כרגע מימון נשאר. ולדעתי הוא מספיק טוב בשביל לשחק בהרכב. גם לא בטוח שמסיללה ימכר והאמת הייתי רוצה שישאר. מכרנו כבר משחק העונה.
זה אמור להיות ככה: עותמאן/משומר,מימון,קאנוטו,מסיללה מחליפים: עותמאן/משומר,בנאדו,סרי פלח,טוואטחה. 2 מגנים מצוינים,אני מקווה גם שקאנוטו הזה באמת טוב כמו שעושים ממנו וישתלב מהר עם מימון.
מיימון חייב להשאר, אני לא רואה שום בלם ישראלי בארץ שראוי יותר ממימון להחליף את דקל.. גם מבחינת פיזיות ויכולות וגם מבחינת הכרת המועדון והעובדה שהוא שחקן בית.. אם אנחנו משחררים אותו הטעות תיהיה חמורה יותר אפילו מלהעדיף את משומר על פני עותמאן...
יפה שהחלקתם את זה, אבל מה שהולך עם בנאדו זה פשוט לירות לעצמנו ברגל. הקבוצה צריכה שקט ולא התססה של חוליגנים. רוצים לפגוע בקבוצה? אז רק תמשיכו. מתבייש שאותם ברברים נקראים אוהדי חיפה. בושה וחרפה
המחאה נגד האיש שאוהב ירוקים(והכוונה לא לאוהדי מכבי חיפה) יותר מדי היא לגיטימית כל עוד היא לא חוצה גבולות של אלימות פיזית או נגד הרכוש. ההיפך, חציית קוים כאלה פוגעת במחאה.
וזה קורה בגלל שבארץ האוהדים רוצים לנהל את הקבוצה, לקבוע לה מה יהיה ומה לא. אולי אם היה מועדון חברים לקבוצות אפשר היה להעלות טענות באופן מסודר, מול המנהלים באופן ישיר, עם משקיפים. אבל מחאות מהסטייל הזה משיגות את ההפך. מישהו באמת חושב ששחר ייכנע לכמה דבילים שזורקים חזיזים? אף אחד לא ידבר איתם בצורה כזו, שימשיכו לחפש תשומת לב.
אני מסכים עם ערן וחושב שכל הבלאגן הזה שעושים סביב חזרתו של בנאדו הוא כלכך מיותר ורק יפגע בקבוצה. אני מקווה שהעסקה עם קאנוטו לא תתפוצץ בסוף. יש פערים בנוגע לאחוזים ממכירה עתידית על השחקן ובינתיים ורמס שוחרר כך שאני מקווה שלא נישאר בסוף בלי בלמים. בכל מקרה, אני חושב שסגאת שי מיימון הסתיימה בזה שהוא ישאר בקבוצה וככל הנראה גם יפתח את העונה בהרכב כשבנאדו יהווה את הגיבוי מהספסל. עדיין מחפשים חלוץ, ואחרי שדודו ביטון שוחרר שוב עלתה אופצית עומר גולן שאני שוב לא מתלהב ממנה. גם מטוטו תמוז אני לא כלכך מתלהב אבל מעדיף אותו על פני גולן.
אלישע לוי מסרב להמשיך עם ג'ון קולמה. בקישור האחורי של הקבוצה נמצאים בירם כיאל, אדריאן סילבה וגוסטבו בוקולי (שיחק בעונה שעברה כקשר אחורי כשכיאל נפצע), בשביל מה צריך את ג'ון קולמה כשחסר לך חלוץ ? טוטו תמוז לא יביא למכבי חיפה את האליפות וגם לא ולידמאר דאבשוולי. עם כל הכבוד לקישור ההתקפי של מכבי חיפה שהוא הטוב ביותר בליגה וגם ישראלי הוא לא יצליח להביא אליפות.
לא יודע, אולי זה רק אני, אבל מתחיל להמאס עלי האמירות של " יש לנו שלד טוב, יש לנו את יניב קטן וגוסטבו בוקולי- עם שניהם אנחנו נרוץ חזק", "צריך לבנות סביבם את הקבוצה וכו'". כבר 4-5 שנים שאנחנו משתמשים באותו "שלד חזק", שאכן הביא לנו תארים, הביא לנו משחקים ושערים גדולים, אבל השלד החזק הזה מתחיל להיות עייף. עונה אחר עונה מחפשים אחר תחליפים ושחקנים טובים יותר וכשלא מוצאים אז חוזרים למקורות. אין מה לעשות, שחקנים מתבגרים, נחלשים, העומס כבד מידי, לא היה קורה כלום אם היו מביאים רכש רציני שיגרום לקטן לעלות ל 30 דקות ולתת כמה מסירות גדולות שאנחנו מכירים ממנו, כי בואו נודה באמת, הוא כבר בקושי עובר שחקנים על מהירות, ובטח שלא רץ כמו שהיה פעם. התחושה שלי היא שהפיתרון הנוח הזה של לא נורא, קטן יעזור לנו, כבר די מיצה את עצמו.
אף אחד לא אמר שיבנו קבוצה סביב בוקולי. בוקולי כבר מהעונה האחרונה הוא שחקן רוטציה. השלד כולל גם את הצעירים שצריכים להשתפר כמו גאדיר וגולסה. אני עדיין חושב שהסגל שלנו טוב. בכל מקרה, היום נקבעו רשימת היוצאים למחנה האימון השני שיערך בבולגריה ומי שיצא עם הקבוצה הוא השוער תום אלמדון. אדרי ימשיך להיות השוער הראשון בהיעדרו של דוידוביץ' ואלמדון כנראה יוצא כדי לשמור על הכושר. גם השוער השלישי, חיים זיסקינד יוצא.
נכון שלחיפה עדין יש שחקנים טובים גם אחרי עזיבתם של קינן וטשירה אבל אני רואה את מכבי ת"א מתחזקת והפועל הצליחו להאשיר את הרבה שחקנים כמו ורמוט שכטר דה סילבה ואולי את אניימה ואני קצת מודאג.
היריבה באירופה תצא מכאן: פ.צ. לוצרן(שוויץ) מולדה פ.ק.(נורבגיה)/פ.ק. ילגאבה(לטביה) - 1:0 לדייגים הנחמדים מנורבגיה עם רקורד של הופעה בליגת האלופות לפני 11 שנים אפולון לימאסול פ.צ.(קפריסין) פ.צ. דינאמו מינסק(בלארוס)/ג'.ק. סילאמאיה קאלב(אסטוניה) - 5:1 לבלארוסים פ.ק. באקו(אזרבייג'אן)/פ.ק. בודוצ'נוסט פודגוריצה(מונטנגרו) - 2:1 לאזרים רוצה את דינמו מינסק, באקו או את המונטנגרים.
נקווה לא לקבל את לימסול או לוצרן (ובין שתי הקבוצות עדיף אני חושב לקבל את לוצרן), אבל כל קבוצה אחרת זו תהיה בדיחה אם לא נעבור. בעצם גם מינסק זה לא ממש אידאלי, למה אתה מעדיף אותם?