מה הבעיה של הנס עם ספסול דמיקליס וטימושצ'וק? שני שחקנים בינוניים בסה"כ כאשר סוף סוף בא מאמן ושם את דמיקולו במקום שלו. עכשיו ברור שהנס אחראי להישארות של הפלופ הזה כל השנים. נכון שואן חאל נחשב לאדם לא קל אבל יש לו נסיון באימון. כל העניין לא ברור כי רק עכשיו האריכו להולנדי את החוזה בעוד שנה. דמיקליס חד וחלק נשאר בקבוצה בגלל הנהלה עיוורת וכנראה שהנס לא נותן לעובדות לבלבל אותו: הארגנטינאי נראה כמו כלום כבר שנתיים אם לא יותר והוא מבלבל במוח על הנסיון שלו-כנראה שלדמיקליס יש כח בחדר ההלבשה והוא ידע להתחנף בהנהלה למי שצריך.
אהלן כפירוש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx איפה קראת שהונס דיבר על סיפסול? הונס דיבר על החשיבות של החזקה שלהם בסגל. כיום, כאשר יש לך כל כך הרבה פצועים, אז בעיקר גומז וטימושצ'וק נכנסו למלא חורים חשובים ומחזיקים אותנו עוד איכשהו בחיים. אם ואן חאל היה משחרר אותם כמו שרצה? היינו נשארים עם הזין ביד. לגבי דמיכאליס, אז הוא בדרך החוצה. זה שהוא שיחק ביום שישי היה רק בגלל שיש שחקנים בסגל שצריכים מנוחה. אני מניח ומקווה שיגיע בלם אחר לסגל כאשר יעזוב.
וזה מה שמפחיד אותי,שנחכה לקיץ ונוציא שוב פעם 70 מיליון יורו ללא מחשבה ועם הרבה לחץ,כמו שקורה בכל עונת כשלון(אם כך תיגמר) ואז תהייה עונה שנצליח ושוב לא נביא אף אחד מה שגורם לעונה כן ועונה לא מבחינת הצלחה של באיירן בשנים האחרונות.. ושוב פעם היינו צריכים קצת שינוי בסגל גם לאחר הצלחה!!!
למה באותה עונה שהבאנו את טוני ריבירי וקלוסה? חזקנו את הסגל בצורה הכי טובה שרק אפשר... הבאנו חלוץ שכבש איזה 50 גולים.. וחלוץ אחר שבישל 15... ושחקן אחד קטן שהפך לשם גדול אצלנו שחצי עולם רדף אחריו והוא עדיין אצלנו. באותה עונה גם אלטינטוף היה טוב ... אז ראינו מה היה חסר לנו וככה עשינו רכש. מה אתה חושב שעוד עונה באיירן לא תביא אפילו שחקן חיזוק להגנה? היית מת! לא רק זה הם יביאו בלם כי לא יסמכו יותר על ואן בוייטן ובאדשטובר בלבד, גם יביאו שוער. חוץ מזה אני ממש לא רואה את שאלקה נכנסת לטופ 5 של הליגה בסוף ככה שנוייר אם הוא רוצה לראות ליגת האלופות ולא מהבית הוא צריך לבוא אליינו. חוץ מזה יש לנו מלא מלא כסף עוד מעונה שעברה בנוסף שלא בזבזנו אפילו אפילו יורו אחד ואני לא רואה אותנו מבזבזים אפילו בינואר.. מה שמשאיר את כל הכסף לואן חאל לקיץ ששם "נבזבז" (אולי זה לא יהיה כל כך ביזבוז) סביבות ה70-90 מיליון יורו, חוץ מזה מה שגם לא רואה יותר מידי שחקנים עוזבים את הקבוצה.. לא קלוסה ולא גומז... ולא דמיקליס.. כמה שמדברים על זה... בלם ספסל הוא טוב ובטח שיש לנו על הספסל את הליצן בדמותו של בארפייד ואת הכלומניק ברנו. העניין הוא שצריך להפסיד עם הבינוניות ולשלוח את כל הפרייניץ והאלטינטופים בקבוצה לקבוצות אמצבע טבלה בליגה שלנו או ההולנדית או האנגלית.. לא שווים יותר מזה וזה מבזה ששחקנים כאלו משחקים בגמר ליגת האלופות.
