החתמה טובה, בטח לאור כל הפצועים שלנו וליכולת העלובה שכמה שחקנים שמשחקים בעמדה שלו מציגים. הבעיה היא שהוא לא יכול לשחק בליגת האלופות ושם נצטרך למצוא פתרון לבעיה בקישור עמוס הפצועים שלנו.
http://img140.imageshack.us/img140/1249/clipimage002ngb.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx אני לא מבין למה הבאנו אותו. כפי שאפשר להבין, עם זלאטן וביניו הוא לא כל כך יסתדר והוא כבר שחקן גמור. שחקן בעל אופי מסריח שאני לא מחבב ואני בטוח שמבחינה מקצועית הוא לא ישפר את הקבוצה. אני לא אומר שהוא שחקן רע, אבל הוא לא מי שייתן לנו את האליפות. אני לא מבין את הגישה המוזרה בלא לתת לשטראסר או למרקל הזדמנות לפתוח בהרכב זמנית עד שהפצועים יחזרו, ועוד יותר מרגיז שהם שיחקו נהדר, אך אם היו בני 30 הם כבר היו פותחים. גם אם לא רוצים לבנות על צעירים, למה לא לרכוש קשר איטלקי? אחרי שהשלמתי עם הגעתו אני מקווה שהוא יהיה רק שחקן משלים ושלא יתפוס את מקומם של אמברו, רינו או פלאמיני (כשהם כשירים), שטראסר כבר בטוח נדחק לעדיפות האחרונה כקשר אחורי. ואל תהיו יותר מדי שמחים מכך שואן בומל הוחתם לחצי שנה בלבד כי יש אינספור דוגמאות לשחקנים גמורים שההנהלה החליטה להאריך להם את החוזה בשנה/שנתיים (רמז: חלק מהם עדיין בקבוצה). אתה צודק ללא ספק וחבל שזה קורה. אני מחכה ליום שיהיה לזכותה של מילאן רוב מוחלט בסגל הנבחרת ובכלל אני מחזיק בדעה שסגל הקבוצה אמור להבנות ממקומיים ולהיות מחוזק בזרים מהטופ שמיועדים להרכב. אני יודע שזאת חתיכת שריטה שיש לי אך אתם לא חייבים להסכים.
שחקן כמו ואן בומל מגיע בחינם עם חוזה ל-5 חודשים בלבד רק בשביל לסתום חורים בהרכב בעקבות מכת פציעות... רק גליאני.
גליאני מלך, למרות שזאת החתמה מוזרה מאוד, לפחות מהצד של השחקן, כשגם ככה הליגה נגמרת תוך 4 חודשים, מה הקטע? לעבור את חוויית אייסי מילאן לכמה חודשים? לכל אלה שמתבכיינים, לא עבר הרבה זמן מאז המשחק האחרון שלנו בליגה, מתי ששיחקנו עם טיאגו סילבה בקישור וישבו על הספסל שלנו 2 קשרים אנונימיים שכנראה לא שווים הרבה. כן, למרקל יש עתיד מזהיר, ואולי זה גם יפגע קצת בבואטנג, אבל עם מכת הפציעות הקשה שיש לנו בקישור, כשאנחנו חייבים כל עזרה במאבק על הסקודטו, אז החתמה חינמית של סותם חורים לכמה חודשים זה דבר מבורך מאוד, ואן בומל יכול לתרום למילאן וכל עוד לא יתנו לו יותר מחצי עונה בקבוצה אז זה דבר מבורך. סטראסר פחות מעניין אותי לצורך העניין, הוא בניגוד לגרמני הצעיר לא הוכיח לי שהוא שחקן מיוחד.
אלגרי חשף היום חלק מהשחקנים שישחקו מחר בגביע נגד סמפדוריה. עמנואלסון יערוך את הופעת הבכורה במדינו כקשר מרכזי. אמברו שסובל מעייפות צפוי לקבל מנוחה ואם לא יפתח טיאגו סילבה ישחק בקישור. רומא יפתח בין הקורות על חשבון אביאטי שרק השבוע חזר מפציעה. קסאנו צפוי שלא לפתוח מול האקסית עקב עייפות. סיכוייו של ואן בומל לפתוח הם 90%.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx אתה ראית את גאטוזו משחק העונה או שאתה מסתמך על העונה שעברה?
http://img831.imageshack.us/img831/7418/1295290217947.Xxx אין לך מושג על מה אתה מדבר, נכון? אל תענה אפילו, אתה לא יכול להגיד שום דבר שייתן תוקף לשטות הזאת שהמצאת.
מה זאת אומרת הם לא יסתדרו? במקרה הכי גרוע יש פה חבורה שאוהבת לנטור טינה והבחורים לא יצאו ביחד לפיקניקים בפארקים המקומיים. מה זה משנה ואיך זה רלוונטי למה שיהיה על המגרש? אלו כדורגלנים מקצוענים, לא כוכבי משנה בטלנובלה. מעולם לא קרה ולעולם לא יקרה. חבל שתחכה סתם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx ובאופן כללי, לגבי זה שאתה לא מבין בשביל מה ההחתמה הזאת טובה - אני מבין שאתה בא מקטע רגשי של אוהד, אבל תנסה להתנתק מזה ולחשוב על העניין באופן קר ומחושב. אם תצליח, אין שום סיבה שתמשיך לא להבין בשביל מה זאת החתמה טובה. זה יושב מול הפרצוף...
בוא נגיד שאם הם ישחקו יחד נוכל להרגיש שמשהו ביניהם מנותק. אני מקווה שבתור ספורטאים הם ישלימו או מקסימום זלאטן וביניו יעמידו פנים עד שואן בומל יעזוב בקיץ. בסדר, אני מבין שהוא בא כסותם חורים שאמור להיות זמני עד לסוף העונה, אך משנים עברו יש סיכוי שלאחר כמה משחקים טובים יחליטו להאריך לו את החוזה וזה יפגע בהתפתחות של כמה שחקנים צעירים. אני מוכן להשלים עם העובדה של הגעתו אך שוב רק כפתרון זמני. אגב, ידוע כמה הוא מרוויח? אני חושש שבגלל השם שלו ובגלל ראיולה הנחש המשכורת תהיה קצת שמנה. נראה כאילו אלגרי מתכוון לשחק עם עמנואלסון כקשר מרכזי לא רק בגביע. אני מקווה שזה לא נכון כי עדיף לנו אותו כמגן על חשבון אנטוניני.
אני עדיין לא מבין מה הקשר של הGIF הזה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx או שסתם התחשק לך לשם אותו שם.
muurad, בטח תשמח לשמוע על הדיווחים שהאיש בסמל שלך מתקרב בצעדי ענק אלינו ומוראטי מכחיש שהוא ינסה להביא אותו לאינטר