טוב ונחזור לעניין, את לוח המשחקים יש לי, אבל זה לא העניין, אני מעונים לשים את לוח המשחקים (או לחילופין השידורים) כתמונת רקע למחשב . איפה ניתן להשיג ?
אני רוכש כבוד לשרף כי הוא המאמן היחידי בעידן המודרני שעשה משהו בנבחרת ישראל. הוא בין האחראים הראשים לכך שהכדורגל שלנו הפך מרמה של לטביה לרמה של סלובניה. צורת הדיבור שלו ידועה לכולם מיציע העיתונות,תוכניות הרדיו ושאר הפנאלים שהוא משתתף בהם,אבל חלק מהדברים שהוא שכח בכול מה שקשור לענף הזה הרבה מאוד אנשים פה עדיין לא למדו. הבנאדם הזה הוא יחיד סגולה בארץ חסרת המושג בספורט בכלל ובכדורגל בפרט,הוא הקים כמעט לבדו מאפס מחלקת נוער בטובורק שהיא אחת הטובות או אולי הכי טובה בארץ דלת כדורגלנים איכותיים. הבנאדם הזה ממרומי גילו נתן מעצמו המון בשביל הנוער בישראל, הוא ליקט שחקני נוער מוכשרים בכול הארץ וטיפח אותם והוא ממשיך עדיין במלאכה הזו. אז תנו קצת כבוד.
אחרי הביזיון בערוץ 2 נראה שהאולפן בערוץ 1 הוא פיסגת המקצוענות. מה זה השטויות האלה אייל גולן ועודד קטש(מעריך את שניהם כל אחד במקצועו שלו אבל מה הקשר לכדורגל?)חבל שמעדיפים שמות על אשכרה אנשים שמבינים את המשחק. לגבי שלמה שרף, אני גם מסכים עם ArsenalFan. אם היו מביאים לפני המשחק פרשן שמביא פן פוליטי או היסטורי שהיה מדבר על כך אני בטוח שהדבר היה מתקבל בצורה שונה. אז אולי המילה הארי חזקה מדיי אבל אני חושב שזה פרט שמותר להגיד.
אותי מעצבן השידור של הורסקי ורן בן שמעון בן שמעון שוכח לרגע שזה מונדיאל ומתחיל לנסות להצחיק אף על פי שהוא בכלל לא כזה מישו חייב להשתיק אותו כי הוא חופררר
"סורנסן אחד מהשוערים הטובים ביותר באירופה" פספסת קצת, דני'לה. ולמה מאיר איינשטיין מתעקש על 'האגר', הוא גם מחובביו של הלף ההיים או מה? עוד פנינים מהשידור- אילייה במקום אלייה, romadel במקום romedahl ושטקלקלקלקטובורוגח במקום שטקלנבורח
ים של כבוד לשלמה שרף. כאיש מקצוע. לא כפרשן, לא כבן אדם שאמור להתבטא בצורה רהוטה בשידור ולהחכים את הצופה. את זה הוא לא יודע לעשות, וזה אמור להיות התפקיד שלו בשידור.
מה יהיה עם עיוות השמות? אילייה,חדרה, ז'אן... לפני 4 שנים נתנו לפרשנים העלובים של צ'רלטון את כל השמות בעברית בלי ניקוד והם לא הצליחו לפצח מה כתוב(וקראו כל המונדיאל ליאקווינטה, Iaquineta). הפעם נתנו לפרשנים של ערוץ 1 את השמות באנגלית וגם פה הם מתקשים בקריאה פשוטה וקוריאם את E בElia כאי ואת GY של גיאן כג'י.... ואני אפילו לא מדבר על זה שפרשנים שמפרשנים את המונדיאל אמורים להכיר שחקנים כמו חדירה ואלייה, לא מכריח אותם להכיר שחקנים מהונדורס או צפון קוריאה, אבל לפחות תעשו קצת שיעורי בית על הכוכבים העולים של הנבחרות הגדולות... ואני מניאק אם היום הם לא קוראים לפאציני פאזיני, לקרישיטו קריסקיטו ואני כבר מפחד להזכיר את יאקווינטה.
לפני פתיחת הטורניר ביטלתי את כל התלונות על הכדור החדש הזה ונזכרתי בכל הפעמים האחרות ששמעתי תלונות על כדורים כאלה ואחרים, אבל בכל משחק אני מגיע למסקנה שיש פה מקרה חריג בקיצוניותו. במצבים רבים אני מוצא את עצמי מצדיק את התנהגות הכדור כטבעית ומקרית, וזו הבעיטה הלא טובה של השחקן שגורמת לו לטוס כל כך מהר, לשנות את הזווית ולפספס את המטרה, אבל זה כבר לא עובד עליי. אני חושב שהשתכנעתי שכל הטענות היו מוצדקות לחלוטין.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx הגבהות, כדורי עומק, כדורי רוחב, פסים פשוטים, השתלטות מהאוויר וכמובן בעיטות...כל אלה לא הולך לשחקנים. בפעם הראשונה, השנייה, השלישית, הרביעית, החמישית יש תירוצים. אבל זה קורה בערך 10 פעמים למשחק!!
לא משנה מה אתה חושב על הכדור, דבר אחד ברור: אין שום היגיון בכך שמכניסים כדור חדש ושונה לפני טורניר. אם רוצים לעשות את זה בקיץ במשחקי ההכנה לליגות, ניחא. אבל לא יכול להיות שביהלום שבכתר של הכדורגל העולמי השחקנים יצטרכו להסתגל - גם, כן אחרי משחקי הכנה בודדים שעשו בשבועות האחרונים - לכדור חדש. למי זה טוב?