מכבי חיפה 09/10: האליפות בורחת בשנייה האחרונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏4/7/09.

  1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    איך האחד קשור לשני?
     
  2. ertyo Member

    הצטרף ב:
    ‏4/11/04
    הודעות:
    579
    לייקים שהתקבלו:
    0
    האחד קשור לשני בכך שגם הגרוזיני יישאר ואז כבר לא יהיה מקום ל2 בלמים זרים,אלא רק לאחד.
     
  3. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,430
    לייקים שהתקבלו:
    1,360
    א. הכסף לא חשוב לו כי יש לו מספיק, אבא שלו כבר אמר יותר מפעם אחת שבארץ הסכומים לא מעניינים אותו כי אין מבחינתו הבדל בין 200 ל300 אלף דולר, הוא בשביל הבן שלו רוצה משכורות מקבוצות אירופאיות.
    ב. תצאו כבר מהסרט של "התקדמות מקצועית" מי ישמע אתם איזו ריבר פלייט שמייצרת שחקנים בסיטונאות לאירופה.
    ג. הוא לא צריך הכרה באירופה, יש לו את זה כבר.

    אז מספיק לחוש שאתם איזו אימפריה שכל העולם סוגד לה, אתם אמנם קבוצה מכובדת עם עבר מכובד, הווה מכובד ועתיד מכובד אבל אתם עדיין לא חלומו של כל שחקן.
     
  4. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    לפני שאני אפסיק לחוש אתה צריך להפסיק לבלבל את הביצים ולהכניס מילים לפה של אנשים. שום אימפריה סגודה ושום נעליים.
    אתם פשוט צריכים להבין שהסרט שאתם חיים בו שכל כך מפריע אנושות לורד המצב של לעבור מבית"ר לחיפה, בגלל ש"אנחנו בית"ר ירושלים" לא אמיתי. תרצה או לא תרצה, המעבר וההתקדמות מבית"ר יכולים לעשות לו רק טוב.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏1/7/10
  5. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,430
    לייקים שהתקבלו:
    1,360
    מפריע לו, עובדה שהוא ביקש מברוכיאן ומלמיליאן ומבן שושן שיעשו הכל כדי שהוא יישאר, שאיציק אמר לו "עידן אני מוכר אותך לחיפה" והוא התעקש שקורנפיין ייקח שבוע כדי לנסות ולמצות אופציות אחרות, אלו עובדות בשטח, עובדות שאתה יכול להתכחש אליהן כמה שאתה רוצה אבל הם עדיין עובדות.
    יכול להיות שהמעבר מבית"ר יעשה לו טוב ואני גם מקווה שכך יהיה ושהוא יעוף לאירופה כבר אחריי שנה כי כמות הכישרון שלו צריכה להתפרץ החוצה לאירופה ולא להישאר פה בליגה המעפנה שלנו, אבל זה לא סותר את העובדות בשטח והן שעידן ורד רוצה להישאר בבית"ר ירושלים, הוא רוצה לצאת לאירופה מבית"ר ירושלים אבל לצערנו הוא פשוט לא יכול כי הכסף שייכנס מהמכירה שלו הכרחי לקיום המועדון.

    נ.ב אפשר להתנסח יפה, לא צריך ישר לזרוק מילים כמו "תפסיק לבלבל בביצים" כי אני לא רואה בהודעות שלי שום אמירה אישית כלפייך שמצדיקה את התגובה הזאת, אולי אתה חושב שזה מוסיף לך נקודות זכות או עושה אותך צודק אבל זה ממש ההפך.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏1/7/10
  6. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    אם בנוסח ההודעה שלך לא הייתה שום נימה אישית של ניסוח לא יפה לא הייתי מדבר ככה תאמין לי... ואני אגיד לך את האמת? אני לא קונה את כל הנסיונות האלה של ה"התחנן" ו"ניסה לעכב", ו"עצוב מהמעבר לחיפה" וכל הסיפורים שפרסמתם בפורום בשבועות האחרונים. יכול להיות שהשחקן אוהב את המועדון ורצה להישאר שם עוד עונה, אבל זה בטח לא בהקצנה כמו התמונה שניסיתם לצייר.
     
  7. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,430
    לייקים שהתקבלו:
    1,360
    הכי חשוב שעידן ורד יודע מה הוא עשה כדי להישאר בבית"ר ואתם תמשיכו לחיות בבועה שמכבי חיפה זה המועדון היחיד בארץ.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏1/7/10
  8. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    אתה רואה על מה אני מדבר? בשביל מה להוסיף את המשפטים המעצבנים האלה שלא קשורים לא למציאות ולא למה שכתבתי?
    אסור לאנשים לחשוב(או לחילופין להזכיר) שמכבי חיפה, למרות גל השמועות על עזיבות כרגע, זו התקדמות מקצועית עבורו לעומת האי הודאות של בית"ר?
     
  9. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,430
    לייקים שהתקבלו:
    1,360
    אסור להתייחס לבית"ר ירושלים כאילו היא איזה הפועל עמק חפר, למרות כל מה שאנחנו עוברים עכשיו ולמרות כל מה שעברנו בעבר ואולי דווקא בגלל זה אנחנו עדיין "בית"ר ירושלים" אחת מארבעת הקבוצות הגדולות במדינה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏1/7/10
  10. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,685
    לייקים שהתקבלו:
    26,882
    מין:
    זכר
    ממכבי חיפה אפשר להגיע לאירופה. מבית"ר אפשר לנגב חומוס - לעיתים אולי אחרי חצי של סיבוב סתלבט באירופה.
    מכבי חיפה נחשפת דרך משחקי גביע אירופה.
    מכבי חיפה מועדון מסודר מה שגם מקל על התקדמות.

    כל שחקן שרוצה להתקדם, לא יתקע בבית"ר כמו ברוכיאן העצלן.
     
  11. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,430
    לייקים שהתקבלו:
    1,360
    הדבר היחיד שנכון ממה שאמרת זה שאתם מועדון מסודר.
    היחשפות באירופה נגזרת מהליגה.
     
  12. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,685
    לייקים שהתקבלו:
    26,882
    מין:
    זכר
    לדעתי בעיקר מגביעי אירופה ונבחרת.
    לפחות בעשור האחרון זה כך.
     
  13. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,430
    לייקים שהתקבלו:
    1,360
    היחשפות באירופה נגזרת מהליגה כי אם אתה לא מגיע למקום שמוביל לאירופה דרך הליגה אתה לא יכול לשתתף באירופה, עכשיו הבנת? או שהבנת גם מקודם ואתה רוצה לעצבן קצת?
     
  14. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,685
    לייקים שהתקבלו:
    26,882
    מין:
    זכר
    ברור שאתה מגיע לאירופה דרך הליגה, אבל גם צריך לעשות משהו ברמה בינלאומית.
     
  15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    אז בסוף ארבייטמן יחתום בגנט?
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.81386.html

    התקשורת מתהפכת כמו שניצל במחבת, אין לדעת כבר למה להאמין.
    אני חושש שעזיבה שלו תגרום לצוות המקצועי להביא במקומו את תמוז, זו האלטרנטיבה האחרונה שהייתי רוצה.

    • באתרי התקשורת הישראליים וגם במספר אתרים אלמוניים מחו"ל פורסם שווסט ברומיץ' מעוניינת במסיללה, נראה לאן העניינים יתקדמו.