בסדר, בארסה עם חיסורים ועדיין רחוקה רק משחק אחד (הודות לשולה..) מהפיסגה. מאמין שיסיימו ראשונים. צסק"א אחרי היום צריכה לעוף. ואני מאוד יופתע אם היא תצליח לעלות. שבוע הבא במילאנו זה יהיה הצ'אנס האחרון שלה. ריאל זה פח אשפה רציני. לא רואה סרט שצריך לחשוש ממנה יותר מדי. הבעיה היא שאולי מכבי קצת הגיעו לשיא מוקדם מדי.
לא נראה לי שמכבי הגיעו לשיא. כל משחק אתה רואה את בלאט מחדש לך עוד משהו ומלבד כך יש עוד מקום לשיפור(איבודי כדור). אבל כמו שכולם אמרו מתי בפעם האחרונה רארינו משחק של 40 הפרש ביום חמישי? לכן בשביל מה להסתכל על הדברים הרעים בואו נהנה מהרגע. מדהים איך אפשר להינות מהגנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
ראיתי את התוצאה של מכבי ויש קבוצות בליגה שלנו שנותנות הרבה יותר פייט למכבי. זפזפתי וראיתי את מזרחי (אדם שבכללי אני לא מחבב במיוחד כאישיות כדורסל אבל זה לנושא אחר) מפהק וזה אמר הכל. צסק"א, צסק"א הו צסק"א יש לך סיכוי אחרון לעלות לשלב שש עשרה הגדולים של אירופה (אפילו שזה מבית קשה, את זאת שהיית אמורה להפוך את זה לבית קשה). תצטרכי שולנסיה ומילאנו יפסידו את כל משחקיהם ואת תנצחי אותם כדי לעלות. טורניר ההזדמנות האחרונה מבחינתך. ברצלונה קיבלה בית קל. כמו שנה שעברה בעתם רק פלוס פנרצבחה. שנה שעברה סיינה קיבלה הפסד כפול בפנים מהספרדים וכל השאר הפרשים גדולים. העונה בפעמיים שהיא פגשה קבוצה ששוות טופ 8 (וגם זה בספק) היא הפסידה. הסיבה היחידה שהיא עוד פייבוריטית מבחינתי כרגע היא שהפיינל פור בביתה. אגב הבית של מכבי, אחת מהחמישה הבאות לא תהיה בטופ 16: מכבי, ז'לגריש, חימקי, פרטיזן, ויטוריה. לי קשה לראות את מכבי וז'לגריש מודחות במאזן הזה ולכן אהמר על חימקי. אגב האופוריה של כל אוהדי מכבי, אם הייתם מקבלים את בית המוות בית ד' אני לא חושב שהייתם באותו מצב. את סיכומי העונה מביאים במרץ אפריל, לא נובמבר.
מכבי הגיעה מוקדם מדי לשיא שלה? מכבי פשוט עושה מה שקבוצה מהדרג שלה צריכה לעשות. היא כבר הפסידה משחק ואם היינו מדברים באותה הצורה על קבוצה כמו פאו הייתם גם אומרים שהגיעה מוקדם מדי לשיא שלה? כמו מכבי היא עם מאזן 4-1... לדעתי יש עוד מספר לקויים בקבוצה שצריכים להשתפר. אני עדיין מקווה שבהמשך התחרות נראה סנטר שיעזור לסופו. הרכזים עדיין צריכים להשתפר בריכוז התקפה במשחק עומד. אלו שתי נקודות שעדיין מדאיגים אותי. בשבוע הבא נראה אם מכבי ממשיכה להשתפר ולגמור אולי את השאיפות של המקום הראשון לקאחה לבוראל. לי יש עדיין חשק לנקום בקבוצה הזאת, בעיקר בגלל האוהדים שלה והפגנות האנטי ישראליות המגעילות שלהם. מכבי צריכה להתרכז בעצמה ולא להסתכל לקבוצות אחרות. אם נקבל את צסק"א בסיבוב הבא אז נקבל אותה בברכה. אם ברצונינו להעפיל לפיינל פור נצטרך לנצח את הקבוצות הטוביות ביותר, נכון? אז יאללה בוא נתמקד בקבוצה שלנו.
ברור שצריך להסתכל על עצמנו, וכמובן שבשביל לקחת גביע צריך לנצח את הטובות ביותר. המטרה היא שזה יקרה בפיינל פור משחק חצי ומשחק גמר בהם הכל יכול לקרות. אבל בשלב הטופ 16 כסיימת במקום הראשון אתה רוצה בית שיהיה תחרותי אבל עדיין תרצה קבוצות פחות טובות. אם תקבל את ברצלונה וצסקא אנחנו בבעיה גדולה מאוד. צסקא אם יגיעו לטופ 16 כנראה שיעשו מהפך וישחקו טוב, ברצלונה טובה בהרבה ממכבי. במידה וזה יקרה אנחנו בכלל לא פייבוריטים לעלות להצלבה. אין מה לעשות, צריך דרך קלה לפיינל פור, גם בשנים הקודמות כשלקחנו את 2 הגביעים היו לנו בתים יחסית קלים ואת פאו וצסקא פגשנו רק בפיינל פור. ואת הגמר במוסקווה כנראה שהיינו מפסידים אם צסקא שהייתה מפלצתית לא הייתה מפסידה לויטוריה. צריך לחפש את הדרך הקלה ביותר כדי לקחת גביע, במיוחד שאנחנו קבוצה שמוציאה 200 אחוז מהפוטנציאל הקיים, שברור שלא יספיק נגד הגדולות ביותר.
