ברצלונה 10\09: דויד ויאה מצטרף!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏16/7/09.

  1. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ראיתי אתמול את צ'לסי-ברצלונה, שמינית גמר של עונת הדאבל, אי שם כשריקארד על הקווים ורונלדיניו מלהטט. מוטה במשחק נוראי, אדמילסון אשכרה החזיק את האמצע (ושתיהם ביחד לא מתקרבים לטורה) מבחינה הגנתית. איזה משחק הוא תפס שם. אוליגר היה מעולה (!!!) ובזכותו הגענו למצב הראשון. מארקז מס' 1 וכמה שפויול היה בינוני. אטו אשכרה משכיב שחקני הגנה. אבל השיא, זה מה שמסי עשה לדל הורנו, התעללות. הוא גמר לו את הקריירה, אחרי המשחק הזה האפס הזה לא קם. פשוט גמר אותו לעד. אעלק "דל הורנו אמר שהוא ילמד את מסי תוך כדי משחק. לך תעשה שיעורי בית!!!" האמצע היה שייך לאיש אחד, דקו, לא כמו היום. סה"כ זה חיסרון כי דקו היה חלש ברמות מחרידות במשחק הזה, מקללה שיתק אותו. אם צ'אבי או איניסטה לידו זה היה יותר קל, אבל זאת הייתה ברסה ובעיקר דקו של אז. הכל תלוי בו באמצע, נקודה. והווינר-לארסון, שברגע שנכנס במקום מוטה הוא ניצח את טרי בכל מאבק שהיה כמעט.
    מיותר לציין שהיו שתי פנדלים ברורים לזכות ברסה שלא נשרקו, ככה בקטנה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏26/6/10
  2. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,088
    לייקים שהתקבלו:
    343
    זאת הייתה בארסה מדהימה, לדעתי יותר מזאת של היום. דקו וצ'אבי זהיה תענוג, ולפחות בקבוצה ההיא לא היה איזה קייטה אפס.

     
  3. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני אגיד לך ככה, לדעתי היא הייתה מנצחת את של היום, או לפחות מהווה יריב ראוי, אבל היא לא יותר טובה. סורי.
     
  4. fego7 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/7/06
    הודעות:
    82
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מישהו יודע מתי מפרסם לוח המשחקים של עונת 2010-2011?
     
  5. Bensh Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    6,643
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא, היו רק אולגר, אדמילסון, בלטי, גודיונסן וסנטי פאקינג אזקרו
    ברצלונה ההיא התנפצה על בונקרים בצורה מעוררת כבוד, אבל עדיין כזו שלא הספיקה. ברצלונה הזאת חזקה יותר, נחושה יותר ומאמינה בעצמה יותר
     
  6. Ampelmann Member

    הצטרף ב:
    ‏1/7/04
    הודעות:
    3,844
    לייקים שהתקבלו:
    0
    היום השני ביולי, מה שאומר שהחל מאתמול לגיא אסולין אין יותר חוזה בבארסה ולפי העיתונות הוא מעדיף כרגע לעזוב את המועדון.

    באופן אישי, חבל לי ממש. בניתי עליו שיתפתח לשחקן לגיטימי בבארסה בימים שהוא נחשב גם בעיני הספרדים לשחקן מוביל בבארסה B ו-C. קיוויתי שהוא יתפתח הלאה כמו ילדים אחרים דוגמת בויאן, פדרו ובוסקטס שעשו את כל הדרך לקבוצה הבוגרת, אבל בעידן שבו בארסה הולכת בדרכה של ריאל ומעדיפה לשפוך מליונים על חלוצים ולתת להם תקופת הסתגלות שמאפיינת את הבלאנקוס בימי הגלקטיקוס (להלן מקרה איברהימוביץ', הנרי ווייה), לאסולין אין מקום וכל זמן שגווארדיולה נשאר המאמן (ואין שום סיבה שזה ישתנה בקרוב) אז הוא גם לא יקבל הרבה הזדמנויות למנוע את ההעברה הבאה של מגה סטאר על חשבון שחקן בית לקבוצה.

    לא שאסולין לא אשם. במעט שיצא לי לראות אותו בשנים האחרונות (תקצירים ומשחקי נבחרת הנוער) הוא היה בין פרווה לבין אנמי לחלוטין (נגד שוודיה הוא פשוט היה גרוע) ויש סיכון שהנאיביות הזו עוד תסלול לו את הדרך חזרה לליגת העל.

    יש שמועות על ריאל (עוד בית קברות לנוער עם עומס על חוליית החוד), טוטנהאם (אולי האופציה הכי טובה כרגע - קבוצה מתחזקת שעדיין נותנת במה למי שבא מתוך המערכת וגם איתמר פאלוש שם כדי להקל על הקליטה) וצ'לסי (בבקשה לא!!), אז נקווה לחדשות מעודדות במהלך הקיץ.
     
