לא העיפו אותו, הוא רצה להשתחרר כי הוא לא שיחק אבל לפניי 3 שנים כל אחד הרכיב את פסר כמגן השמאלי הפותח שלו בשחקנים שהוא רוצה לראות אצלו בקבוצה, יכול להיות שבחיפה הוא יגשים את עצמו. בנוגע לריקן: אי אפשר לתת קצת כבוד לשחקנים?
ריקן שחקן טוב אבל בטח לא בתור מגן,בטח לא אחד כזה שצריכים לבנות עליו. באמת שאני לא רואה אופציות יותר טובות מטוואטחה.. מקווה שלפחות אם מסיללה ימכר,יבוא חלוץ טוב,ולא כזה של הרגע האחרון.
אני לא אוהב חלוצים של הרגע האחרון, הם לא התאמנו פיזית במהלך הקיץ עם הקבוצה החדשה, המשחק הקבוצתי של אותו שחקן יתחיל אחרי שהליגה תפתח .. קח לדוגמא את ברבאטוב שבדיוק נקנה ברגע האחרון למנצ'סטר יונייטד ולקח לו זמן ללמוד את המשחק הקבוצתי למרות שהוא כבש במשחק הבכורה שלו, ונמשיך לאדריאן ראמוס שנקנה קיץ שעבר להרטה ברלין ולקח לו 11 מחזורים כדי שהוא יכבוש את הבכורה שלו, אז זה אומר שקצת מאוחר מידי בשבילנו לקנות חלוץ זר, היה לנו את כל הקיץ. , וחוצמיזה, 2 חלוצים זרים פותחים ? חח מה לעשות שאין חלוצים ישראלים בשוק ..
לאדריאן ראמוס לקח שמונה משחקים לפני שהוא הבקיע. הוא גם לא פתח בכל המשחקים אלא נכנס כמחליף. אבל את ההחלטות של אלישע לוי קשה לי להבין. הוא מתחיל להזכיר את יוסי מזרחי, שהוא אולי מאמן טוב אבל מנהל גרוע. ההחלטות שלו בשנה האחרונה לא ענייניות.
השאלה הגדולה שצריכה להישאל כאן היא מהו פרק הזמן הנדרש? שבוע? חודש? חודשיים? אני דווקא חושב שחודשיים הם פרק זמן סביר לשחקן זר להתחיל להבין את מה שהמאמן רוצה ומה שקורה על המגרש. לפני זה אלו רק רצונות של אוהדים ושל בעלים חסרי ראיה לעתיד. יש משחקים חשובים יותר ופחות, יש ליגה ארוכה, גם חלוץ זר שיגיע עכשיו יוכל להשתלב במטרות לעונה.
אם מסיללה עוזב עדיף להשקיע את הכסף במציאת מחליף הולם. כך או כך, זה לא חכם להישאר עם טוואטחה כמגן מוביל למשך עונה שלמה. הוא רק בן 18. אפשר בכיף למצוא מגן שמאלי זר ראוי, שיוכלל לתת פה שתי עונות טובות. טוואטחה צריך לקבל הזדמנויות פה ושם גם כדי להרחיב את הרוטציה וגם כדי לבנות אותו לרגע שבו יכנס להרכב. כרגע, זה לא הזמן המתאים והייתי מעדיף לחכות עם זה עוד שנה או עוד שנתיים, ובשביל זה שווה לחפש מגנים שמאליים זרים. בכלל, מסיללה אולי היה השחקן עם הכי הרבה סיכויים לעזוב כשהסתיימה העונה שעברה. אני חושב שכבר מאז היו צריכים להכין רשימה של מחליפים פוטנציאלים למקרה שהוא אכן יעזוב. ברור שעכשיו יותר קשה למצוא מחליף מאשר לפני חודשיים, כי בכל זאת אנחנו על סף פתיחת עונה, אבל כך או כך אני עדיין חושב שיש מקום להביא זר בעמדה הזו. על חלוץ זר אפשר לוותר, כי הוא גם ככה יהיה שחקן סגל ולא כדאי לבזבז על זה משבצת של זר. מגן שמאלי לעומת זאת זה שחקן שמשחק רוב העונה בהרכב ועמדה קריטית, בטח בקרב שחקנים ישראלים, כך שעדיף זר לדעתי.
מעניין שאף אחד לא הזכיר את הדברים השערורייתים שאמר כיאל אתמול בחדשות הספורט. הוא הודה בכך שביים פציעה במחנה אימון ושיקר לאלישע, שכנראה חשד שהוא מנל מו"ם סודי עם סלטיק. זה סקנדל הרבה יותר גדול ממעשה של גולסה. ובכלל אני פשוט בהלם מחוסר לויאליות הבסיסית של האפס הזה. הוא מכר אותנו עוד בסוף העונה שעברה, לפי מה שהבנתי, הוא יכל לחכות עם הניתוח. במקום שחקני בית כאלה, עדיף רכש. כמובן שלא צריך להכליל על כל שחקני בית. ובכלל יש לא מעט מקרים של שחקני רכש שהתחברו כל כך טוב למועדון שהפכו לסמלים ובני בית לכל דבר - בוקולי, ז'אנו, קייסי, חרזי כמובן. שלושה הראשונים הגיעו לקבוצה כבר סביבות ה - 25, כבר ככדורגלנים בשלים לכל דבר. ועדיין נוצר חיבור מדהים ומאוד מזוהים איתנו. עדיף בהרבה על כל מיני כיאלים עלובים.
אתה צודק ב100%. לא האמנתי כשראיתי את זה. הוא עוד אומר את זה בריאיון כאילו הוא גאה בזה ומסתלבט על אלישע לוי כאילו הוא כלום. וכמה לא מפתיע שהסוכן של כיאל זה דודו דהאן. זה ברור שיש לו חלק גדול מאוד בשכונה שכיאל עשה בחיפה.
ועוד כולם יוצאים על בנאדו שעשה טיפה יותר מהילדון המסריח הזה במכבי חיפה וגם אם התנהג באופן לא משביע רצון(והוא הרוויח עכשיו את שריקות הבוז ביושר), לפחות היה גלוי ולא עשה דווקא אף פעם ונתן הכל במדים הירוקים.
זה ממש היה ראיון בחדשות הספורט, או ידיעה באיזשהו אתר (כי אני לא רואה על זה שום ידיעה באתר ערוץ הספורט, ולוואן אני פשוט לא נכנס)? אם יש למישהו לינק אז שישתף בבקשה, עד שאני לא רואה ושומע אני לא מאמין.
הוא אמר את זה במפורש בכתבה שעשו עליו. תפסתי את הראש. אם הוא חושב שאוהדי סלטיק יעריכו אותו כשישמעו על כך, הוא טועה, כי אני במקום כל אחד מהם הייתי מודאג מאוד מהזלזול.
ועוד כולם טענו שאני מגזים שיצאתי עליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx . כישרון ענק אבל כנראה שהאופי שלו לא משהו, שילך לעזאזל.