לא חושב שהגענו לשיא מוקדם מדי. מכבי עשתה את המוטל עליה ואם חשבתי שנהיה במאזן 2-3 בסיבוב הראשון, הופתעתי ואנחנו ב-1-4 שלמזלה של לאבורל היא אירחה אותנו כבר במפגש הראשון. לא רואה סרט שמכבי לא עולה מהמקום הראשון, יש לנו 3 משחקי בית בסיבוב הבא (לטעמי אנחנו נשמור על הבית) + 2 משחקי חוץ שאחד מהם בפולין מול הבדיחה שראינו שלשום. בהנחה וקובנה זה מקום מועד לפורענות, לטעמי אנחנו צריכים לסיים לכל הפחות עם 2-8. אני מאמין שגם בביתם האחרים המצב יתחיל לחזור לקדמותו אצל הגדולות, אם כי צסק"א באמת במצב קריטי. מחזק את דבריו של מאור, היה מאוד כיף לראות את ההגנה של מכבי עובדת ויותר מכך, אני תמיד אוהב לראות פעולות הגנתיות של "סופו", הבחור עושה צעדי ענק לקראת אחד מהזרים האהובים שנחתו כאן.
אם צסק"א מפסידה בשבוע הבא במילאנו היא מסיימת את דרכה ביורוליג אלא אם יקרה סנסציה בלתי צפויה, כי היא תרד ל-5-1 ומילאנו תהיה ב-3-3, משמע עם 2 נצחונות יותר וגם 2 נצחונות כפולים על צסק"א מה שיצריך את צסק"א לנצח 3 משחקים מתוך ה-4 שישארו לה (אפס פילזן, ולנסיה, פאנאתנייקוס, לובליאנה) ושמילאנו לא תנצח אפילו אחד, כך שבשבוע הבא, מילאנו צריכה לנצח בנקודה, וזהו.
מכבי ת"א נמצאת במצב מאוד פגיע עם פתיחת הסיבוב השני של של משחקי היורוליג. עם רצף הנצחונות המרשים ביותר באירופה כרגע, במכבי מנסים לשמור על הצניעות שהביאה אותם עד הלום, ולא להיקלע לשאננות מוקדמת מדי. הדעה במלואה- http://www.mysay.co.il/articles/ShowArticl...rticlePI=aaaitr
http://img195.imageshack.us/img195/3461/euroleaguelogoo.Xxx http://img269.imageshack.us/img269/6453/68988769.Xxx משחקי המחזור השישי עוד השפלה לצסק"א ? - סיקור משחקי יום רביעי (מתוך וואלה). * המשחק בין פנאתינייקוס לולנסיה יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5+ LIVE.
תוצאה קצת מפתיעה מפולין שם השיגה פרוקום ניצחון ראשון. היא ניצחה לפנות ערב 71-67 את חימקי שעם שלל כוכביה נמצאת עכשיו בבעיה.
חימקי מאכזבת מאוד עד עכשיו, ואני מקווה שההפסד שלהם יוריד קצת מהלחץ של ויטוריה מחר, שגם הפסד ישאיר אותם מעל חימקי. צסקא בפיגור במחצית ונראית כרגיל על הפנים, לא יודע למה אני מרגיש כל מחזור שהנה עוד שניה הם מתעוררים וחוזרים להיות הקבוצה הגדולה, הפסד היום והסיפור שלהם נגמר.
צסק"א הפסידה...ראיתי 3 רבעים מהמשחק והשיא השלילי בשביל הרוסים הגיע על סף ההפסקה. התקפה מתפרצת 3 רוסים על איטלקי אחד שנגמר בהחטאה שלומיאלית עם דאנק רוסי שעף החוצה. אחרי הרגע הזה אולי כבר היה ברור שהעונה לא נראה את צסק"א בפיינל פור.
סופית, חתום ורשמי, צסק"א מוסקבה הודחה מהיורוליג 2010/11!!!!!!! מאחר והיא צריכה לנצח את כל 4 המשחקים שנותרו לה ושמילאנו תפסיד את כל ה-4 וזה לא יקרה, בטח קחו בחשבון שגם ולנסיה מקדימה את צסק"א לפחות בניצחון אחד כרגע.
אין ספק שזאת הסנסציה של השנה. אנחנו עוד בנובמבר, החודש הראשון של העונה, פשוט בלתי נתפס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx