הפועל אשקלון 2010/2011: ממשיכים בהתרסקות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י איגור .פ., ‏9/7/10.

  1. איתי שכן-טוב Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/09
    הודעות:
    1,163
    לייקים שהתקבלו:
    37
    אני משאיר אותו אצלכם זה בסדר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    לפי מה שאני קורא בתקשורת, האוהדים פתחו במחאה נגד פרסופר אזגי על מחירי הכרטיסים. אתמול (לפי ידיעות) המחיר היה אחיד - 50 שקל. מה רע בזה?

    אם אפשר קצת פרטים מבפנים, כי כאוהד באר שבע אני יודע שבטוח יש פרטים מאחורי הדברים שלא מפורסמים בתקשורת. כבר חווינו את זה על בשרנו כמה וכמה פעמים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
     
  3. איתי שכן-טוב Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/09
    הודעות:
    1,163
    לייקים שהתקבלו:
    37
    אז ככה, האוהדים מתלוננים על מחירי הכרטיסים שהם 50 שקל לכל אדם, גם לילד בן 5. למבוגר זה סביר, אבל ילד קטן או חייל לא יכול לשלם 50 שקל לכל משחק.
    מנויים עולים 650 שקל. לקבוצה שרק עלתה לליגת העל זה יקר. אשדוד, למשל, קבוצה הרבה יותר טובה ואטרקטיבית מאיתנו ומנוי לנוער שם עולה 220 שקל!.

    בגל מקרה, לא יצא מזה כלום כי אזגי לא יוריד שקל!
     
  4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    הניסוי הזה של 50 שקל תמיד מעלה את הטענה "אבל נוער צריך לשלם יותר". נכון, אולי צריך לעשות שילדים עד גיל 10 צריכים לשלם 20 או אפילו בחינם .. אבל לדעתי נוער (נוער, לא ילדים) ומבוגר מחיר אחיד 50 שקל זה סבבה לגמריי.
     
  5. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,597
    לייקים שהתקבלו:
    1,413
    בחייך כאילו שזה באמת משנה, אז יגידו נוער 25 ומבוגר 50 ובתאכל'ס יהיו 70 נוער והשאר מבוגר מה זה יעזור? בכלום, הכדורגל שלנו מושחת מהשורש ואם אזגי מוכר ב50 שקלים כרטיס תקנו, 50 ש"ח גם לייל זה לא כ"כ הרבה למשחק בית, הלוואי אצלנו.
     
  6. נועם אסולין Member

    הצטרף ב:
    ‏12/12/09
    הודעות:
    397
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה טועה כי דווקא רוב האוהדים של אשקלון אלה חברה צעירים והאירגון אוהדים שלהם גם הרוב צעירים וחיילים ..
    והמחאה היא כלפי המחיר לנוער והמנויים ובאמת שלא הגיוני שקבוצה שרק עלתה ליגה המנוי יעלה 650 שקל.. מנוי לשער 8 בבלומפילד עולה 700 זה מהמנויים היקרים בארץ של אשקלון וזה לא הגיוני..
    חלק גדול מהתקציב של אשקלון זה מהעירייה כספי ציבור לדעתי לפחות לעירייה צריכה להיות מילה בנושא והיא צריכה להתערב..
    50 מבוגר 25 נוער זה לדעתי מה שצריך להיות והמנויים צריכים לרדת לסביבות ה400 שקל..
    קל להסתכל על הנושא הזה שאתה אוהד קבוצה גדולה ששם המחירים יחסית בשמיים למבוגר ולקוות ליום שהמחיר יהיה 50 למבוגר, אבל אין דבר כזה בעולם שקבוצה שרק עלתה ליגה אחרי יותר מעשור תשלם כ"כ הרבה ..
    דרך אגב נוער בטדי 40 שקל, אז איפה הצדק ?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏13/9/10
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    בכלל מחליא אותי העובדה שכל חייל פתאום אומר לי שהוא מרוויח 350 שקל...בחייאת רבאק 99 אחוז מהחיילים הם עובדים בעבודות שניות, בטח אנשים שמתגוררים בדרום הארץ, ואני לא אומר את זה מהכללה או משהו, אלא פשוט ממצב סוציו אקונומי ששורר בארץ, שמה לעשות מי שלא גר במרכז הארץ, סביר מאוד להניח שמצבו הכלכלי הוא לא בדיוק בשמיים (פרט לאלו שגרים בשכונות היוקרה בצפון/דרום וגם הם לא כאלה רבים, אגב המצב הסוציו אקונומי תקף גם לערים כמו חולון/בת ים/ראשון לציון וגם ת"א שנמצאות במרכז...). אז עם כל הכבוד אני בטוח שרוב החיילים שאוהדי אשקלון הם כאלה שעושים יומיות וחוזרים כל שבוע הבא וגם עובדים בעבודות נוספות, וגם אם יש כאלו שלא והם קרביים שיוצאים פעם ב-21/28 יום הביתה, 50 שקל למשחק של אשקלון זה לא רק שלא בשמיים זה בחינם עבורם, והם אגב לא מרוויחים 350 שקל בחודש, יותר קרוב ל-1000 וקצת...ועבור חיילים שנמצאים בבית פעם ב-21/28 יום זה הרבה...אז שכל הג'ובניקים באשקלון לא יבלבלו בשכל שיש להם רק 350 שקל בחודש כי זה לא נכון, רובם עובדים בפיצוציות ושאר המקומות בשביל להחזיק אותם, ולא יקרה שום דבר אם אותם אנשים, ושוב אני לא בא להכליל אלא כי זה המצב של הנוער בארץ, לא רק באשקלון, גם בת"א/חיפה/ירושלים ואיפה שלא תרצו, יקנה פחות סיגריות/סמים/אלכוהול/בגדים/יאכל ב-100 שקל וכו' ויחסוך לעצמו 50/100 שקל בשבוע...אם הוא לא מסוגל לעשות את זה, אז גם כרטיס ב-20 שקל הוא לא יהיה מסוגל לשלם...הרי רוב האוהדים של אשקלון לא באים ממרחקים וגם כאלה שנוסעים באוטו והם חיילים, לא בדיוק נוסעים 300 ק\"מ לכל כיוון כל יום עם האוטו שמצריך אותם ביזבוז נוראי של דלק. וחוץ מזה 650 שקל אני בטוח שלא מעט מאותם אוהדים יש להם כרטיסי אשראי, אז מה אי אפשר לקחת את הכרטיס אשראי ולעשות ב-12 תשלומים? זה יוצא 65 שקל לחודש...זה לא מה שיפגע להם בכיס/חשבון הבנק, הרי זה לא שהם מוציאים 10,000 שקל על חשמל/מים/ארנונה/שכר דירה/אוטו/אוכל לילדים...יכול להיות מאוד שמחיר של 650 שקל למנוי זה אכן גבוה אבל בוא אני ישאל ככה, האם זה המחיר למבוגר או לנוער? כי למבוגר זה בסדר ולגיטימי לקחת מחיר כזה בקבוצה כמו אשקלון וחוץ מזה שזה מנוי ל-17 משחקים...לנוער אני מסכים איתך שמחיר המנויים צריך לעמוד על 400 שקל ועדיין מי מכריח אותם לקנות מנוי? שיקנו כרטיסים..
     
    נערך לאחרונה ב: ‏13/9/10
  8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    אם אתם מתלוננים על זה שהכרטיס עולה 50 לנוער (ושוב - נוער - לא ילדים) ולמבוגר - אז אני לא מבין אותכם. מבוגרים חוסכים 30[!] שקל במחירים כאלה ונוער צריך בסה"כ להוסיף עוד 10 שקל. באמת בלי להכנס לאף אחד לכיס וממש לא להכליל או להעליב אנשים, אם נער הצליח לבקש מההורים 40 שקל - סביר מאוד מאוד מאוד להניח ברוב המקרים שעוד 10 לא יהרגו את המשפחה וימוטטו אותה כלכלית.

    לגבי מחירים המנויים זה אתם צודקים. 50 שקל כרטיס אחיד זה מעולה ואם על זה אתם מתלוננים, באמת עדיף שאזגי יעלה לכם את הכרטיסים חזרה ל40/80.
     
  9. eran levy Member

    הצטרף ב:
    ‏10/12/09
    הודעות:
    2,699
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עומר, אתה עובר כל גבול עם ההכללות וההשמצות שלך, יכולת לומר את כל מה שאמרת בצורה קצת יותר הוגנת, בלי רוע. ושוב, בפעם האלף - אתה מנהל, אתה צריך לדעת טוב יותר.

    לדעתי אנשים ואוהדים מנצלים כל פרצה כדי לשלם כמה שפחות, גם אם אין סיבה טובה לכך. כי כזו המנטליות - להוציא כמה שפחות על כמה שיותר. אין כאן קשר למצב כלכלי, כי מי שעני לא קונה כרטיס גם אם יעלה עשרה שקלים.
    חמישים ש"ח לכרטיס זה מחיר זול, גם לקבוצה שעלתה ליגה אחרי עשור וגם למ.ס אשדוד. כדורגל עולה יותר מסרט קולנוע, ככה זה עובד בכל העולם. גם בגרמניה, בה מחירי הכרטיסים זולים יותר ממדינות הכדורגל באירופה, המחיר הזול ביותר למקום הגרוע ביותר יעלה לפחות 15 יורו. חמישים ש"ח מחיר אחיד (כל עוד זה מחיר אחיד ולא כמו בנתניה ששוכחת ממחיר אחיד כשהגדולות מגיעות) הוא מחיר הוגן לכל הדעות, גם לנוער וגם לחיילים. אין משחק כל שבוע, יש בד"כ שני משחקים ביתיים בחודש, ומאה ש"ח לשני משחקים זה הרבה פחות מבילוי הכי נדוש בערב שישי או שבת.
     
  10. נועם אסולין Member

    הצטרף ב:
    ‏12/12/09
    הודעות:
    397
    לייקים שהתקבלו:
    0
    האמא של הכללות מה שעשית..
    אני אומר שוב עזוב יכולים לא יכולים, לא הגיוני שאם אני רוצה ללכת למשחק של בית"ר אני ישלם 40 שקל ולאשקלון אני יצטרך לשלם 50.
    ולגבי המנויים בכלל, 650 שקל אני חושב שזה מה שמשלם נער בחיפה וגם לטדי .. אז איפה ההגיון?
    במה אנחנו יותר טובים למשל מהשכנים שלנו אשדוד (הם יותר קרובים למרכז ככה תוכל פחות לעשות את הכללות שלך) שמוכרים כרטיסים ומנויים הרבה יותר זול מאיתנו .?
    ויש עוד הרבה דוגמאות בליגה לקבוצות ששנים בליגת העל והמנויים זולים.

    אזגי ירוויח הרבה יותר אם במחירים של 25 לנוער יבואו 2-3 אלף מאשר המאות שבאים עכשיו למשחקים..
    אשקלון קבוצה שיכולה להביא אלפים למגרשים ואני מאמין שעוד תראו את זה..
     
  11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    א. ציינתי במיוחד שאני לא בא להכליל אבל מה לעשות רק נתתי דוגמאות כי מה אתה רוצה שאני יעשה? מדינת ישראל עם כל הכבוד היא מדינה עם הבדלים תהומיים באוכלוסיית האנשים שמתגוררת ב-איזור הדרום לעומת ערי המרכז, וגם בערי המרכז יש הבדל מהותי בין האזורים, כנ"ל גם הצפון מהמרכז...לא באתי בכוונה לפגוע ואין פה קטע של מנהל (מה הקשר בכלל?) אני בסך הכל באתי להעביר נקודה, וחלילה לא באתי לפגוע פה במישהו ואם מישהו נפגע אני מתנצל.

    אם אתה רוצה למשחק של בית"ר אז אתה משלם 40 ולמשחק של אשקלון אתה משלם 50 זה בכלל לא קשור לאזגי ולא לבית"ר זה קשור לעובדה שאין נוהל רשמי וספציפי של מחירי כרטיסים ואת זה יכולה להחליט רק ההתאחדות על ידי קביעת מחירים גלובליים לכל הקבוצות לכל המשחקים לא משנה מי נגד מי.

    מחירי מנוי צריכים להיקבע לדעתי האישית על פי הקריטריונים הבאים:

    1. שאיפה כלכלית (מקסימום רווח, התקדמות ברווחים/צימצום מינוס)
    2. חומר השחקנים בקבוצה
    3. איצטדיון הקבוצה (תנאים וכו'...)
    4. מצב כלכלי של הקבוצה

    אבל העניין הוא שבעלים לא באמת שמים לב לזה כי הם האומרים אז הנה אם נמכור ב-650 שקל מנוי אז יבואו X ואז נכסה...ואז לא באים והם צריכים לשים מהכיס שלהם, למה לא לעשות מנוי ב-300 עד לתקופה מוגבלת, ומהתקופה הזאת מי שירצה מנוי ישלם 600, אז ברור שאנשים יתייחסו לזה אחרת...מה גם שאם יבואו 3000 כשהמחיר הוא 300 (900 אלף הכנסה) זה הבדל גדול אם יבואו 1000 במחיר של 650 (650 אלף הכנסה)
     
    נערך לאחרונה ב: ‏13/9/10
  12. יוגב אסולין Guest

    אין בעיה במחיר מבוגר וגם מחיר הנוער עוד איכשהו סביר

    הבעיה העיקרית היא מחיר ילדים-נוער.
    גילאי 0-10 ואפילו עד 16 וגם חיילים שבכל מוסד ואירגון שמכבד את עצמו נותן הנחה אז מן הראוי שגם בקבוצת כדורגל עירונית תיהיה הנחה כמו כן בנושא של נשים. אני לא חושב שיש הצדקה שישלמו מחיר מעל 20-30 ש"ח.

    יתרה מכך במידה ומחיר הכרטיסים היה עומד קבוע על 50 אפילו על 60 אבל מנגד היתה אפשרות של קניית מנוי במחיר אטרקטיבי כזה שמוציא משחק בעלות של 30-33 ש"ח הרי שלא היה האפשר להתלונן בכלל.

    צריך להבין שהקבוצה בגלל שהיא בשנה הראשונה רוצה לבוא ולהרגיל את האוהדים למחיר כרטיסים מסויים. הקבוצה מוכנה לספוג הפסד במכירת כרטיסים השנה על מנת בשנה הבאה האוהדים יהיו אלו שישברו וככה המחיר ישאר ועוד יעלה.
     
  13. Carlo Zampa Member

    הצטרף ב:
    ‏23/7/10
    הודעות:
    630
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא רק שאדון עומר מכליל הוא פשוט טועה.
    להגיד שההבדלים תהומיים בין המרכז לדרום, פשוט שטות במיץ(חוץ מזה שמדי פעם אני יוצא לת"א בגלל מחסור במקומות בילוי בבאר שבע). אני לדוגמא יכול להישבע שגם אם אני מיליונר אני לא עובר לחיות בת"א העקומה.
    ואתה חושב שעבור חייל שעושה יומיות זה כל כך פשוט לעבוד חוץ מהמסגרת הצבאית? מה אנחנו ניגרים?!(אם כבר הכללותhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx)
     
  14. איתי שכן-טוב Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/09
    הודעות:
    1,163
    לייקים שהתקבלו:
    37
    לאוהדים ניתנה הזדמנות לקנות מנוי בתחילת העונה שכולל 18 משחקים במחיר של 650 ש"ח. בחשבון פשוט, על כל משחק ישלמו 36 שקל! איך זה נשמע עכשיו?

    36 שקל זה מחיר סביר לכולם, ואני לא בא להיכנס עכשיו לעניין אם אני גר באשקלון, ת"א או קרית שמונה, פשוט לאוהדים שלנו קשה לקבל את העובדה שבמקומות אחרים ויותר טובים מוכרים במחיר יותר זול.

    האמת, פעם ראשונה שאני יכול להצדיק את הנהלת הפועל אשקלון. משחקים על המגרש שחקנים כמו ערן לוי (800 אלף שקל בעונה), זוראב מנטששוילי (650 אלף שקל בעונה) ושנים-שלושה שחקנים שממש לא משחקים בחינם. איך אתם מצפים שישלמו להם? באבנים? אחת ההכנסות לקבוצה היא ממכירת הכרטיסים.

    חוץ מזה, שהחרם כרגע פוגע רק בקבוצה ובשחקנים. רוצים לעשות הפגנה? תעשו באימון, תלכו לבית של אזגי, אבל לא במשחק. אני בטוח ובלי ספק בכלל שאם כל האוהדים היו נכנסים למשחק מול הפועל ר"ג, והייתי שומע רעש שמטריף את השחקנים ולא רעש של פיצוח גריעינים, היינו מנצחים בצורה ודאית, ולא רק מנצחים אלא מביסים!

    לדעתי, צריך להוציא חוק כלשהו שיאפשר כניסה של ילדים עד גיל מסויים חינם. כי באמת ילד קטן (ואני מדבר על ילד, לא נוער) לא יכול לשלם סכומים כאלה ולא משנה באיזה מגרש. עצם העובדה שיתנו לו להיכנס חינם, רק נותנת מוטיבציה להמשיך ולהגיע בשנים הבאות.לגבי הנשים, אפילו שבהרבה מגרשים נכנסות חינם, הן אוהדות בדיוק כמונו וצריכות לשלם את אותו מחיר.
     
  15. eran levy Member

    הצטרף ב:
    ‏10/12/09
    הודעות:
    2,699
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מסכים לגבי הנשים, לא לגבי הילדים.
    הכניסה של נשים חינם היא די עלובה. שיתייחסו לנשים כמו לאוהדים ולא כאיזה יצור שמתלווה לגבר שלה ושהמצלמה תוכל לעשות עליה פוקוס ברגעים המשעממים במשחק. בכל אירופה יש נשים וגברים במשחקים, ככה זה צריך להיות. דווקא כניסת נשים חינם מקבעת את מעמדן הנחות כאוהדות כדורגל.

    ילדים לא צריכים להיכנס בחינם. אין סיבה. ילדים משלמים בקולנוע, בכניסה ללונה פארק, בהופעות, באוטובוס. פחות אבל משלמים. אי אפשר לדבר כל הזמן על הצורך בעתודת אוהדים ולוותר על ההיבט הפיננסי. מי שמתרגל לא לשלם לא יאהב לשלם אחר כך. על כדורגל צריך לשלם כמו על כל דבר אחר. ואם הולכים רחוק - זהו היבט חינוכי יותר מאשר להעניק כניסה חינם. כמו שציינת, השחקנים באשקלון מרוויחים משכורות גבוהות ומישהו צריך לממן אותן.

    ובקשר למחיר - 36 ש"ח למשחק זה מחיר יותר מסביר - לנוער, חייל, מבוגר ופנסיונר.