דיון התשקורת 10/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏13/7/10.

  1. eastlands Member

    הצטרף ב:
    ‏8/6/04
    הודעות:
    6,333
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה יודע שדריוס וואסל משחק בלסטר ?
    אז מי זה רונלדו לידו , האמת אני ממש מתרגש כי הוולקרס סולד אאוט היום ,ואוהדי הפורסט בטירוף לקראת המשחק .

    נדב יעקבי כבר מנגן חודש ברדיו על הקלאסיקו אבל יחסית למנחה השני לידו הוא עוד מציל את 102 מרמה יותר נמוכה מאופירע , כן יש דבר כזה וקוראים לו דני ענבר כשעוברים לדב על כדורגל עולמי הוא הופך את זה לאברם יוסי שלומי , הוא אוהד שעדיין כועס על בניטס בגלל שלא נתן לו את סרט הקפטן , ענבר האיש הכי נמוך בישראל אין בקיא ממנו בכל רפש מכל ספסל מחליפים וטריבונה במחוזות האיסלמים פה
     
  2. קינג לדלי Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    17,726
    לייקים שהתקבלו:
    0
    וואלה ? סוון לקח גם לשם את ישנוני ? היה בנקר בהרכב שלו בנבחרת.

    יוצא לי לשמוע את ענבר והוא פשוט אפס.
    כמה צהוב הוא מוציא שם.
    נדב כשלא משדר משחק וכשלא נראה על המסך הוא בהחלט טוב.
    כמובן שעד שמגיע לספרד מול אנגליה ואז הוא שוב חוזר להיות ילדון טיפש.
     
  3. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נדב יעקבי...הצליח גם לעוות את שם האיצטדיון של ברצלונה במשך השנים,
    זה הנואו-קאמפ,תמיד היה הנואו-קאמפ,הוא הצליח להרוס לקהל הישראלי והפך את זה לקאמפ-נואו,
    למה?אין לי מושג.

    בדיוק כמו שגביע העולם הפך להיות מונדיאל(איכס,שונא את המילה הזו ולצערי גם אני נופל בה לפעמים).
     
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    25,005
    לייקים שהתקבלו:
    18,548
    זה שבערוץ 5 מסקרים בצורה פתאטית את ברצלונה ריאל לא אומר שאתם צריכים להיות פתאטיים לכיוון ההפוך ולהתלהב מלסטר פורסט כאילו זה באמת משחק מעניין יותר.
    אני אפתח את הטלוויזיה בשעה 10 בדיוק על ערוץ 5, לא דקה לפני ולא בסטרים של לסטר-פורסט. אני יכול לומר בלי צל של ספק שאני מעדיף לראות משחק כמו וויגאן-סטוק על פני 99% מהמשחקים באיטליה/ספרד, אבל ברצלונה-ריאל זה משחק מיוחד בטח עכשיו כששתיהן בכושר טוב, אין סיבה לחשוב אחרת.
     
  5. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    Liverpool-Forever

    אני לא חושב שמישהו יבחר אחרת(אלא אם כן הוא אוהד לסטר או פורסט)
    אני מניח שזה הכל בציניות.
     
  6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    25,005
    לייקים שהתקבלו:
    18,548
    גם אני חשבתי ככה, אבל ההודעות בדיון הצ'מפיונשיפ גרמו לי לערער בכך.
     
  7. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,643
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    נו וכשהפריימרליג נפתחה עיתון ידיעות אחרונות הקדיש עשרה דפים לעניין(חצי גיליון!) וגם במעריב לא נשארו הרבה מאחור. כשהליגה הספרדית החלה קיבלנו כתבה אחת בכל עיתון. כשאגדת כדורגל כמו ראול עזב את ריאל מדריד אז בעיתון מעריב בקושי רשמו כמה שורות על זה. אבל כשרוני עשה הצגה ליונייטד עבור חופן של דולרים - זה תפס משבצת מרכזית בעיתון.

    מתוך הפריוואי שכתבתי בפורום הספרדי - המשחק המסוקר ביותר. לא פחות מ-891 אנשי תקשורת מוסמכים – צלמים, סופרים, עיתונאים, פרשנים וטכנאים מ-28 מדינות שונות יסקרו את המשחק בין ברצלונה לריאל מדריד. מלבד ספרד, הנה הרשימה המלאה: שוויץ, קטאר, בריטניה, שוודיה, ארצות הברית, צרפת, נורבגיה, מקסיקו, גרמניה, רומניה, ארגנטינה, איטליה, בולגריה, ברזיל, פורטוגל, דנמרק, אל סלבדור, הולנד, פולין, יפן, בלגיה, רוסיה, סין, אוסטריה, אנדורה סרביה וטורקיה. כפי שדווח על-ידי ברצלונה מדובר ב-159 חברות תקשורת, 72 מהם מהעיתונות הכתובה, 22 סוכנות הידיעות, 26 תחנות רדיו ו-39 ערוצי טלויזיה. כאלה שלא הספיקו לרכוש כרטיסים למשחק התנחמו בכך שבתי הקולנוע שנתרמו למשימה בשנה שעברה, ימשיכו גם השנה בעקבות ההצלחה המסחררת. 81 בתי קולנוע יקרינו את המשחק על גבי מסכי ענק. לפי ההשערות, מספר הצופים במשחק הוא כ-400 מיליון צופים בכל העולם. הנה בפיסקה הזאת קיבלתם פרספקטיבה רחבה על ההתעניינות הציבורית באירוע הסופר-קלאסיקו.

