יום חמישי: צרפת עם רגל וחצי בחוץ!

Discussion in 'מונדיאל 2010' started by Franco, Jun 17, 2010.

  1. Mehmet Member

    Joined:
    Aug 23, 2006
    Messages:
    1,425
    Likes Received:
    0
    אם מקסיקו תנצח היום את צרפת, ותפסיד לאורוגוואי במחזור הסיום, ואילו צרפת תנצח את דרא"פ, גם מקסיקו וגם צרפת תסיימנה עם 4 נקודות. במקרה כזה, מה קובע, הפרש השערים או תוצאת המשחק הישיר ביניהן?
     
  2. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,760
    Likes Received:
    3,841
    Gender:
    Male
    מה בריא?! תתחדש על הציצים!

    אורי, אנדרי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
  3. 亚历山大帕托 Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    13,734
    Likes Received:
    0
    מאשר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
     
  4. dudi Member

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    3,090
    Likes Received:
    0
    איזה יום!!- עד כמה(ובתקווה מלאה) הקוריאנים יחזיקו מעמד שהם צריכים לעשות שמירה כפולה\משולשת על מסי אחד?!!..

    אניימה יעלה את תג המחיר מול החבורה הלא קשורה של רהאגל?!

    ודומאנק עם הגב לקיר-אוסף השחקנים ההזוי ישוועה לטאץ' של ריברי שייקח אותם אל עבר לשמינית,פחות מכך ריברי חוזר לגרמניה השאר לתלייה בשאנז אליזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx)

    יום טוב לכולם.

     
  5. ענבל רואד Member

    Joined:
    Jul 4, 2006
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0

    מזמין אתכם להיכנס לבלוג שלי היום ובכל יום. מעריך את תרומתכם ודעתכם, יהיה לי כיף וכבוד גדול אם תתארחו ותגיבו
    http://bit.ly/9oTljE
     
  6. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,760
    Likes Received:
    3,841
    Gender:
    Male
    הרכב מאוד התקפי של ארגנטינה, השאלה היא האם זה לא הרכב התקפי יותר מדי... נדמה לי שאם הקוריאנים יעיזו הם יכולים לנצל את ההרכב הזה של ארגנטינה לשערים משלהם.
     
  7. xArtur Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    212
    Likes Received:
    10
    מצער הגול העצמי הזה..מצער..
    נקווה שהקוראינים ינצחו במילא
     
  8. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    דווקא הפסד מינימלי של 1-0 לא רע בכלל עבור הקוריאנים

    בהנחה שניגריה תנצח את יוון בתוצאה נמוכה מ2-0
    יספיק לקוריאה תיקו מול ניגריה במחזור האחרון כדי להיות בשמינית הגמר.

    כל תוצאה אחרת שהיא לא נצחון ניגרי על יוון די סוגרת את סיפור הבית הזה.
     
  9. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    דמיקולו במיטבו, עוזר לקוריאנים לחזור למשחק. איך בבאיירן עוד לא העיפו את העגלה הזאת?!
     