התכוונתי שבאיירן בשנים האחרונות מתנהלת כך: שנת הצלחה-שמירה על הסגל ולהיות באופוריה כאילו אנחנו הכי טובים בעולם ואין לנו איפה להתחזק. שנת כשלון-פיטורי מאמנים והבאת מאמן חדש,חיזוק הסגל עם המון לחץ לשחקנים הראשונים שפנויים. לאחר מכן כנראה תגיע עוד שנת הצלחה כי התחזקנו איפה שצריך,ולאחר מכן כשלון אחרי שלא חיזקנו את הסגל. אני יודע שלא ניתן לזכות בתארים כל שנה וזה גם לא הציפיות שלי,ולא נשכח את מכת הפציעות שהורגת אותנו העונה. יש לנו כמה שחקנים שבאמת לא יכולים להחזיק את הקבוצה כשחקני הרכב במשך כמה חודשים(כמחליפים כן) עוד משהו שמפריע לי השנה זה שבאיירן לא משחקת כדורגל השנה ואפילו די משעממת,המערך לא עובד ותקוע,הנעת כדור ללא תכלית בין הבלמים,הגעה למעט מדי מצבי הבקעה. עם ההרכב שיש ניתן לעשות יותר ולקחת קצת יותר יוזמה במשחק כי וואלה זאת באיירן ולא סתם קבוצה...
השינה שלי לא נובעת מהספאם הנוראי שהיה כאן וההתדרדרות ברמה. יש לי כאן דובר שיודע את דעותיי ומה אני חושב והוא כותב את זה בשמי. אז למה לי לטרוח? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
באדשטובר יחמיץ את קלוז' מחרhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx המכה הזאת פשוט לא רוצה להיגמר....
לחשוב שבעונה שעברה בשלב הזה הייתם בסכנת הדחה ורק לאחר מכן התחלתם להכנס לקצב. אולי לא הכל רע אצלכם כמו שחושבים ואולי גם העונה זה השלב שבאיירן תתחבר ותכנס לקצב.
באמת כל הכבוד לקבוצה על הקמפיין הארופי עד כה: עם הרכבי טלאים 4 נצחונות מ-4 משחקים ושקט מוחלט בגזרה הזו. כהרגלי אני אוהב להחמיא לבוט: משחק טוב מאוד שלו עם 2-3 הצלות מצוינות (הטובות ביותר היו בדקה ה-20 עם הרגל ובדקה ה-50 לבעיטת יעף בקצות האצבעות). יאללה בשבת לנצח את גלאדבך ולהמשיך המומנטום!
אולי הגיע הזמן גם לפרגן לגומז שנמצא בתקופה טובה ומחזיק אותנו ביחד עם שוויני באירופה ובליגה. כמה שזה מוזר הרעב של גומז מגיע רק אחרי שהוא כובש שער,כאילו רק לאחר שהוא כובש הוא מתחיל לשחק כדורגל,אולי זה עניין של בטחון שמגיע ככל שמתקדם המשחק..
המועדון החובבני שלנו ממשיך לעשות שטויות וממהר לסכם עם לאם על חוזה עד 2016. החתימה בקרוב. http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/fc...ert-990557.html
למה שטויות ? להאם הוא מנהיג, וחסרונות בקושי יש בו. אולי משך החוזה מעצבן וגם זה שבאיירן ממהרת להחתימו זה גם מהלך פזיז, אבל להשאיר אותו נאמן לקבוצה עם שכר קבוע זה גם מהלך טוב, עדיף לחשוב על זה החל מינואר, לא עכשיו. אם להאם יחתום הוא ישחק אצל באיירן עד גיל 33 ואולי יותר, להאם שחקן נאמן ותאמין לי שהוא יחתום !