הפועל באר שבע 10/11- שוב מסיימים במקום התשיעי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏9/7/10.

  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    זה בסדר, אמרו את זה גם עלייכם וראינו מה קרה. מילא היינו משחקים טוב, שוטף (קריית שמונה סטייל) אז הייתי מקבל את מה שאתה אומר, שזאת בושה. שלא תבין לא נכון - אם בתחילת העונה רשמתי מיד על המשחק הזה הפסד, עכשיו אני באמת מאמין שאפשר להוציא משהו, אבל להיות חמדניים ולהגיד "בושה אם נפסיד" זה מאוד מוגזם.

    הפועל תל אביב זו הפועל תל אביב, הפועל באר שבע זו הפועל באר שבע והסטטיסטיקה (3 ניצחונות ב21 מפגשים אחרונים) לא משקרת.
     
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,110
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    אם נוציא תיקו מול הפועל ת"א זה יהיה הישג גדול. אנחנו קבוצה אפורה, אני מאמין שבהגנה יש לנו את הכלים להתמודד עם ההתקפה האיכותית של הפועל ת"א, שעדיין בכל יום נתון, גם ללא שכטר, יכולה לפרק אותנו. מצד שני הבעיה היא בהתקפה, אין לנו כזאת, אני לא רואה מאיפה באים הגולים, רק ממצבים נייחים. יש לנו קבוצה אפורה, קבוצה שצריכה לסיים איפשהו באמצע, קבוצה כמונו הפועל ת"א צריכה לנצח בכל יום נתון, גם ללא שכטר, יש להם יותר מזה, בטח ברמה של הליגה.
     
  3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    מה אמרו גם עלינו? שאנחנו מקבלים את הפועל בתקופה הכי טובה? לא אמרו את זה עלינו ואני לא יודע למה ניסו לצייר את זה ככה, אבל שום אוהד מכבי אמיתי לא חשב שאנחנו פייבוריטים בדרבי הזה. היינו יותר פייבוריטים בדרבי טוטו ובו גם הפסדנו.

    הגזמתי עם הקטע של הבושה והחרפה הרי ברור שהפועל לא תעלה על הנוער, אבל בוא נגיד את זה ככה, זה יהיה מאוד מאכזב אם תפסידו, למרות שההתקפה שלכם לא שוס, ההגנה יחסית בסדר, 7 שערי חובה, או 10 כולל המשחק ההוא נגד אשדוד...בדיוק כמו הפועל, שמתוך זה 5 שערים זה במשחק אחד...כך שספגתם רק 2 בשאר המשחקים!

    בשביל שתוציאו משהו מהמשחק הזה לדעתי המשחק שלכם תלוי ב-2: מאור מליקסון ופרננדש...אם הם יהיו טובים, אני מאמין שב"ש תכבוש. אם תוציא תיקו מבחינתכם כמובן זה יהיה הישג אבל בואו נזכור שהמשחק לא בבלומפילד, בלי שכטר, כך שזה מעלה את הסיכויים שלכם לדעתי...אם במצב רגיל הסיכויים הם 10-90 אז עכשיו הסיכויים הם 35-65 וזה גם משהו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/10/10
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,110
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    הבעיה היא שמליקסון מתחילת העונה ישן בעמידה, לא עושה שום דבר. פרננדש שחקן טוב, רואים את זה עליו, אבל רוב הפעולות שלו הן פעולות של מסירות לרוחב, הוא ממעט לתת כדורי ארוך חכמים וחבל, כי יש לו את זה, הוא לא טועה, אבל הוא לא נותן אימפקט קטלני כמו שהוא יכול לתת.
    זה נכון שהכל תלוי במליקסון, ופה הבעיה שלנו.
     
  5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    אבל גם שחקן מוכח כמו פרננדש שהצליח מאוד בקפריסין נמצא בעמידה מתחילת העונה...אולי הגיל 35 עושה את שלו?
     
  6. שלו Guest

    פרננדש בן 32.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/10/10
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,110
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    על הגיל תיקנו אותך. אבל כן, זה מה שאני אומר, אלו השחקנים שאנחנו בנויים עליהם, ואלו שחקנים שלא לוקחים את ההתקפות למקומות שיניבו לנו שערים, וזאת הבעיה שלנו.
     
  8. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,406
    לייקים שהתקבלו:
    1,353
    מה גם שהניגרי אוהב לכבוש נגד ב"ש.
     
  9. אורי אדום בנשמה Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/08
    הודעות:
    355
    לייקים שהתקבלו:
    1

    במהות, כמעט כולם אנשים טובים. כאלו שביומיום מדברים בנימוס, יפתחו את הארנק שידפקו מתרימים בדלת ויעזרו לזקנה לחצות כביש.

