עם הכושר שלו,זה עדיף לו ולאינטר. קמביאסו,סטנקוביץ' וסזאר כנראה יחזרו לדרבי שסטנקוביץ' כבר היום בסגל ללצ'ה.
אני לא יודע אם המשחק החלש אתמול בדרבי מצביע על סיום השושלת של אינטר, אבל מה שבטוח זה שהקבוצה לא מתפקדת ולא שיחקה כל-כך רע מאז תחילת עידן רוברטו מנצ'יני. כל מאמן היה מתקשה לשמור על רעב מצד השחקנים אחרי שהגיעו לשיא, אבל אצל בניטס הירידה תלולה מידי. מאייקון שבע, מיליטו בקושי הבקיע העונה וסניידר גרוע. זה היה קצת תמים מצידה של אינטר לחשוב שאותו סגל ימשיך מהיכן שעצר. אינטר לא הייתה זקוקה לרכש מאסיבי אבל כן לריענון בסגל. בניטס לפתע החליט לשלב צעירים בניגוד גמור למדיניות שלו בליברפול, אבל אסור לזרוק אותם סתם כך למים העמוקים. אוזיל, ואן דר-וארט ושחקנים מהסוג הזה היו צריכים להגיע כדי להפחית עומס מסניידר. הסגל של אינטר כלל לא צעיר ואני מדבר בעיקר על השחקנים המובילים. מאייקון בן 29 והוא הכי צעיר מבין שחקני ההגנה. נעזוב בצד את זאנטי המצויין ואת מטראצי, סמואל, לוסיו וקיבו עברו את גיל 30. כנ"ל סטאנקוביץ, קמביאסו ודייגו מיליטו
מה הקשר לגיל? חאבייר זאנטי נתן את עונת השיא שלו בקריירה בגיל 36, וכנ"ל כל אלה שאמרת...אין פה קשר לגיל. מה שכן אתה צודק בעניין שהיה צריך להביא שחקנים ועם כל הכבוד לביאביאני וקוטיניו, הם ילדים, ואי אפשר לזרוק עליהם את כל מה שקורה באינטר וזה למעשה מה שבניטז עושה. הוא האשם היחידי במצב של הקבוצה, לא אף אחד אחר. מה שכן, אין לי ספק בדבר אחד: אובדן אליפות = בניטז הביתה. וזה אני מוכן שיקרה כי כל מאמן שיגיע אחריו לא יהיה פאתטי ועלוב כמוהו, ואינטר תחזור להיות למעלה עם שחקנים חדשים ועם מה שקיים!
בניטס הוא האשם היחידי? הוא גם עשה את הפנדל על זלאטן? הוא גם מניע את הכדור בחצי של היריבה? אשם, זה נכון, אבל זה לא פשוט בכלל לאמן קבוצה שבעה שזכתה בכל התארים האפשריים, קבוצה ששחקניה לא נראים חדים, שחקניה שנראים עייפים אחרי המונדיאל. זה מפתיע אותך שסניידר אנמי? זה מפתיע אותך שחצי סגל פצוע? עוד חודש וחצי מוראטי יוציא את ההמחאות שלו ויביא כמה שחקנים רעננים. אז נראה אם באמת בניטס הוא האשם היחידי בשיטה המשחק שהביא.
הוא לא אשם בפתיחה החלשה של סניידר (למרות שלפי דעתי הדרבי שלו היה לא רע) והוא לא אשם בפציעות, אבל בשיטת המשחק שכוללת הנעת כדור סתמית, הוא אשם. תראה איך אינטר חוטפת כדור ומתחילה להניע כדור לרוחב המגרש במקום לצאת מהר קדימה. זה השיטה שלו והיא מתגלה כחלשה בליגה האיטלקית.