    רק מי שראה את הסרט 'דוקו-קלאסיקו' בערוץ הגולד יכול באמת להבין את מה שקורה במדינה לפני המשחק.

    כן, זה המשחק בין שתי הקבוצות הטובות בעולם נכון לעכשיו. שתיים מהעשירות ביותר. שני השחקנים הטובים בעולם. יש כאן את היריבות ארוכת השנים והצטרפותו של מוריניו לעניין מוסיפה עוד קיסם למדורה.

    במשך שבוע הליגה האנגלית קצת נדחקת לפינה אז בשביל מה הבכיינות הזאת נו באמת?

    אני מכבד את הדעה של כל אחד ואחד כאן אבל כל מי שרושם "הקלאסיקו לא מעניין אותי אני מעדיף לצפות במשחק של קבוצה קיקניות A מהליגה השנייה נגד קבוצה קיקיונית B מהליגה השנייה" זה פשוט מגוחך. כאילו אנשים בכוח מחפשים מה לעשות. אז בסדר קחו תנומה בזמן המשחק.

    אולי בעיתונים התייחסו למשחק יותר ברצינות אך דווקא במדיה שלא מודפסת - האתרים השונים, ההתייחסות נמוכה יותר. האגף של 'וואלה ספורט' למשחק הקודם היה יותר מרשים. באתר ערוץ הספורט בשנה שעברה עשו יום אחרי יום כתבות ארוכות ומפורטות לאחר המשחק.
     
  8. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    Liverpool-Forever

    זה בגלל שאתה לא מכיר כמוני את שמשון ויובב(איסטלנד ולדלי)
     
  9. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    Raulito

    האם אתה באמת חושב שדין גליון פתיחת ליגה צריך להיות שווה לדין משחק אחד(כל משחק שזה לא יהיה כשמדובר בליגות ולא גמר אירופאי) בחודש נובמבר?

    וזה שהליגה הספרדית לא קיבלה איזכור דומה או שראול לא קיבל במה הולמת כשעזב את מדריד לעומת רוני והמשא ומתן וקריאות אני רוצה לעזוב רק מחדדים את הנקודה שלנו,תקשורת הספורט בישראל ובמיוחד שמדובר בעיתונות הכתובה חולה ונמצאת ברמה אפסית למרות ואין מה לעשות,כמו בישראל ככה בכל העולם,הכדורגל האנגלי פופלארי הרבה יותר מכל ליגה אחרת.

    העולם כולו מסתכל על ברצלונה ריאל מדריד בדיוק כמו שכל העולם מסתכל על יונייטד - ליברפול או מילאן יובנטוס,בטח כשהן בשיאן,כמו שמדריד וברצלונה נמצאות כרגע,לו ברצלונה היתה בעידן של לפני כמה שנים,כשהיא היתה רחוקה מלהיות הקבוצה שהיא היום הפסטיגל וגם העולמי היה קטן הרבה יותר.

    זה שבספרד זה אקסטרה אקסטרה מעניין יותר,זה ברור וטבעי לחלוטין.

    מישהו התבכיין על זה שהליגה האנגלית נדחקה לפינה?
    אני לא חושב שרוב כותבי הפורום האנגלי צריכים או מעניין אותם באמת כמה סיקור יהיה מצד ידיעות או מעריב לגבי הליגה,
    לגבי ערוץ הספורט מזמן הרמנו ידיים,זה ערוץ שיודע לתת סקירה רק למה שיש לו זכויות,כל השאר לא קיים כמעט מבחינתו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/11/10
  10. SeRgInHo Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/05
    הודעות:
    10,627
    לייקים שהתקבלו:
    20
    אם כבר מדברים על העיוותים, אז זה קלאסיקו ולא סופרקלאסיקו כמו שנדב וחבריו הרגילו את כולם. סופרקלאסיקו זה בוקה נגד ריבר.
    אז לגבי הקלאסיקו היום, אני קונה שיהיה רבע מהאקשן, הקצב והדרמה של המשחק המרכזי באנגליה אתמול.
     
  11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/5/10
    הודעות:
    8,506
    לייקים שהתקבלו:
    7,858
    אני מהמר על 0:0 או איזה 1:0 למישהו. חוץ מה6:2 ההוא אני לא זוכר משחקים בין 2 הקבוצות בשנים האחרונות שהתעלו לרמה גבוהה של כדורגל אלא בעיקר קרב חפירות והברקות של צ'אבי.

