Hup Holland - הצבא הכתום מגיע לדרום אפריקה

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/5/10.

  1. The_Arsenal Member

    הצטרף ב:
    ‏13/6/07
    הודעות:
    4,085
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני ראיתי את כל המשחקים של הולנד במונדיאל (למעט סלובקיה שדיברת עליו) והם שיחקו גרוע מאוד. ב-4-5-1 של ארסנל לואן-פרסי יש את החופש לרדת אחורה כדי לקבל כדורים, לעשות איזה דריבל או לחלק מסירות, בהולנד יותר בונים עליו להיות Fox in the box, וזה דבר שהוא לא היה ולא יהיה. אולי ואן מרוויק מפחד מהטענה הקלישאתית שאם חלוץ בודד יוצא מהרחבה זה משאיר ואקום ברחבה ומחסל כל אפשרות לשער.
     
  2. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,624
    לייקים שהתקבלו:
    3,520
    מין:
    זכר
    אני רוצה להדגיש כי אני לא חושב שואן-פרסי שחקן עצל או בטלן. אין ספק שבמדי ארסנל הוא רץ ומשקיע. התכוונתי שספציפית במונדיאל הזה, בטח בסיטואצייה הלא-פשוטה - פציעה ארוכה - ואן-פרסי היה חייב להראות הרבה יותר אנרגיות חיוביות. הוא צריך להוכיר תודה למאמן שנתן לו קרדיט עצום. אין להולנד שחקן התקפה טוב ממנו, אבל הונטלאר הוא לא איזה ילד מהנוער ומדובר בחלוץ מכובד, שאם יקבל צ'אנס כן יוכל לספק את הסחורה, כך שואן-פרסי היה חייב להתייחס למאמן יותר בכבוד. ואן-פרסי צריך להראות יותר רעב ולרוץ שבעתיים - הן כאשר הוא מאבד כדור והן כאשר הולנד בהתקפה. חלוץ מרכזי חייב לנוע הרבה יותר, גם לעומק. כמובן שהולנד פושרת מאוד בטורניר הזה וזו בהחלט נסיבה מקלה מבחינתו(גם היכולת האישית של השחקנים המובילים לא מרשימה וגם חילופי המקום בשלישייה ההתקפית מתנהלים בעצלתיים), אבל אין כאן שחור או לבן. ואן-פרסי היה צריך להראות יותר מוטיבצייה ולתת יותר כדורגל. גם בארסנל הוא הוצב כחלוץ חוד ולא-פעם חילץ אותה ממצבים בלתי-נעימים. הרי לא מדובר בחלוץ שיודע רק לדחוק כדורים לרשת. ואן-פרסי הרבה יותר מזה.
     
  3. ArsenalFan Member

    הצטרף ב:
    ‏18/8/03
    הודעות:
    5,994
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עזוב את ארסנל, גם בהולנד הוא רץ ומשקיע. זו פשוט לא ביקורת רצינית. הוא לא יעיל, הוא לא טוב מספיק, אבל להגיד שהוא לא רץ מספיק ולא "מראה רעב"? שטויות.
     
  4. Ajax Amsterdam Member

    הצטרף ב:
    ‏14/3/09
    הודעות:
    4,851
    לייקים שהתקבלו:
    1,898
    אי אפשר לחכות תמיד המפגשים האלו היו מעניינים לידעתכם הולנד ניצחה רק פעם אחת את ברזיל וזה היה ב1974
     
  5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,450
    לייקים שהתקבלו:
    5,666
    אם כבר הזכרת, אולי המשחק הגדול ביותר בתולדות נבחרת הולנד. בעצם, בטוח. אלופה העולם הגאה, שהציגה 4 שנים אחרי הזכייה הגדולה שלה באליפות נבחרת כסחנית בצורה מדהימה. בכל מקרה, המשחק הכי גדול של איזושהי נבחרת הולנדית בכל הזמנים. בניצוחו של הגאון קרוייף. 2-0, רק 2-0 זה נגמר.

    חפשו ביוטיוב (אם לא הייתי בצבא הייתי עושה זאת בשבילכם).
     
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,173
    לייקים שהתקבלו:
    7,305
    מחר זה רגע האמת, מחר זה הרגע להשאיר חותם על המונדיאל, מחר זה הרגע להצהיר כוונות.

