הפועל אשקלון 2010/2011: ממשיכים בהתרסקות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י איגור .פ., ‏9/7/10.

  1. אשקלוניי Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/09
    הודעות:
    132
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לפי מה שהבנתי עוד כמה מצלמות אבטחה להוריד גדרות ולשפץ את חדר הלבשה של האורחים
    שמצלמות וגדרות בדיוק יום אחד וחדר הלבשה זה כמה ימים והבעיה העיקרית זה התאורה
    התאורה אמורה להגיע עוד חודש ולא יודע למה אומרים שזה יתעקב בחודש אחרי פתיחת העונה...
    ואני גם לא מבין מה הבעיה לשחק עם התאורה הקיימת במשחקים הראשונים אני בטוח שהתאורה שיש עכשיו יותר טובה מהרבה מגרשים ולא יקרה כלום אם ישחקו איתה שתי משחקים
     
  2. yakov_y YNWA

    הצטרף ב:
    ‏13/10/09
    הודעות:
    9,639
    לייקים שהתקבלו:
    2,485
    מה נסגר בסופו של דבר עם ניר מנצור ?
     
  3. איתי שכן-טוב Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/09
    הודעות:
    1,163
    לייקים שהתקבלו:
    37
    עכשיו שמתי לב שהתבלבלתי. זה לא ניר, זה עמאר מנצור ששיחק בעונה שעברה בנס ציונה. היום הם התאמנו עם הקבוצה ומחר (חמישי, 18:00, איצטדיון וסרמיל) הם יבחנו במשחק אימון מול מכבי באר-שבע. בכל אופן, מנצור לא מתאין לליגה העל, לפחות לדעתי.

    כרגע אנחנו צריכים להתחזק במגן ימני, קשר אחורי, קשר קדמי וחלוץ.

    בקשר לעבודות באיצטדיון, עד עכשיו שיפצו רק את השירותים. צריך לשפץ את החדר הלבשה של האורחים כמו שנאמר כאן באחת התגובות, את היציע הצפוני (ותרדו כבר מהעץ הזה.. מה הוא מפריע?). צריך לשפץ את הקופות שעד היום חלק מהן היו סגורות. התאורה החדשה תגיע רק עוד חודש לפחות, אני באמת לא מבין עדיין למה חיכו.. וכרגע הקבוצה תצטרך לחפש מגרש חלופי לליגה, ובגביע הטוטו כנראה תוחלף הביתיות..
     
  4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    מה צריך לשפץ ביציע הצפוני בדיוק? וכן צריך להעיף את העץ, זה נראה לך הגיוני שיש עץ באמצע יציע של מגרש כדורגל?
     
  5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    אשקלונים האם יתקיים משחק האימון היום בוודאות? אין שינוי של הרגע האחרון?
     
  6. איתי שכן-טוב Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/09
    הודעות:
    1,163
    לייקים שהתקבלו:
    37
    לפי מיטב ידיעתי, נכון לעכשיו אין ביטול.

    עומר, צריך להוריד שם את הגדרות, לשים מצלמות, להוסיף כסאות ועוד כמה דברים קטנים. בקשר לעץ, נכון זה לא נשמע ונראה הגיוני שיש עץ באמצע היציע, אבל הוא ממש לא מפריע לאף אחד! זה דווקא יכול להיות מצחיק וייחודי חח..
     
  7. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,402
    לייקים שהתקבלו:
    1,351
    הוא מחפש קבוצה בספרד.
     
  8. איגור .פ. Member

    הצטרף ב:
    ‏21/10/06
    הודעות:
    1,698
    לייקים שהתקבלו:
    13
    כל מה ולמה ניר מנצור מחפש קבוצה בספרד הוא עשה משהו?
     
  9. שגיא Guest

    חבר'ה, עשיתם סלט גדול.

    עמאר מנצור (לדעתי גדל בהפועל תל אביב) הוא זה שהצטרף לאשקלון.

