? בשביל האוהדים של אשדוד כבר לא מעט זמ שזה המשחק הכי "חם" שיכול להיות; דרבי הדרום. למרות שבין כל קבוצה לקבוצה יש יריבות. אבל מיריבות לדברים כאלה... לא ציפית שיזרקו לו משהו לרגל והוא ישאר עומד, נכון? תראה שהוא תופס את הרגל: http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/2/Black354X281/191342.Xxx
כשחושבים על זה, אני מאוד מסכים איתך. זה עדיף על 3 אנשים ביציע. ואם כבר "יציע", האצטדיונים בארץ מחפירים. זה קרוונים שם, החדרי הלבשה? איי לוזון, רק בריאות.
עונש ראוי לאשדוד על זה הוא 2 הפסדים טכניים לא 1, וזה עדיין לא סותר את העובדה שהקוון קצת הרבה עשה עוול לעצמו ולכל המין הגברי...
עוד הרבה לפני שהקוון נפגע ראו בבירור בטלויזיה שנזרקים עליו ארטיקים,כוסות קולה,תפוח ועוד ועוד לפני גם נזרק בצורה מגעילה כדור על אבי יחיאל. וזה לא הסוף.. שפתחו את הקופות מאוחר והיה לחץ ולאוהד שלנו נשבר שיניים ויותר גרוע מזה שבכאילו נגמרו כרטיסי נוער גם נמכרו כרטיסים במחיר של 100 שקל !!!!! ובסוף המשחק בכלל היה ביזיון שאוהדים אשדוד רגמו את האוהדים שלנו באבנים,סלעים,מקלות וכל מה שהיה ברחובות הי"א שהיה אפשר לזרוק
הערה מצויינת. בכל מקרה אני בעד שהחל מהמחזור הקרוב השוטרים יחזרו למגרשים כי באיצטדיונים הגרועים בארץ אין תנאים. אי אפשר לצפות שרק סדרנים עושים את העבודה. אני רואה מדי שבוע את המצב בבלומפילד ושם לדעתי גם נגיע למצב דומה. לבעוט שם קרן זה לספוג קללות, יריקות ובמקרה הגוע גם חפצים. המצב הזה בלתי נסבל! לדעתי אשדוד יכולה לקבל סדרה נחמדה של משחקים ללא קהל. ברגע שקוון נפגע מחפץ אין ערך לספורטיביות. ג'קי בן דוד צריך לקחת אחריות ולא להגן על אלה שמקומם מחוץ למגרש. בכלל, מהתמונות המעטות שראיתי אני בכלל לא מבין מה הקוון עשה כדי שיזרקו עליו משהו? לפי התמונות רואים רק את קלינגר מתלהם כך שיש סיכוי שהזורק בכלל אוהד באר שבע? אני מקווה שנראה חקירה טובה שבסיומה יתחילו למגר את האלימות במגרשים. מילה אחרונה גם על שחקני באר שבע. ממש גברים לרוץ כמו ילדות לקרוואנים/חדרי הלבשה. לא נשקפה שום סכנה לחייהם והדבר בהחלט מראה על חוסר ספורטיביות רצינית. האסולין הזה נרקאה מאד מאד מבסוט מהארוע. גועל נפש.
לא פעם ראשונה שהאוהדים שלהם מבצעים פעולות חוליגניות .. במשחק חוץ של נתניה נגד אשדוד הם זרקו אבנים על אוטובוס האוהדים של הקבוצה והצלם נפגע מאבן(לפני3-4 שנים בערך) .
הרבה זמן לא אמרתי את זה אבל ההודעה שלך היא בושה ואתה לא ראוי לתגובה. איך המנהלים לא פועלים נגד אנשים כמוך שמכפישים את הפורום ומורידים את הרמה אני לא יודע אבל הרבה זמן לא ראיתי הודעה כל כך מקוממת. "עכברושים" "מהמר" "טמבל" לתאר פגיעה של קוון ופיצוץ של משחק כדורגל כאירוע מצחיק, פשוט ביזיון שההודעה שלך עוד נשארת כאן.
אויש תנוח. את אותם הדברים שאני כתבתי כתבו כאן עוד משתמשים ואתה מוזמן לעבור ולבדוק ולהאשים גם אותם בהכפשת הפורום. השחקנים של ב"ש רצו לחדרי ההלבשה כי הרגישו מאוימים ולא כי רצו להשיג ניצחון טכני... ליאור אסולין לא מהמר... והשוער של הפועל ב"ש מוכשר... עכשיו יותר טוב?