    זה מטומטם להגיד שעדיף לראות לסטר- פורסט אבל באמת שגם אין מה להתרגש יותר מדי מהמשחק הזה. ובכל זאת, אולי דווקא הפעם כשפה בישראל לא עושים את הפסטיבל הרגיל לקראת המשחק הזה, הוא באמת יהיה משהו מיוחד.
     
  12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    אני שוב מדגיש. מדי שנה, בימים שלפני הקלאסיקו חלק מהאנשים כאן באים ואומרים כמה המשחק הזה לא מעניין אותם, וכמה שלא אכפת להם, ושהם הולכים לראות לסטר נגד פורסט. לא מעניין אתכם? בכיף, אבל לא צריך לחזור על זה שוב ושוב. אין מקום לדבר על המשחק הזה כאן. אם אתם רוצים לעשות דיון איכותי ומעמיק על המצב בכדורגל הספרדי (כמו שעשו סטרטפורד, עדי וארז)-המקום של זה הוא בפורום הספרדי. אם אתם רוצים להגיד כמה המשחק לא מעניין אתכם-אני מבקש מאוד שתתאפקו ולא תכתבו את זה כאן.

    אני מניח שאם לפני משחק בין יונייטד לצ'לסי באחד הפורומים האחרים היה דיון שמוקדש לכמה המשחק של "הבוקים" לא מעניין אף אחד, התגובות היו אחרות. אבל לרוב הפורומים האחרים מכבדים אותנו, אני מבקש שנכבד אותם.
     
  13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,706
    לייקים שהתקבלו:
    5,252
    ערוץ הספורט נסוג אמנם מעט, אבל הנזק נעשה והוא במידה רבה שלו. אין מה לעשות, בתקשורת הישראלית אחד גורר את השני, ואם אחד עושה גם השני מרגיש צורך, ואז בפעם הבאה השני מרגיש צורך להגדיל ולעשות כדי לוודא שהראשון לא ישאיר אותו הפעם מאחור, וחוזר חלילה. ערוץ הספורט, גורם בעל משמעות גדולה בתקשורת הספורט בארץ, עלה על עץ, ועכשיו אף אחד לא מסוגל לרדת ממנו. ואין מה לעשות, זה עץ. אחלה משחק, בדרך כלל גם הכדורגל טוב. אבל כפי שנאמר כאן - כולה נובמבר. ואפילו אם הליגה הספרדית נמשכת שני משחקים ואחד מהם יתקיים היום, זה מוגזם.
     
  14. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    Michael Carrick

    זה דיון תקשורת ועניין התקשורת הספציפי הזה לא יכול היה לבוא בלי עניין הליגה בספרד.
    אנחנו לא ניכנס לפורום הספרדי לא בשביל לכתוב על תקשורת ולא בכדי לכתוב על הליגה,טוב לנו פה.
    הכל היה מאה אחוז וגם ברגעים הצינים של חלק מאיתנו,
    אז אולי מספיק כבר להגיד מה לכתוב,איפה לכתוב,איך לכתוב?

    חלק מהיופי,חלק מהעניין זה שדבר אחד גולש לדברים נוספים שרק עשו יותר מעניין,
    לא חייבים להיות בוקים וללכת עם הראש בקיר,כדורגל ספרדי,קלאסיקו או מה שזה לא יהיה רק בדיון הספרדי!
    מספיק ודי.
     
  15. Carlo Zampa Member

    הצטרף ב:
    ‏23/7/10
    הודעות:
    630
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שאיווניר באולפן ליגת האלופות הכריז שצ'לסי הקבוצה הכי טובה בעולם ביי פאר אף אחד לא העלה את זה לכאן.
    שבערוץ הספורט מסתובבות כתבות על כך שהליגה הספרדית היא ליגה של 2 קבוצות ועל הפערים שנוצרו בליגה הזו אף אחד לא מעלה את זה לכאן.
    שאותו משובש ירד על ברצלונה כל כך חזק כן העלתם את זה ואמרתם יוזמה מבורכת. שהוא ירד גם על מנצ'סטר יונייטד שיניתם את דעתכם.
    יש פה עוינות חזקה מאוד למשחק הזה. והאמת? אין ל שמץ של מושג למה. האם זה מקנאה משום שאין משחק באנגליה שמעורר ככה עניין? כנראה שכן...

    ריאל מדריד מפרקת את כל היריבות שלה בכל משחק, ברצלונה כנ"ל, מה אתם רוצים? שלא יהיה פסטיבל סביב המשחק בין שתי הקבוצות העשירות בעולם, הטובות בעולם לדעת רבים, שמשחק ביניהן מסוגל להכריע עונה שלמה, ובמקרה, זה גם אחת הירבויות המפורסמות והגדולות בעולם?! ושלא לדבר על כל המאצ' אפים שיש במשחק עם רונאלדו-מסי מוריניו-ברצלונה וכו'...