    _________________________________
    http://i46.tinypic.com/2i8i4x2.Xxx
    המשימה: להדיח את ברזיל
     
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,603
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    אני לא בדיוק אופטימי לגבי המשחק אחרי צהריים. ברזיל לדעתי הנבחרת הכי קשה מולה הולנד יכולה לשחק. ההגנה שלה רצחנית ואם לא שמים לב כבר 1-0 לזכותם בצד השני. אני לא מתלהב מהנבחרת הברזילאית, אבל זכותם לשחק כך. ברגע שזה מביא תוצאות דונגה נהנה מהספק והמבקרים יכולים למעשה להגיד עד מחר מה שהם רוצים.

    המפתח מבחינתי יהיה להבקיע ראשונים. זה המשחק הראשון שאנחנו לא פייבוריטים ואולי זה יביא לנו את האקסטרה מוטיבציה, יכולת וכמובן מזל. אני מקווה שסוף סוף נראה את ואן פרסי מופיע למשחק, אבל הדבר גם תלוי בכושרם של השחקנים מסביבו. לבד הוא לא יכול.

    נותר רק לאחל לבחורים שלנו הצלחה!
     
  8. רוני שטנאי Member

    הצטרף ב:
    ‏9/8/05
    הודעות:
    163
    לייקים שהתקבלו:
    16
    אתמול רשמתי תגובה, וכשניסיתי לערוך אותה נמחק לי הכל. בקיצור המשחק היום לא דומה לאף משחק מהעבר זה לא 74' ,94' ואפילו לא קרוב ל 98'. המעט שמזכיר זה המשחק של 94' כשבראזיל הייתה הפייבוריטית והולנד קירטעה למדי בשלב הבתים, בראזיל הייתה עם חלק אחורי סולידימאוד וקישור מעובה והמשחק שהיה משמים למדי במחצית הראשונה הפך לקלאסיקה במחצית השנייה עם הגולים באופסייד וריקוד התינוק המפורסם, ואח"כ העבירה על אוברמארס שלא נשרקה ולאחריה בעיטת העונשין , בקיצור מה שאני זוכר זה את טעויות השיפוט שמאוד רלוונטיות לאליפות הזו... אבל כפי שאמר לי ידיד שלא ממש קרוב לכדרוגל - אני לא מבין על מה המהומה ? הטעויות זה חלק מהמשחק ושחקנים מקצוענים אמורים לדעת להתמודד איתן ולא להתפרק מנטלית, הרי למה הם עושים כאלה הצגות אם לא כדי להטעות את השופט ?

    אם כבר אוברמארס הוא דיבר על ההבדל המרכזי בין הקבוצה היום לקבוצה הגדולה של 98' ולטענתו הקבוצה ההיא לא האמינה באמת ובתמים למרות כל היכולות שהיא מסוגלת לקחת את הגביע ושההגעה לחצי הגמר הייתה בשבילם השיא, ואילו הקבוצה היום סבורה ובטוחה ביכולת שלה למרות כל המגבלות לזכות בגביע.
    הוא דיבר גם על אייאקס האחרונה שלקחה את אליפות אירופה ואמר שהמסע הראשון שלהם לאיטליה היה כמו איזה טיול שנתי כשהם מסתכלים וכמעט מעריצים מהצד את מילאן האלופה המכהנת והעובדה שהם הצליחו לנצח אותה פעמיים היא זו שנתנה להם את האמונה שהם מסוגלים לזכות בתואר. המשחק היום יהיה דומה לכך, ניצחון היום והשמיים הם הגבול הדחה היא התוצאה הצפויה. אוברמארס לא היה דיפלומט גדול כשטען בצדק שיש שחקנים בנבחרת בראזיל הנוכחית שלא היו שורכים שרוכים בנעליים של רומאריו, ריבלאדו או רונאלדו, אבל כצוות זו קבוצה חזקה מאוד שמזכירה לו את הנבחרת המגובשת של 94'.


    כולם מכירים את נקודות החוזק והחולשה של שתי הקבוצות, מרבית השחקנים מכירים היטב האחד את השני, יש שמשתפים פעולה בקבוצות ויש ששיתפו פעולה ויש שמשחקים באותן הליגות, כך שקשה יהיה להפתיע יותר מדי . הקבוצה שתגיע מפוקסת יותר ועם השחקנים המובילים חדים יותר תהיה עם היוזמה ואם האפשרות הגדולה יותר לנצח, כשברור שלבראזיל יש מספר יתרונות עלינו. כל אחד ואחד מהשחקנים צריך להיות בשיאו ולהבין שזה המשחק הכי גדול שהוא השתתף בו, זה המשחק הכי גדול שלנו מאז ההפסד הצורב ההוא במארסיי ובלי התעלות של השחקנים התוצאה תהיה אחת - הדחה .