חזרתי עכשיו מהמשחק כמה דברים: 1. אשדוד צריכים להתבייש בעצמם. לא היו היום כרטיסי נוער, פתחו מעט קופות מה שיצר לחץ מדהים, פתחו כניסה אחת בשער של אוהדי באר שבע מה שגרם ללחץ אדיר כשבנס לא נדרסו שם ילדים. בשלב מסוים פשוט עצרנו את הכניסה לשער ואמרנו למאבטחים שעד שלא פותחים כניסה נוספת בשער אף אחד לא נכנס. רק אז המאבטחים פתחו שער נוסף. 2. לאחר שהגענו למגרש, כשמאות אוהדים של באר שבע נכנסו רק בדקה ה15, הביזיון נמשך. בדקה ה35 התחילו אוהדי אשדוד לזרוק מכל הבא ליד ליציע של באר שבע ורק לאחר שחילי מג"ב נכנסו ליציע של אשדוד העניינים נרגעו. בדקה ה85 בערך התחילו אוהדי אשדוד לזרוק סלעים ואבנים מחוץ למגרש לעבר היציע של באר שבע מה שגרם לכל האוהדים שלנו לעבור מהיציע הצדדי לעבר היציע מאחורי השער. בדקה ה87 לערך אחרי שאביתר אילוז נפצע וירד מהדשא בזמן שהיה מחוץ לקווים ירדו אוהדי אשדוד מהיציע למגרש וניסו לפגוע בו פיזית. במזל המאבטחים הצליחו לעצור אותם בשנייה האחרונה. 3. הבלאגן המשיך בדקות הסיום כשאוהדי אשדוד רבים בעטו בשער שמפריד בין היציע שלנו ליציע שלהם וכמעט הפילו אותו. ג'קי בן זקן רץ לאורך כל המגרש, קפץ ליציע של אשדוד ואף הרביץ למספר אוהדי אשדוד כדי למנוע מהם להפיל את השער ולהיכנס לעימות עם האוהדים של באר שבע. לאחר הגול של אשדוד כמובן הגיע האירוע המכוער כשבעקבות ההרחקה של מקרייב (עשה לעבר הקהל שלנו תנועה מגונה) אוהדי אשדוד תקפו את הקוון ופצעו אותו. 4. הביזיון שהיה באשדוד היה גדול. האירוע היה גדול על המאבטחים שעמדו חסרי אונים. הקהל של אשדוד התנהג בצורה לא ראויה ובזיונית. אני שנים מבגרשי הכדורגל ומעולם לא הייתי עד לאלימות כזאת. בסיום המשחק קיבלתי דיווחים שאוהדי אשדוד תקפו אוהדי באר שבע רבים ואף שמעתי שאחד מאוהדי באר שבע יצא מהמשחק עם שברים בפה בעקבות התקיפה הקשה אין לי כוח או חשק לדבר על הנושא המקצועי היום (דוידי או דוידי) אחרי הביזיון שהיה באשדוד. בימים כאלה הכל נדחק הצידה. המשחק הנפלא, הדרמה, השערים, שום דבר לא שווה התנהגות כזאת.
גם כשהייתה כמות כפולה של שוטרים ביציעים, היו נזרקים חפצים על שחקנים. סלים טועמה כבר רגיל לקבל בננות וקלמנטינות בכל פעם שהוא מרים קרן בפינות של שער 10-11. (ואני לא מדבר על מה קורה כשהפועל מגיעה לטדי, אם כבר הזכרת איצטדיונים גרועים, אז הנה, אתה מקבל דוגמה גם באיצטדיונים "טובים") מה שמראה שצריך להביא שוטרים מחו"ל. רק הם יודעים לעשות את העבודה.
בגדול מסכים עם התגובה. בקטן, העובדה שאלי חכמון הוא השופט הרביעי שם גורמת לי הלריץ כל מיני תסריטים בראשי.
אלי חכמון אשדודי. שער 7, אני לא זוכר שום מקרה מיוחד של זריקת חפצים במשחקים של הפועל ת"א בטדי בזמן קרנות, אל תחרטט סתם. מה שמוביל אותי לחשוב מה היה קורה אם המקרה הזה היה קורה בטדי, כל הארץ הייתה מתהפכת.
חבל מאוד על כל מה שקרה היום במגרש - אבל אני מקווה מאוד שג'קי יקבל הפסד טכני שהגיע לו עוד לפני המשחק על הביזיון בשערים. אסון ערד 2 לא היה רחוק.