  10. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,624
    Likes Received:
    3,520
    Gender:
    Male
    מזל טוב לגונזלו היגואין על שער ראשון שלו במונדיאל! זה גם שער ראשון ששחקן של ריאל מדריד מבקיע במונדיאל - קאקא איכזב ורונאלדו ואלונסו מצאו את הקורה והמשקוף בהתאמה. היגואין היה פושר ומטה בחצי השעה הראשונה, אבל מה שחלוץ צריך זה לשים את הכדור ברשת. היגואין לא התפתה לעשות צעד קדימה וחיכה כדי לבדוק שהוא בקו אחד עם השומר שלו וגם הנגיחה הייתה מצויינת. עם כל הדיבורים, היגואין היחיד משחקני ההתקפה של ארגנטינה שהבקיע במונדיאל הזה בינתיים.
    עם או בלי קשר לעובדה שזה המשחק השני של ארגנטינה במונדיאל, רואים שיפור קבוצתי. יותר מסירות מרגל לרגל ופחות 'ניתן את הכדור למסי' ויהיה בסדר. מקסי עושה עבודה שקטה ודי-מאריה פעיל באגף הרבה יותר מאשר במשחק הראשון. ראיתי שפעם אחת הוא אפילו עבר שחקן של קוריאה בין הרגליים והוא גם כמעט כבש שער אחרי מסירה של היגואין.
    טבז הוא הטוב משחקני ארגנטינה עד עכשיו. הוא אוכל את שחקני קוריאה בלי מלח. הוא מהיר, חזק וערמומי. הבעיטה שלו ממרחק כמעט קרעה את הרשת, אבל הכדור היה גבוה מידי.
    הדרום-קוריאנים נכנסו לשביזות רבה אחרי ספיגת השער הטיפשי מבחינתם. החלוץ לא עמד נכון ולפעמים זה קורה כששחקן התקפה נדרש לעשות הגנה. הקוריאנים פחות נמרצים, פחות מתלהבים והפנים שלהם מסמנות עצב רב. הקפטן פארק הוא היחיד שמנסה לארגן את השורות. למזלה קוריאה השיגה את השער המצמק סמוך להפסקה. ידעתי שאחרי יציאתו של סמואל ההגנה של ארגנטינה תיהיה רכה עוד יותר. דמיקליס הוא לא בלם מספיק טוב והוא לעיתים חולם.
    יופי של משחק עד עכשיו, שימשיך ככה! אם ארגנטינה לא תבקיע שער מהיר בפתיחת המחצית השנייה(במקום לרדת להפסקה עם יתרון נוח הם עכשיו פחות רגועים) - מי יודע...

     
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    איזה דמיקולו....

    ארגנטינה שולטת ללא עוררין, אבל לא מצליחה לייצר יותר מדי מצבים, שלושת השערים של ארגנטינה במונדיאל עד עכשיו הגיעו מהגבהות לרחבה ולא ממשחק מסודר על הקרקע, שזה הסגנון שארגנטינה משחקת בו, מבחינתה הכי חשוב שהכדור ברשת, אבל הגיע הזמן שנראה מארגנטינה גול שבא מכדורגל, ויש לה את כל הכלים לזה.

    דרום קוריאה מאכזבת אותי קצת, אולי ציפיתי ממנה ליותר מדי ומול נבחרת ארגנטינה היא לא מסוגלת ליותר. דרום קוריאה לא קיימת בהתקפה, השער שלהם הגיע משום מקום, וחוצמזה הם לא מצליחים להחזיק בכדור יותר מדי.
     
  12. xArtur Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    212
    Likes Received:
    10
    דמיקלס הזה אחד השחקנים שצריכים לעוף מהנבחרת,נקווה שהוא יעשה עוד דבר כזה.
    :)
     
  13. xavi6 Member

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    7,893
    Likes Received:
    0
    למרות הגול, אני עדיין משוכנע שהיגוואין לא מתאים. השלישיה הקידמית הזאת היא שלישיה שצריכה להיות יותר טכנית, יותר אינדבידואלית, והיגוואין פשוט לא זה, הוא לא מתחבר. אני רואה את אגוארו משתלב פי 5 יותר טוב ממנו.

    דמיקליס אידיוט. עם זנאטי בסביבה זה לא היה קורה, לרגעים כאלה צריך את זאנטי. לא איזה אידיוט לוחם כמו היינצה, ולא איזה שחקן מטומטם מניוקאסל שכל קשר בינו לכדור הוא מקרי ואני לא מתפלא שהוא מצליח באנגליה. איך שסמואל יצא ראו שההגנה יותר חדירה, בשביל רגעים כאלה צריך זנאטי במגרש שירגיע וינהיג.
     
  14. THE STRETFORD END Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    20,005
    Likes Received:
    0
    יופי,הקו של אתמול ממשיך היום עם כדורגל טוב יותר,שערים ובלאגנים.
     
  15. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,760
    Likes Received:
    3,841
    Gender:
    Male
    שערים ובלגנים? כן. כדורגל יותר טוב? אולי רק יותר נעים לעין. שלושת השערים היום הגיעו מטעויות טיפשיות ועבורי זה לא אבן בוחן לכדורגל טוב.