קיבלתי את כל מה שאמרת נייג'ל, (חוץ מהקטע עם גילי מוסינזון כי "זוהי כבר עליית מדרגה בלי מעלית) אם יבואה לא יפגע אפשר גם להביא חלוץ באמצע העונה וזה לא שבביתר בונים באמת הרים וגבהות בכל מה שקשור לעונה הקרובה.
בידיעות אחרונות מפרסמים את תקציבי הקבוצות לעונה הנוכחית ע"פ הרשות לבקרה התקציבית, החמישיה הראשונה: מכבי ת"א - 118 מיליון ש"ח. הפועל ת"א - 66 מיליון ש"ח. מכבי חיפה - 50 מיליו ש"ח. בית"ר י-ם - 34 מיליון ש"ח. הפועל ב"ש - 26 מיליון ש"ח. כל שאר 11 הקבוצות ב'ליגת ווינר' לא עברו את רף 20 מיליון ש"ח ולא מעט נמצאות בתקציב מינימום של 12 מיליון ש"ח. אגב אם מחברים את התקציב של הפועל ת"א ומכבי חיפה מגיעים ל-116 מיליון ש"ח שזה פחות מהתקציב של מכבי ת"א, מעניין.
לאחר שחלון ההעברות נגמר וייפתח שוב רק בינואר(כל ההעברות מעודכנות ורשומות בדף הראשון), הדיון הנוכחי הופך לדיון החדשות של עונת 2010/2011. כל הודעה שלא קשורה ישירות לאחת הקבוצות ולא נרשמת בדיונים הקבוצתיים, כמו ההודעה האחרונה של אדם (Nigel de Jong) - תירשם כאן. אל תתביישו לפרסם כאן הודעות אבל גם תוך כדי אל תפגעו בדיונים הקבוצתיים. תודה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
איך הגיוני שתקציב מכבי חיפה הוא 50 מליון ש"ח אם יעקב שחר ואיתמר ציזיק טוענים בכל מסיבת עיתונאים שהוא באיזור ה35? ההסבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו או שההכנסות ממכירת השחקנים בקיץ התווספו לתקציב,האם כך הדבר?
טוענים זה טוב בדיוק כמו שמה שכתוב בעיתונים זה טוב, את ההאמת המדוייקת לא נדע אבל בטוח שהתקציב נע בין הסכומים הללו.
אתה צודק,אבל אם ככה איזה אינטרס יש להם לטעון שהתקציב נמוך ממה שהוא באמת? הרי אם הם היו טוענים שהתקציב נע בסכומים שכתוב הם היו יוצאים באור הרבה יותר חיובי,למרות שאם מסתכלים על הרכש והשכר התקציב הוא מאוד הגיוני. כמו שאמרתי,כנראה ש"נוסף" לתקציב ההכנסה מהמכירות הגדולות בקיץ.
הנמכת ציפיות של הקהל, הצדקת ההתקפות של שחר על אנשים כמו גולדהאר, ליעקב שחר יש הרבה סיבות להמעיט בתקציב שהוא נתן בדיוק כמו שלעיתונים יש סיבה להגדיל את הצקיב, לכן לדעתי התקציב הוא בערך 42-43 מיליון שקל.
יש לך כמה טעויות, בן-שושן עם 3 שערים(ולא 2) ועם 2 בישוליםץ גם ברוכיאן ואיילי בישלו שער במשחק נגד ב"ש, וטוטו השמן לא בישל את הגול השני של שכטר.
אני אישית מקווה שלא(רוצה מאוד ללכת למשחק אבל אני סוגר שבת...) אבל הבקשה שלהם נשמעת הגיונית... יש מספיק קבוצות בעולם שמשחקות ביום רביעי בצ'מפיונס ולכן הן משחקות בליגה ביום שבת., אבל הבעיה כאן היא שלא רק ההתאחדות בסיפור אלא גם ערוץ 11 וגם להם יש צד בעניין.
זה פשוט לא נכון. רוב הקבוצות שמשחקות ביום רביעי כן משחקות ביום ראשון. הפועל ת"א מחפשים את הלוקסוס הזה של לשחק ביום שבת, וזה בסדר גמור, אבל בואו לא נשנה את המציאות.
אתה טועה, יש מספיק קבוצות באירופה במשחקות ביום רביעי שבת בליגה וביום רביעי בצ'מפיונס, זה לא משהו חדש. בסופו של דבר הדרבי כן הוקדם ליום שבת ועכשיו אם הפועל תפסיד, לא תהיה לו סיבה לבכות. מצד שני, הוא תמיד יימצא תירוצים כך שזה לא יפתיע.
עקב הבעיות הכלכליות של הקבוצות בליגה הלאומית, הוצע להחזיר את הליגה הארצית. http://one.co.il/Article/167727.html