הלילה, עוד ארבע שעות נפרדים מהחברים. http://img1.tapuz.co.il/forums/31530006.Xxx עוד ארבע שעות(סביר להניח שאתם תקראו את זה זה כבר יהיה מאחורינו) תסתיים אחת הסדרות שליוו את רובינו- לפחות למי שכן עקב אחרי הסדרה למרות העונות האחרונות שלה. אני לא יודע אם הסדרה מצריכה דיון משלה כמו "24"(פריבלגיה לטובים) אז החלטתי שנדבר אם תרצו עליה פה. 10 שנים, 10 עונות יבואו לסיומם ומחר ניפרד מרוס,ר'ייצל,מוניקה,פיבי וצ'נדלר(מג'ואי לא ממש נפטרים). יש לכם מה לומר בנושא? מישהו פה עקב, צפה בסדרה?
אני לא מאמין שהיום הזה אשכרה הגיע. אם היו מסיימים את זה בעונה התשיעית הייתי די שמח, כי היא פשוט עונה מחורבנת, אבל העונה העשירית כ"כ מצחיקה ומדהימה שממש לא בא לי שיגמר. ביי ביי חברים! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_puppy_dog_eyes.Xxx
את העונה האחרונה לא ראיתי(עוד משהו שהכדורגל הרס לי) ואני מחכה לערוץ כלשהו שיקרין את העונה העשירית מהתחלתה. אבל, את 9 העונות הקודמות ראיתי. "חברים" נכנסת אצלי ללקסיקון עם עוד סדרות מעולות כמו "סיינפלד". הסדרה הייתה ענקית, קרעה אותי מצחוק, והייתה חלק בלתי נפרד מההתבגרות שלי. ואיזה מזל שכל הערוצים הקימים חורשים על העונות הישנות ככה שעדיין אפשר להיקרע.
תת רמה פולדש? תוכנית מצויינת! אני עוד מתענג על הפרקים הישנים בערוף ביפ. ממש כיף. ובמעבר חד, עוד תוכנית מסתיימת היום, האקדמיה לצחוק. זהו. יוסי וטירן טובים, אבל צחי יזכה, הדר - תבכה, ושלישיית דופה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
בקשר לאקדמיה- אתם תראו יוסי וטירן יזכו! זה ההימור שלי לפחות וזה מי שאני רוצה היום. בקשר לחברים- ממש לא תת רמה. סדרה פשוט ענקית. גם אני איבדתי עניין בעונה ה- 9 בגלל השעה הדפוקה על ראשון בשער ובגלל שזה נופל גם על ליגה ספרדית וכמובן בגלל המסחור. מי רוצה לראות חברים עם פרסומות? התרגלנו לטוב בערוץ 3. אני בטוח שאם זה היה נשאר בפריימטיים של אמצע שבוע לא הייתי מפסיד אף פרק כמו בעונות הקודמות. הפרק הכי טוב (כמעט ללא מתחרה) לדעתי זה הפרק של הפוטבול בחג ההודיה (rachel, you go long http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx ). מה לדעתכם?
יש המון, עדיף שאנ'לא אתחיל בכלל.. יש את פרקי הסופרבול, פרק הספות של ג'ואי וצ'נדלר, פרק הפוטבול, פרק החלפת הדירות, פרקי לונדון, פרק הגילוי, פרק הכדור, פרקי וגאס, פרקי ה"מה היה קורה אם" ועוד ועוד.. בקשר לאקדמיה, צחי יזכה וחבל מאוד. אני רציתי מאוד שנוסבאום יעלה לפיינל צחוק(אם אני אשמע עוד משהו שמתבסס על צמד המילים "פיינל פור" אני ארצח את ג'ורדי ברתומאו), כי הוא היחידי שיש לו סיכוי לדגדג את הטמבל, אבל שלושת המתחרים של צחי די גרועים ולא צפוים להוות לו מכשול. בכל מקרה, אני אהיה היום בעד יוסי וטירן. אה, ועוד תכנית שמסיימת היום עונה-"עמוק באדמה". מה דעתכם על הסדרה?
