מכבי חיפה 2010/2011: אלופת המדינה בפעם ה-12

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שגיא, Jul 9, 2010.

  1. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,639
    Likes Received:
    26,869
    Gender:
    Male
    סליחה, אבל הטעות הכי גדולה הייתה להסתנוור מההפרש בינואר כשיש את הקיזוז וכשהעומס נותן את אותותיו בחצי השני.
    את זה יודע כל אחד שעוקב אחרי הכדורגל יותר משנה.
    קמצן משלם פעמיים. חסכו על זר נורמלי בינואר, הפסידו את אפשרות לשיחזור של ההכנסות המצוינות מאלופות.
     
    Last edited: Aug 6, 2010
  2. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    נעזוב את זה שהביאו זר שיחסית נחשב להבטחה ו2 הקבוצות הגדולות במדינה רבו עליו, ממתי מוצאים זרים נורמליים בינואר או בכלל בהבזק של הרגע האחרון(ההעפלה לאלופות באותה שנה הייתה מאד מפתיעה)? אתה מדבר יותר מדי בדיעבד.
     
  3. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,639
    Likes Received:
    26,869
    Gender:
    Male
    אם סכנין החתימה את נסטיה צ'ך, אז גם מכבי חיפה יכולה להביא זר נורמלי בינואר.
    מתרצים שאי אפשר להביא בינואר, מביאים אידיוט תורן, ואז אחר כך מתרצים עוד יותר.
    לפני ששחר הפך "לקדוש מהאפיפיור" היינו עם 5 אליפויות ב - 6 שנים.
    עכשיו אנחנו עם אליפות אחת אפורה ב - 4.
    הבנתי את שחר כשהוא קיצץ אחרי שנות ההפסדים הכספיים עם רוני לוי, אבל רבאק לכל דבר יש גבול. אחרי ליגת האלופות ציפיתי לעליה ברמת הקבוצה.

    מצפה משחר לתחרותיות. בשביל לטבוע בביצת הבינוניות לא צריך טייקון.
    בית"ר בלי שום אמצעים, ובלי בעלים מעמידה תקציב שקטן ב - 4 מליון מקבוצה עם טייקון מצליח ובעל נסיון רב בתחום הכדורגל.

    זו בדיחה עצובה.

    לא מצפה להשתוללות ובזבזנות, מצפה שיעמידו קבוצה אירופית מהדרג השלישי חזקה, ובשביל זה לא צריך 100 מליון ש"ח.
     
    Last edited: Aug 6, 2010
  4. Charlton Member

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    825
    Likes Received:
    0
    אלישע אשם בלי ספק, אבל שוב פעם אתם מוכיחים כמה שאתם ניזונים רק מהצלחות.. קהל שרק מקבל ולא יודע לתת מעצמו מתי שהקבוצה צריכה אותו
    מה כל הרעש על יעקב שחר? הבנאדם גם בתקופת גאידמק לא פתח את הכיס, הוא חכם.. הוא ראה שמכבי ת"א והפועל משתוללות שמר בסופו של דבר על רוב הסגל(ואל תשכחו שגם אם הייתם לוקחים אליפות השחקנים המרכזיים היו עוזבים כי הם רצו להתקדם) חוץ מהמעבר של טשיירה כל ההעברות היו בלתי נמנעות. הביא את ורד שהוא קשר ענק ורק בעמדת החלוץ אפשר עוד איכשהו לבוא אליו בטענות(קאנוטו מחליף ראוי לטשיירה ושאר הבלמים הישראלים שרצו להביא היו יקרים כמו סטרול, ויא יא פטי שדרש יותר מידי) אז ככה שמימון הוא עוד בלם סביר.. הלוואי על חצי מהליגה יעקב שחר ושום אתם מוכיחים כמה שאתם פאתטיים
     
  5. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,639
    Likes Received:
    26,869
    Gender:
    Male
    אם אב המשפחה מחליט לקנות סוברו, כשהוא יכול לקנות מרצדס, אז הילדים יכעסו ובצדק.
     
    Last edited: Aug 6, 2010
  6. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    אמרת יפה, ה"ילדים".
     
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,615
    Likes Received:
    6,332
    אני לאט לאט בהחלט חושב שלאלכס יש נקודה. אם התקציב של בית"ר רק 4 מיליון פחות מהתקציב שלנו אז יש פה בעיה.

    הדברים של שגיא מאד מדברים אליי ולפחות אתמול החילופים של אלישע לוי מראים על פחדנות ופאניקה. אני נגד פיטורי המאמן, אבל הקרדיט של האיש הזה נגמר. כשעושים השוואה בין הדברים החיוביים לשליליים של אלישע בתקופתו בקבוצה מתחילים לאט לאט לראות שהנקודות השליליות מנצחות. נכון, הוא הביא אליפות, אפילו אם זו היתה אליפות לא מבריקה במיוחד. נכון, אלישע גם דאג להוביל אותנו לשלב הבתים של ליגת האלופות, אבל המאמן הזה גם אחד האחראיים הראשיים לאיבוד האליפות, ההפסד המיותר בגביע לרמת גן ועכשיו הדחה אומללה באירופה. כמו מה שאני אומר, הקרדיט של אלישע לוי נגמר!

