http://newsport.co.il/_uploads/extraimg/messi+via-rohav.Xxxhttp://www.haaretz.co.il/hasite/images/printed/P061009/s.0.0610.80.1.9.Xxx מסי-ויאה ופדרו או בשמם היותר יצירתי MVP בדרך להיות המסי-אטו והנרי . 77 שערים כבשה העונה ברצלנוה בכל המסגרות 52 מהם נכבשו על ידי השלושה הזו.
נבחרת קטאלוניה בהדרכת קרויף הביסה את הונדורס 4-0 עם צמד לבויאן קרקיץ', נקווה שזה יתן לילד ביטחון להמשך העונה...
http://www.youtube.com/watch?v=dvQo8VftF0o http://www.youtube.com/watch?v=HDZyPV5xAt4 הקטע הראשון זה בעלייה למגרש בהצגת השחקנים. בקטע השני בזמן הראיון מראים את החילוף ומחיאות הכפיים.
בויאן גם כבש 2 וגם בישל את ה-2 האחרים. כל המשחק היה שלו. כשהוא שיחק חלוץ, כמובן. כיף לראות את החבורת ילדים הזאת בעבר משחקת ככה, סרחיו גרסיה קפטן, ורדו עם מסירות גאוניות, בויאן צמד. פשוט כיף.
catalunya is not spain motherfuckers! נדמה שהדבר היחיד שיכול לעצור את בארסה הנוכחית זה מלחמת אזרחים בשם הסלוגן המצויין לעיל.
http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_457/foto_457421_CAS.Xxx קארלס פויול מתח את המפשעה במשחק של נברחת קאטלוניה מול הונדורס וייעדר 10 ימים. פויול יחמיץ את לבאנטה ואת הגומלין מול בילבאו כנראה למרות שהרופא אמר שפויול יצטרך לנוח שבוע ימים ואז לחזור לאימונים קלים ואולי בכל זאת נראה את פויול בסגל לבילבאו.
http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20110104/militofm6.Xxx גבי מיליטו מבקש לעזוב את הקבוצה. אחרי שראה את אבידאל משחק לפניו כבלם ואחרי שראה שגם בוסקטס מועדף על פניו בעמדת הבלם גבי מיליטו החליט שכנרראה זה סיום דרכו בבברצלונה. לבלם הארגנטינאי יש הצעעת הארכת חוזה בקבוצה אבל סוכנו מבהיר שכסף לא השיקולים של מיליטו אלה רק החלטה של ספורטיביות וככל הנראה ההחלטה הזו תוביל את מיליטו לקבוצה חדשה.
ראיתי את הידיעה הזאת לפני יומיים, וגם פפ אישר אותה. עצוב לי שהוא רוצה לעזוב בהקדם האפשרי, כי כפי שראיתי-אני מאוהב בשחקן הזה, לא רק בגלל יכולותיו על המגרש (שעדיין מספיקות להיות רק בלם 3 ולא כאלה מרשימות כמו פיקה או פויול) אלא יותר בגלל הנטליות שלו, והחוסן הנפשי של הבחור. אני מעריץ אנשים כאלה שנלחמו בשביל הקריירה של עצמם. לעבור את מה שהוא עבר, להמשיך להילחם בשביל לשחק כדורגל ולעשות הכל בשביל הקריירה, למרות שבת'אכלס אין צורך-הוא יכל לחזור לארגנטינה להרוויח כסף להיות קרוב למשפחה, ויכל גם לפרוש עכשיו מכדורגל. את הכסף שלו הוא עשה. אני מעריץ את מיליטו. אני מבין שזה צעד לקריירה שלו, וזה גם צעד נכון לקריירה שלו. הוא חייב את זה לעצמו, דווקא בגלל שברסה תמכה בו והחזירה אותו למגרשים, הוא חייב לנצל את זה-הוא לא ילד, אין לו את כל העונות לפניו. הוא חייב לשחק כמה שיותר, ולהוביל קבוצה קטנה כמו שעשה בסרגוסה. אני רק מקווה שלא יעזוב החודש הזה, אלא רק בסיום העונה.
http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20110115/15porbn.Xxx אחרי שמיליטו עוזב בוודאות , מגיעה בורסת השמות. טיאגו סילבה , דויד לואיז או פדרו ג'רומייל הם השמות שהועלו להחליף את משבצת מיליטו אבל בקבוצה גם לא פוסלים איזה בלם ספרדי צעיר שיכול להתפתח עם השנים ולתפוס מקום קבע וגם כאן עלו שלוש שמות : בוטיה(ספורטינג),דומינגז(אתלטיקו) וויקטור רואיז(אספניול) רק שבמועדון יודעים שלגבי רואיז יהיה קשה להביא אותו בגלל היחסים עם אספניול. בנוסף ברצלונה תעבוד בשבועות הקרובים במטרה לחדש לדני אלבס וסרחיו בוסקטס את חוזהם וכמובבן גם את זה של גוארדיולה שהחוזה טיוטה כבר מוכן ורק צריך את ה-כן והחתימה של המיסטר.
אני בספק אם ברצלונה מסוגלת להביא את טיאגו סילבה. אחד הבלמים הכי טובים בעולם היום ואין סיבה שבלם ברמה שלו יישב על הספסל. דויד לואיז מהמפגשים שלו עם הפועל ת"א נראה סתם כמו אוברייטד שלא ברור לי למה כל השמועות האלה לגביו מצד מועדונים גדולים בעולם. רק לחשוב שעד לא מזמן רכשתם את צ'יגרינסקי ב-25 מיליון אירו(!) :aaarofl:
http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20110117/e__archivo_photo_10_1_1_20110117_yba09f2.tif6.Xxx דני אלבס שנפצע אמול אחרי 24 דקות במחשק מול מאלגה ייעדר בין 10 ל 15 יום . בהתחלה כולם נלחצו ולפני תנוועות היידים של אלבס חשבו שמדובר בקרע בשריר הירך האחורי אבל בסוף מסתבר שזוהי מתיחה בלבד. http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20110117/guardei6.Xxx גוארדיולה אחרי המשחק אתמול : "4 נקודות זה פער זניח ומגוחך . יש לנו עוד לפגוש בסיבוב הבא את ולנסיה,ויאריאל,סביליה ובבירנבאו" "עשינו סיבוב ראשון טוב מאוד ושיחקנו מצויין ואני מאושר . יש לנו משחק קשה ביום רביעי בסביליה אצל בטיס ואנחנו לא מתכוונים לזלזל בהם למרות התוצאה מהמפגש הראשון כי ראינו איזה חיים קשים הם עשו לנו בקאמפ נואו" כנשאל על הטיקי טאקה ענה בכעס, "אנחנו לא משחקים טיקי טאקה , אני שונא את הביטוי הזה , זה ביטוי להשפלת היריב ואני לא אוהב את זה !! "
http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20110123/puyol6.Xxx לא סתם הוחלף במחצית המשחק מול סנטאנדר פויול בפיקה . הסיבה לחילוף היא פגיעה בברכו של פויול. אצל פויול אובחנה דלקת בגיד בברך והרופא אמר שזו פציעה בלי הערכת זמן , בינתיים זה נראה לו רק כשבועיים אבל אי אפשר לדעת איך תתפתח הדלקת.