    ב74' זו הייתה בראזיל אחרי השיא מול הולנד הגדולה של קרויף ונייסקנס, משחק פיזי על סף האלימות, יצא לי לקרוא תגובות של אוהדים שהיו ילדים באותו מונדיאל ואחד מהם שיחק עם הבן של ואן האנחם השכן ומה שהוא זוכר מאותו משחק זה לא רק את השער הנפלא של נייסקנס אלא בעיקר את החולצה הלבנה שלו שהפכה לאדומה מדם בעקבות העימותים על כר הדשא. אבל זה לא שההולנדים התגלגלו על הדאש ובכו גם הברזיאלים הרגישו המרפקים החדים של קרוייף וחבריו.

    תשעים דקות או יותר של להיות או לחדול.



     
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    הרבה זמן לא הרגשתי ככה... לפני המשחקים מול פורטוגל בעשור הזה לא יודע אם הרגשתי ככה, אולי לפני איטליה ב-2000, בוודאות הפעמים האחרונות היו ב-98 לפני המשחקים מול ברזיל וארגנטינה, יש שילוב של פרפרים ועוד משהו שקשה לי לתאר.
    בלילה השינה לא כל כך הגיעה, זכרונות לא הפסיקו להציף, אנחנו אנדרדוג, אני לא אוהב לציין את זה אבל זאת המציאות, כולם הולכים עם ברזיל ואפשר להבין את זה, החיבור שלנו עדיין לא בא לידי ביטוי במונדיאל הזה וספק אם זה יקרה כבר, ברזיל מכונה משומנת שכל חלקיה עובדים ללא דופי, זה יותר תלוי בהם, אבל יש לנו את האיכויות כדי לקחת את ההתמודדות קצת לכיוון שלנו, מהבוקר אני רוצה להגיב בדיונים שונים בפורום, אבל לא כל כך מוצא את המילים, יש תחושה מוזרה.
    ככל שהשנים עוברים, אתה מפתח מנגנונים להתמודדות עם מצבים קשים, בהתחלה זה היה תמיד הכי קשה, לוקחים את זה כאסון, אחר כך אתה לומד להציב את זה במקום הנכון, אבל אני מקווה שלא היום נצטרך שוב להתמודד עם אותם הרגשות, הרגשות שמלווים אותי מ-92 ועד עצם היום הזה, וכמובן אוהדים וותיקים ממני שהיו וחוו רגעים נוספים.
    כמו שכבר רשמתי גם פה, וגם בסיקור, זו ברזיל, ברזיל שצרובה לי בזכרון מאותו לילה שהיה ב-94, סביבות 2 שעון ישראל אם אני לא טועה, ואותה ברזיל מ-98 שהעיפה את הנבחרת ההולנדית הכי מוכשרת שהייתה בזמנים האלו.
    כמו שכבר צויין מעליי, אלו לא אותן הנבחרות, לא אותה הולנד וגם לא אותה ברזיל, אבל זה עדיין- הולנד נגד ברזיל. הגיע הזמן להוסיף פיסקה חדשה לפרק שנפתח ב-74 ולהשאיר שורה ריקה מתחת לאותה פיסקה שנרשמה ב-98, בפרק אחר, שבו ברזיל יוצאת עם הכרטיס לשלב הבא.
     
  10. רוני שטנאי Member

    הצטרף ב:
    ‏9/8/05
    הודעות:
    163
    לייקים שהתקבלו:
    16
    הגעתי למסקנה שואן מרוויק שואף להגיע לבעיטות הכרעה מהנקודה הלבנה. הוא ינסה להרדים את המשחק לא לקחת סיכונים ואז בפנדלים אחרי ההכנות באימונים של דה בור(גם רונאלד נתן כמה טיפים, ואפילו סתאם תרם מהידע העצום שלו בנושא) וקוקו, אין לצהובים שום סיכוי מולנו.