    ניר מנצור הוא מגן ישראלי שעבר בגיל צעיר לנוער של ריאל מדריד. אם אני לא טועה הוא מסיים גיל נוער ולאחרונה היו דיווחים שאולי אפילו יעבור לווסטהאם.
     
  10. איגור .פ. Member

    הצטרף ב:
    ‏21/10/06
    הודעות:
    1,698
    לייקים שהתקבלו:
    13
    הבנתי ואם להאמין לONE ניר מנצור חתם באתלטיקו מדריד.
     
  11. BEJERANO Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/10
    הודעות:
    7
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כנראה שבאמת ניר ישחק העונה בשורות אתלתיקו מדריד ..
     
  12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    זה לא נס זמיר שחתם באתלטיקו מדריד?
     
  13. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    שגיא בא ועשה סדר אבל שוב עשיתם בלאגן... פעם אחרונה:

    עמאר מנצור חתם בהפועל אשקלון כפי ששגיא אמר.
    ניר מנצור "שיחק" בריאל מדריד אבל ככל הנראה יעזוב וכרגע יש דיבורים חזקים על מעבר שלו לווסטהאם. http://www.one.co.il/Article/162066.html
    נס זמיר בדרך לאתלטיקו מדריד.

    שלוש אנשים שונים, שלוש קבוצות שונות.

     
  14. הפועל_כפר_סבא Member

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    1,182
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אחרי הדברים של איתי שכן טוב פתאום התחשק לי לחזור רגע למחזורים האחרונים של העונה האחרונה בליגה הלאומית והמסקנה שלי היא חד משמעית: אתם פשוט גנבתם את העלייה עם הרבה הרבה מזל!!
    בואו נתחיל, סיום המחזור ה-26: אתם מפסידים 2:0 בנס ציונה, מבחינתכם העונה גמורה, אני זוכר בזמנו שאיזה אשקלוני אמר פה שהעונה גמורה ואותו איתי שכן טוב הנכבד תיקן אותו - "איזה נגמרה העונה? אנחנו עוד עלולים לרדת ליגה...."
    עראבה מנצחת אותנו וזה נראה שהם בטוחים ב-100 במקום ה-6.
    אבל מאותו רגע החלה תפנית דרמטית בעלילה, באותו שבוע כנראה שמישהו מלמעלה החליט שבא לו נורא מאוד שאשקלון תעלה ליגה, אלילת המזל החלה לפקוד אתכם שבוע אחר שבוע כשבמחזור הבא עראבה מפסידים ללוד ואתם מצליחים לנצח 0:1 את ראשל"צ, עוד שבוע עובר ושוב המזל אתכם כשאתם איכשהו מצליחים לנצח את מכבי הרצליה בחוץ ועראבה הלוזרים מפסידים בבית להכח!!
    עוד שבוע עובר ושוב המזל הולך עם האשקלונים - הם מקבלים את שמשון המפורקת ומביסים אותה 0:5 כשנצרת עלית מאבדת יתרון לקראת הסיום בגרונדמן ועראבה האומללים מפסידים 2:0 לנס ציונה..
    הפלא ופלא, אחרי שהיתה רחוקה 8 נקודות מהמקום השישי 4 מחזורים לסיום העונה מצליחה אשקלון להשתחל למקום השישי, במחזור האחרון של העונה הסדירה עראבה גוברים על מרמורק אך אתם שוב מנצחים עם הרבה מזל בבת ים ושומרים על המקום השישי.
    עכשיו אתם רחוקים 7 נקודות מהפועל כפר סבא שבמקום השני אבל לא, אתם רק 4 הפרש מהם!! יש קיזוז!! פשוט לא ייאמן!!
    במחזור ה-31 אתם מצליחים לנצח בחוץ את קרית שמונה, איך עשיתם את זה? לבורא עולם התשובות, כפר סבא עוד מנצחת 2:5 את בת ים אך שער שיוויון מזליקי של נס ציונה בדקה ה-95 מול רמת השרון גורם לכך שאתם כבר במקום השלישי. מדהים, לא פחות.
    ודווקא במחזור הבא כשכפר סבא נראית בדרך הבטוחה לליגה הראשונה היא מקבלת על הראש את קרית שמונה העצבנית שמנחיתה לה על הראש 0:3 כואב במיוחד. ומה עם אשקלון? מנצחת 0:1 את רמת השרון אחרי שאורן ניסים מחטיא מול שער ריק לקראת הסיום.
    ועם כל המזל המטורף הזה לא מספיק אז שיא השיאים מגיע שבוע אחרי זה במפגש הגדול של העונה בין הפועל כפר סבא והפועל אשקלון כשההפרש הוא רק נקודה לטובת כפר סבא, הקרב על העלייה!
    באותו שבוע אוהדי אשקלון ה"מקסימים" הספידו את כפר סבא עם מודעת אבל מכוערת אבל על המגרש ויודעים זאת טוב כל 1,500 האשקלונים שהגיעו באותם צהריים ללויטה, כפר סבא פשוט שחטה אותם במשך חצי שעה!
    כמה החמצות, כמה החמצות היו לנו באותם דקות, באחת מהן זה היה נראה כאילו אלילת המזל פשוט ירדה לדשא והגנה על השער שלכם.
    ואז בניגוד מ-ו-ח-ל-ט למהלך העיניינים על הדשא אשקלון משומקום עולה ל-0:1אחרי פצצה של קובי דג'אני מ-30 מטר. 1:0 לא מוצדק בשום פנים ואופן לאשקלון.
    כפר סבא היתה בהלם מוחלט והאשקלונים מצליחים לגנוב עוד שער ועולים ל-0:2בדקה ה-60.
    ואז הגיעה הדקה ה-73, נתן שקורי כובש פנדל ודקה אחרי זה הבנתי סופית שאשקלון עולים השנה ליגה וזה סופית - שתי דקות לאחר השער המצמק חלוץ כפר סבא דופלה מקבל כדור על מגש של זהב אבל מצליח להחטיא מול שער ריק! אם הוא מכניס את זה אנחנו עולים ליגה, אבל הוא לא הכניס, אשקלון מנצחת ולמעשה מבטיחה את העלייה.

