דיון התקשורת

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏26/5/10.

  1. Andrea Pirlo Member

    הצטרף ב:
    ‏6/5/05
    הודעות:
    213
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://www.youtube.com/watch?v=rLglFSV88w4

    שיר חדש של דוויד האנסון, היוצר של שיר הוובוזלה...
    "at least we're not as bad as France"

    שיר ענק פשוט, האיש הזה גאון, אני מקווה שהוא ימשיך להביא עוד שירים במהלך המונדיאל.
     
  2. קטלוני Member

    הצטרף ב:
    ‏15/12/08
    הודעות:
    1,422
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ענק פשוט ענק...
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
     
  3. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    שמעת פעם על הדבר הזה?

    רגע, שאני אבין. הטורניר הזה מדכא חובבי כדורגל מושבעים, פרשנים ושחקני עבר. ואתם מצפים מאומה שנחשפת לספורט בצורה רצינית פעם בארבע שנים לא להביע תחושות דומות?

    וסתם כדרך אגב, גמר הNBA שזה עתה הסתיים>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>הטורניר הנוכחי עד כה. עלק לזרוק כדור לחישוק.
     
  4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    וזה קשור כי...?

    אני חושב ששון הלך קצת רחוק עם ההשוואה שלו. סאות דקוטה נגד אל פאסו בבייסבול נוער>>> הטורניר הנוכחי.
     
  5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    א. בכלל לא מסכים שהמונדיאל מדכא. הסיבוב הראשון היה די מעפן אבל מאז יש שיפור, יש דרמות, יש הפתעות וזה רק שלב הבתים. אני עד כה מרוצה מהמונדיאל כאובייקטיבי (כאוהד אנגליה אני כמובן מאוכזב).
    ב. אני עקבתי מספיק שנים אחרי ה-NBA בשביל להעריך כדורסל, בשנתיים האחרונות קצת נמאס לי. זה לא ספורט של לזרוק כדור לחישוק כמו שכדורגל זה לא 22 מטומטמים שרצים אחרי כדור. אבל לזלזל בענף הספורט הפופולרי בעולם...רק במקום אחד זה יכול לקרות.
    ג. כמו שהאמריקאים לא מתחברים לספורט עם סקור נמוך ובלי "ריגוש" כל 20 שניות, ככה שאר העולם יכול לא להתחבר לענפי ספורט מלאי הפסקות, שבמקרים רבים נראים כמו הצגת משנה של ההופעות, הצ'ירלידרס והבובות והפרוותיות.

    אגב, הקטעים שהוא הראה בקטע זה באמת מתוך הגמר של ה-NBA וערוך או שהסלטיקס והלייקרס הסכימו להשתתף בקטע מבוים?
     
  6. Andrea Pirlo Member

    הצטרף ב:
    ‏6/5/05
    הודעות:
    213
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אגב אם כבר לייקרס.

    שמתם לב למה שאחד הפרשנים(לא שמתי לב מי) אמר היום במשחק של ארה"ב-אלג'יריה?

    "והנה נכנס אדסון באדל, שחקן הלוס אנג'לס לייקרס"

    לשלוח את הפרשנים הביתה!! תגבירו את וובזלות!!!
     
  7. gonzo18 Member

    הצטרף ב:
    ‏29/5/10
    הודעות:
    532
    לייקים שהתקבלו:
    0
    האמריקאים יכולים להירגע כי גם בNBA עד לפלייאוף כמעט כול המשחקים חסרי חשיבות ועניין. המון משחקים נכנסים לגרבג' טיים במחצית השנייה. הכדורגל הוא לא משחק משעמם,האמריקאים פשוט לא אוהבים אותו בגלל שמבחינת מסורת זה לעולם לא היה ספורט פופולרי במדינה הזאת. לא יתכן שבכול העולם יאהבו ויעריצו את הספורט ה"משעמם" הזה שנקרא כדורגל ורק בארה"ב ישנאו אותו. אני יודע שאני הוזה, אבל אני מאמין שיבוא היום והכדורגל יכנס חזק בארה"ב ואז נראה שם ליגה תחרותית ברמה של כול הליגות הבכירות באירופה וכמובן שהנבחרת שלהם תהיה אחת החזקות בעולם.
     
  8. מראדונה Member

    הצטרף ב:
    ‏23/5/10
    הודעות:
    530
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה בסופו של דבר עלול לקרות.ככל שהזמן הולך וגובר ההרגשה היא שבארצות הברית הכדורגל זוכה ליותר הערכה.

    לא ראיתי חצי דקת בייסבול כל החיים שלי,אבל שהתווכתי עם אנשים מארצות הברית על כדורגל הם אמרו לי שבייסבול דווקא זה ספורט איטי הרבה יותר מכדורגל וגם די משעמם.

    ושימו לב לזה:
    http://www.epltalk.com/england-usa-viewing...ba-finals/20914
     
  9. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,632
    לייקים שהתקבלו:
    3,524
    מין:
    זכר
    אתמול צפיתי לראשונה בתוכנית 'מונדיאל ביציע' שמשודרת בערוץ 5+ LIVE, כאשר עמיחי שפיגלר מנחה ואורחים באולפן הם נדב יעקובי, אבי מלר ואלי אוחנה. אני התרשמתי לטובה מהתוכנית. שפיגלר מנחה מצויין, הרבה יותר טוב מרסקין - הוא מתעסק רק בכדורגל, משלב עניין וידע ומדובר באדם די חביב. אוחנה גם מדבר לעניין כמו גם אבי מלר ונדב יעקובי. קטעי הוידאו טובים אף הם. היום אצפה גם בתוכנית 'מונדיאל ביציע' עם הפנאל הקבוע מיציע העיתונות ומעניין אם יש שם לא רק הומור אלא גם דיבורים לעניין.

    אם כבר אני כותב כאן, אז בנוגע לסיקור של המונדיאל בעיתוני הספורט - אני אישית מעדיף את הסיקור של מעריב. זה יותר מסודר ומושך ואהבתי את עניין הציונים. בידיעות יש כתבות טובות גם כן, אבל אני פחות אוהב את מה שמציגים שם משום שבולט חוסר סדר, שילוב של דעות בכתבות שאמורות להיות אובייקטיביות ועוד.

    בנוגע לפרשנים - שלמה שרף מתחיל קצת לשעמם אותי כי הוא לא מגוון בכלל במשפטים שלו. בכל שידור ושידור יש את התלונות על מאמנים שלא עושים שינויים במערך אלא מכניסים חלוץ במקום חלוץ וכן הלאה, העברית הלא מספיק מרשימה, כל מיני 'שחקנים מתפטרים מהכדור' ובמשחק של נבחרת ספרד הגיעה שורת המחץ - 'הציפיות מהנבחרת הספרדית גבוהות משום שיש לה בהרכב 8 שחקנים מברצלונה ו-5 שחקנים מריאל מדריד".
     
  10. gonzo18 Member

    הצטרף ב:
    ‏29/5/10
    הודעות:
    532
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שלמה שרף הוא הבנאדם היחידי שמדבר לעניין. זה שהוא קצת עילג ויש לו קול מעצבן לא אומר כלום. הבנאדם יודע כדורגל וכול משחק ומשחק הוא פוגע בנק' החולשה של הנבחרות. הרבה דברים שהוא אומר נשמעים גרנדיוזים להרבה אנשים אבל הוא מבין כדורגל ברמה גבוהה מאוד של אימון. במשחק של ספרד הוא פגע בכול הטעויות של דביל בוסקה ואני מבטיח לכולכם שהוא בקושי מכיר את השחקנים והמאמן,ז"א שתוך-כדי משחק הוא קולע בגדול.
     
  11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    ואני אומר - שלמיימה לאימון נבחרת ספרד במקום בוסקה..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  12. ManUtd Fan Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/06
    הודעות:
    3,278
    לייקים שהתקבלו:
    26
    אתם רציניים? שלמה שרף?
    אתמול במשחק של אנגליה אני כבר לא יכולתי לשמוע אותו מרוב הטעויות והשטויות שהוא הוציא. להוסיף לזה את הקול שלא ממש נעים לשמוע אותו (והחנק) ומקבלים את הפרשן השני שהכי לא נעים לשמוע אותו אחרי נוימן האידיוט.
     
  13. eran levy Member

    הצטרף ב:
    ‏10/12/09
    הודעות:
    2,699
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בייסבול הרבה יותר איטי מכדורגל, משחק אורך בד"כ בין שעתיים לשלוש וחצי שעות, אין שעון זמן בבייסבול והמשחק מסתיים רק אחרי תשעה אינינגים, אבל אף אחד לא בא לבייסבול רק כדי לראות משחק וללכת הביתה. בייסבול הוא יותר אירוע חברתי. מעבירים כמה שעות יחד, שותים בירה (רק במשחקי בייסבול מוכרים בירה באצטדיון), אפילו יוצאים לדייט. במסעדות מסביב יש מסכים, בדרך כלל לא יושבים כל המשחק וצופים. זה הכל עניין של הרגל. לי דווקא יצא לראות יותר מחצי דקת בייסבול. כמו בכדורגל, החבטות הטובות, ההום ראנס, רגעים קטנים שמשכיחים את הרגעים המתים, בדיוק כמו בכדורגל.
     
  14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    זה היה בצחוק......שרף לא מבין דבר וחצי דבר בכל מה שקשור לכדורגל לא ישראלי....הרמה שכאן, מתאימה בדיוק לשפה שלו ולהבנה שלו. מעבר לזה אין לו שום מושג על מה הוא מדבר, שלא נספור את כל השטויות שהוא פולט ביציע העיתונות על ענפי ספורט אחרים שאין לו מושג בהם והוא עוד קורא מהדף.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/6/10
  15. מראדונה Member

    הצטרף ב:
    ‏23/5/10
    הודעות:
    530
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תפסיקו להתנשא מעל אחד שאימן את נבחרת ישראל.זה נראה מגוחך.