    מבלי לאלאות אותך יותר מדי - תקצר היריעה מלהכיל מעלליו בגינם כ"כ הרבה אנשים עם דעה מגובשת לגביו - כדאי שתבדוק בקרב לא מעט קולגות אחרים מה בדיוק הם חושבים עליו. בינתיים, קח טעימה - http://crazyred.co.il/forum/viewtopic.php?...%A8%D7%A9%D7%AA


    תאמינו לי, לא יודע אם לצחוק או לבכות..
    רואה כל פעם מחדש איך חיים בסרט לגבי הקהל שלנו, אלק הגרסה הדרומית לקהל הבית"רי. מינימום. שיסבירו להם בבקשה שהתקופה הזו חלפה כבר מזה עשור, והיום 99% מהקהל שלנו אלמושים שאלופים מקסימום בלצעוק מאחורי גדרות "אין יציאה". אם כנופיית לה-פמיליה תחליט לקחת אותנו פרוייקט, גם אצלנו בוסרמיל יתנו לנו מכות..
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/10/10
  10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    עדיין יש בתוך הקהל שלנו לא מעט אנשים בעלי כוח וחמומי מוח, שלא יוותרו לאף קהל. לרוב הם לא אלה שמתחילים, אבל אם מתחילים איתם, הם לא יהססו.

    99% אלמושים? "טיפה" הגזמת.

    ובנושא אחר - על פי הדיווחים, קלינגר צפוי לעלות שוב ב4-4-2 עם שינויים קלים בהרכב:
    ההגנה תחזור למתכונת של גביש, כלומר גביש&סוארז בלמים, יחיאל מגן ימני ואופיר מגן שמאלי.
    אדלי יתפוס את מקומו של פרננדש (הפצוע, בספק לת"א) בקישור האחורי. בנוגע לרביבו ומליקסון, כנראה שהם יקבלו מנוחה ובמקומם יעלו מחלוף ונאסר.

    בית"ר אמורה לעלות בהרכב שני נטו ורוב השחקנים ששיחקו 90 דקות נגד סכנין (בקושי עברו יומיים) יקבלו מנוחה. בקיצור, צריך לנצח וכך גם נשפר את סיכויינו להמשיך במפעל.
     
  11. Carlo Zampa Member

    הצטרף ב:
    ‏23/7/10
    הודעות:
    630
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יש לי מנוי לשער 6, פותחים היום את שער 6 להפועל באר שבע?
    ואם לא אפשר להיכנס עם זה לשער אחר?
     
  12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    שער 6 יפתח היום. במידה והוא לא נפתח (כמו במשחק הליגה נגד סכנין), היושבים בו עוברים לשער 5 או 2, אבל זה לא רלוונטי להיום ונקווה שלא יהיה רלוונטי בכלל העונה.
     
  13. אורי אדום בנשמה Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/08
    הודעות:
    355
    לייקים שהתקבלו:
    1
    ספונסר חדש למועדון!
    מועדון הפועל "קריסטל" באר-שבע גאה להציג שותף חדש לדרך: "מרחבים סוכנות לביטוח" חתמה על הסכם אימוץ לשנה אחת עם אופציה לשנה נוספת. ההסכם כולל פרסום של הסוכנות על מדי הקבוצה הרשמיים, שילוט מרכזי באצטדיון ובאפיקי פרסום נוספים של המועדון, וכן שיתוף פעולה עם מאגר הלקוחות שהמועדון בונה בימים אלה.

    משרדי סוכנות הביטוח "מרחבים" נמצאים ברחוב סמילנסקי בבאר-שבע. הסוכנות מתמחה במגוון שירותים, ביניהם: ביטוחי בריאות, רכב, חיים, דירות, סיעוד ועוד.

    המועדון מברך את "מרחבים סוכנות לביטוח" על הצטרפותה לקבוצת השותפים של המועדון בשנת ה-60 והפיכתה למבטח הרשמי של המועדון ומייחל לשיתוף פעולה פורה ולהצלחות רבות.

    בתמונה: מימין: מנהלת שיווק "מרחבים סוכנות לביטוח", מירי קוסטר, בעלים הפועל "קריסטל" באר-שבע, אלונה ברקת, ומנכ"ל המועדון, ארז בדש.



    *קרדיט לאביאל מהקרייזי רד.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/10/10
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,110
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    זיו אברג'יל פגע בול.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

    כרגיל, שקט מאוד, גם ככה ה- 100 אוהדים שהיו לבית"ר כצפוי רובם בטח מבאר שבע והסביבה, על מה ולמה מלחמה עם שכנים שלנו ביום יום...
    ליצן מי שחשב שבמשחק כזה יהיה בלאגן, אווירה נינוחה כזו לא הייתה הרבה זמן בווסרמיל.
     
  15. Carlo Zampa Member

    הצטרף ב:
    ‏23/7/10
    הודעות:
    630
    לייקים שהתקבלו:
    0
    סתם שטויות, לא מבין איך אפשר לקחת את זה ברצינות. רק נומה הגיע מירושלים.