסיקו לדבר על חוסר המחויבות של השחקנים אומרת הכל.
    לא תמיד אפשר להיות הטוב ביותר במגרש אבל תמיד שחקן צריך להיות מקצוען ולתת הכול.
    כבר חודש השחקנים לא מתאמצים ומשחקים בחוסר מחויבות וחוסר אכפתיות וזה לא יכול לעבור על סדר היום.
     
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    מאז שנמני במשימתו האחרונה ניצח את קלינגר בוסרמיל ב"ש די בצניחה (להוציא הניצחון על אשדוד...)
     
  3. אורי אדום בנשמה Member

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    355
    Likes Received:
    1
    מאז העשירייה ברודה לא הרגשתי כזו בושה בעצם היותי אוהד הפועל ב"ש. אמש זה קרה שוב.

    חבורת שחקנים קוקסינלים שביזו את שם העיר והמועדון, עוד נתחשבן איתכם אחד אחד!
     
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    זהו, העסק מתחיל לאט לאט להתפוצץ. הכל היה תלוי בשחקנים, בקבוצה, שאם רק היו מספיק גברים היינו עושים עונה חלקה, בלי בלאגן, גם אם זה היה נגמר במקום 7-8, אבל לא ככה, זאת לא דרך, ואני לא יכול להאשים אף אוהד ולא משנה מה עשה אתמול.
    מה שכן, ההתפרצות ביציע הייתה מיותרת, יש כאלה שרוצים לעודד, אני לא מבין מה הערסים המטומטמים עושים שם, ומי הם שיחליטו מי יעודד ומי לא, שיעברו יציע, ריב כל כך מטופש מתאים לאוהדי מכבי ת"א, לא לנו, אבל ככה זה שאין משטרה ביציע, אותו אוהד שרב מכות ואשם בהכל אפילו לא הוצא מהאיצטדיון, חברות האבטחה שוות ערך לילדים בני 18 שעושים טירונות, אפסים.

    אין בי פחד להיכנס לפלייאוף התחתון, כי אולי זה מה שהמערכת צריכה, כי זה יהיה סוג של זעזוע, לרדת ליגה אנחנו לא נירד, אלא אם כן ישברו שיאים חדשים של חולשה, אבל זה לא ריאלי. אולי זה מה שהשחקנים צריכים.

    100-200 אוהדים חיכו לשחקנים בסוף המשחק, קראו להם, קיללו אותם, לגיטימי לחלוטין, מצדיק לגמרי את המעשה ומבין את אותם האנשים. שאתה במקום העשירי, ורואה מעליך קבוצות שלא צריכות להיות שם, כי אתה יותר גדול, התקציב שלך יותר גדול, לך יש פי 3463456 יותר אוהדים מהם, אז צריך להפנות אצבע מאשימה למישהו, אין מה לעשות, אנחנו לא נקבל להיות קבוצה מקום 10, זה לא מקומנו, ומי שאשם בכך יקבל מאיתנו בראש, כי אי אפשר להיות אדישים.
     
  5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    ואגב, אני עדיין בדיעה שניר קלינגר צריך להמשיך, אם כי אני לא נעול על זה. חייבים להגיע למצב שנותנים פה את המפתחות למאמן לעונה שנייה, הוא למד, הבין, ראה, הסיק מסקנות, עונה הבאה צריך להיות יותר טוב, אם המצב יהיה דומה, הביתה.
     
  6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    צריך זעזוע לירן, קנסות לא יעזור נראה לי (והגיע הזמן שהקנסות האלה יגיעו כברררררררררררררר), ולעלות שחקנים בכירים ליציע הוא מפחד!.
    אני לא מוצא איזה פתרון לזעוזע מלבד לפטר.
     
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    צריך זעזוע, ואני גם חושב שקלינגר חייב לנהוג עם שחקנים אחרת וביד יותר קשה.

    אבל לפטר זה לא הפיתרון, אז בקיץ יגיע עוד מאמן ממוצע, נגיד יוסי מזרחי, שוב יבנה פה קבוצה על פי ראות עיניו, שוב יהיו ליקויים, שוב לא הכל יהיה מושלם, ואותו תסריט חוזר חלילה. חייבים חייבים להגיע למצב שמאמן מקבל פה צ'אנס לפתוח עונה שנייה, חייבים לתת את הצ'אנס הזה למאמן שיפיק לקחים, ילמד מטעויות של עצמו, גם אם הם על חשבוננו. כי אם נחליף כל קיץ מאמן, לא נגיע לשום מקום.
     
  8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    הגיע הזמן להפסיק עם הבינוניות הזו ולהביא מאמנים כאלה, במקום שתשפוך את הכסף על שחקנים זבלים שלא משקיעים שתעשה את זה על מאמן שתפתה אותו עם סכום מכובד סטייל : עטר / בן שמעון
     
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    ומי אמר לך שעטר יהיה שונה מקלינגר? על סמך מה? תראה את גוטמן, היה פה, והקהל לא היה מרוצה.
    ברגע שנגיד עטר (שנתת אותו כדוגמא) נניח שיפול בבחירת 2 זרים, הקבוצה לא תצליח להתרומם, תהיה במקום השמיני, גם במחזור ה-20 זה כבר יתחיל להימאס, ומה עשינו בזה? איך אתה יודע אם מאמן הצליח או נכשל? על סמך עונה אחת? זה לא רציני.