  7. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,641
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    http://www.as.com/prom/201007/pro_photo1278070897.Xxx

    ה-AS: ברצלונה ומנצ'סטר סיטי הגיעו להסכמה על מכירתו של יא-יא טורה. כעת השחקן צריך לסכם את תנאיו בקבוצתו החדשה ואז העיסקה תיסגר סופית. המאמן רוברטו מאנצ'יני כבר בירך על המוגמר(?) כשאמר - "זו עוד עיסקה אדירה של מנצ'סטר סיטי. אני מברך על הצטרפותו של טורה שיוסיף לנו המון כוח ואגרסיביות. זמן רב ניסינו לרכוש אותו ואנחנו מאוד מאושרים שהצלחנו". סכום העיסקה ייסגר ככל-הנראה בסביבות 32 מיליון יורו וטורה, שיחסיו עם גוארדיולה התקלקלו בעת האחרונה והוא הפך לשחקן ספסל(23 משחקי ליגה בלבד) - יוכל לשחק עם אחיו. טורה יחתום על חוזה לחמש עונות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/7/10
  8. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,088
    לייקים שהתקבלו:
    343
    אבידה עצומה לברצלונה, היה אחד הברגים החשובים בעונה ההיסטורית של לפני שנה, גוארדיולה סיפסל ואתו ועד היום אני לא מבין למה, ועוד בשביל גולם כמו בוסקטס.

    ברצלונה משלמת מחיר יקר על העקשנותשל גוארדיולה.
     
  9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,401
    לייקים שהתקבלו:
    4,949
    מין:
    זכר
    רק אני חושב שהויתור על טורה יאיץ את ניסיונות הרכישה של פברגאס ?
     
  10. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    Ampelmann, שפכת מגילה אדירה על שחקן שבסה"כ, עם כל הכבוד להיותו ישראלי-לא טוב מספיק. ונתנו לו את ההיזדמנויות, הוא פשוט לא היה מספיק טוב. השנה הזאת בכלל הייתה שנת נפילה עבורו והוא היה אכזבה גדולה, מה גם שמאמן ברסה ב', לוצ'ו (לואיס אנריקה) שהשנה העלה את הקבוצה לליגה השנייה, פשוט לא תפס ממנו. אולי לא בצדק, אולי כן בצדק, אבל איך שלא נסובב את זה-גיא אסולין לא מספיק טוב. לא כמו בויאן, לא כמו פדרו, לא כמו אף אחד שעלה לבוגרים. ברסה העריכה את החוזים לצעירים שהיא הייתה צריכה, כמו ואסקז ותיאגו ועוד המון צעירים. אל תדאג, לא ניקח את הדרך של ריאל, ולדעתי גם לא לקחנו. תסתכל על זה ככה-הלכו שתי זרים, הגיעו זתי זרים. הנרי עוזב, וייה מגיע במקומו. אז אטו הלך, זלטאן במקומו. עכשיו טורה עוזב (הטעות הכי גדולה של פפ עד כה, כמו הספסול של בויאן) ובוסקטס וכנראה דוס סנטוס יכנסו למשבצת הזאת. אז מי אמר שאנחנו לא מקדמים צעירים?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏3/7/10
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    גם אם כן, לא מדובר באותו סוג של שחקן. כרגע סרחיו בוסקטס הוא הקשר האחורי היחידי שיש לברצלונה וזה מעט מדי לקבוצה שרוצה להגיע עד הסוף בכל המסגרות. לא ברור לי הויתור על שחקן כמוהו, אבל אולי מאוחר יותר העסק יתבהר.
     
  12. yakov_y YNWA

    הצטרף ב:
    ‏13/10/09
    הודעות:
    9,656
    לייקים שהתקבלו:
    2,486
    ברצלונה פנתה לא מזמן לליברפול ואני מאמין שייפנו שוב כדי להשיג את חבייר מסצ'ראנו.
     
  13. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתם תכירו את דוס סנטוס. האח של.
     
  14. yakov_y YNWA

    הצטרף ב:
    ‏13/10/09
    הודעות:
    9,656
    לייקים שהתקבלו:
    2,486
    תיירי הנרי עזב כבר את ברצלונה ? מה קורה עם זלטאן ?
     
  15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    הנרי עדיין לא עזב אבל 99 אחוז שזה יקרה כשיגמר המונדיאל יתחילו כל הדיבורים כשיש מונדיאל עדיין הכל רגוע. לגבי זלאטן הוא נשאר כי אין קונים למרות שבתוך הקבוצה אומרים שזלאטן לא למכירה אבל היו שמחים מאוד להפטר ממנו.

    http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_444/foto_444893_CAS.Xxx

    אחרי שנקנה בתחילת העונה ב25 מיליון משחטיור , נמכר אתמול צ'יגרינסקי בחזרה לשחטיור ב15 מיליון יורו.
    בהחלט רכש גרוע של גוארדיולה