    עכשיו מלה על השחקנים. לא יכול להיות שאחרי מפגן של חוסר אונים ושל לוזריות שחקן אחד או שניים אומרים את הדברים הבאים: http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.83040.html
    אפילו אם הם אולי נכונים איפה היו החבר'ה האלה כבר לפני מספר שבועות? לא שמעתי שום ציוץ מקטן או דווידוביץ', המנהיגים של הקבוצה, על זה שהם חוששים מהעתיד של הקבוצה. כל עוד הוא לא תוקף בצורה שפלה את הנשיא או המאמן, ליניב קטן ולניר דווידוביץ' יש בהחלט זכות מה להגיד. עכשיו להגיד את הדברים האלה מראה על חולשה. אני מוכן להתערב אתכם שאחד השחקנים האלמונים הוא יניב קטן.

    Charlton, במקום לעורר פרובוקציות עם להגדיר אותנו 'פאטתים', בוא נראה אותך יושב בשקט ורואה את הקבוצה שלך בבלאגן. אני מצטער, אבל תגובות כאלו לא תורמות דבר. לכל אוהד יש זכות לכעוס, שום אוהד פה דורש שנעלה לליגה האירופאית ונגיע שם לפחות לחצי הגמר...ברגע שאתה מאבד אליפות בצורה שלומיאלית ועכשיו עף בדקה ה-90 לקבוצה חלשה מותר לכעוס. מבחינתי הכעס שלנו לגיטימי לגמרי ומה שאנחנו אומרים פה הוא בגדר המקובל. היחיד שהוא בדיון הזה הוא פאטתי זה אתה שמחמם פה סתם דיון טוב!
     
  8. N כמוני Member

    Joined:
    Oct 23, 2005
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    30
    לא מסכים. איך זה היה נראה אם קטן או דוידוביץ' היו אומרים בפומבי שהקבוצה חלשה?
    אי אפשר לדעת מה נאמר בחדרי חשרים בתוך משרדי הקבוצה. יכול להיות שאמרו ולא הקשיבו להם.
    השאלה את מי שחר היה יכול להביא עם תקציב יותר גדול, לשלם כל כך הרבה כסף על תמוז ויצחקי זאת ממש לא הדרך להגיע להישגים.
    איזה בלם חיפה יכלה להביא במקום קינן? הרי לא היה ניתן להשאיר אותו גם עם שכר כפול. יענקל'ה שחר בסך הכל עשה מה שצריך. האשם ביכולת הזאת הוא אלישע, עם התעקשות מיותרת על קולמה ומשומר, וניהול משחק הזוי.
     
  9. Butragueño מנהלים

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,675
    Likes Received:
    6,769
    נראה שאלישע מנסה להתחכם ולהמציא שוב ושוב את הגלגל.
    הרכב מנצח לא מחליפים, לשם מה היה צריך את משומר? אני שוב אגיד , אני לא ידוע באיזה מצב עותמאן היה בתחילת המשחק, אבל גם עם רגל אחת הוא כמה דרגות מעל משומר.
    הוא מתנהג כמו ישראלי טיפוסי, הוא פותח כאילו הוא יודע שמכבי חיפה צריכה להיות בשלב הבא, ויהי מה. וזה נכון, זאת המחשבה, זה הכיון, אבל הוא צריך להבין שגם בבלרוס (בלרוס, נכון?), יש כדורגל, ויש מנהל טכני ויש יו"ר שרוצה בהצלחת הקבוצה, ומשקיע כסף. אני חותר לכך, שאלישע, היה צריך קודם כל לתת לשחקנים הרגשה שהם באים למשחק קשה, משחק קריטי וחשוב מול קבוצה נחושה, להציב הרכב הגיוני וחכם, שיכול לעמוד מול מתפרצות ויכול להחזיק בכדור רוב המשחקים, וכמובן שיש אשמות כבדות גם לשחקנים, הם לא תלתי שכולה תכלת, כל שחקן שם מתמרמר על חוזים ועל כך שלא רואה הרבה דקות בהרכב, אבל כשמגיע הרגע שהם צריכים להוכיח, שחמד צריך להראות לאלישע שיש לו מחליף לחלוץ אז הוא מפקשש, קולמה שיחק עם הבלרוסים, אני לא מבין למה לבש חולצה ירוקה, זה סתם בילבל.

    בכל מקרה, זאת מכבי חיפה , נלך אחריה עד הסוף, כי כמו שציטטו כאן לפני, אנחנו עוד נקח אליפויות, עוד נגיע לאירופה, ועוד נראה לכולם מי זאת מכבי חיפה, שבת שלום.
     