     
  11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    כל המשחק היום על נייג'ל דה יונג לדעתי. הוא צריך להראות מי בעל הבית בקישור. ואם הולנד יצליחו להיות בעלי הבית בקישור מול הנבחרת הברזילאים הנוקשים המשחק יהיה בידיים שלהם. אבל זה אם רציני.

    בהצלחה
     
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,173
    לייקים שהתקבלו:
    7,305
    השמחה עצומה.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

    כמה דברים:
    1. אפשר להגיד על רובן הרבה דברים אבל הבחור פשוט גאון כדורגל. הטכניקה, היכולת שלו לשמור על הכדור, היכולת שלו לעבור 2 שחקנים על מטר, היכולת שלו ליצור מכלום מצבים, ראיית המשחק שלו שעוזרת לו לצאת מכל מצב מסובך, התנועה שלו במגרש, היציאה המהירה שלו מהמקום, גאון.

    2. לשניידר יש סיכוי לזכות בשנה אחת בכל התארים שכדורגלן מקצועי יכול לזכות בהם והאמת, פשוט מגיע לו.
    שחקן ענק עם לב ענק שבעצם כבש את 2 השערים היום ולא הפסיק לעבוד כל המשחק.

    3. ביורו האחרון הולנד עפה מול רוסיה רק בגלל כושר גופני לקוי. השחקנים הרוסים דהרו בהארכה קדימה בזמן שהשחקנים ההולנדים נפלו מהרגליים.
    היום, השחקנים ההולנדים עם כושר נפלא. לחצו על ההגנה של ברזיל עד הסוף, יצאו לכל כך הרבה התקפות שעם יותר מחשבות וחלוץ מפוקס ולא הנטלאר שהיה פשוט מאכזב כששיחק היום התוצאה הייתה גבוהה יותר.

    http://i46.tinypic.com/2i8i4x2.Xxx
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/7/10
  13. AronB Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/09
    הודעות:
    2,083
    לייקים שהתקבלו:
    0
    האם זה הולך לקרות? האם הולנד הולכת עד הסוף הפעם?
    לא סתם יש לנבחרת הזו את התדמית הקלוקלת הזו, הרי שתמיד הם פייבוריטים ותמיד מפשלים. דורות שלמים שכללו את פטריק קלויברט, דניס ברגקאמפ, אדגר דווידס, קלארנס סיידורף, פיליפ קוקו, פראנק דה בואר, יאפ סתאם, מיכאל רייזיחר, מארק אוברמרס, רוי מקאי, אדווין ואן דר סאר ועוד רבים וטובים נחלו מפלות למרות כמות כשרון בלתי נלאית.
    גם ביורו 2008 הגיע אנדריי ארשבין ביחד עם כל הרוסים והפילו את הולנד באחד המשחקים הגדולים שהיו בשנים האחרונות, היום באה הולנד והפילה את ברזיל במשחק הטוב ביותר לפי דעתי עד היום במונדיאל 2010.
    תמיד אהבתי את ההולנדים, בעיקר את דניס ברגקאמפ (בכל זאת...ארסנל) ואדגר דווידס, במונדיאל הזה אחרי שהנבחרת שלי הודחה (אנגליה), אני בהחלט אשמח אם אלו שיזכו יהיו הכתומים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    תגובה על המשחק אני אתן בדיון של המשחק, אבל בחייאת, תשחררו מהדיבורים על ללכת עד הסוף, אורוגוואי/גאנה אלו לא ברמה של צפון קוריאה, הולנד כבר עשתה בית ספר לנבחרות כמו איטליה וצרפת ובסוף עפה מול נבחרת כמו רוסיה, אז תעשו טובה, צאו מהסרט שלכם, אתם שוכחים שזו נבחרת הולנד, לפני שאתם מדברים על הגעה בטוחה לגמר, תפתחו את ספר ההיסטוריה, ותחכימו.
     
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,603
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    מבחינתי דבר אחד בטוח, הפסד בחצי הגמר לא מקובל עליי...אני מקווה שהשחקנים לא ישכחו את זה כי אני רוצה הפעם באמת ללכת עד הסוף. לירן, מסכים לגמרי איתך, לכן אני מקווה שהשחקנים יירדו מהר לקרקע!!!
    כל כך כיף לנצח את ברזיל ואני באמת חושב שעשינו טוב לברזיל כי דונגה לבטח הולך הביתה.

    ביום שלישי חצי גמר...מי היה מאמין :aaa021:
     
    נערך לאחרונה ב: ‏3/7/10