בימים האחרונים קראתי הרבה שמועות לגבי העברות של שחקנים כמו קראסיץ', דזקו, אדבאיור, מישל באסטוס, וארגאס, אלייה, פאציני. לגבי השניים הראשונים ידוע שהם מטרות שראשי יובנטוס הציבו לעצמם בתחילת הקאלצ'ומרקטו. אבל מה בדבר שאר השחקנים ברשימה? מישהו יכול קצת לסדר את המצב ולהפריד בין השמועות ההגיוניות (ועדכונים על הדרך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ) ובין השמועות הלא רלוונטיות?
בגדול מחכים כרגע לסגירת עסקאות המכירה של גרוסו, קאמורנסי ופואלסן שצפויות להתרחש מתישהו השבוע. פואלסן ביקש מההתאחדות הדנית להיות מנופה מהסגל של הנבחרת למשחק ברביעי נגד גרמניה על מנת לטוס לליברפול ולסגור את הפרטים עם הקבוצה, גם הסוכן של קאמורנסי נמצא באי הגשום ובמידה והם לא יתבאסו פתאום ממזג האוויר האפרורי והשמש החיוורת ששוררת בממלכה 355 ימים בשנה ויאשרו את העסקה, הודעה על עזיבתם המיוחלת תצא בימים הקרובים. בגזרת השחקנים שמקושרים אלינו אין יותר מדי חדש, השמות אמנם משתנים טיפה בימים האחרונים אבל התפקידים פחות או יותר זהים - את קראסיץ' העיתונות שכחה והיום בבוקר דווח בגאזטה שמארוטה הציע 11 מליון יורו להמבורג על אלייה, הגרמנים הכחישו שהייתה פנייה רשמית כלשהיא; בגזרת דז'קו אין יותר מדי חדש (חוץ מזה שלפחות במנג'ר הצלחתי להביא אותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx ), בטוטוספורט כתבו היום שנציגים של וולפסבורג נמצאים באיטליה, אבל ממקורות אמינים יותר הבנתי שזה בשביל לסכם עם נאפולי על העברתו של ברצאלי ולא בשביל לשאת ולתת על החלוץ המוכשר שלהם; אדבאיור, ורגאס, פאציני, באסטוס, בוקטי, באריוס וכו' הם שמות שלא שווים התייחסות כרגע. מעל הכל, חשוב לזכור שעד שלא יושלמו עסקאות המכירה של השחקנים שהזכרתי, כנראה שלא נראה את יובה חוזרת למרקאטו.
צסקא כבר ממזמן התפשרה על 15 מיליון תמורת קראסיץ' (לפי מקורות באיטליה), העניין הוא שמארוטה לא מעוניין להחתים אף שחקן עד שלא נוריד את הזבל. בנימה זו אני מביע את צערי על מילוש - כבר חודשיים (!!) שהוא מביע את רצונו לשחק ביובנטוס ורק ביובנטוס, כבר חודשיים שהוא נסחב בסאגה ארוכה מדי ובסוף הוא עוד עלול לצאת קירח משני הכיוונים. אני מקווה שנראה אותו, ביחד עם עוד רכש שחייב לבוא (חלוץ ומגן שמאלי לפחות, קשר לגיבוי במידה וגם טיאגו יחבור לפאולסן בעזיבה וזה כנראה יקרה, מגן ימני לגיבוי במידה וגם גריגרה וגם זבינה הולכים מה שמשאיר לנו רק את מוטה בימין). מה שבטוח זה שככל שהזמן עובר, סטטיסטית הסיכויים שנראה משהו קורה במועדון גדלים (בהנחה שמשהו אכן יקרה ושהימים הפוטנציאליים למקרה הם מוגבלים). לא עוד שעמום במרקאטו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
לגבי העוזבים אני מתעדכן כל הזמן. קאמו, פולסן, גרוסו, טיאגו, זבינה, גריגרה כבר כולם עם רגל וחצי מחוץ למועדון. סאגת אקדל נגמרה, דרך אגב? שיסגרו כבר, רוצים התקדמות בקיץ הזה!
עסקת אקדל עוד לא סגורה, אך בסופו של דבר אני חושב שבימים הקרובים זה יהפוך לרשמי. בכל מקרה, למארוטה מחכה עוד עבודה רבה הקיץ; אם זה במכירת שחקנים, ועם זה בקניית שחקנים נוספים ועיבוי הסגל.
מה אקדל בדיוק? קשר אמצע סטייל מרקיזיו? או מאחורי החלוצים סטייל דייגו? לגבי חלוץ, אני חושב שזה בגדר של רצוי. לא יותר מזה. בנתיים יש את אמאורי (שכן, כמו לדייגו גם לו מגיעה הזדמנות נוספת), יאקווינטה וטרזגה. מה שכן דחוף (הכי דחוף) זו עמדת המגן השמאלי.
הוא צעיר מאוד, וברמות האלה נדרשת כמות מסוימת של נסיון שספק ויש לו. גם אם גיבוי. לדעתי היה אפשר להשאיל, במקום למכור לגמרי. אבל אני לא מכיר את האיכויות שלו מספיק בשביל לקבוע מה עדיף למען העתיד של הקבוצה.
http://www.tuttosport.com/images/44/C_3_Media_1113644_immagine_l.Xxx זו אהדה אמיתית! בתחילת השבוע הבא אני מתכנן לעשות אחד כזה של גריגרה (רק בצד ימין).
:aa1: כל העיתונים מדווחים ביחד, כך שזה בהחלט נראה רציני, או שמא קפצו על אותה הכותרת כדי למכור את העיתון של הבוקר - תחליטו בעצמכם: מנהלי וולפסבורג נמצאים בטורינו לא כדי לדבר על דז'קו, אלא בכדי לרכוש את דייגו מיובנטוס. על פי הדיווחים ההצעה עומדת על 15 מיליון אירו (או 16 לפי מקור אחר).
ובשביל לחזק את הספקוצליות על העזיבה שלו ולהרגיז אותי אפילו עוד יותר, בטוטוספורט מדווחים שדלנרי שלח אותו להתאמן עם המנודים סאליהמידיץ' וגרוסו. יהיה חבל מאוד לראות אותו עוזב, בטח שבשביל סכום כזה נמוך ובטח שאם דז'קו לא יהיה כלול בעסקה.