פולדאש אני האפסיות שלך. התוכנית הזאת גאונית, הרעיון גאוני. נכון שהביצוע היה מאוד מאוד גרוע אבל זה באמת תוכנית כייפית (לדעתי למשל, קומיקאים לא נמדדים ע"י SMS, זה דבילי- אנשים מצביעים למי שהם אוהבים ולא למי שבאמת הכי מצחיק. גם קומיקאים לא נמדדים רק על סטנדאפ. טל פרידמן אדם קורע והוא לא עשה אף- פעם סטנדאפ. למשל יוסי וטירן הרבה יותר טובים כתורכים מאשר סטנדאפיסטים. בנוסף ההפקה ערכה את הריאלטי טי.וי בצורה זוועתית ולתוכנית היה יכול להיות פוטנצייל הרבה יותר גדול). חבל שזה נגמר. מה אני עשה כל יום עכשיו ב10 וחצי? בכל מקרה- לאחר שכל הפייבוריטים שלי כבר ממזמן עפו אני בעד מי שבאמת הכי יצחיק אותי, והחלטתי שאני אצביע למי שהכי יצחיק אותי.
יש כל כך הרבה פרקים טובים של "חברים" שקשה להיזכר שבראשם הפוטבול,האונגי(שעל שם הפרק הניק שלי באי סי קיו), ומה היה קורה עם..בעונה התשיעית אני יכול להזכיר לטובה את הפרק עם אחותה של רייצ'ל והפרק עם השיר של רוס. בקשר לאקדמיה, חבל ששוב אנשים יוכיחו את הרמה שלהם ויבחרו בצחי, הוא כל כך לא מצחיק אותי ואני מקווה שמישהו אחר יזכה ולא משנה לי מי(אף אחד מהם לא באמת מצחיק שהקטע של הטורקים זאת העתקה אחת גדולה מעלי ג'י שאם תיזכרו היה לו קטע של איזה קזחסטני שגם התחנה שלו נקראה ארקש או משהו דומה). ובקשר לסיקס..תכנית נפלאה שהפרק האחרון היה לטעמי הפרק הטוב בעונה, כל כך הרבה רגעים טלוויזיונים נדירים ועם הדמות הכי מרעננת שיש הלא היא מאמא פישר הנפלאה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
על מה אתה מדבר? יוסי וטירן אהבו לתרגם סרטים תורכים בשביל הצחוק, ואחרי זה הם לקחו את זה לקטע שלהם. והיום, בקומדיה בכלל, כל הקטעים ממוחזרים, כל עניין החיקוים וכדומה. אבל הרעיון של יוסי וטירן היה שלהם. וכפי שאמרתי, דווקא הקטעים הקטנים הצחיקו אותי(ובמיוחד הריאלטי שלא פיספסתי בו אפילו פרק אחד), הבובות של האריה והצבי(נוסבאום וטירן) פשוט קרעו אותי, גם כמובן שבלול ותבלול, ואהבתי גם את השיר "מה שהיה ביננו" שיש שם חלק שצחי לוקח מגפון ומתחיל לשיר את השיר, זה ממש קרע אותי, ועוד כמה דברים(כמו "ציצים גדולים"). יאאלה יוסי וטירן, אני איתכם(בתקווה שאם הם לא יקחו צחי יקח). http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_bigsmurf.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_jokercolor.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx
משה אם כבר אקדמיה לצחוק, לא יכול להיות שלא נקראת מהשיחות של טירן ונוסבאום עם אסף פורמן על טלי... יענו שהם אומרים לו "מה אתה אומר לאמא שלך שלא עולה במדרגות?" ואז הוא אומר "תעלי" ואז הם מתלהבים הוא אמר טלי וכו', אותו דבר עם טאקי. הרג אותי זה
אני לא יודע מה איתכם, אבל אם מנכ"ל האקדמיה, אני מסדר ליוסי, טירן, צחי ונוסבאום תוכנית משלהם. השם של התוכנית "הכיתה הטיפולית", כשהם החדר שלהם. ביחד הם פשוט פסיכופטים. בתוכנית הזאת הם יכולים להכניס את כל הדחקות שלהם, החל מהטורקים המצויינים, עד לאריה וצביקה המעולים. חייבים לתת להם תוכנית.
בהחלט!הם פסיכופטים.... אני רוצה שלישיית דופה (באקדמיה עצמה הם לא מצחיקים כמו צחי אבל בסטאדנאפ הם כן.) אני הכי אהבתי את הקטע של שבוע שעבר (אם הלהקות הצבאיות) כמו אני מת. חיסלו אותי הלילה אני מת... או מתנחל עם תחמושת.... ואז רק שירו שיר לשלום במהקלה גדולה! אז רק שירו שיר לשלום גם בוש במקהלה. ועוד...