אני עם יואב. עם כמה שאני מתעב את בניטז ומוריד מערכו כמאמן, הוא לא האשם היחיד והעיקרי במצבה של אינטר. מה שאינטר עוברת מזכיר לי מאוד את תחילת עונת 07/08 (הכי טוב אם גם תסיים ככה) של מילאן - קבוצה מבוגרת שהגיעה לשיאה קודם לכן, סגרה תקופה ארוכה של של הצלחות באיטליה/אירופה, ולא ביצעה את השינויים הנדרשים בסגל בזמן. גם אנחנו חשבנו שאפשר יהיה לבנות על רכש מצומצם של צעירים כמו פאטו וגורקוף ולקדם את פאלוסקי וכך להשלים סגל מנצח.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=31921 דיווחים שהמועדון יצר קשר עם אנדרה וילאס בואס המאמן הצעיר והעולה של פורטו, בנוגע לאפשרות שהוא יאמן את אינטר בעתיד הרחוק או אולי אפילו הקרוב. בנוגע לחוזה יהיה קשה להוציא אותו משם עם הבעלים הכל יכול של פורטו פינטו דה קוסטה, ואם זה יתאפשר זה יהיה יקר מאוד, ככה שאני לא מאמין שהוא יגיע אפילו שנה הבאה. אבל זה נהדר לראות על הכיוון שאינטר חושבים, הבעתי את הדעה שלי עליו כמה פעמים השנה וראיתי המון משחקים של פורטו שלו, הבנאדם פשוט גאון כדורגל, ועוד פעם אומר שהוא הולך להיות אחד הגדולים בעולם.. אם יש מחליף לז'וזה מוריניו זה הוא. קצת רקע עליו, הוא רק בן 33, והיה חלק מצוות המאמנים של מוריניו בתקופה שלו ואינטר וגם לפני בצ'לסי ופורטו(מבערך גיל 25).. הוא היה אנאליסט, וראש מערך הסקאוטינג הטקטי שלו. באינטר הוא היה רק בשנה הראשונה של מוריניו, כי אח"כ הוא התפנה לקדם את קריירת האימון שלו, והוביל בעונה הראשונה שלו כמאמן את אקדמיקה שהייתה הקבוצה הצעירה בליגה שנה שעברה כמדומני, למקום ה-7 שהוא המקום הגבוה ביותר שהם הגיעו אליו ב-10 השנים האחרונות. אחרי העונה הזו, הוא הגיע לפורטו - שעברה את אחת העונות הגרועות ביותר שלהם בשנים האחרונות, עם אי הגעה לליגת האלופות. ועם אחת הקבוצות הצעירות באירופה הוא בנתיים בלתי מנוצח, עם מאזן של 15 ניצחונות ו-2 תוצאות תיקו, כולל ניצחון 5-0 ענק לאחרונה על בנפיקה בבית במסגרת הליגה. הוא מאמן שמבין וחי את המשחק אם זה עם חילופים, שינויים טקטיים על המגרש במהלך המשחק וכו', הקבוצה שלו עומדת נכון ומאורגן מאוד על המגרש, יציבה בהגנה ובקישור, יודעת להחזיק כדור אבל מאוד מסוכנת בהתקפות מתפרצות, ופשוט רואים את טביעת האמצע שלו על המשחק.. בקיצור מוריניו 2.0. אני מאוד מקווה שזה יתאפשר מתישהו בעתיד, כי אנחנו רק נרוויח מאמן ענק.
עוד מוקדם לדבר על זה...קודם שיסגור עונה בפורטו, עם כל הכבוד...שיתנסה בליגת האלופות, לא צריך למהר...אבל מה שכן מרפא בניטז צריך להיפטר
קוטיניו נפצע (מתח שריר) באימון אתמול וצפוי לחזור רק בתחילת 2011. קוטיניו יצטרף בחדר הטיפולים ל: מאיקון, מאריגה, מיליטו, מוטה, מונטארי, אובי, סמואל וז'וליו סזאר (בספק למשחק מחר). לעומתם, קמביאסו כשיר וצפוי לפתוח נגד קייבו. יובנטוס מצאה לה יריבה הולמת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.
http://www.hotinfo.co.il/wp-content/uploads/2010/03/08_%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%94-%D7%95%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%9F-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%A4%D7%94-292-x-368.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
האמת אני חשבתי יותר בכיוון של ההוא שפריס הילטון שכרה לפצוע את רונאלדו, אבל סימה זה גם כיוון הגיוני במצב של היום... גם יש לה פרצוף של אוהדת מילאןhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx כשהמחליפים של המחליפים שלנו נפצעים אתה יודע שמשהו רקוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx