יובנטוס 2010/11 :: אושר תקציב רכש משמעותי

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by ADP, Jul 2, 2010.

  1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    15,930
    Likes Received:
    174
    Gender:
    Male
    דל נרי ומלו אכן אמרו או רמזו שדייגו עוזב אבל אלה בינתיים רק פרסומים, בינתיים די נטאלה מתעקש על כך שהוא דחה את הצעת יובנטוס ושאודינזה לא יכולה למכור אותו ללא הסכמתו לדבר.

    קצת מוזר לי על הויתור הזה על דייגו אם אכן ייצא לפועל, חבל.
     
  2. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

    Joined:
    Jan 29, 2004
    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    506
    קשה לי לראות את יובנטוס עושה משהו רציני עם חצי כוכב. דייגו בעייתי מבחינה טקטית כי דלנרי הוא מאמן מהדור הישן שלא יכול להתפשר על שום דבר, וזאת הטעות הראשונה שנעשתה לדעתי, הבאתו לטורינו. יובנטוס נראתה יופי בעונה שעברה בפעמים היחידות שפתחה עם 4-2-3-1 כאשר דייגו נראה פשוט נהדר (ביחד עם ג'יובינקו), ככה שעם המערך הנכון והשחקנים הנכונים מסביבו (ג'יובינקו *סמיילי שורק*...) דייגו יכול להיות הקשר הכי טוב בעולם. דייגו ירד עד החצי בשביל לקבל כדורים כי לא היה אף אחד שייתן לו את הכדורים. זאת בדיוק הבעיה. מי יכול היה לתת לו? גרוסו או גריגרה? או שבכלל סיסוקו? בטח כשאתה משחק עם 3 קשרים אחוריים + 2 מגנים מוגבלים מכל בחינה, דייגו יצטרך ללכת עד החצי בשביל לקבל את הכדור.

    גם ככה, אני בטוח שדלנרי הוא לא מאמן שיוביל אותנו בשנים הבאות, אז להיפטר מכל השחקנים הכי טובים שלנו בשביל קפריזות למערך היחיד שהוא מכיר? מאמן שלא מסוגל להתאים מערך לסגל מבחינתי הוא מאמן קטן ולא ראוי למשרה הזאת (הבאנו כבר שהוא עשה יופי של דבר עם קייבו והצליח להוליך קבוצה בינונית לאלופות רק במחזור האחרון כשיובנטוס לא הייתה בכלל בשטח). מכל בחינה, אנחנו יוצאים קרחים משני הצדדים. מילא למכור כזה שחקן לריאל עם פלוס של 50 מיליון אירו, אבל למכור אותו לקבוצה בינונית מינוס מהליגה הגרמנית? תעשה לי טובה...
     
  3. N כמוני Member

    Joined:
    Oct 23, 2005
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    30
    אני שוב אומר. כרגע המאמן הוא דל-נרי. וכרגע המערך הוא 4-4-2. בשביל המערך הזה צריך עוד חלוץ, מגן שמאלי ובלם לפחות. בשביל זה צריך כסף. כרגע מי שהכי פחות משתלב במערך הוא דייגו, ולכן עם כל הכאב הוא צריך ללכת. אם דייגו יישאר הוא יהיה יותר כבוי מאשר בשנה שעברה.
    גם אני חושב שהיו יכולים להיות מינויים מוצלחים מדל-נרי, אבל ברגע שהוא המאמן צריך לתת לו את חופש הפעולה. לך תדע אולי יובה עוד יפתיעו בחלון העברות. עכשיו כשסמפ' כבר לא באלופות אולי נראה גם את פאציני.
     
  4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    5,105
    Likes Received:
    183
    זאת בדיוק הבעיה. התכוונתי למשחקים מול שאמרוק והמשחק מול שטרום גראץ, שם שיחקו איתו שחקנים הרבה פחות מוגבלים.
     
  5. Joel Gion Member

    Joined:
    Apr 25, 2004
    Messages:
    2,874
    Likes Received:
    0
    אני עדיין לא יודע איך לאכול את הסיפור הזה. מצד אחד, אם אחרי אינספור התבטאויות סותרות שלו בנושא בחודשים האחרונים, דלנרי הגיע סופית ורשמית להחלטה שהוא לא בונה על דייגו ולא רואה אותו הופך לשחקן מוביל במערך הצפוי שלו, העזיבה שלו הגיונית ביותר. מצד שני, גם אם הכוונה היא בעיקר להכניס כסף לקופה, המכירה מתקבלת על הדעת (כל עוד מגיע מחליף ראוי כמובן). מצד שלישי, חבל מאוד ועצוב לי שהשחקן האדיר הזה לא הצליח להותיר אצלנו רושם בעונה שעברה ושהוא לא הולך לקבל צ'אנס נוסף. לא כל יום מגיע כשרון אדיר שכזה לקבוצה שלך, אני משוכנע שבנסיבות הנכונות הוא היה הופך אצלנו לאייקון של ממש. אבל זה כבר (כנראה) לא יקרה.

    לא יודע כבר מה לחשוב. הקיץ המשוגע הזה לא מפסיק להפתיע, כל יום סיפורים מוזרים, הזויים ודילמות שאני כבר לא יודע איך לאכול. ויש עוד שבוע מהטירוף הזה.
     
  6. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,768
    Likes Received:
    3,841
    Gender:
    Male
    זה סיפור פשוט של הזדמנות. קרוב לוודאי שגורם זה או אחר יצר קשר עם יובנטוס והציע את די נאטלה (בשל גילו) בסכומים מגוחכים. עבור הנהלת יובנטוס זו היתה הזדמנות להביא שחקן שיוכל להחליף את דייגו בעונה הקרובה ולחזק עמדה נוספת. כלומר, את הכסף שיקבלו על דייגו להשקיע על מגן שמאלי איכותי ולתווך ארוך למשל.

    בכל מקרה, לפחות כרגע נראה שדי נאטלה לא מעוניין לעזוב את אודינה שם כבר הפך לסמל, וכך דייגו שוב יחזור להיות חלק מהקבוצה.
     
    Last edited: Aug 26, 2010
  7. FelaKaT Member

    Joined:
    Feb 9, 2006
    Messages:
    4,752
    Likes Received:
    740
    אם די נאטלה זאת "התשובה" של יובנטוס לעזיבה של דייגו, ובכן, לא פלא שהמצב של הכדורגל האיטלקי בקנטים.

    עצוב מה שמארוטה עושה בחלון ההעברות הזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
     
    Last edited: Aug 26, 2010
  8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    וגם אם בסופו של דבר דייגו ישאר ביובנטוס [בגלל שדי נטאלה לא בא, או סתם כי ראשי יובה התחרטו], אני בטוח שזה לא יעשה טוב לדייגו. מה הוא בובה ?

    לא טוב לשחק כשאתה יודע שניסו להעיף אותך כמה פעמים מהקבוצה, ולא משנה מה הסיבה.
     
  9. xavi6 Member

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    7,893
    Likes Received:
    0
    מצד שני, הוא יכול לקחת את זה לכיוון אחר ולהוציא מעצמו את המיטב, להראות לכולם שהם טעו. תראה מקרה אטו בברסה בעונתו האחרונה.
     
  10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    זהו מקרה נדיר, אולי לא בהכרח כי הוא רצה להוכיח, אולי הכל התחבר לו למרות הכל בתחילת העונה ומשם הוא לקח את זה לכיוון הזה, אבל בכל אופן, רוב הסיכויים שזה לא יעזור, גם לא להכנות לסריה א'.
     
  11. avdz7 Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    3,464
    Likes Received:
    436
    הטוטוספורט מפרסם שדייגו בגרמניה (כנראה בכדי לערוך בדיקות רפואיות)
    העסקה: 15 מליון אירו ו2 מליון על בונוסים. לא ייאמן איך ויתרנו על נכס כזה בכזו קלות! זה פשוט משגע אותי, מה עובר שם על ההנהלה הקקיונית הזו? ודלנרי כל רגע מורח אותנו במשהו חדש. דייגו נשאר, דייגו עוזב, דייגו שוקל הצעות... בסופו של דבר וולפסבורג מקבלת את דייגו מאחורי דזקו בהתקפה ואנחנו נשארנו קרחים מכאן ומכאן. התנהלות בשקל...
     
  12. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

    Joined:
    Jan 29, 2004
    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    506
    "דייגו יחליט". כן בטח. דלנרי פשוט חתיכת צבוע. יום עצוב לרוב אוהדי יובנטוס. בושה מה שמארוטה "הגורו" הזה עושה לקבוצה. אה, סליחה, די נטאלה בדרך, או שלא, הרי גם הוא דחה את יובנטוס... רק סבל מהקבוצה הזאת.
     
    Last edited: Aug 26, 2010
  13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,786
    Likes Received:
    2,428
    Gender:
    Male
    אתה יכול להיות רגוע דל נרי לא יסיים את העונה ביובה. אני מקווה בשביל מועדון כמו יובה שיגיע מאמן ראוי לקבוצה הזאת,כי בנתיים דל נרי רק מחריב כל דבר טוב שיש בקבוצה.
     
  14. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

    Joined:
    Jan 29, 2004
    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    506
    לא רק שמארוטה מוכר את השחקן הכי טוב שלו, מה שהכי מצחיק זה שהוא מוכר אותו כמעט בחצי מחיר ממה שקנינו אותו. ממש ידע לנהל מו''מ מול הגרמנים הסימפטים. טחנו ליובנטוס את הצורה מכל כיוון. יובנטוס 2010: מוכרת את השחקן הטוב ביותר שלה לקבוצה בינונית מהליגה הגרמנית. 15 מיליון אירו... אני מעדיף לצחוק מאשר לבכות.
     
  15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    15,930
    Likes Received:
    174
    Gender:
    Male
    הוא כבר בגרמניה לצורך בדיקות רפואיות, ההכרזה הרשמית עלולה להיות עוד היום. בכל מקרה יהיו כאלה שיעשו מזה מטעמים ויגידו שזה עוד סימן לעליונות הליגה הגרמנית על האיטלקית, שזה יקרה קחו את זה בפרופורציות המתאימות, חבל שהוא הצליח להשאיר חותם כי לדעתי היה לו את הפוטנציאל. עכשיו נותר לראות מה מארוטה חשב לעצמו עד ה-1 בספטמבר.