    מאמן יש לו דרך, ודרך קשה להשריש אותה בעונה אחת, קלינגר נכשל בגדול העונה ואין על זה ויכוח, בכלל, אבל צריך לתת הזדמנות שנייה מתישהו, כי רק כך נראה באמת מאמן שמגיע לפה ומנסה להכניס את הדרך שלו, בעונה אחת זה לא נקרא דרך, זה נקרא הימור, והעונה ההימור של קלינגר לא הצליח, אבל בעונה הבאה כבר לא יהיו לו תירוצים.
     
  10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    כי עטר שכנע יותר, השנה עם כלום שחקנים עושים דבר יפה בנתנה וגם לפני כן.
    פה יהיה לו תקציב יותר גדול להביא מה שהוא רוצה ואת מי כדי לבנות קבוצה טובה.

    אבל אני עדיין בדעה שלופא קדוש השכונתי הכי מתאים לכאן.

    אגב גוטמן, הגיע לפה לפני שעשה את השינוי
     
  11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,838
    הא פתאום קלינגר מאמן בינוני? אחד שהיה בליגת אלופות ואחד ששלח את הסמל הכי גדול של מכבי תל אביב החוצה ולא ראה אף אחד בעיניים, פתאום הוא בינוני.

    כן, זעזוע חייב להתבצע זה גם מה שאמרו במכבי ת"א ובית"ר ירושלים.

    תפסיקו כבר לרצות כל דבר במיידי. כמעט ולא קיימות קבוצות בעולם שמאמן לוקח אותם בעונה ראשונה ישר למקום 2 בליגה. תפסיקו להחשיב אותנו למיוחדים אני גם רואה אנשים שאומרים "היחיד שיכול לאמן אותנו הוא לופא" כאילו מי ישמע הפועל באר שבע היא ילד שרק הסבתא יכולה להרגיע אותו, ולא אף אחד אחר!
     
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,186
    Likes Received:
    7,306
    לדעתי, כל עוד ההנהלה החליטה שלא לפטר את קלינגר אחרי קריית שמונה והחליטה שהיא הולכת איתו עד סוף השנה אנחנו צריכים לתת לקלינגר את ההזדמנות עד סוף השנה להוכיח את עצמו.
    נכון, הקבוצה במשבר קשה מאוד, נכון, קשה לי להאמין שהפועל באר שבע תעמוד במטרות שהציבה לעצמה בתחילת השנה, אבל אם ההנהלה קיבלה החלטה מסוימת לא יעזור אם האוהדים שלנו יחכו לקלינגר בסיבוב אחרי כל משחק רע.
    נצטרך לחכות בסבלנות עד סוף השנה ולעשות את המסקנות אז...
     
  13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    נווה תסביר לי אתה איך אחד שקיבל כל כך אומץ וזרק את נמני ממכבי, מפחד לשלוח ליציע את לוי/אסולין/ראזק/יחיאל/אילוז או כל שחקן אחר כי פשוט חייב זעזוע כבר ושזה יתחיל מזריקת שחקנים ליציע!
     
  14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,838
    כי אין לו מחליפים ראויים על הספסל. ביסו? בסיט?
    ואל תגיד לי יוסף אבו לאבן, כי הבן אדם לא רוצה לעלות לבוגרת אלא לרשום לעצמו ברזומה "בורג מרכזי בעליית הנוער" ובעונה הבאה הוא ילחם עם כל מי שצריך כדי לעלות לסגל הבוגרת.

    אילוז.. מגן ימני.. מתחילת העונה מדברים על זה, ואין לו מחליף. לוי? את לוי לא צריכים להחליף וראזק גם כן.. מי כבר יש לו על הספסל?

    בסדר, לשלוח שחקנים ליציע כמו שאיווניר עושה במכבי. אבל לאיווניר יש מחליפים ומחלקת הנוער שלו היא מהטובות בארץ. אבל לקלינגר אין שום "תכנית ב'" בנוגע לשחקנים, בטח שאנחנו כבר בחודש מרץ.

    ופה אנחנו מגיעים לבעיה האמיתית שעלייה כולם מסכימים, וזו בניית הקבוצה בקיץ. קלינגר כשל כישלון חרוץ. אז קורה. לפחות הוא מודה בזה בין השורות ולא מתרץ את כל העולם ואישתו. לפחות הוא תומך בקהל ולא יוצא כנגדו. לפחות הוא לוקח אחריות.

    תזרוק אותו עכשיו קודם כל מי יגיע? דבר שני, גם אם נמצא את הבן אדם המתאים, הוא עוד פעם יקנה 10 שחקנים בקיץ, ועוד פעם נדשדש באמצע, ועוד שנה אני אנסה לשכגע אותך למה לא לזרוק אותו ואתה תנסה לשכנע אותי למה כן לזרוק אותו.
    חלאס לא עייפנו מזה? תעשו פה שינוי, ותיתנו לקלינגר לרוץ עונה. כמה שמדברים על עידן אלונה, בכל עונה שם החלפנו מאמנים. נמאס! קלינגר הוא המאמן המתאים שלטווח ארוך יכול להצליח.
     
    Last edited: Mar 6, 2011
  15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    מי ישמע כל השחקנים שציינתי הם מסי,רונאלדו,רוני,ססק וסניידר
    כולה חבורה של זבלים

    למה צגאי הגיע? בשביל לחמםם את הספסל?
    תן לצגאי לשחק,תן לנאסר,תן למכלוף,תן לשחקנים אחרים, חייב זעזוע גם אם אין מחליפים ראויים כמו שאתה אומר. אי אפשר להשאיר ככה את ההרככב פשוט אי אפשר.

    על הנוער אני לא מדבר, אין לנו כזה..