  10. שגיא Guest

    היום. היום נתחיל להרגיש את נזקי אבדן האליפות. אז זה אמנם היה טראגי, אבל אמרנו שנחזיר אותה בשנה הבאה. אבדן האליפות הוא נזק כלכלי אדיר למכבי חיפה. זכיה באליפות והאפשרות לעלות שוב לליגת האלופות, וגם אם לא - אז להגיע בעמדה הרבה יותר נוחה לגביע אופ"א, יכל לסדר את מכבי חיפה כלכלית כמה שנים קדימה. במקום זה, איבדנו את האליפות, מה שגרם לשחר להשקיע הרבה פחות ולנזק רק להתעצם. הודחנו כבר בשלב הראשון באירופה וכל סיכוי לצאת עם איזשהו רווח מהעונה הזו נגוז.

    הבעיה שהמכה הזו תשפיע עלינו גם להמשך. אלישע לוי לא יודע להתמודד עם קבוצה במשבר, ולראיה סוף העונה שעברה במה שלמעשה המשיך להשפיע עוד בתחילת העונה הנוכחית.

    בסוף העונה הקודמת קיבלנו אגרוף שהוריד אותנו לקרקע. לא הספקנו לעמוד על הרגליים וקיבלנו עוד אחד עם ההפסד המביש אתמול. אם לא נתעשת, נפסיד את הקרב הזה מהר מהצפוי.
     
  11. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,639
    Likes Received:
    26,869
    Gender:
    Male
    יש לך את פרננדס מתחת לאף, תן לבית"ר את הנגר קולמה ועוד כמה ג'ובות ותסתדר איתו על כסף.
    זה נקרא לחזק.
    תעלה לטישיירה את השכר פי 2, תן לו מה שהוא רוצה, כי הוא בלם גדול ושווה.
    זה רק מקצת המהלכים בסיסיים.

    אפילו אלישע רמז בין השורות, שהוא לא מרוצה מכל המדיניות בקיץ הזה.
    לדעתי אפשר היה לקרוא את זה בבירור.

    שגיא, ב 1.7.08 כשאלישע התחיל את האימון הראשון, להזכיר לך איזה קבוצה הייתה? באמא של המשבר, קבוצה מתה.
     
    Last edited: Aug 6, 2010
  12. Butragueño מנהלים

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,675
    Likes Received:
    6,769
    בנוסף לדברי מקודם, נניח ואלישע לוקח את האחריות ומתפטר, יש מאמן טוב בשוק?
     
  13. שגיא Guest

    אין מאמנים טובים בשוק. אני אישית גם לא מצפה ממנו להתפטר וגם שחר לא יפטר אותו מן הסתם. השאלה הגדולה האם הוא יצליח לצאת מהקופסא בה הוא מוכל ולגרום למכבי חיפה להציג יכולת טובה בליגה, או שמא יתן לשרשרת המכות האלה להמשיך ולהפיל את הקבוצה.
     
  14. Charlton Member

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    825
    Likes Received:
    0
    אני יסביר למה זה פתאטי, אני מבין שזה טראומה מה שקרה שנה שעברה.. אבל זה לא ייאומן שרוב הקהל שלכם היום רוצה את יעקב שחר בחוץ(ושלא יבלבלו לי שזה לא נכון, כל איש שני ברחוב אומר שהוא קמצן) , הסיטואציה מאוד מזכירה לי את העונה שבית"ר פתחה ת'כיס בטירוף ויעקב שחר הלך אחורה וניסה להגיד בעצם "הזמן שלנו יגיע" ועובדה זה הגיע, אני לא מבין, לא לקחתם בחשבון שרוב השחקנים המובילים שלכם ימכרו? הייתם שנה שעברה הקבוצה הכי טובה בליגה, ואני חוזר ואומר- חוץ מטשיירה שהיה צריך להשאיר אותו, אי אפשר לכעוס על אף שחרור. בעמדתם הבלם קאנוטו עם כל זה שכבר קוטלים אותו בלם עם רזומה, צריך לתת לו זמן.. בלמים יענקלה עשה חכם ולא הציע לסטרול וליא יא פטי סכומים שפשוט לא מגיעים להם, בהתקפה חסר חלוץ, רבתם על טוטו תמוז וגולן בסוף אף אחד לא בא, בקישור ורד שהוא כישרון ענק הגיע..

    מכל מה שאמרתי יש מסקנה אחת- לפעמים לא הולך לקבוצה, לפעמים עפים בגביע אופ"א.
    האוהדים שלכם הוכיחו היום בנמל תעופה שהם אוהדי הצלחות , שצורחו וקיללו את האיש שהביא להם אליפות והעלה אותם לצ'מפיונס(ואל תשכחו את פרשת המקלות שזרקו על רוני לוי). עוד 3 שנים נהיה באותה סיטואציה, שוב תקחו אליפות. שוב שחקנים יעזבו. ושוב כל הקהל שלכם יגיד שיעקב שחר קמצן כי התל אביביות איבדו פרופורצייה.. כ"כ צפוי
     
  15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,404
    Likes Received:
    4,954
    Gender:
    Male
    מכבי בבלומפילד.
    אני מתחיל לחשוב שגם בליגה אנחנו לא הולכים לפתוח את העונה בצורה שבה היינו רוצים.