    לסיכום, לא הגיע לכם לעלות! במשך 26 מחזורים הייתם גרועים אך אז מישהו מלמעלה החליט לעזור לכם ובתוספת שיטת הקיזוז הצלחתם לגנוב להפועל כפר סבא את העלייה.
    אני עוד לא התאוששתי מזה, רק אם נעלה אולי אצליח. עליית הליגה שכ"כ הגיעה לנו נגזלה מאיתנו בצורה אכזרית וכל מה שנותר לי לאחל זה הצלחה להפועל אשקלון בליגת העל, מי יודע אולי בשנה הבאה הקיזוז יעשה לכם את ההפך ממה שהוע עשה לכם השנה, מה שבטוח זה שאנחנו עוד ניפגש!
     
  15. אשקלוניי Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/09
    הודעות:
    132
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כפר סבא יכולים להאשים רק את עצמם בזה שהם הפסידו את העלייה
    מה רציתה בגלל שכפר סבא הגיעו למצבים מחצית ראשונה אז שחקני אשקלון היו צריכים להגיד להם בואו תכניסו לנו גול תקפתם הרבה????
    מה שחשוב שאשקלון עכשיו בליגת העל..
    עלינו עם הרבה מזל לפלייאוף אבל מאז שזה היה תלוי בנו שיחקנו תכדורגל הכי טוב בליגה ועם הקהל שהתחיל לבוא אף אחד לא עצר אותנו. גם לא קרית שמונה.
    ומתי אורן ניסים החטיא מול שער ריק בדקה 90 חחח זה היה סתם עירבוביה ברחבה שלא יצא ממנה כלום בסוף